Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu arada sizin ameliyatınz ücretlimiydi bnde araştrma hastanesinde olucam dr 3000 bin tl fiyat verdi 23 yaşındayım 85 c bnimde seninkini karşılamaz sigorta ddi dr
önceden çekilmiş başka fotolarla da olur aslında

Benim operasyonum da ucretliydi ama ben devlet hastanesinde oldum . 2700 tl fiyat cikardilar bana da daha ödemedim :) ben taburcu oldugumda doner sermaye izindeydi :) bunun disinda 300 tl sutyen ve bant ip medikal bir kac malzeme parasi odedim . Herkesin farkli oluyormus . Ama ben egitim arastirmada 4000 diye duydum net bilgiyi doner sermayeden alabilirsiniz . Odanizi 1 gun onceden ayarlatin . Eger servise cikip ozel.oda istiyorum derseniz ozel oda bulma sansiniz olabilir bunun icin extra ucret talep edemezler bilginiz olsun . Benim odam tek kisilikti televizyonum tu alet ve banyo vardi . Oldukca konforluydu . Bence bunu da kulak ardi etmeyin

bu arada sizin ameliyatınz ücretlimiydi bnde araştrma hastanesinde olucam dr 3000 bin tl fiyat verdi 23 yaşındayım 85 c bnimde seninkini karşılamaz sigorta ddi dr
önceden çekilmiş başka fotolarla da olur aslında
Egitim arastirmada biraz uzerine duserseniz ucretsiz yaptirabilirsiniz

Ay çok teşekkür ederim dr umda bana 3 3 buçuk civarı dedi işte ama net fiyat vermedi tam inş daha da yükselmez şu oda işini nereye söylememiz gerekiyo tam olarak inş olucam hastanedede böle bi olank vardı siz nasıl oldunz agrı sızı varmı gögüs ucunuzu cidden hissedebiliyomusnz Benim en korktugum şeylerden biride bu his kaybı 50 yaşında bi tanıdgmznda gögüs ucu tutmamış düşmüş tam ayrıntılı bilmiyorm ama böle anlattılar

Gogus ucu muhabbeti tamamen sigara ya bagli iciyorsaniz hemmeeen birakin !!!
Cunku gögüs ucu en zor beslenen yerlerden biri . Bunn disinda oda isini ameliyat olacaginiz srvisin plastok cerrahi servisine cikin oda meselesini konusmak istediginizi soyleyin sizi sorumlu hemsireye yonlendirirler .
Gögüs ucunda benim doktorum ne yaptiysa benim pansuman yapan hemsire kesildigini bile anlamadi :)

anladım inş benimde öle olur çok çok teşekkür ederm cevaplarınızdan dolayı

Ben 18 yil ictim . Ama sunu uzerine basa basa soyluyorlar 1 tane bile icilmeyecek
Ben soyleyeyim istedim .

Merhaba, bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Tekirdağ'da tavsiye edeceğiniz dr. var mı? Ameliyat sonrasını ayrıntılı yazan yok. Birisine çok mu ihtiyacımız var ve ne kadar süre?
Ben elimden geleni anlatiyorum . En az 10gun yardima ihtiyaciniz olacak . Doktorunuz diren takiyorsa o zaman o sure daha agir . Sonrasida ufak hareketlerde yardima ihtiyaciniz olacaktir. Benim . Sag gogsum hic problem cikarmadi ama sol 12 gun oldu hala kaniyor pansuman devam ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…