- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.641
Ama ben bütün izinlerimi ona göre ayarladımBana en son regl dönemi soruldu ameliyat öncesi fark ettirir mi bilmem ama ameliyat netice de ertelemek daha mantıklı gibi regl bitimine
Ama ben bütün izinlerimi ona göre ayarladım
Masa başı işi ise fazla sürmez dönmeniz ama beden işçisi iseniz bence yıllık izinlerine getirmekte fayda var benim 3 gün oldu bugün ama hala kendimi tam hazır hissetmiyorumKeşke cevap verse birileri
Perşembe 8 Eylülde Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Doç. Dilek Şenen hanım ameliyatımı gerçekleştirecek inşallah. Bugün regl oldum. Önemli olsaydı sorarlardı tarih verirken ....Herkese geçmiş olsun.
Ben 4 haziranda hem göğüs küçültme hem de karın germe ameliyatı oldum stresten adetim bir hafta önce oldu ve ben ameliyata adetimin en yoğun günü olan ikinci gün girdim Dr ve ekini sorun yaratmadı da ben bu durumdan nefret ettimKızlar benim perşembe göğüs küçültme ameliyatım var adet olabilme ihtimalim çok yüksek doktorum gün verirken adet tarihini hiç sormadı sizce ertelenir mi ? Adetli iken ameliyat olan var mı
Ağrınızın o kadar çok olmaması lazım bende dren varken hafif bir batma olmuştu o kadarMerhaba kızlar ben cuma günü ameliyat oldum sağ gögüs ucunda bi çöküntü var bu düzelir mi? Birde sol gögüs altında diren in çıkarıldığı yerde yatıp kalkarken ciddi bi batma var üşütme ile ilgili olabilir mi bazen sırtıma vuruyor sancı
Canım karın germe zor olmadımı ondan çok korkuyorum ben göbek fıtığı var dedi doktor birdeBen 4 haziranda hem göğüs küçültme hem de karın germe ameliyatı oldum stresten adetim bir hafta önce oldu ve ben ameliyata adetimin en yoğun günü olan ikinci gün girdim Dr ve ekini sorun yaratmadı da ben bu durumdan nefret ettim
Özelmi yoksa devletmi karşılıyor canımPerşembe 8 Eylülde Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Doç. Dilek Şenen hanım ameliyatımı gerçekleştirecek inşallah. Bugün regl oldum. Önemli olsaydı sorarlardı tarih verirken ....Herkese geçmiş olsun.
Zor olacağını bildiğin için kabulleniyorsunCanım karın germe zor olmadımı ondan çok korkuyorum ben göbek fıtığı var dedi doktor birde
Canım kriter yok belirli ölçü ve ağırlığı geçiyorsa ücretsiz oluyorsun özellikle bel ağrın varsaArkadaşlar şu devlet hastanelerinde kriterler nedir bilen varsa bi zahmet yazsın
Devlet hastanesi değil araştırma hastanesi ve fakülte de oluyormuş . Ben bu gün doktoruma sordum :)Arkadaşlar şu devlet hastanelerinde kriterler nedir bilen varsa bi zahmet yazsın
Tesekkur ederim :*Masa başı işi ise fazla sürmez dönmeniz ama beden işçisi iseniz bence yıllık izinlerine getirmekte fayda var benim 3 gün oldu bugün ama hala kendimi tam hazır hissetmiyorum
Tamam işte o nedirCanım kriter yok belirli ölçü ve ağırlığı geçiyorsa ücretsiz oluyorsun özellikle bel ağrın varsa
Araştırma hastaneleri devlet hastaneleri işte canım mesela yeşil yurt devlet hastanesiydi şimdi eğitim araştırma hastanesi oldu :)Devlet hastanesi değil araştırma hastanesi ve fakülte de oluyormuş . Ben bu gün doktoruma sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?