Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Melismelom sonunda bende olanlar kadilwsine katildim :)

Eveeet kizlar benim ameliyat seruveni dun sabah 9: 30 da basladi . Plastik cerrah mustafa ozyurtlu ve ekibi beni sakinlestirerek dereden tepeden konusurken hoooop kaymisim uyandigimde 2 diren ve eski goguslerime sahiptim . Sislikler inecek diyolar umarim oyle olur . 350 tl ye bir sutyen getirdiler . Uyandigimda uzerimdeydi . Neyse ki bu son sütyen parasi olsun :)
Narkozun etkisi gecene kaddar pek bir sey anlamadim fakat etkisi gecince offff ama hemen supper hemsirem mudahale etti yani kocam :) bundan sonra rutin 3 saatte bir agri kesici yapildi .
Dusunsenize uyumusum bile :)
O yuzden korkmayin arkadaslar ameliyat sonrasi sonucta biraz agri sizi malum olacak . Ama sizi sıkan sütyenleri n yada imur biyu cekeceginiz sirt agrisinin yarisi bile olamaz :)
Dr Mustafa ozyurtlu ellerinize saglik ...

çokkkkk geçmiş olsun toparlandıgında lütfen detayları paylaş bizimle
sevgiler

Ameliyat olan arkacaslarima bir sorum olacak benim evet meme dokum azalmis gibi fakat diklesme yok ? Bunun icin ayri bi sey mi demeliydim ?

Valla kizlar sanki bir degisiklik yok gibi
Yanliz bu agri sizi yi bosubosuna cekersem cok uzulurum
Ayrica oyle tahmun ettigim gibi dik falan degiller sadece sanki azicik kuculmusler
Nereen mi biliyorum bu gun pansuman yapildi da ondan :)

Valla kizlar sanki bir degisiklik yok gibi
Yanliz bu agri sizi yi bosubosuna cekersem cok uzulurum
Ayrica oyle tahmun ettigim gibi dik falan degiller sadece sanki azicik kuculmusler
Nereen mi biliyorum bu gun pansuman yapildi da ondan :)
Nasıl yani kıyafetli iken dik olduğunu fark etmiyo musunuz? Ne zaman ameliyat oldunuz? Ben hastaneden çıkacağım gün gayet küçük gelmişlerdi, ama sonra şişlik epeyce sürdü. Ameliyattan sonraki ilk zamanlar en dik olduğu zamanlar diye biliyorum ben.

Valla benim daha 2. Gunum cuma ameliyat oldum oansuman yapildi sanki kuculmemeis gibi yattigim icicn dik gelmedi . Belkide kuruntu yapiyorum ( insallah oyledir )

Valla benim daha 2. Gunum cuma ameliyat oldum oansuman yapildi sanki kuculmemeis gibi yattigim icicn dik gelmedi . Belkide kuruntu yapiyorum ( insallah oyledir )
Memenin tam şeklini alıp oturması baya bir zaman istiyor. Geçenlerde annem ameliyat olduğun zamanlarda çok da küçülmemiş gibiydi, şimdi daha iyi dedi. Bende çok aceleciydim, biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım.Kaç gr doku alındı merak ettim?

Valla doktorum anlattiginda ben odadaydim ama degildim :) zaten 2 gundur ne yerdeyim ne gokte . Uyuyamiyorum, hatirlamiyorum . Uzerine bir de regl oldum . Ama sanki cok fazla degil . Göğüsumun altinda kesik yok benim gögüs cevresi ve asagiya dogru bir cizgi var . Direnler canimi yakiyor baksana bu saatte ben ayaktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…