- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.021
Ben hafta gecmeden yapmıştımbanyo kaçıncı gün yapılabiliyor acaba
Suanda dikisli sekli semali biraz cirkin yani gogus gibi durmuyorDirenler çıkana kadar zor...ama sonrası daha iyi olacak inşaallah.4.gün sonundan itibaren yan yatmaya başladım,doktor çok hafif yan yatacaksın dedi,ağrıyor zaten fazla da yan yatamıyorsunuz ama sonuca değecek inşallah...biraz sabır...sonuçta elimiz biraz kesilse canımız günlerce yanıyor...orası bayağı bi işlem gördü biraz ağrıyacak...nasıl çok çirkin ki,anlayamadım???
Hangi dr a ameliyat oldunuz ve kaça oldunuz?Selam arkadaşlar 2 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.buradaki yorumları okudum,bana çok faydası oldu.yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ben de daha önceden yazıp olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktım ama bir türlü üye olamadım :) kısmet bugüneymiş :))) öncelikle bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum,hiç vakit kaybetmeyin!!!!44 yaşındayım keşke yıllar öncesinde cesaret edip olabilseydim.yeniden doğmuş gibiyim.cumartesi ameliyat oldum,iki gece hastanede kaldım pazartesi sabahı evime geldim ve o süreçten beri kendi işimi kendim gördüm .yani bana bakan biri yoktu evde.bir gece eşim kaldı yanımda,diğer gece yalnız da kalabilirdim ama kızım kaldı.eve gelince de tüm işlerimi yavaş yavaş kendim yaptım.bazı arkadaşların dediği gibi 10 gün yanınımızda birisinin kalmasına gerek yok yani...ha kalırsa çok iyi olur ,fevkalade olur ama bakacak kimse de yoksa kimseye muhtaç olmadan atlatabilirsiniz bu süreci onu demek istiyorum...çünkü bu kısım çok önemli...ameliyattan önce bedenimi bilmiyordum açıkçası ama her bir göğsümden bir kğ doku alınmış .cup ölçülerinden anlamazdım önceden ama şimdi B cup oldum :))doktoruma B cup istediğimi söyledim "bakarız"dedi.şükür ki oldu .85 B cup ölçüm.olun yani,bir an önce olun,beklemeyin boşa...detay sorusu olanlar da sorabilirler,cevaplarım
4.gün banyo yapabilirsin dedi doktorumbanyo kaçıncı gün yapılabiliyor acaba
Bir ay geçsin şekli daha güzel oturuyor .ama mankenlerde gördüğün slikonlu ,yusyuvarlak,top gibi göğüsler hayal etme.onlar için ayrı bir ameliyat olup slikon taktırman gerek.ama benimki doğal,gayet güzel bir genç kız göğsü oldu...bence yani...hatta genç kızken bile böyle dik ve küçük değildi benim göğüslerim...dikiş izleri elbette olacak,bir seneye azalır diyorlar...benim merak ettiğim meme ucu hissi ne zaman dönecek??? Eskiden olan arkadaşlar yazsalar keşke...Suanda dikisli sekli semali biraz cirkin yani gogus gibi durmuyor
Medicene güneşlide ,cem inan bektaş a oldum.müthiş ilgili ve iyi bir doktor...ona rastlamasaydım nasıl olurdum bilemiyorum...kızımın burun estetiğini o yaptı ve biz çok memnun kaldık...süreç kızımda da bende de tıkır tıkır işledi...fiyat 6500... Ama ufak bir pazarlık yaptık biz,şimdi tam fiyatı söylemem doğru olmaz ama sizlerde mutlaka bir indirim isteyin...Hangi dr a ameliyat oldunuz ve kaça oldunuz?
