- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.701
Sizin ne kadar alindi ?Valla doktorum anlattiginda ben odadaydim ama degildim :) zaten 2 gundur ne yerdeyim ne gokte . Uyuyamiyorum, hatirlamiyorum . Uzerine bir de regl oldum . Ama sanki cok fazla degil . Göğüsumun altinda kesik yok benim gögüs cevresi ve asagiya dogru bir cizgi var . Direnler canimi yakiyor baksana bu saatte ben ayaktayim
ToplamSizin ne kadar alindi ?
Bir memeden 600 küsür diğerinden 700 dü yanlış hatırlamıyorsam. Biraz daha küçülse iyi olurdu benim için. Şuan için iyi ama hamilelikte kilo alımında tekrar büyüme yaptığı için daha küçük isterdim.Sizin ne kadar alindi ?
Çok teşeker ederim gerçekçi yorumun için .şu amaaaan kolay bir ameliyat modu beni acayip geriyor
Valla devlet hastanesinde ne yaparlar bilmiyorum ama elimden geldiğince sakın olmaya çalışacağım . Doktorum dışarıda yapalım dedim kabul etmedi .
4 gün demekki diş sıkıcaz . Peki hangi ağrı kesiciler kullandın . Ve yatış için sırt üstü mu yattın . Hastaneye bi şey goturmem gerekir mi ?
ameliay sonrası çok acı çektiniz mi izler çok rahatsız edici mi
Valla kizlar sanki bir degisiklik yok gibi
Yanliz bu agri sizi yi bosubosuna cekersem cok uzulurum
Ayrica oyle tahmun ettigim gibi dik falan degiller sadece sanki azicik kuculmusler
Nereen mi biliyorum bu gun pansuman yapildi da ondan :)
Ben de elimden gekeni anlatmaya calisiyorum turk siteleri yok cunku anlatan hepsi yabanci sizler icin ceviri yapabilirim . Ben bir cok seyi okudum oyle karar verdim . Su an oldum bitti ama si.di de ameliyat sorasi destege ihtiyacim oluyor :)Arkadaşlar ben ameliyattan önce bana destek olup aydınlatcak birini bulamamıştım şimdi ameliyatım gerçekleşeli bir buçuk ay oldu her türlü sorunuzu cevaplamaya çalışırım
Ben de elimden gekeni anlatmaya calisiyorum turk siteleri yok cunku anlatan hepsi yabanci sizler icin ceviri yapabilirim . Ben bir cok seyi okudum oyle karar verdim . Su an oldum bitti ama si.di de ameliyat sorasi destege ihtiyacim oluyor :)
Mesela baska bir soru dikis alacaklar mi ?
Ben alinmiyor diye biliyorum ama ?
Anladim bana da dikis alicaz falan demedi bi tek su diren leri pazartesi alacagiz dedi zaten butun derdim de onlar :)Bennimki eriyen dikişti öyle olunca alınmıyor ama bazılarına normal dikiş yapıyolarmış onları aldırıyolar :)
Anladim bana da dikis alicaz falan demedi bi tek su diren leri pazartesi alacagiz dedi zaten butun derdim de onlar :)
Ama baya da kan cikiyor yani
2. Gecemi yine uyur uyanik gecirdim .
Sirt ustu uyuyakalmisim fakat kalktigimda arkam su gibiydi.
Bir de galiba hastanede cok terledim cam falan actik biraz essin diye carpildim . Sirtim agriyo . Ay ben nazli bur hatun degilimdir neler oluyo bana boyle ???
Ameliyat sonrası benide dikişler filan değilde direnler zorlamıştı sizi çok iyi anlıyorum 4 taneydi bide benim çıktılar rahatladım. Sizde en zor kısmı halletmişsiniz bundan sonrası çok daha rahat geçicektir eminim. Ameliyat sonrası aynı şekilde bende aşırı nazlı ve duygusal oldum sanırım ilgi üstümüzde olduğu için biraz hor kullanıyoruz merak etmeyen bi kaç haftaya ilgi odağı olmaktanda çıkıcaksınız
4 tane miii ? Ben iki taneyi nereye koyacagimi sasiriyorum : ) en son belime kemerle astim :) bir sekilde gececek gidecek .dediginiz gibi su anda sikintili gunler devam ediyor
Sizw de cok gecmis olsun seni seviyorum . Yasiniz cok genc olmasina ragmrn boyle bir karar verebilmissiniz . Ben 37 yasina kadar bekledim . En sin skolyoz baslangici teshisi koyulunca mecbur kaldim . Tekrar gecmis olsun verdiginiz aydinlarici bilgiler icin de ayrica tesekkurler .4 tane çünkü 20 yaşında olmama rağmen göğüslerim çok büyüktü o yüzden kanamamda fazla olmuş sanırım neyse bitti kurtulduk darısı bu ameliyatı olmak isteyenlerin başına sizede çok geçmiş olsun :)
Sizw de cok gecmis olsun seni seviyorum . Yasiniz cok genc olmasina ragmrn boyle bir karar verebilmissiniz . Ben 37 yasina kadar bekledim . En sin skolyoz baslangici teshisi koyulunca mecbur kaldim . Tekrar gecmis olsun verdiginiz aydinlarici bilgiler icin de ayrica tesekkurler .
Üç hekimin imzası olan bir rapor aldım.Tabi bunu sağlayan doktorunuz oluyor.Hiçbir ucret alınmadı. Medikal sütyende sıkıntı yaşıyorum Antalya da bir yerde var onlar da şu an şehir dışında bekliyoruz şimdilik. Dilek Şenen hanımefendi mükemmel bir doktor her yönüyle. Kesinlikle konusunda uzman. Sanki goguslerime sihirli bir değnek dokunmuş gibi. Uzuntum keşke daha önce karar verseymisim bosuna cekmisim onca eziyeti.Özelmi yoksa devletmi karşılıyor canım
Size protezli mi yapıldıKızlar ben perşembe ameliyat oldum şu an evdeyim sargım çok kalın bir de sütyen o kadar sıkı ki bugün açtığımda farkettim o canımı yakıyormuş ama doktorum sıkı durması gerektiğini söyledi . Sizde de böyle mi?
Plastik cerrahi den randevu aldım. Boyun, sirt bel ağrılarımin olduğunu söyledim. Ayrıca mamografi ve ultrason sonuçlarımi gösterdim. Hepsi bu...Arkadaşlar şu devlet hastanelerinde kriterler nedir bilen varsa bi zahmet yazsın
Hayır protezli değildi aynı şekilde dikleştirme ve küçültme oldu bir gün hastanede durdum hastane çıkışı direnlerim çıkartıldıSize protezli mi yapıldı
Bende protez yoktu yalnızca küçültme ve dikleştirme oldu
Hastane çıkışında sargı yoktu dikişlerin üzerinde beyaz bantlar vardı göğüslerde iki tane diren vardı Dr un da sporcu sütyeni yeterli tam ölçüye uysun yeter demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?