Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hanımlar merhaba, gecen hafta doktoruma ziyarete gittim ve gene cok yogundu. biraz bekledikten sonra celalettin sever hocama muayene oldum, hersey yolunda. artık yercekimi etki gostermeye basladı ve cok güzel oldular, bakmaya kıyamıyorum :))) sırada botoks ve dolgu var, randevularımı aldım

Veeee işte bu sonunda oldum .:))) 22 eylül persembe saat 1 de girip 5 de uyandım Oncelikle hastanem Ankara araştırma hastanesi Dr Melike hocamın can hocamın Ellerine sağlık kızlar bugün 6 günüm evet ben ameliyat olduysam hepiniz olabilir siniz inanın bana kan tutan ben iğneden korkan ben oldum . Evet ilk 2 gün azıcık bi sızı oluyo direnden dolayı ama direnler çıktıktan sonra ogh mis ben hala cok Ağrı'm var diyenlere sasıyorum korkmayın ergenliğimden beri tek sorunum ağladığım geceleri asla unutmam şuan o kadar mutluyum ki tabi şuan itici ler kesilerden dolayı ala düzelecek inanıyorum hiç beklemeyin kızlar bu arada 100 beden ve 24 yas 160 boy siz düşünün üstelik fazla bi kilom yok

esmer11 çok geçmiş olsun.bende ankaradayım.dr araştırıyorum.darısı bana.t şeklinde mi oldunuz.ücret ödedinizmi?

arkadaşlar benımde gogus problemım var subat gıbı amelıyat olacam ama bekarım ve ağustos gıbı dugunum var benım gıbı bekar olup amelıyat olan varmı ve ameliyattan sonra ne kadar sureyle ıyılesıyor

Arkadaşlar yeni gördüm kusura bakmayın öncelikle benim göğüs sorunum yeni degil arkadaşlar yıllardır çekiyordum ve gitmediğim Dr kalmadı hastane kalmadı tek yek ücretli ücretsiz ama hiç cesaret edemiyordum inanın ki Melike hocamı bulana kadar ce o kadar şanslıyım ki abcg neden mi Ank hst sadece Melike oruç için :) toplam 2.500 Melike hocama 160 da sütyen parası ödedim ve özel odada 4 gece kaldım :)

Benim burdan göğüs ameliyatı olacak arkadaşlara tek bir tavsiyem var bakın ben 8 bini gözden çıkarmıştım bile özelde paraya takılmayın biliyorum hepimizin durumu kısıtlı ama bu sağlık yoktan var edin ve iyi bir yer demiyorum iyi bir Doktora kendinizi emanet edin inanın ameliyat sonrası daha da önemli neden mi ilgi :) benim dr izinli olduğu halde hasteneye sırf benim pansuman için geldi 2 kere kendinden başkasına ellettirmedi :))))

Merhaba arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ameliyattan sonra sağ göğüs ucumun yan tarafında morluk gibi sarılık vardı o zaman ameliyattan dedim doktorum da öyle sedi şimdi o sarılık şişkin bir şekilde daha belirgin başına gelen var mı doktoruma gidemiyorum çünkü okul başladı şehir değiştirdim kontrolüme daha var

Arkadaslar eskilerden ameliyat olup çoçuk yapan varmı acaba tekrar büyüyomu küçültüp emziren varmı çok acil konuyla ingili bilgi lazım

2500 lira mı? Ben gerçekten şaşırdım çok daha pahalı olduğunu düşünmüştüm hep. Keşke çalışırken yaptırsaydım. İçim yandı resmen.

Esmer11 nasıl oldun? Memnun musun? T şeklindemi kesin? Melike hocayıda listeme aldım.bilgi verirsen çok sevinirim.resim eklersen çok iyi olur melike hanımın el emeğini görmek açısından. Teşekkürler

Merhaba ben ameliyat olalı 12 gün oldu. Bir haftadır benimde sol göğsümde akıntı ve kanama var. Antibiyotiği ameliyat olduğumdan beri kullanıyorum zaten. Pansumanlarada 2 günde bir gidiyorum. Doktorum gerekirse bir kaç dikiş atarız dedi bana ve gerçekten moralim çok bozuldu. Senin şimdi durumu nasıl.

merhaba kizlar ben yarin ameliyata giricem oneriniz var mi cok heyecanliyim herseyi yarin tekrar konusucaz kac cc sizce en iyi duruyor

2500 lira mı? Ben gerçekten şaşırdım çok daha pahalı olduğunu düşünmüştüm hep. Keşke çalışırken yaptırsaydım. İçim yandı resmen.
:) keşke yaptırsaydın evet gerçekten cok uygun ve cok mutluyum evet 6 7 bin diyenler de oldu ama en doğru kararı vermişim daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…