Büyüklüğünden memnun musun önemli olan o...şekli zamanla oturacak..."ters t "ameliyatı mı oldun?benim göğüs altı dikişlerimde biraz potluk var sadece...sende de var mı???Bir ay geçsin şekli daha güzel oturuyor .ama mankenlerde gördüğün slikonlu ,yusyuvarlak,top gibi göğüsler hayal etme.onlar için ayrı bir ameliyat olup slikon taktırman gerek.ama benimki doğal,gayet güzel bir genç kız göğsü oldu...bence yani...hatta genç kızken bile böyle dik ve küçük değildi benim göğüslerim...dikiş izleri elbette olacak,bir seneye azalır diyorlar...benim merak ettiğim meme ucu hissi ne zaman dönecek??? Eskiden olan arkadaşlar yazsalar keşke...
Büyüklüğünden memnun musun önemli olan o...şekli zamanla oturacak..."ters t "ameliyatı mı oldun?benim göğüs altı dikişlerimde biraz potluk var sadece...sende de var mı???[/QUOTE
İlk iki hafta pansumanı baticonla kendim yaptım,sarkma yok şu an ,hiç olmadığı kadar dik:). Yakında kaşınmaya başlayacak ,hazırlıklı olun.bu dikişlerinizin iyileşmeye başladığını gösterir endişe etmeyinEger bana sorduysaniz suanda sisler belli degil ters t seklinde oldum potlukta yok... Benimde size sorum var pasuman surekli yaptirdiniz mi birde sislik imdikten sonra sarkma oluyormu
Cok tsk ederim allah razi olsun yardimlariniz icin bir sıkıntim olursa rahatsiz ederim sizi :)İlk iki hafta pansumanı baticonla kendim yaptım,sarkma yok şu an ,hiç olmadığı kadar dik:). Yakında kaşınmaya başlayacak ,hazırlıklı olun.bu dikişlerinizin iyileşmeye başladığını gösterir endişe etmeyin
Ada hanim sizinde gogusunuzde hissizlik varmiydiCok tsk ederim allah razi olsun yardimlariniz icin bir sıkıntim olursa rahatsiz ederim sizi :)
Eger bana sorduysaniz suanda sisler belli degil ters t seklinde oldum potlukta yok... Benimde size sorum var pasuman surekli yaptirdiniz mi birde sislik imdikten
Hissizlik bir sure sonra normale donuyir merak etmeyinAda hanim sizinde gogusunuzde hissizlik varmiydi
Mrb.Dediğiniz dr pek duymadım.Burdada pek söz edilmiyor ama çok memnun kalmissiniz.Canım mesafe problemin yoksa Op.Dr.Ali ALİYEVi araştır ben çok memnun kaldım hem Hekimliği hem hastaya yaklaşımı mükemmel
çok geçmiş olsun canım.Herkese merhaba çoook uzun zamandır burayı takip ediyorum. Yıllardır büyük göğüslerin her türlü zorluğunu yaşadım sizler gibi. Doğumlarımı yaptım ve bu yıl ameliyata karar verdim. Ankara'da yaşıyorum burada akay hastanesi dr Orhan erbaş ile görüştüm. Genel yaklaşımı iyi göründüğü için ona karar vermiştim hatta ay sonunda ameliyat olacaktım ama bugün yaşadığımız bir olayla şaşkına döndüm. 6 yaşında bir oğlum var iki gün önce okulda parmağını kapıya sıkıştırdı tırnağı kalktı parmak ucu da kırıldı. Acil serviste yapılan müdahale içimize sinmedi ve bir plastik cerrah görmeli diye Orhan beye gittik. Yüzümüze karşı hem de çocuğun yanında bu parmak kopar, dikilmesi lazım ama ben çok yoğunum bir hafta sonra yaparım dedi. Yaşadığımız Şoku tahmin edersiniz. Öyleyse bize bir yer tavsiye edin dedik bunun üzerine de siz benden şahsi ilişkilerimi kullanarak sorununuzu çözmemi istiyorsunuz dedi neyse çok uzattım biz başka yerde diktirdik şimdi dokunun birleşmesini bekliyoruz. Ama bugün yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz bizi resmen başından savdı. Çok iyi bir cerrah olabilir ama insani yönü kesinlikle berbat. Kendisine ameliyat olmak isteyen varsa tekrar düşünsün. Ayrıca bana da Ankara'da doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?