Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben çarşamba a ameliyat olacağım . Fakat ciddi korkuyorum . Tahmini ne kadar sürede işinizin başına döndünüz ?

Canim devlet hastanesiyle gorus tabiki aklina yatarsa sonucta soyle dusun bir kere yaptiriyorsun sonucundan mutlu ol tabiki ozelde yaptirirsan işin maddi boyutu var ama sonucta insan istedigi mutlu oldugu seyi yaptirmali istanbulu bilmiyorum ama ben Ankarada yaptirdim ve gercekten cok memnunum ve doktorum çok iyiyidi bu konuda cok sey borcluyum kendisine sende karar verirken guvenecegin bir doktor seç canim

Birde bende devlet hastanesinde olacağım ama bana doktorum devlet karsiliyor dedi ? Devlet hangi kriterlerde karşılıyor bilen var mı ?

Arkadşlar bende kasımda ameliyat olucm yanlz Ben Yeni bişey duydum gögüs ucu düşen oluyş bile bişey duyan başına gelen varmş Ben çok korktum

Çok tereddütte kalıyorum bide etrafımdaki insanlar özelikle kayınvalidem çok isteksiz kesinlikle olumsuz bişeylerin olucanı söylüyolar olup çok mutlu olan insanlarda var Yani sonçda be güzel

Çok tereddütte kalıyorum bide etrafımdaki insanlar özelikle kayınvalidem çok isteksiz kesinlikle olumsuz bişeylerin olucanı söylüyolar olup çok mutlu olan insanlarda var Yani sonçda be güzel
Ah be arkadaşım kayinvalidene ne oluyor ? Senin bu gögüs? ??

Herkese merhaba ben göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim ve gün aldım 22 etlül ama çok korkuyorum yaa

defos bende ankaradayım ameliyat için dr araştırıyorum.sende ankarada özelde oldun galiba.memnun kaldin mi ?resim ekler misin tabi beni izlemeye alman lazım .dr un marifetini görmek lazım.
Yaa ben de 22 eylül de olacağım Ankara hastanesinde Melike oruça ölüyorum korkudan

Ya arkadaşlar ben burdan pek birşey anlayamıyorum oncede in yorumları takip ediyordum şimdi katıldım tekrar ben Ankara hastanesinde gün aldım ve doktorumu çok sevdim çok yakın ilgili özel çok pahalı istedi burda hem uygun hem bayan doktor ben ameliyat olanların resimleri Nasıl görebilirim izlerini ya yardım edin

Ya ben de Ankara hastanesi Ne gittim ama 2500 fiyat verdi Melike hoca 200 de sütyen yani 2.700 sana Nasıl ücretsiz hangi doktor acaba

Merhaba kızlar ben cuma günü ameliyat oldum sağ gögüs ucunda bi çöküntü var bu düzelir mi? Birde sol gögüs altında diren in çıkarıldığı yerde yatıp kalkarken ciddi bi batma var üşütme ile ilgili olabilir mi bazen sırtıma vuruyor sancı

Kızlar benim perşembe göğüs küçültme ameliyatım var adet olabilme ihtimalim çok yüksek doktorum gün verirken adet tarihini hiç sormadı sizce ertelenir mi ? Adetli iken ameliyat olan var mı

Kızlar benim perşembe göğüs küçültme ameliyatım var adet olabilme ihtimalim çok yüksek doktorum gün verirken adet tarihini hiç sormadı sizce ertelenir mi ? Adetli iken ameliyat olan var mı
Aynı sorun bende de var acaba ne yapsak bende çarşamba ameliyat olucak ve adetim geliyorum diyoooor

Birde bende devlet hastanesinde olacağım ama bana doktorum devlet karsiliyor dedi ? Devlet hangi kriterlerde karşılıyor bilen var mı ?
Ben uzun uzun artırdı arkadaşım .
Kısaca eğitim araştırma hastaneleri ve üniversiteler ücretsiz yapabiliyor . Belli kriterleri var . Sağlık sorunların olduğunu belgelemek gerekiyor . Yani omuz çökmesi bel ağrısı , vücutta eğilme . Bunun disinda heyet raporu alıyorsun . Eğer devlet karsilamazsa hastanelerin fiyatları değişiyor . Döner sermaye ile görüşebilirsiniz bu konuyu .

Bana en son regl dönemi soruldu ameliyat öncesi fark ettirir mi bilmem ama ameliyat netice de ertelemek daha mantıklı gibi regl bitimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…