- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.741
Çok geçmiş olsn cnm darısı başımıza şişliklerin inmeye başladımıEveeet kizlar benim ameliyat seruveni dun sabah 9: 30 da basladi . Plastik cerrah mustafa ozyurtlu ve ekibi beni sakinlestirerek dereden tepeden konusurken hoooop kaymisim uyandigimde 2 diren ve eski goguslerime sahiptim . Sislikler inecek diyolar umarim oyle olur . 350 tl ye bir sutyen getirdiler . Uyandigimda uzerimdeydi . Neyse ki bu son sütyen parasi olsun :)
Narkozun etkisi gecene kaddar pek bir sey anlamadim fakat etkisi gecince offff ama hemen supper hemsirem mudahale etti yani kocam :) bundan sonra rutin 3 saatte bir agri kesici yapildi .
Dusunsenize uyumusum bile :)
O yuzden korkmayin arkadaslar ameliyat sonrasi sonucta biraz agri sizi malum olacak . Ama sizi sıkan sütyenleri n yada imur biyu cekeceginiz sirt agrisinin yarisi bile olamaz :)
Dr Mustafa ozyurtlu ellerinize saglik ...
Ameliyat olan arkadşlardan da drlardan da duydıgumıza göre tam şeklini alması zaman alıyomşBu gun 5. Gün
Pansumanlara devam her açıldığında mutlaka fotograf cekiyoruz .
Valla bakiyorum bakiyorum simdilik bir sey e benzetwmiyorum . Umarim duzelirler baticon ile de berbat görünüyorlar :)
Sabir sabir sabir....
Canim benim 90 c idi . Ben b cup a dusmek istedigimi soyledim.Ameliyat olan arkadşlardan da drlardan da duydıgumıza göre tam şeklini alması zaman alıyomş
sizin ameliyat yönteminz nasıldı lolipop mu birde kaç bedendiniz kaç yaptm dedi doktorunz
Benim 85 c dr a küçültebildgin kadar küçült demek istyorm ama büyüklkten ziyade artk sarkıklk dert bi kızım var onu emzirdikten sonra azck küçüldü ama aşırı sarktı inş siznde sonuç tam istedignz gibi olur benimde kasım28 de ameliyatm arştrma hastanesinde çok endişeliyim he birde şu dren dedikleri nasıl bişey ya en çok ondan korktum çok rahatsız ediyomş galiba
Fotonuz varmi acaba görebilme şansım bende diklestirme olucam benimde 90 c bedenim ama kuculecegi için silikon da takılacak sizin sadece diklestirme mi olduCanim benim 90 c idi . Ben b cup a dusmek istedigimi soyledim.
Evet teknik lolipop yani tip dilindeki karsiligi I kesim . Dolayisiyla gogus altimda bir sey yok
Diren denilen sey ameliyat sonrasi gögüse dolan sivilari atmani saglayan ekte resmini gonderdigim sey :)
Evet baya rahatsiz edici ama sivilari baska turlu atmanin yolu yok malesef
Tskederim geçmiş olsunBen silikon istemedim . Foto atamam yassak :) kocam tarafindan :)
Ama su jir gercek ciddi degisiklik var
Öyle bir şey başıma gelmedi. Fotoğraf yollasanız doktorunuza belki yardımcı olur.Canlar yahu benim gosysumde ufak bir kanama basladi dikisim acildi galiba dotoruma sordum.o kdar olur dedi sizde var mi boyle birsey ???
Fotograf ta gonderdim dedigim gibi kucuk kanamalar olabilir dedi . Cok rahat karsiladi ama ben tedirgin oldumÖyle bir şey başıma gelmedi. Fotoğraf yollasanız doktorunuza belki yardımcı olur.
Coksevoyirum benimkilerden biri isyan ettiBende devlet hastanesinde oldum ameliyatımı inan ameliyattan çıktığım an kollarımı oynatabiliyordum hatta narkozun etkisiyle halay çektiğim bi videom bile var tabii oturur pozisyon ama ellerimi filan sallıyorum. 1 hafta sonrada yavaştan sağa sola dönmeye başladım. bunun devlette olması dezavantaj değil ben ameliyatımı 29 temmuzda oldum şükürler olsunki olmuşum doktorumunda ellerine sağlık. bende ameliyata girmeden önce bu sitedeki bayanlardan çok destek istemiştim tecrübeliler diye umarım benim yazdıklarımda sana bi nebzede olsa rahatlama sağlar :)
O zaman korkmayın, önemli olsaydı söylerdi doktorunuz.Fotograf ta gonderdim dedigim gibi kucuk kanamalar olabilir dedi . Cok rahat karsiladi ama ben tedirgin oldumaman be ya 1 hafta oldu
Inş istedignz gibi olur sonuç kaç gün kaldı drenlerlerCanim benim 90 c idi . Ben b cup a dusmek istedigimi soyledim.
Evet teknik lolipop yani tip dilindeki karsiligi I kesim . Dolayisiyla gogus altimda bir sey yok
Diren denilen sey ameliyat sonrasi gögüse dolan sivilari atmani saglayan ekte resmini gonderdigim sey :)
Evet baya rahatsiz edici ama sivilari baska turlu atmanin yolu yok malesef
4 . Gun alindiInş istedignz gibi olur sonuç kaç gün kaldı drenlerler
Benim kalın sargım alındıktan sonra dikişlerim de sadece bantlar bulunuyor ama doktorum sütyen dikişi rahatsız etmesin diye araya sargı bezleri koy sedi dün baktığımda ufak ufak kanlar vardı bir sorun yoktur hareketlerden oluyor galiba rahat ol bence doktorun da sorun yok dediğine göreCanlar yahu benim gosysumde ufak bir kanama basladi dikisim acildi galiba dotoruma sordum.o kdar olur dedi sizde var mi boyle birsey ???
Sizin ne kadar oldu ameliyat olali ???Benim kalın sargım alındıktan sonra dikişlerim de sadece bantlar bulunuyor ama doktorum sütyen dikişi rahatsız etmesin diye araya sargı bezleri koy sedi dün baktığımda ufak ufak kanlar vardı bir sorun yoktur hareketlerden oluyor galiba rahat ol bence doktorun da sorun yok dediğine göre
10 gün olduSizin ne kadar oldu ameliyat olali ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?