Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kızlar, mart ayından beri yazamadım. Şubat sonu ameliyat olmuştum. Çok çok memnunum hayatımda aldığım en iyi karardı. Çok da sorunsuz geçti şükür. Yenibosna da Mahmut Nuri Karatoprak a ameliyat oldum. 4000 tl ödedim. Hiç ağrı sizi olmadı. Hatta 3. Gün dışarı çıkıp koşmak istiyordum. 5 ay geçti şuan rengarenk küçük sutyenler giymenin keyfini sürüyorum. Denemeden gömlekler alabilmek her giydiğinin yakışmasi en önemlisi o kamburluktan kurtulmak müthiş. İyiki oldum. Olma imkanı olan herkese tavsiye ederim hicbir zorluğu yok.

merhabalar arkadaşlar,meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum Kocaeli de oturuyorum.Devlet hastahaneleri de karşılıyor özel demi yaptırsam devlet de mi karar veremiyorum.İstanbul yada kocaelide önereceğiniz bir doktor varmıdır.Çok korkuyorum ameliyattan ama boyun sırt ve bel ağrıları ayrıteten içine sığdırmadığım kıyafetler omuzlarımda sütyen askı izi olmasından bıktım artık.3 ay önce emzirmeyi de bıraktmAmeliyat sonrası çok aco çekiliyormu izler nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

ameliay sonrası çok acı çektiniz mi izler çok rahatsız edici mi

merhabalar ameliyatı nede olmuştunuz

Merhaba bende kocaeli ben
nerde oldunuz ve hangi doktora rahtsız ediyorum ama bende yaptırmayı düşünüyorum Kocaeli de oturuyorum devlette mi yaptırsam özelde mi karar veremiyorum korkuyorum
Ben esteizmit dr Nurgül Altuntaş la gorustum. Bende ameliyat olucam. Ama kilo vermem gerekiyor biraz benim diklestirme ve protez olucak. Belki size fikir olur ..

Walla ben dewlette yaptırdım ama size biraz uzak sanırm :) kayseri araştırma hastanesi yalçın yontar doktorum. Çok memnunumm 3 gece yattm hastanede ewde hiç ağrı kesici fln içmedim. Sırt ağrılarım geçti bile çok şükür. Kolumu kaldrmakta hiç zorlanmadm 1 ay oldu henüz yeni oğlumla gayet rahat ilgileniyorm 6.5 aylık bebişim 2 hafta annem ilglendi sadece snra ben dewraldım. Bnm sağ göğsüm dierinden bariz büyüktü liposakşında gapmış solda göğüs ucum içerdeydi onu çıkarmış fln saolsun herseyi halletmiş yani hiç oldğma pişman olmadım iyiki olmuşummmm tawsiye ederim. Doktor önemli yalnız pişman olanda çok duydum malesef

Merhaba bende kocaeli ben

Ben esteizmit dr Nurgül Altuntaş la gorustum. Bende ameliyat olucam. Ama kilo vermem gerekiyor biraz benim diklestirme ve protez olucak. Belki size fikir olur ..
teşekkürler ismini çok duydum görüşmek lazım ben daha çok devlet hastahanesinde ücretsiz yaptırmak istiyorum

doktor kimm

Bnde 24 yaşındayım ben şuanki izlerden bile çok rahatsz olmuyorm doktorum çok iz kalmicağnı söledi 6 ay içinde hersey oturcakmış yerine

Herkese merhabalar

Bebegım kucuk oldugundan cok gıremıyorum yaı gecmısı okumaya fırsatım olmadı. Ben de meme kucultme dıklestırme amelıyatı ıcın Istanbulda doktor arastırıyorum. Istanbulda bu amelıyatı olup memnun olan varsa(özelde) bana özelden yazarsa cok sevınırım , burayı bosuna meskul etmıyeyım bu konular cok konusulmustur zaten

Tesekkurler sımdıden

Merhabalar

Ben de ıstanbuldayım avrupa yakasında. Görsel olarak gogsunuzden memnununmusunuz? Ben ıkı ay sonra emzırmeyı bırakacagım ama sımdıden arastırıyorum. Dedıgınız gıbı ben de buyuk ve sarkık goguslerden dolayı kamburluk, omuzda cokme sorunu yasıyorum. Ne kadar surede ısbası yaptınız ve hangı hastanede yaptı doktor amelıyatı. Ozelden de yazabılırsınız zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…