- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.001
Cevabin icin tesekkur ederim.ben devlete daha fazla ucret odeniyor diye biliyordum.burda okudugum kadariyla yani.ozelden az ama ucretsiz de degildi.bu benim icin iyi haber cunku egitim ve arastirma hastanesi biraz uzak bana...benden rapor flan istemedi ameliyattan 2 gün önce hazırlık için gel dedi . tathliller yapılıcak 500 gram üzerine devlet karşılıyor seninkini karşılıyor sütyen için 350 tl dışında ücret ödemeyeceksin dedi. ordu dayım buarada
Selam canım,ben 100 kilo civarındayken gitmiştim muayeneye ve o zaman için 2 kiloya yakın alacağını söylemişti.ama şimdi 46 kilo verdim haliyle onların içi de boşaldı baya.2 kilo alınırsa hiç kalmaz2 kiloyu rahatlıkla karşılar 500 gram üzeri dedi limiti bana. eğer devletteki doktor sana güven verirse özele para ödemene gerek yok sonuçta bu büyütme gibi keyfi bir işlem değil netice itibarıyla ssk ya tonla para bayılıyoruz o kadar da karşılansın artık benim göğüslerimin büyüklüğü beni çok rahatsız ediyor ağrım sızım var psikolojim bozuluyor . burun eti ve törpüleme ameliyatı da olmam gerek benim nefes alamıyorum kolayla. memnun kalırsam yine aynı doktorla görüşücem onun içinde . benimle gelen arkadaş şeklinden memnun değildi kemik çıkıntısı vardı ona işlem keyfi olduğundan 1.600 tl dedi fiyatlar çok makul işlemde memnuniyet verici ise niye devletten şaşayım özelde para için olmicak işleme olur deniyor buna çok defa şahit oldum . buarada bende 90 kiloyum vermek istiyorum bu konuda tecrübelerinden yararlanmak isterim . Allah hepimize yardım etsin.
merhaba devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu ameliyatDevlet hastanelerinde ucretli bu islem egitim arastirma hastaneleri kriterleriniz uyuyorsa ucretsiz yapiyor ...
devlet ücretsiz yapıyor kritere uygunsaBen saglik calisaniyim bu konuyu cok arastirdim . Ve ameliyatimi 3 ay once oldum . Turkiyede 4 siniflama var
Universite hast
Egitim arastirma hst
Devlet hst
Ozel hastaneler
Ilk 2 grupta bu islem belli kriterler tutarsa ucretsiz
Fakat diger 2 grupta ücretli .
Fiyatlarda hastane hastane degisiyor iyi arastirin .
bende bu şekilde biliyorum canım.hem sordum hem araştırdım ama bi çelişki oluştu şimdi bu konuyla ilgili.Ben saglik calisaniyim bu konuyu cok arastirdim . Ve ameliyatimi 3 ay once oldum . Turkiyede 4 siniflama var
Universite hast
Egitim arastirma hst
Devlet hst
Ozel hastaneler
Ilk 2 grupta bu islem belli kriterler tutarsa ucretsiz
Fakat diger 2 grupta ücretli .
Fiyatlarda hastane hastane degisiyor iyi arastirin .
Kriterler neymis devletteki ????devlet ücretsiz yapıyor kritere uygunsa
valla ben gittim devlet hastanesine doktor muayene etti sağlık açısından ameliyat gerekli dedi başkada bişey demedi. ameliyat günü verdi kısmetse şu an ameliyat günümü bekliyorum.Kriterler neymis devletteki ????
Yada size ne dediler ?
Kriterler neymis devletteki ????
Yada size ne dediler ?
Dermatix si jelmerhabalar aranızda yeniyim meme küçültme sevdasına burada buldum kendimi :) ben çok araştırma yaptım ve çok doktorla görüştüm. Devlet için kriter köprücük kemiğinden meme ucuna kadar metre yardımıyla ölçüyor ve o ölçünün 40 cm ve üstü olması gerekiyor eğer bu ölçü tutmuyorsa ameliyatınızı devlet karşılamıyor..
Bende cuma gunu oldum cok agrim oldu benim drenlerim cok sızi yapti yan yatamiyorum surekli sirt ustu yatiyorum birde suanda cok cirkin bi sekilli var sizindemi oyleydiSelam arkadaşlar 2 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.buradaki yorumları okudum,bana çok faydası oldu.yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ben de daha önceden yazıp olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktım ama bir türlü üye olamadım :) kısmet bugüneymiş :))) öncelikle bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum,hiç vakit kaybetmeyin!!!!44 yaşındayım keşke yıllar öncesinde cesaret edip olabilseydim.yeniden doğmuş gibiyim.cumartesi ameliyat oldum,iki gece hastanede kaldım pazartesi sabahı evime geldim ve o süreçten beri kendi işimi kendim gördüm .yani bana bakan biri yoktu evde.bir gece eşim kaldı yanımda,diğer gece yalnız da kalabilirdim ama kızım kaldı.eve gelince de tüm işlerimi yavaş yavaş kendim yaptım.bazı arkadaşların dediği gibi 10 gün yanınımızda birisinin kalmasına gerek yok yani...ha kalırsa çok iyi olur ,fevkalade olur ama bakacak kimse de yoksa kimseye muhtaç olmadan atlatabilirsiniz bu süreci onu demek istiyorum...çünkü bu kısım çok önemli...ameliyattan önce bedenimi bilmiyordum açıkçası ama her bir göğsümden bir kğ doku alınmış .cup ölçülerinden anlamazdım önceden ama şimdi B cup oldum :))doktoruma B cup istediğimi söyledim "bakarız"dedi.şükür ki oldu .85 B cup ölçüm.olun yani,bir an önce olun,beklemeyin boşa...detay sorusu olanlar da sorabilirler,cevaplarım
Ameliyat sonrası medical sütyen taktılar hastanede ama o beni çok sıktı bir hafta dayanabildim,kendim sporcu sütyeni aldım onu kullanıyorum şu an.iki ayım yeni doldu artık normal sütyene geçebileceğim,bu hafta araştırıp alacağım inşaallah.alınca size yazarımArkadaslar ameliyat sonrasi nasil.ic camasiri kullandiniz
Direnler çıkana kadar zor...ama sonrası daha iyi olacak inşaallah.4.gün sonundan itibaren yan yatmaya başladım,doktor çok hafif yan yatacaksın dedi,ağrıyor zaten fazla da yan yatamıyorsunuz ama sonuca değecek inşallah...biraz sabır...sonuçta elimiz biraz kesilse canımız günlerce yanıyor...orası bayağı bi işlem gördü biraz ağrıyacak...nasıl çok çirkin ki,anlayamadım???Bende cuma gunu oldum cok agrim oldu benim drenlerim cok sızi yapti yan yatamiyorum surekli sirt ustu yatiyorum birde suanda cok cirkin bi sekilli var sizindemi oyleydi
Ozel dikissiz camasir kullandim . 300 tl ye medikalden almistir noaArkadaslar ameliyat sonrasi nasil.ic camasiri kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?