- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.661
Yaa ben de 22 eylül de olacağım Ankara hastanesinde Melike oruça ölüyorum korkudan
Göğüs en kolay ameliyatlardan biri merak etme korkma sonrasında giyebileceğim kiyafet ve cicili bicili sütyenleri düşünSon 2 gece kaldı
Neden bu kadar korkuyorum uçuk çikadım
Ayyyyy Di miiiiGöğüs en kolay ameliyatlardan biri merak etme korkma sonrasında giyebileceğim kiyafet ve cicili bicili sütyenleri düşün
Teşeker ederim :)leylak07Ayyyyy Di miiii
Canım devlet hastaneleri değil eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri gerekli kosullar sende varsa % 100 karşılıyor .canlar merhaba bende meme küçültmme amaliyatı olmak istiyorum 3 çocuk emziirdim yeni bir gebelik olmuyacak çok şikayetçiyim büyüklüğünden sizden ricam ben istanbulda yaşıyorum devlet hastaneleri karşılarmı amaliyatı ciddi bir bütçem yok amaliyat için
Moralim duzeledi vallahi :)Ayyyyy Di miiii
çok teşekür ederim canım ben şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım bakalım ne diyeceklerCanım devlet hastaneleri değil eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri gerekli kosullar sende varsa % 100 karşılıyor .
Ağrınızın o kadar çok olmaması lazım bende dren varken hafif bir batma olmuştu o kadar
Başı çökük olan göğüste hiisiyat durumu Nasıl bir Dr la görüşün bence
Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben çarşamba a ameliyat olacağım . Fakat ciddi korkuyorum . Tahmini ne kadar sürede işinizin başına döndünüz ?
Merhaba kızlar ben cuma günü ameliyat oldum sağ gögüs ucunda bi çöküntü var bu düzelir mi? Birde sol gögüs altında diren in çıkarıldığı yerde yatıp kalkarken ciddi bi batma var üşütme ile ilgili olabilir mi bazen sırtıma vuruyor sancı
Melismelom ameliyat sonrası çok ağrın oldu muCANIM ÇÖKÜNTÜ ZAMANLA DÜZELİYOR. BEN BATMA PROBLEMİ YAŞAMADIM,DİĞER KONUDA YORUM YAPAMİCAM :)
Kızlar merhaba bende cuma günü memoplasti ameliyatı oldum . Göğüslerim çok güzel duruyor. Üç yıldır apandist doğum ameliyatı derken 3. Ameliyatımdı. Balcalı hastanesi plastik cerrahi prof. Doktor Erol Kesiktaş doktorum. Hayatımda geçirdiğim en acısız ameliyat diyebilirim. Herkes çok şaşırıyor. Eve geldim bu gün pazartesi ve her işimi hallediyorum. Kızımı bile kaldırıyorum ufaktan. Apandist ameliyatında bile bunun bir milyon katını çektim. Göğüs ameliyatı olmak için sakın geç kalmayın sanki bi çocuk doğurdum. Kafamdaki tek soru işareti acaba altındaki dikiştwn dolayı katlanma ne zaman geçecek
Melimelom
Melismelom ameliyat sonrası çok ağrın oldu mu
Çok teşeker ederim gerçekçi yorumun için .şu amaaaan kolay bir ameliyat modu beni acayip geriyorİLK ÜÇ GÜN CİDDİ DERECEDE AĞRIM OLDU VE ÇOK ZORLUK YAŞADIM. HATTA AMELİYAT SONRASINDA NORMALDE 1 TANE AĞRI KESİCİ İĞNE YADA SERUM YAPARLARMIŞ,AMA BANA 4-5 DEFA AĞRI KESİCİ VURULDU İLK GECE HASTANEDE. AMA 4. GÜN OTURMAM KALKMAM FALAN DÜZELMEYE BAŞLADI,AĞRILAR AZALDI, TEK AĞRI KESİCİ YETTİ. HATTA YAN YATMAYA BİLE BAŞLADIM.1 HAFTA SONRA DA İŞBAŞI YAPTIM CANIM SONRASI GÜZEL
Istanbul pendik eğtim ve araştırmada bülent saçak drumun adıNerde olacaksın Dr adı ne acaba
Çok teşeker ederim gerçekçi yorumun için .şu amaaaan kolay bir ameliyat modu beni acayip geriyor
Valla devlet hastanesinde ne yaparlar bilmiyorum ama elimden geldiğince sakın olmaya çalışacağım . Doktorum dışarıda yapalım dedim kabul etmedi .
4 gün demekki diş sıkıcaz . Peki hangi ağrı kesiciler kullandın . Ve yatış için sırt üstü mu yattın . Hastaneye bi şey goturmem gerekir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?