- 25 Haziran 2016
- 19
- 10
- 88
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.541
H&m inkileri kullanioum bende ameliyattan sonra korse yerine ondan verdi doktor. Cok guzel ordan bakabilirisniz.Kızlar bu cuma günü ameliyat olucam doktorum sprocu sütyeni almamı ve ameliyattan sonra onu takmamı söyledi memnun kaldığınız sütyenleri önerirseniz çok mutlu olurum kafam çok karıştı nasıl bişey alıcağımı bilemiyorum
Teşekkür ederim bakayım bi onlara o zamanH&m inkileri kullanioum bende ameliyattan sonra korse yerine ondan verdi doktor. Cok guzel ordan bakabilirisniz.
Ben tchibodan aldım bir taneKızlar bu cuma günü ameliyat olucam doktorum sprocu sütyeni almamı ve ameliyattan sonra onu takmamı söyledi memnun kaldığınız sütyenleri önerirseniz çok mutlu olurum kafam çok karıştı nasıl bişey alıcağımı bilemiyorum
Çok geçmiş olsun sizinki bitmiş kurtulmuşsunuz darısı başıma inşallah birde en memnun kaldığınız hangisiyse onu önerir misiniz şimdi bir tane alayım düzelmeye başlayınca deneyip alırım diye düşünüyorumBen tchibodan aldım bir tane
Bir de Anita marka aldım medikal malzemeler satan yerden
Voe marka sütyen de iyi sanırım
Anita ve voe nin göğüs küçültmeden sonra şekilderici sütyenleri var ama ben bulamamıştım birde Dr um öyle bir şey tavsiye etmemişti
Medikal sütyeni ameliyattan bir hafta sonra deneyip almıştım önden kapamalı
Göğüs ölçüm 80 E den 80 B ye düştü ancak ilk etap da ameliyattan hemen sonra ödemden dolayı sanırım sırt kısmı olmadı bir hafta kadar Pentiden sütyen arkadını genişletmek için aparat aldım onu kullandım
Şimdi artık 80 B oluyor
O zaman h&m den yada tcihibo dan uygun fiyatlısını alın çünkü medikal sütyenler pahalı o yüzden deneyip almada fayda varÇok geçmiş olsun sizinki bitmiş kurtulmuşsunuz darısı başıma inşallah birde en memnun kaldığınız hangisiyse onu önerir misiniz şimdi bir tane alayım düzelmeye başlayınca deneyip alırım diye düşünüyorum
Bir buçuk yılı aştı. Bikaç doktora göründüm ameliyatlık durumun yok dediler ama içime sinmiyor. Ankara'da bi yer bulursam uygun bi Zamanda yaptırmayı düşünüyorumCok uzuldum geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olali tekrarmi yaptiracaksin
Bir buçuk yılı aştı. Bikaç doktora göründüm ameliyatlık durumun yok dediler ama içime sinmiyor. Ankara'da bi yer bulursam uygun bi Zamanda yaptırmayı düşünüyorum
Kucuk goguslu olmak naisl bir his bende eylul gibi dusunuyorum yoruldum artik. Korksamda aklima kalacagina hep yapayim gitsin diyorum
Benim doktorum süt kanallarına dokunmadğnı we emzirmemde sıkıntı olmicağnı sölediMerhaba arkadaslar, bu siteye sirf size oldugum gogis kucultme ameliyati hakkinda bilgi vermek ve de tecrubelerimi anlatmak icin kaydoldum.
25 yasindayim, kucuklugumden beri inanilmaz buyuk goguslerim vardir. Hic bir zaman yasitlarimin tercih ettigi ic camasirlarini vede bikinileri alamiyor, hep buyuk beden babaanne islerine bakmak zorunda kaliyordum. Birde ustune ustluk benim bir gogsum diger gogsume gore cok daha buyuktu. Baktiginizda iki gogsumde cok buyuk ama biri dahada buyuktu. Birde inanilmaz sarkik iki gogsum vardi. Bikini denemeye gittigim bir gun hic bir bikininin bana olmamasindan sonra bu ameliyati olmaya karar verdim. Orantisiz olan vucudum bu ameliyatla orantili olacakto cunku alt bedenim 36 , fakat goguslerimden dolayi ust bedenim ise 42 hatta 44 bedene kadar cikiyordu.
