- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.601
ameliay sonrası çok acı çektiniz mi izler çok rahatsız edici mikızlarr kızlar bugün ameliyatımın 22. günü şekil olarak çok memnunum sağa sola ilk haftadan itibaren yatabiliyodum zaten herşey harikaydı bugün göğüs altımda bi akıntı hissettim yarabandını kaldırdım ki ne göreyim baş parmağımın ucu kadar iltihaplanma olmuş birleşme yerinde etim sanki çürümüş bembeyazacile gidiyimmi sizce sigara içme denmesine rağmen içtim düzelir mi çok korkuyorum başına gelen var mı ltfen yardım edin
merhabalar ameliyatı nede olmuştunuzCanım selam teşekkürler öncelikle, hayırlısı olsun bende emzirmeyi kestikten 6 ay sonra gittim ama dr için galib açok önemli değil yine de bilgi veriyor ben karın germe ameliyatı ile fiyat aldım 2.ameliyat önemli bu nedenle fiyTı indiriyorlar Fiyatı Mustafa bey ile değil muhasebe ile görüşüyorsun 4750dedi son ama gögüse alınan parça vs bunlar çok etken bilgin olsun
Pazarlıkla 4,5 yaptırdım senin durumuna göre bakarsın daha ucuz yaparlar bu arada muayene ücretsiz ya inanılmaz bir adam her gittiğinde ilk defa gidiyormuşsun gibi ilgili her defasında oturup üşenmeden anlatıyor rahatlatıyor
Mutlaka ön görüşmeyi ertelemeden git derim 2 dr daha var Naci bey ve Yrd.Dç.var Bülent bey ama ben Mustafa beyi istedim :)o kadar korkuyordum ki 1,5ay düşündüm boşuna beklemişim :) umarım seninde istediğin gibi olur
nerde oldunuz ve hangi doktora rahtsız ediyorum ama bende yaptırmayı düşünüyorum Kocaeli de oturuyorum devlette mi yaptırsam özelde mi karar veremiyorum korkuyorumŞahsen ben hiç acı çekmedim
Merhaba bende kocaeli benmerhabalar arkadaşlar,meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum Kocaeli de oturuyorum.Devlet hastahaneleri de karşılıyor özel demi yaptırsam devlet de mi karar veremiyorum.İstanbul yada kocaelide önereceğiniz bir doktor varmıdır.Çok korkuyorum ameliyattan ama boyun sırt ve bel ağrıları ayrıteten içine sığdırmadığım kıyafetler omuzlarımda sütyen askı izi olmasından bıktım artık.3 ay önce emzirmeyi de bıraktmAmeliyat sonrası çok aco çekiliyormu izler nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ben esteizmit dr Nurgül Altuntaş la gorustum. Bende ameliyat olucam. Ama kilo vermem gerekiyor biraz benim diklestirme ve protez olucak. Belki size fikir olur ..nerde oldunuz ve hangi doktora rahtsız ediyorum ama bende yaptırmayı düşünüyorum Kocaeli de oturuyorum devlette mi yaptırsam özelde mi karar veremiyorum korkuyorum
teşekkürler ismini çok duydum görüşmek lazım ben daha çok devlet hastahanesinde ücretsiz yaptırmak istiyorumMerhaba bende kocaeli ben
Ben esteizmit dr Nurgül Altuntaş la gorustum. Bende ameliyat olucam. Ama kilo vermem gerekiyor biraz benim diklestirme ve protez olucak. Belki size fikir olur ..
doktor kimmWalla ben dewlette yaptırdım ama size biraz uzak sanırm :) kayseri araştırma hastanesi yalçın yontar doktorum. Çok memnunumm 3 gece yattm hastanede ewde hiç ağrı kesici fln içmedim. Sırt ağrılarım geçti bile çok şükür. Kolumu kaldrmakta hiç zorlanmadm 1 ay oldu henüz yeni oğlumla gayet rahat ilgileniyorm 6.5 aylık bebişim2 hafta annem ilglendi sadece snra ben dewraldım. Bnm sağ göğsüm dierinden bariz büyüktü liposakşında gapmış solda göğüs ucum içerdeydi onu çıkarmış fln saolsun herseyi halletmiş yani hiç oldğma pişman olmadım iyiki olmuşummmm tawsiye ederim. Doktor önemli yalnız pişman olanda çok duydum malesef
Kayseride misnz?doktor kimm
hayır istanbuldayım ama cidden iz kalır diye çok korkuyorum bi komşumuz devlette yaptırmış ve kadının göğüslerini mafetmişer iz falan kalmış yaşımda genç iyi bir doktor istiyorumKayseride misnz?
istanbulda doktor arıyorum bende şuan üni sınavına hazırlandığm için bakamıyorum ama arada böyle araştırıyorumBnde 24 yaşındayım ben şuanki izlerden bile çok rahatsz olmuyorm doktorum çok iz kalmicağnı söledi 6 ay içinde hersey oturcakmış yerine
Ben devlete bakmadim ama üniversite hastanesi iyi diye duydum ücretsiz sanırım üniversite de bi araştırınteşekkürler ismini çok duydum görüşmek lazım ben daha çok devlet hastahanesinde ücretsiz yaptırmak istiyorum
MerhabalarMerhaba kızlar, mart ayından beri yazamadım. Şubat sonu ameliyat olmuştum. Çok çok memnunum hayatımda aldığım en iyi karardı. Çok da sorunsuz geçti şükür. Yenibosna da Mahmut Nuri Karatoprak a ameliyat oldum. 4000 tl ödedim. Hiç ağrı sizi olmadı. Hatta 3. Gün dışarı çıkıp koşmak istiyordum. 5 ay geçti şuan rengarenk küçük sutyenler giymenin keyfini sürüyorum. Denemeden gömlekler alabilmek her giydiğinin yakışmasi en önemlisi o kamburluktan kurtulmak müthiş. İyiki oldum. Olma imkanı olan herkese tavsiye ederim hicbir zorluğu yok.
2 gün :)Ameliyat olan yada olacak arkadaşlar kaçıncı kezdr soruyorum kaç gün yattınz yada yatıcaksınz hastanede. Lütfen cwp....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?