- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.681
Aynen dr umda bana kasıma gün verdi 3000 dedi bakalmkızlar devlet hastanesinde 2700 civarı bilğinize
Ameliyat oldunz mu acaba bugün diyonddnz sanırımMoralim duzeledi vallahi :)
Evet bu gun oldum :)Ameliyat oldunz mu acaba bugün diyonddnz sanırım
Melismelom sonunda bende olanlar kadilwsine katildim :)ÖNDEN DÜĞMELİ Bİ PİJAMA ALMALISIN. ÇÜNKÜ KOL HAREKETLERİN KISITLI OLACAK.BİDE TERLİK ALSAN YETERLİ CANIM. AĞRI KESİCİYİ HATIRLAMIYORUM VALLA ÇÜNKÜ TAA MAYIS AYINDA OLDUM.İLK 4-5 GÜN SIRT ÜSTÜ YATTIM HEP,SONRA YAVAŞTAN YAVAŞTAN YAN DÖNMEYE BAŞLADIM. BEN ÖZEL HASTANEDE OLDUM AMA DOKTORUM İYİ DEĞİLDİ.SEN DEVLETTE OLUCAN BELKİ ŞANSINA DOKTORUN İYİ OLUR ONU ÇOK TAKMA KAFANA.SORMAK İSTEDİĞİN ŞEYLER OLURSA YİNE YARDIMCI OLURUM SEVE SEVE
çokkkkk geçmiş olsun toparlandıgında lütfen detayları paylaş bizimleEveeet kizlar benim ameliyat seruveni dun sabah 9: 30 da basladi . Plastik cerrah mustafa ozyurtlu ve ekibi beni sakinlestirerek dereden tepeden konusurken hoooop kaymisim uyandigimde 2 diren ve eski goguslerime sahiptim . Sislikler inecek diyolar umarim oyle olur . 350 tl ye bir sutyen getirdiler . Uyandigimda uzerimdeydi . Neyse ki bu son sütyen parasi olsun :)
Narkozun etkisi gecene kaddar pek bir sey anlamadim fakat etkisi gecince offff ama hemen supper hemsirem mudahale etti yani kocam :) bundan sonra rutin 3 saatte bir agri kesici yapildi .
Dusunsenize uyumusum bile :)
O yuzden korkmayin arkadaslar ameliyat sonrasi sonucta biraz agri sizi malum olacak . Ama sizi sıkan sütyenleri n yada imur biyu cekeceginiz sirt agrisinin yarisi bile olamaz :)
Dr Mustafa ozyurtlu ellerinize saglik ...
çokkkkk geçmiş olsun toparlandıgında lütfen detayları paylaş bizimle
sevgiler[/QUOT
Soru sorun canlar cevap vereyim
Ay yazamamisim soru sorun cevap vereyimSiru sorun canlar cevap
Canim bu gun taburcuyumhayal ne zaman taburcu olucaksın amaliiyatın kaç saat sürdü . kollarını kullanabiliyormusun
süpersin sen yaa bide senden ricam yüzünü göstermeden öncesi sonrası yaparsan bizi sevindirirsinCanim bu gun taburcuyum
Ameliyat 2,5 saat surdu
Sana bu mesaji kendi ellerimle ve kollarimla yaziyorum :)
Tamam canim benim yapicam tabiki şu pansumanlar bir acilsinsüpersin sen yaa bide senden ricam yüzünü göstermeden öncesi sonrası yaparsan bizi sevindirirsin
Nasıl yani kıyafetli iken dik olduğunu fark etmiyo musunuz? Ne zaman ameliyat oldunuz? Ben hastaneden çıkacağım gün gayet küçük gelmişlerdi, ama sonra şişlik epeyce sürdü. Ameliyattan sonraki ilk zamanlar en dik olduğu zamanlar diye biliyorum ben.Valla kizlar sanki bir degisiklik yok gibi
Yanliz bu agri sizi yi bosubosuna cekersem cok uzulurum
Ayrica oyle tahmun ettigim gibi dik falan degiller sadece sanki azicik kuculmusler
Nereen mi biliyorum bu gun pansuman yapildi da ondan :)
Valla benim daha 2. Gunum cuma ameliyat oldum oansuman yapildi sanki kuculmemeis gibi yattigim icicn dik gelmedi . Belkide kuruntu yapiyorum ( insallah oyledir )Nasıl yani kıyafetli iken dik olduğunu fark etmiyo musunuz? Ne zaman ameliyat oldunuz? Ben hastaneden çıkacağım gün gayet küçük gelmişlerdi, ama sonra şişlik epeyce sürdü. Ameliyattan sonraki ilk zamanlar en dik olduğu zamanlar diye biliyorum ben.
Memenin tam şeklini alıp oturması baya bir zaman istiyor. Geçenlerde annem ameliyat olduğun zamanlarda çok da küçülmemiş gibiydi, şimdi daha iyi dedi. Bende çok aceleciydim, biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım.Kaç gr doku alındı merak ettim?Valla benim daha 2. Gunum cuma ameliyat oldum oansuman yapildi sanki kuculmemeis gibi yattigim icicn dik gelmedi . Belkide kuruntu yapiyorum ( insallah oyledir )
Valla doktorum anlattiginda ben odadaydim ama degildim :) zaten 2 gundur ne yerdeyim ne gokte . Uyuyamiyorum, hatirlamiyorum . Uzerine bir de regl oldum . Ama sanki cok fazla degil . Göğüsumun altinda kesik yok benim gögüs cevresi ve asagiya dogru bir cizgi var . Direnler canimi yakiyor baksana bu saatte ben ayaktayimMemenin tam şeklini alıp oturması baya bir zaman istiyor. Geçenlerde annem ameliyat olduğun zamanlarda çok da küçülmemiş gibiydi, şimdi daha iyi dedi. Bende çok aceleciydim, biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım.Kaç gr doku alındı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?