Ameliyat olmaya karar verdim. Vede uzun arastirmalarim sonucunda, Ankara tunali hilmi caddesinde muayenesi olan Op. Dr. Oguz Kilicla gorustum. Kendisi bana direkmen, cocuk dogurduktan sonra bu ameliyati yapmak daha dogru olur dedi, fakat muayene ettikten sonra nasil bir dertten muzdarip oldugumu anladi vede tamam kizim yapalim dedi. Simdi sunu soylemeliyimki, iz kalmiycak yada emzirmede bir sikinti olmiycak diyen doktorlar biraz uyduruyorlar sanki. Cunku ilk olarak omur boyu sizinle kalacak bu izi kabul edip etmeyeceginizi soruyor doktor. Tabiki izler zaman gectikce belli belirsiz oluyor ama yinede kaliyor. Borde emzirme olayi olarak size sunu soliyebilirim, gogus kucultme ameliyati dediginiz operasyonda sut kanalllari aliniyor. Unutmayinki ne kadar kucuk meme isterseniz o kadar fazla iz ve o kadar fazla sut kanallarinin alinmasi demek. Velhasil, ameliyati ankara liv hospital da oldum. Ve bu ameliyati dusunen herkese oneriyorum. Sadece doktorunu en az iz vede en az sut kanallarina verilecek zararla bu isi yapmasi lazim. Bu guzel ameliyat digeu kararlar verilmezse sizi mutlu etmeyebilir. Bu yuzden, doktorunuzla konusup en dogru seklin nasil olacagina ameliyat icin neler yapilacagina karar vermelisiniz.
Umarim yazim sizler icin faydali olur.
Merhaba arkadaşım ben de ankaradayım ve ameliyatımı Ankara Gazi üniversitesi tıp fakültesinde oldum... Göğsüm 85 d idi ilk gittim muayene oldum doktor ölçtü ve devlet karşılıyor sizinkini dedi... Poliklinikte özgür bey vardı başasistan o yaptı ve çok memnun kaldım... Ama kontrole gittiğimde artık ameliyat yapmadığını söyledi... Ama hastane olarak orası çok iyi sadece 2 ay sıra bekledim o kadar ... Martta ameliyat oldum çok memnunum hayatımda verdiğim en doğru karar olduğuna inanıyorum... Büyük memelerle gezmenin zorluğunu yaşamayan bilemez kesinlikle...hocalara para vermeye de hiç gerek yok..toplam 250 tl para çıktı cebimden oda sütyen parası...Tüm ameliyat olacak arkadaşlara başarılı birer operasyon geçirip bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarımız dilerim. Olan arkadaşlar umarım hepiniz sıkıntılarınızdan kurtulmuşsunuzdur. Ben ankarada otuyoruyorum Bu ameliyatı olmak istiyorum çünkü F cup sütten takıyorum omzumda çökme ve sırtımda eğilme var. Ankara da bana Dr önerebileceğiniz arkadaşlardan yardım istiyorum Çok uçuk fiyat isteyen Dr lar var Çok yüksek meblalara çıkmadan yaptırabileceğim memnun kaldığınız Dr isimlerini paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler cevabınız için bir randevu alıp gideyimMerhaba arkadaşım ben de ankaradayım ve ameliyatımı Ankara Gazi üniversitesi tıp fakültesinde oldum... Göğsüm 85 d idi ilk gittim muayene oldum doktor ölçtü ve devlet karşılıyor sizinkini dedi... Poliklinikte özgür bey vardı başasistan o yaptı ve çok memnun kaldım... Ama kontrole gittiğimde artık ameliyat yapmadığını söyledi... Ama hastane olarak orası çok iyi sadece 2 ay sıra bekledim o kadar ... Martta ameliyat oldum çok memnunum hayatımda verdiğim en doğru karar olduğuna inanıyorum... Büyük memelerle gezmenin zorluğunu yaşamayan bilemez kesinlikle...hocalara para vermeye de hiç gerek yok..toplam 250 tl para çıktı cebimden oda sütyen parası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?