- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.621
merhabalar arkadaşlar,meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum Kocaeli de oturuyorum.Devlet hastahaneleri de karşılıyor özel demi yaptırsam devlet de mi karar veremiyorum.İstanbul yada kocaelide önereceğiniz bir doktor varmıdır.Çok korkuyorum ameliyattan ama boyun sırt ve bel ağrıları ayrıteten içine sığdırmadığım kıyafetler omuzlarımda sütyen askı izi olmasından bıktım artık.3 ay önce emzirmeyi de bıraktmAmeliyat sonrası çok aco çekiliyormu izler nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Yok canıiiimArkadşlar bende kasımda ameliyat olucm yanlz Ben Yeni bişey duydum gögüs ucu düşen oluyş bile bişey duyan başına gelen varmş Ben çok korktum
Ah be arkadaşım kayinvalidene ne oluyor ? Senin bu gögüs? ??Çok tereddütte kalıyorum bide etrafımdaki insanlar özelikle kayınvalidem çok isteksiz kesinlikle olumsuz bişeylerin olucanı söylüyolar olup çok mutlu olan insanlarda var Yani sonçda be güzel
Yaa ben de 22 eylül de olacağım Ankara hastanesinde Melike oruça ölüyorum korkudandefos bende ankaradayım ameliyat için dr araştırıyorum.sende ankarada özelde oldun galiba.memnun kaldin mi ?resim ekler misin tabi beni izlemeye alman lazım .dr un marifetini görmek lazım.
Çok verimli olmasa da gelir mis idare edecz artıkGogus kucultme ameliyati olunca sut emzirebiliyormuyuz
Nerde olacaksın Dr adı ne acabaArkadşlar bende kasımda ameliyat olucm yanlz Ben Yeni bişey duydum gögüs ucu düşen oluyş bile bişey duyan başına gelen varmş Ben çok korktum
Ya ben de Ankara hastanesi Ne gittim ama 2500 fiyat verdi Melike hoca 200 de sütyen yani 2.700 sana Nasıl ücretsiz hangi doktor acabamerhaba Ankara eğitim ve araştırma hastanesine gittim dediğin gibi insafına kalmış bana kilo ver ve sonbahar da gel ücretsiz yapacağım dedi şimdi kilo vermeye çabalıyorum inşallah 2 ay sonra bende ameliyat olacağım :) teşekkür ederim yorumun için :)
Aynı sorun bende de var acaba ne yapsak bende çarşamba ameliyat olucak ve adetim geliyorum diyoooorKızlar benim perşembe göğüs küçültme ameliyatım var adet olabilme ihtimalim çok yüksek doktorum gün verirken adet tarihini hiç sormadı sizce ertelenir mi ? Adetli iken ameliyat olan var mı
Ben uzun uzun artırdı arkadaşım .Birde bende devlet hastanesinde olacağım ama bana doktorum devlet karsiliyor dedi ? Devlet hangi kriterlerde karşılıyor bilen var mı ?
Keşke cevap verse birileriHanımlar bir şey sormak istiyorum ben çarşamba a ameliyat olacağım . Fakat ciddi korkuyorum . Tahmini ne kadar sürede işinizin başına döndünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?