Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Tekirdağ'da tavsiye edeceğiniz dr. var mı? Ameliyat sonrasını ayrıntılı yazan yok. Birisine çok mu ihtiyacımız var ve ne kadar süre?

Ben de tekirdağ da olacağım ameliyat. Araştırma hastanesinde Dr. Abdullah Erkan Orhan
Ben tavsiye uzerine gittim gorustum doktorla. Hakkinda tek bir kötü söz duymadım. İnsallah ameliyattan sonra da iyi anarım kendilerini :) bu arada ameliyatım tamamen ücretsiz.sigorta karşılayacak.

Meraba bende araştırmada olucam ama dr benden 3000 lira istedi size direk doktorunz mu dedi ücretsiz diye yaşınz ve ölçülerinz nasıl acaba

arkadaşlar ben atıyorum şuanki fotoğrafları. geçen mayısta oldum,sonra kasımda 2. kez olmak zorunda kaldım malesef. kasımdan bu yanaki oturmuş halini yüklicem. takip gönderin, herkese açık paylaşmicam çünkü

göğsümün altında ödem oluştu,büzük büzük
Hadi bakalim simdi beni aldi bir telas benim sol göğsümden hala kan geliyo doktor nirmal diyor ama bir anormallik var ben hissediyorum 12 gun oldu hala mi kanar yahu ...
Ve göğüslerim istedigim gibi degil evet kuculme var ama eski kiyafetler yine ayni dugmeler ayni sekilde anlayamadim ?
Amaaaan ne zor seymis yaaaa

bi gariplik hissediyosan illaki bişeler çıkıyo ilerde,seni korkutmak gibi olmasın ama. bi kaç doktora daha danış bence. kan geliyosa dikişlerde bi açıklık olabilir mi ki

Canım daha çok Yeni şişlik vardır bence hala ama şu kan gelme işini bilemedim araştır iyice

Meraba bende araştırmada olucam ama dr benden 3000 lira istedi size direk doktorunz mu dedi ücretsiz diye yaşınz ve ölçülerinz nasıl acaba

Benim ameliyat olacagim hastanede 2 plastik cerrah var. Biri direk ucreti soyluyo zaten. Digeri,yani benim doktorum riskleri ve olumlu seyleri anlattiktan hemen sonra 'sizin durumunuzda olan hastalari sigorta karsiliyor ama karsilamasa bile ben bi rapor hazirlayip karsilamasinj sagliyorum dedi. Ben de bunu bilerek gittim zaten o doktora. 24 yasindayim 105 b takiyorum
Doktorunuza siz de sorun isterseniz. Doktordan doktora farkediyor sanirim.

Ben baktim :) cok guzel gorunuyor.benimde oyle olacakmi acaba :)
Daha once kac beden takiyodunuz simdi kac takiyorsunuz?
Bide sol göğüs biraz dahamı buyuk bana mi oyle geldi? Gerci doktor biraz fark olabilecegini soyledi bana.

Ben baktim :) cok guzel gorunuyor.benimde oyle olacakmi acaba :)
Daha once kac beden takiyodunuz simdi kac takiyorsunuz?
Bide sol göğüs biraz dahamı buyuk bana mi oyle geldi? Gerci doktor biraz fark olabilecegini soyledi bana.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) TAM BİLMİYORUM AMA SANIRIM 90-95 FALANDI 85 E DÜŞTÜ.

anladm benim dr direk ücretli seninkini karşılmaz dedi bende 23 yaşındayım 90 c takıyrm direk 3000 bin civarı dedi 28 kasıma da gün verdi neyapsam ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…