Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu cuma günü ameliyat olucam doktorum sprocu sütyeni almamı ve ameliyattan sonra onu takmamı söyledi memnun kaldığınız sütyenleri önerirseniz çok mutlu olurum kafam çok karıştı nasıl bişey alıcağımı bilemiyorum

H&m inkileri kullanioum bende ameliyattan sonra korse yerine ondan verdi doktor. Cok guzel ordan bakabilirisniz.

Ben tchibodan aldım bir tane
Bir de Anita marka aldım medikal malzemeler satan yerden
Voe marka sütyen de iyi sanırım
Anita ve voe nin göğüs küçültmeden sonra şekilderici sütyenleri var ama ben bulamamıştım birde Dr um öyle bir şey tavsiye etmemişti
Medikal sütyeni ameliyattan bir hafta sonra deneyip almıştım önden kapamalı
Göğüs ölçüm 80 E den 80 B ye düştü ancak ilk etap da ameliyattan hemen sonra ödemden dolayı sanırım sırt kısmı olmadı bir hafta kadar Pentiden sütyen arkadını genişletmek için aparat aldım onu kullandım
Şimdi artık 80 B oluyor

Çok geçmiş olsun sizinki bitmiş kurtulmuşsunuz darısı başıma inşallah birde en memnun kaldığınız hangisiyse onu önerir misiniz şimdi bir tane alayım düzelmeye başlayınca deneyip alırım diye düşünüyorum

O zaman h&m den yada tcihibo dan uygun fiyatlısını alın çünkü medikal sütyenler pahalı o yüzden deneyip almada fayda var
Hastane çıkışında evinize yada hastaneye yakın medikalci bulun bu sütyenlerden satan oradan alırsınız önden kapamalı ilk etap da çok iyi oluyor
Ben karından da ameliyat olduğum için bir hafta sonra alabilmiştim

Cok uzuldum geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olali tekrarmi yaptiracaksin
Bir buçuk yılı aştı. Bikaç doktora göründüm ameliyatlık durumun yok dediler ama içime sinmiyor. Ankara'da bi yer bulursam uygun bi Zamanda yaptırmayı düşünüyorum

Bir buçuk yılı aştı. Bikaç doktora göründüm ameliyatlık durumun yok dediler ama içime sinmiyor. Ankara'da bi yer bulursam uygun bi Zamanda yaptırmayı düşünüyorum

Canim tabiki karar senin onemli olan mutlu olmak ben gercekten bunu ameliyat olduktan sonra anladim. Insanin kendine olan guveni artiyor daha iyi hissetmene neden olacaksa yaptir bence bende Ankaradayim burda yaptirdim ve gercekten cok mutluyum simdiye kadar yaptirmadigima uzuluyorum

Kucuk goguslu olmak naisl bir his bende eylul gibi dusunuyorum yoruldum artik. Korksamda aklima kalacagina hep yapayim gitsin diyorum

Korkmana gerek yok haklisin bende ve burda sohbet ettigimiz bircok arkadaşta ayni korkulari yaşadik ama inan hic korkulacak gibi degil rahat ol bence

Benim doktorum süt kanallarına dokunmadğnı we emzirmemde sıkıntı olmicağnı söledi

Benm sütyen kom marka 100 b suan ama şişlikler indikten snra bol gelceğni söledi doktrum bi tane de 90 fln alıcam inşallah

Herkese merhaba...
Cok fazla yazilan olduug icin maalesef hepsini okuma sansim olmadi... Ben de gogus kucultme ameliyati olmak istiyorum.Ancak Adana ya da Mersinde olabilirim sadece... Bu konuda bildiginiz veya yaptirdiginiz memnun kaldiigniz doktor isimlerini onerebilir misiniz? Tesekkurler

Merhaba.bende 105 beden kullaniorm kucultmek istiorm.devlet de yaptiran arkadaslar,nasil yaptiriyorsunuz.prosedurler varmis,gogus ölcün vs.anlatirmisiniz biraz.degilse istanbulda dr aysegul hanim var onla gorusup yaptircam gibi.

Ben dewlette yaptrdım muayneye gittim göründm ne kdr öderm dedim ücretsz dedi. Büyük oldğu için 110 flndı bnmde belim we sırtm da ağrıdığı için ücretsz dedi. O kdr oldum çıktım 36 tl sütyen parası werdm o kdr

Merhaba arkadaşım ben de ankaradayım ve ameliyatımı Ankara Gazi üniversitesi tıp fakültesinde oldum... Göğsüm 85 d idi ilk gittim muayene oldum doktor ölçtü ve devlet karşılıyor sizinkini dedi... Poliklinikte özgür bey vardı başasistan o yaptı ve çok memnun kaldım... Ama kontrole gittiğimde artık ameliyat yapmadığını söyledi... Ama hastane olarak orası çok iyi sadece 2 ay sıra bekledim o kadar ... Martta ameliyat oldum çok memnunum hayatımda verdiğim en doğru karar olduğuna inanıyorum... Büyük memelerle gezmenin zorluğunu yaşamayan bilemez kesinlikle...hocalara para vermeye de hiç gerek yok..toplam 250 tl para çıktı cebimden oda sütyen parası...

Teşekkürler cevabınız için bir randevu alıp gideyim

Daginin sporcu sutyeni olur mu komun toparlayicisini kullaniorm suan p.tesi ameliyt oldm bi tane daha alıcam da hangsinden alsam

Bu cuma ameliyat oldum hayatımın en doğru kararını vermişim anestezinin etkisinden çıktığım an kendi kendime tuvalete bile gidebildim bugün eve çıktım şimdi giyindim süslendim oturuyorum çok rahatım allaha şükür ağrım sızım yok bitek taktıkları sütyen çok sıkı ve göğsümü çok yapıştırıyo pek hoş durmuyo 3 ay kadar takıcakmışım sütyensizken o kadar güzelki fotoğrafını çektirdim sürekli bakıyorum. Ama göğüs ucumu hissedemiyorum henuz doktorum zamanla hisin geliceğini söyledi sizede böyle oldu mu bunun dışında sorun olcak hiç bi durum olmadı çok şükür ama beni bi problemim var sigara içmek istiyorum doktorum dikişlerin patlar dedi ama bi kaç duman çektim bişey olmadı tecrübesi olan aydınlatabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…