Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canlar merhaba bende meme küçültmme amaliyatı olmak istiyorum 3 çocuk emziirdim yeni bir gebelik olmuyacak çok şikayetçiyim büyüklüğünden sizden ricam ben istanbulda yaşıyorum devlet hastaneleri karşılarmı amaliyatı ciddi bir bütçem yok amaliyat için

Canım devlet hastaneleri değil eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri gerekli kosullar sende varsa % 100 karşılıyor .

CANIM ÇÖKÜNTÜ ZAMANLA DÜZELİYOR. BEN BATMA PROBLEMİ YAŞAMADIM,DİĞER KONUDA YORUM YAPAMİCAM :)

O KATLANMA BENDE GEÇMEDİ. MALESEF ONUN YÜZÜNDEN 2. KEZ AMELİYAT OLDUM 6 AY SONRA. ÜZERİNDE DUR MUTLAKA KONTROLLERİNİ AKSATMA. UMARIM SENDE GEÇER DE TEKRAR Bİ OPERASYONA GEREK KALMAZ

Melimelom

Melismelom ameliyat sonrası çok ağrın oldu mu

İLK ÜÇ GÜN CİDDİ DERECEDE AĞRIM OLDU VE ÇOK ZORLUK YAŞADIM. HATTA AMELİYAT SONRASINDA NORMALDE 1 TANE AĞRI KESİCİ İĞNE YADA SERUM YAPARLARMIŞ,AMA BANA 4-5 DEFA AĞRI KESİCİ VURULDU İLK GECE HASTANEDE. AMA 4. GÜN OTURMAM KALKMAM FALAN DÜZELMEYE BAŞLADI,AĞRILAR AZALDI, TEK AĞRI KESİCİ YETTİ. HATTA YAN YATMAYA BİLE BAŞLADIM.1 HAFTA SONRA DA İŞBAŞI YAPTIM CANIM SONRASI GÜZEL

Çok teşeker ederim gerçekçi yorumun için .şu amaaaan kolay bir ameliyat modu beni acayip geriyor
Valla devlet hastanesinde ne yaparlar bilmiyorum ama elimden geldiğince sakın olmaya çalışacağım . Doktorum dışarıda yapalım dedim kabul etmedi .
4 gün demekki diş sıkıcaz . Peki hangi ağrı kesiciler kullandın . Ve yatış için sırt üstü mu yattın . Hastaneye bi şey goturmem gerekir mi ?

ÖNDEN DÜĞMELİ Bİ PİJAMA ALMALISIN. ÇÜNKÜ KOL HAREKETLERİN KISITLI OLACAK.BİDE TERLİK ALSAN YETERLİ CANIM. AĞRI KESİCİYİ HATIRLAMIYORUM VALLA ÇÜNKÜ TAA MAYIS AYINDA OLDUM.İLK 4-5 GÜN SIRT ÜSTÜ YATTIM HEP,SONRA YAVAŞTAN YAVAŞTAN YAN DÖNMEYE BAŞLADIM. BEN ÖZEL HASTANEDE OLDUM AMA DOKTORUM İYİ DEĞİLDİ.SEN DEVLETTE OLUCAN BELKİ ŞANSINA DOKTORUN İYİ OLUR ONU ÇOK TAKMA KAFANA.SORMAK İSTEDİĞİN ŞEYLER OLURSA YİNE YARDIMCI OLURUM SEVE SEVE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…