Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu gun 5. Gün
Pansumanlara devam her açıldığında mutlaka fotograf cekiyoruz .
Valla bakiyorum bakiyorum simdilik bir sey e benzetwmiyorum . Umarim duzelirler baticon ile de berbat görünüyorlar :)
Sabir sabir sabir....

Çok geçmiş olsn cnm darısı başımıza şişliklerin inmeye başladımı

Bu gun 5. Gün
Pansumanlara devam her açıldığında mutlaka fotograf cekiyoruz .
Valla bakiyorum bakiyorum simdilik bir sey e benzetwmiyorum . Umarim duzelirler baticon ile de berbat görünüyorlar :)
Sabir sabir sabir....
Ameliyat olan arkadşlardan da drlardan da duydıgumıza göre tam şeklini alması zaman alıyomş
sizin ameliyat yönteminz nasıldı lolipop mu birde kaç bedendiniz kaç yaptm dedi doktorunz
Benim 85 c dr a küçültebildgin kadar küçült demek istyorm ama büyüklkten ziyade artk sarkıklk dert bi kızım var onu emzirdikten sonra azck küçüldü ama aşırı sarktı inş siznde sonuç tam istedignz gibi olur benimde kasım28 de ameliyatm arştrma hastanesinde çok endişeliyim he birde şu dren dedikleri nasıl bişey ya en çok ondan korktum çok rahatsız ediyomş galiba

Canim benim 90 c idi . Ben b cup a dusmek istedigimi soyledim.
Evet teknik lolipop yani tip dilindeki karsiligi I kesim . Dolayisiyla gogus altimda bir sey yok
Diren denilen sey ameliyat sonrasi gögüse dolan sivilari atmani saglayan ekte resmini gonderdigim sey :)
Evet baya rahatsiz edici ama sivilari baska turlu atmanin yolu yok malesef

Eklentiler

• IMG-20160909-WA0011.webp
    20 KB · Görüntüleme: 177
Fotonuz varmi acaba görebilme şansım bende diklestirme olucam benimde 90 c bedenim ama kuculecegi için silikon da takılacak sizin sadece diklestirme mi oldu

Ben silikon istemedim . Foto atamam yassak :) kocam tarafindan :)
Ama su jir gercek ciddi degisiklik var

Canlar yahu benim gosysumde ufak bir kanama basladi dikisim acildi galiba dotoruma sordum.o kdar olur dedi sizde var mi boyle birsey ???

Coksevoyirum benimkilerden biri isyan etti agliyor azicik ne yapsam acabaaaa

Inş istedignz gibi olur sonuç kaç gün kaldı drenlerler

Canlar yahu benim gosysumde ufak bir kanama basladi dikisim acildi galiba dotoruma sordum.o kdar olur dedi sizde var mi boyle birsey ???
Benim kalın sargım alındıktan sonra dikişlerim de sadece bantlar bulunuyor ama doktorum sütyen dikişi rahatsız etmesin diye araya sargı bezleri koy sedi dün baktığımda ufak ufak kanlar vardı bir sorun yoktur hareketlerden oluyor galiba rahat ol bence doktorun da sorun yok dediğine göre

Sizin ne kadar oldu ameliyat olali ???

Merhaba kızlar. Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istediğim için bu gün doktora gittim. Araştırma hastanesine...
24 yaşındayım 2yaşında bi kızım var. Emzirme dönemim zaten cok kısa sürdü. Bebeğim 3 aylıkken sütüm kesildi tamamen. Ben de yıllardır hayalini kurduğum göğüslere sahip olmak için bu gün ilk adımı attım. Doktor meme ultrasonu istedi. Henüz gün belirlenmedi çok yoğunmuş doktorum ama kasım aralık gibi yapmaya çalışacağını söyledi. Ben 105takıyorum ve enzirme döneminde oldukça sarktılar. Hem psikolojik hem fiziksel sorunlarım bitmek bilmiyor. Ağrılarım, kıyafet giyerken yaşadığım zorluklar psikolojimi altüst etmiş durumda. Doktor risklerden bahsetti. Ki ben zaten gitmeden araştırmıştım. Bidaha emziremeyebilirsin, meme başında kalıcı hissizlik yaşayabilirsin vs.
2. Çocuk konusunda emin değiliz zaten ama çok kararsızım. Ameliyat olursam tüm sıkıntılarım geçicek ama çocugum olursa emziremeyebilirim. Bu ameliyatı olup emziren varmı içinizde. Ameliyatı kesinlikle keyfi düşünmüyorum. Tamamen bana yaşattığı zorluklar yüzünden. Ne yapacağımı şaşırdım. Belki 2.coçuğu hiç yapmam o konuda da kararsızım.
Birde his kaybını kalıcı olarak yaşayanınız oldumu ameliyattan sonra.
Son olarak doktor bana senin durumunda olan hastaların ameliyatını sigorta karşılıyor dedi. Olursam hiç ucret odemeyeceğim yani. Araştırma hastanesinde olacağım.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadşlar ameliyat olmş Şöle 4, 5 ay olmş şekli tam oturmş arkadaslar varsa kıyafetli bi şekilde öncesi sonrasi yapabilirlerimi ya

Arastirma hastaneleri bedelsiz yapiyor ama doktorunuzu iyice arastirin . Diger taraftan his konusunda bir sey diyemem ama ben simdiden hissediyorum hatta sanki göysümun ucu daha guzel oldu :)
Bu arada bende c bedendim sanirim b ye dustum . Oncesi sonrasini kiyafetli yapmak hic aklima gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…