Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kızlar bende ameliyat olma kararı aldım ama çok korkuyorum istanbul avrupa yakasında güvenilir bayan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum göğüsleri çok büyük benimde sigorta karşılar diye düşünüyorum yeni inci toparlayici 110 takiyorum en büyük bedeni yani omuzlarimda çökme var çok fazla boyun ve sırt ağrısı yaşıyorum

Aynen bunun dikiş atımı dha mı farklı baya büzüşük luan dikiş yerlerm bide braz çekilmiş göğsüm ayrık duruo yani alt taraf şiş gbi ama dikişten ötürü öle duruoo doktr hepsi düzelicek dedi. Soldaki düzeldi sağdakine kafamı taktım

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ya gögüsküçültme ameliyat ı oldum 16.günüm yaklaşık bi haftadır sağ göğüste sarı akıntı ve kanama oluyor solda da var ama az.iki dr a gittim yağ nekrozu olmuş dediler moralim çok bozuldu böyle bişey yaşayan var mı aranızda nolur yardım edin. Dr normal dedi pansuman ve antibiyotik tedavisi başladı. Psikolojim bozuldu resmen. Görüntüden çok rahatsızım

Çok geçmiş olsun sen tedavine devam et canim geçer morelini bozma hemen gerçekten uzuldum ama antibiyotikle toparlarsin doktorun kimdi

Düzelecekgibi durmuyor sol göğsümde debaşladı, bi aya iyileşir dendi hayır o değilde dikiş izlerini zaten kabullenmiştim bunlar iyileşse bile bunlarında izi kalacak sanki onun stresini yaşıyorum. Mevsimden mi ya da uçak yolculuğu yaptım ondan mı oldu

Merhabalar bugün ameliyatimin 25.gunu. Denize girebilir miyim acaba doktor girebilirsin dedi ama ben tereddut ediyorum. Sizlerden 1 ay sonra giren var mi?

Canım bende adanada oldum. doktorum serkan sayılıkan dı. ama açıkçası memnun kalmadım. ikinci kez ameliyat oldum hatta. şuan hala göğüslerim şekilsiz ve dikişlerim çok kalın izlerim. acıbadem hastanesinde bi doktor duymuştum çok iyi diye. kardeşim orda hemşire. o da aynı doktoru önerdi çok titiz çalışıyormuş. izleri ameliyattan çıkar çıkmaz bile çok belli değildi diyor.ama ismi hatırlayamadım.imkanın varsa orda yaptır derim.ben pişman oldum. birde metin bey diye bi isim duymuştum araştırdığım zamanlarda

Kızlar merhaba, belki eski mesajları okuyan benim yazılarımı görmüştür 3,5 ay sonra ki ameliyat görüntülerimi albümlerime koydum alt tarafdaki kızarıklıklar hala gitmedi doktorum scarex verdi contractubex den sonra gayet beğendim herşey yolunda çok şükür, 2 aydan itibaren yüzüstü yatmaya başladım yıllardır böyle gibi alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…