Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Perşembe 8 Eylülde Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Doç. Dilek Şenen hanım ameliyatımı gerçekleştirecek inşallah. Bugün regl oldum. Önemli olsaydı sorarlardı tarih verirken ....Herkese geçmiş olsun.

Kızlar merhaba bende cuma günü memoplasti ameliyatı oldum . Göğüslerim çok güzel duruyor. Üç yıldır apandist doğum ameliyatı derken 3. Ameliyatımdı. Balcalı hastanesi plastik cerrahi prof. Doktor Erol Kesiktaş doktorum. Hayatımda geçirdiğim en acısız ameliyat diyebilirim. Herkes çok şaşırıyor. Eve geldim bu gün pazartesi ve her işimi hallediyorum. Kızımı bile kaldırıyorum ufaktan. Apandist ameliyatında bile bunun bir milyon katını çektim. Göğüs ameliyatı olmak için sakın geç kalmayın sanki bi çocuk doğurdum. Kafamdaki tek soru işareti acaba altındaki dikiştwn dolayı katlanma ne zaman geçecek

Canım bende cuma günü oldum ameliyat perşembe gece regl oldum hiç bi sıkıntı olmadı merak etme

Kızlar benim perşembe göğüs küçültme ameliyatım var adet olabilme ihtimalim çok yüksek doktorum gün verirken adet tarihini hiç sormadı sizce ertelenir mi ? Adetli iken ameliyat olan var mı
Ben 4 haziranda hem göğüs küçültme hem de karın germe ameliyatı oldum stresten adetim bir hafta önce oldu ve ben ameliyata adetimin en yoğun günü olan ikinci gün girdim Dr ve ekini sorun yaratmadı da ben bu durumdan nefret ettim

Ağrınızın o kadar çok olmaması lazım bende dren varken hafif bir batma olmuştu o kadar
Başı çökük olan göğüste hiisiyat durumu Nasıl bir Dr la görüşün bence

Canım karın germe zor olmadımı ondan çok korkuyorum ben göbek fıtığı var dedi doktor birde

Canım karın germe zor olmadımı ondan çok korkuyorum ben göbek fıtığı var dedi doktor birde
Zor olacağını bildiğin için kabulleniyorsun
İlk üç gün pişmanlık söz konusu sonrasında Hergün daha iyiye gidiyor 21. Gün baya düzeliyorsun 40. Gün den sonra tam iyileşme oluyor ilk üç hafta ağrı kesiciler sağolsun

Sevgili leylak :) inan bana ilk üç gün bile mükemmel ötesiydi brnim için . Üzerimden kalkan yüküm kaçıp giden bel ağrılarım şu anda bu yazıyı okuyup küçültme ameliystı için korkan varsa lütfen çekinmesin. 24 yaşındatım kendimi bildim bileli eziyet çekiyormusum doktor bile dark etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…