- 12 Eylül 2016
- 12
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.801
Bende emziriyorum ve bu ameliyati olamayi cok.istiyorum.esim daha az once 3. Cocuktan sonra ne istersen yaptir dedi .emziremeyecegimi idaa ediyorMerhaba
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Bende istiyorum ama şu an emziriyorum. Birde çok korkuyorummmmm
Balcalida hangi dr oldunuz ? Acibademde cok iyi bir dr oldugunu duydum.dikis izleri belli bile olmuyormus.acaba onunla gorusme imkaniniz oldumu ?Devlet hastanesi değil araştırma hastanesi ve fakülte de oluyormuş . Ben bu gün doktoruma sordum :)
2500 lira mı? Ben gerçekten şaşırdım çok daha pahalı olduğunu düşünmüştüm hep. Keşke çalışırken yaptırsaydım. İçim yandı resmen.Arkadaşlar yeni gördüm kusura bakmayın öncelikle benim göğüs sorunum yeni degil arkadaşlar yıllardır çekiyordum ve gitmediğim Dr kalmadı hastane kalmadı tek yek ücretli ücretsiz ama hiç cesaret edemiyordum inanın ki Melike hocamı bulana kadar ce o kadar şanslıyım ki abcg neden mi Ank hst sadece Melike oruç için :) toplam 2.500 Melike hocama 160 da sütyen parası ödedim ve özel odada 4 gece kaldım :)
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ya gögüsküçültme ameliyat ı oldum 16.günüm yaklaşık bi haftadır sağ göğüste sarı akıntı ve kanama oluyor solda da var ama az.iki dr a gittim yağ nekrozu olmuş dediler moralim çok bozuldu böyle bişey yaşayan var mı aranızda nolur yardım edin. Dr normal dedi pansuman ve antibiyotik tedavisi başladı. Psikolojim bozuldu resmen. Görüntüden çok rahatsızım
Merhaba ben ameliyat olalı 12 gün oldu. Bir haftadır benimde sol göğsümde akıntı ve kanama var. Antibiyotiği ameliyat olduğumdan beri kullanıyorum zaten. Pansumanlarada 2 günde bir gidiyorum. Doktorum gerekirse bir kaç dikiş atarız dedi bana ve gerçekten moralim çok bozuldu. Senin şimdi durumu nasıl.Düzelecekgibi durmuyor sol göğsümde debaşladı, bi aya iyileşir dendi hayır o değilde dikiş izlerini zaten kabullenmiştim bunlar iyileşse bile bunlarında izi kalacak sanki onun stresini yaşıyorum. Mevsimden mi ya da uçak yolculuğu yaptım ondan mı oldu
:) keşke yaptırsaydın evet gerçekten cok uygun ve cok mutluyum evet 6 7 bin diyenler de oldu ama en doğru kararı vermişim daha iyi anlıyorum2500 lira mı? Ben gerçekten şaşırdım çok daha pahalı olduğunu düşünmüştüm hep. Keşke çalışırken yaptırsaydım. İçim yandı resmen.
merhaba kizlar ben yarin ameliyata giricem oneriniz var mi cok heyecanliyim herseyi yarin tekrar konusucaz kac cc sizce en iyi duruyor[/QUOT sakın korkma herşey cok güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?