Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aaaa super bende bildigin 1 er paket gazli bez var :)
Bende de kucultme ce sanirim diklestirme yapildi . Bu gun 3. Gun yarin direnleri cikaracaklarmis. Bana kimse dikis alinacagindan bahsetmedi . Pazartesi gunu odemeyi yapacagim devlet hastanesinde 2700 tl ameliyat ucreti ve 350 tl de sutyen e odeme yapmisiz :) ben bayginken kocama getirmisler o yuzden yapmisiz diyorum :)

Sizin hastaneniz hangisi ?

Benimde öyle gazlı bezlerle sargılı üzerinde de sütyenim var kontrole 3 gün sonra gideceğim ama şimdiden bu bezler benim çok canımı acıtmaya başladı sütyeni açtığımda daha rahatım ama şekli bozulur diye korktuğumdan açamıyorum . Bir de kuruntu yapmışım sürekli acaba dikişim açıldı mı diye korkuyorum :)

Aman acma arkadasim sende diren yok mu ?

Aman acma arkadasim sende diren yok mu ?
Direnlerim ameliyatımın ertesi gün alındı benim de aklımı karıştırıyor genel olarak daha uzun süre direnlerle duran arkadaşlar var burda benim sağ göğsümden çok fazla kan gelmedi zaten sol göğsümden yine biraz geldi baktıktan sonra ertesi gün çıkartıldı

Valla benim hastaneden cikmadan bir bosaltildi yine yarisina kadar doldu
. Diren koyulmayanlarda bu kan nereye gidiyo anlamiyorum

18 yaşına girdim ve göğüslerim aşırı büyük ve sarkık olduğu için, kamburluk oluşmaya başlamıştı. Zaman zaman boynum çok ağrıyordu ve ben bu ameliyatı sonunda ailemi ikna ederek oldum. Psikolojim düzelmeye başladı. Bu ameliyattan sonra hamile kalmamın ve emzirebilmemde bir sorun olmayacağını öğrenmek beni sevindirdi. Eskiden çok kötü durumdaydım ve dışarı çıkmaya bile utanıyordum.hep bol kıyafetler giyiyordum, mayo ya da mayokini bile giyemiyordum. bana hep moral ve destek veren, ameliyatımı gerçekleştiren istanbuldan celalettin sever hocama minnettarım.

Ameliyat olan arkacaslarima bir sorum olacak benim evet meme dokum azalmis gibi fakat diklesme yok ? Bunun icin ayri bi sey mi demeliydim ?
Ameliyat olan arkacaslarima bir sorum olacak benim evet meme dokum azalmis gibi fakat diklesme yok ? Bunun icin ayri bi sey mi demeliydim ?
18 yaşına girdim ve göğüslerim aşırı büyük ve sarkık olduğu için, kamburluk oluşmaya başlamıştı. Zaman zaman boynum çok ağrıyordu ve ben bu ameliyatı sonunda ailemi ikna ederek oldum. Psikolojim düzelmeye başladı. Bu ameliyattan sonra hamile kalmamın ve emzirebilmemde bir sorun olmayacağını öğrenmek beni sevindirdi. Eskiden çok kötü durumdaydım ve dışarı çıkmaya bile utanıyordum.hep bol kıyafetler giyiyordum, mayo ya da mayokini bile giyemiyordum. bana hep moral ve destek veren, ameliyatımı gerçekleştiren istanbuldan celalettin sever hocama minnettarım.

meme kücültme estetigi ile ilgili sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim, sormak istediğiniz sorular varsa .c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…