Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

defos bende ankaradayım ameliyat için dr araştırıyorum.sende ankarada özelde oldun galiba.memnun kaldin mi ?resim ekler misin tabi beni izlemeye alman lazım .dr un marifetini görmek lazım.

defos bende ankaradayım ameliyat için dr araştırıyorum.sende ankarada özelde oldun galiba.memnun kaldin mi ?resim ekler misin tabi beni izlemeye alman lazım .dr un marifetini görmek lazım.

Evet Ankarada yaptirdim ben memnunum tabiki kisiye gore degisir herkesin istedigi sey farklidir ama benim istedigim gibi oldu bu anlamda doktoruma cok guveniyorum tavsiye ederim zaten birkac doktorla gorusmek gerekiyor hangisi sana guven verirse ona olmak lazim gercekten doktor secimi cok onemli oncesinde de sonrasinda da ben cok okuyorum bazi arkadaslar ameliyat olduk × doktora isim vermek istemedim ameliyat oldum sonrasinda hic ilgilenmedi başindan savdi diyenlerde var cunku ben o anlamda çok şansliyim oncesinde ve sonrasinda Kubilay hoca çok yardimci oldu halen kontrollere gidiyorum ayni ilgi var. Fotograf koymayi pek dusunmedim malum gogus ama biraz daha iylessin tabiki ozel olarak sana yollarim

Hakkisin insan bir sure sonra eski halini unutuyor sanki hep boyleymiş gibi geliyor

Merhaba

Bende ameliyat olmak istiyorum. Iki çocuğum var küçük olan 6 aylık.yıllardır hep bunu hayal ettim emzirme dönemi btince ameliyat olmak büyük ve sarkmış olan bu göğüslerden kurtulmak istiyorum.37 yasındayım.

Ameliyat olan arkadaşlar memnun musunuz

Ben ankarada oğuz kılıça yaptırmak istiyorum varmı bu doktora yaptıran

birde resimleriniz varsa görebilir miyim cok iz kalıyormu

Meraba arkadaşlar bende amaliyat için gün aldım istanbulda pendik araştrma hastanesinde dr görüştm 3 bin liraya yapıcak 22 yaşındayım genç oldıgun içim daha karşılamaz sgk dedi 28 kasıma gün verdi dediki gögüs ucu ve aşaya doğru dik iz olucak doku çıkartnca deriyide fazlalıgını alıyoruz dedi merak ettigim arkadaşlar küçülürken dikleşiyomu bana dedi ki gögüs kafesin sarkmadan dolayı boşalmş burayı doldurcaz dedi ama bahsetigi yerlerden keserse nasıl dikleşiyo olan arkadşlar yardımcı olurmusnz

Canim bende Ankarada yaptirdim cok memnunum protez ve dikleştirme oldu doktorunu araştirdiysan git gorus tatlim bende bir kaç doktorla gorusmustum

Merhaba bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz ?

Doktorunuz kimdi ?

Merhaba, ben Nisan ayında ameliyat oldum. Ne kadar memnun olduğumu anlatmam mümkün değil, çok güzel. İyi ki olmuşum. Ama ben Eskişehir'deyim.

yıllardır meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum fakat gittiğim bütün doktorlar zayıflamadan yapılmasını doğru bulmadı sonuçta ben zayıfladım bu kış tuğrul turana olmayı düşünyordum fakat allah kendisne rahmet eylesin vefaat etmiş. Sonuç olarak onunla aynı ayarda bir doktora olmak istiyorum bu konuda fikri olanlar cevaplara çok mutlu olacağım

kızlarr kızlar bugün ameliyatımın 22. günü şekil olarak çok memnunum sağa sola ilk haftadan itibaren yatabiliyodum zaten herşey harikaydı bugün göğüs altımda bi akıntı hissettim yarabandını kaldırdım ki ne göreyim baş parmağımın ucu kadar iltihaplanma olmuş birleşme yerinde etim sanki çürümüş bembeyaz acile gidiyimmi sizce sigara içme denmesine rağmen içtim düzelir mi çok korkuyorum başına gelen var mı ltfen yardım edin

Ben de 25 temmuzda ameliyat oldum. Geçen gün bna oldu öle bşi sürekli bi akıntı yoktu ama sarı pıhtı şeklinde kalmıştı öle alt dısımda dktrumla görüştüm ertesi gün gittim hast. Sıcaktan olur dedi skıntılı bi durum deilmiş ama sizinkü nasıl tam bilemedm

inşallah benimkide öyledir yarın gidicem bi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…