Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Suanda dikisli sekli semali biraz cirkin yani gogus gibi durmuyor

Hangi dr a ameliyat oldunuz ve kaça oldunuz?

Suanda dikisli sekli semali biraz cirkin yani gogus gibi durmuyor
Bir ay geçsin şekli daha güzel oturuyor .ama mankenlerde gördüğün slikonlu ,yusyuvarlak,top gibi göğüsler hayal etme.onlar için ayrı bir ameliyat olup slikon taktırman gerek.ama benimki doğal,gayet güzel bir genç kız göğsü oldu...bence yani...hatta genç kızken bile böyle dik ve küçük değildi benim göğüslerim...dikiş izleri elbette olacak,bir seneye azalır diyorlar...benim merak ettiğim meme ucu hissi ne zaman dönecek??? Eskiden olan arkadaşlar yazsalar keşke...

Hangi dr a ameliyat oldunuz ve kaça oldunuz?
Medicene güneşlide ,cem inan bektaş a oldum.müthiş ilgili ve iyi bir doktor...ona rastlamasaydım nasıl olurdum bilemiyorum...kızımın burun estetiğini o yaptı ve biz çok memnun kaldık...süreç kızımda da bende de tıkır tıkır işledi...fiyat 6500... Ama ufak bir pazarlık yaptık biz,şimdi tam fiyatı söylemem doğru olmaz ama sizlerde mutlaka bir indirim isteyin...

Büyüklüğünden memnun musun önemli olan o...şekli zamanla oturacak..."ters t "ameliyatı mı oldun?benim göğüs altı dikişlerimde biraz potluk var sadece...sende de var mı???

Eger bana sorduysaniz suanda sisler belli degil ters t seklinde oldum potlukta yok... Benimde size sorum var pasuman surekli yaptirdiniz mi birde sislik imdikten sonra sarkma oluyormu

Eger bana sorduysaniz suanda sisler belli degil ters t seklinde oldum potlukta yok... Benimde size sorum var pasuman surekli yaptirdiniz mi birde sislik imdikten sonra sarkma oluyormu
İlk iki hafta pansumanı baticonla kendim yaptım,sarkma yok şu an ,hiç olmadığı kadar dik:). Yakında kaşınmaya başlayacak ,hazırlıklı olun.bu dikişlerinizin iyileşmeye başladığını gösterir endişe etmeyin

Cok tsk ederim allah razi olsun yardimlariniz icin bir sıkıntim olursa rahatsiz ederim sizi :)

selam kızlar ben de daha önce yazmıstım. 85 D göğüs ölçüm. hatta ondan bile pırtlıyor bir tanesi:)) su an yıllık izindeyim. 15 gün. yarın için devlet hastanesinden randevu aldım. inşallah devlet karsılar. ben ne iz ne başka bişey düşünmüyorum sadece bu yükten kurtulmak istiyorum durusum cok feci sırtlarımda ağrı var. işim arazi işi sportif ve hafif olmayı gerektiriyor. bu yüzden sigarayı bıraktım. inşallah bu meme sorununu da çözdüm mü cok cok iyi olacak. bana sans dileyin. yarınki görüşme sonrası yazarım. bakalım beni ameliyata uygun görecekler mi. eğer benimkini devlet karsılamazsa creti neyse o sekil olacağım. çünkü ciddi rahatsız oluyorum.

selam kızlar. ben çanakkale devlet hastanesine bugün gittim. doktor ameliyat için uygun olduğumu göğüslerimin büyük olduğunu söyledi. ama prosedüre göre üniversiteden rapor getirmen gerek ama Çanakkale üniversitesi raporu biraz zor veriyor inşallah alabilirsin alamazsan baska bir sehire git al ankara istanbul olabilir dedi. hiç uğrasmayım dersen ameliyatı yaparız 3200 tl ücret ödersin gerek yok raporu bir sekilde hallet çünkü ihtiyacın var dedi. bende çanakkale üniversite den plastik cerrahiden cuma sabah 8 e randevu aldım .insallah burdan alabilirim eğer alamazsam ancak bursaya gidip deneyebilirim. oda olmazsa ücreti ödeyeceğiz artık ne yapalım. sağlıktan önemli bişey yok.

Herkese merhaba çoook uzun zamandır burayı takip ediyorum. Yıllardır büyük göğüslerin her türlü zorluğunu yaşadım sizler gibi. Doğumlarımı yaptım ve bu yıl ameliyata karar verdim. Ankara'da yaşıyorum burada akay hastanesi dr Orhan erbaş ile görüştüm. Genel yaklaşımı iyi göründüğü için ona karar vermiştim hatta ay sonunda ameliyat olacaktım ama bugün yaşadığımız bir olayla şaşkına döndüm. 6 yaşında bir oğlum var iki gün önce okulda parmağını kapıya sıkıştırdı tırnağı kalktı parmak ucu da kırıldı. Acil serviste yapılan müdahale içimize sinmedi ve bir plastik cerrah görmeli diye Orhan beye gittik. Yüzümüze karşı hem de çocuğun yanında bu parmak kopar, dikilmesi lazım ama ben çok yoğunum bir hafta sonra yaparım dedi. Yaşadığımız Şoku tahmin edersiniz. Öyleyse bize bir yer tavsiye edin dedik bunun üzerine de siz benden şahsi ilişkilerimi kullanarak sorununuzu çözmemi istiyorsunuz dedi neyse çok uzattım biz başka yerde diktirdik şimdi dokunun birleşmesini bekliyoruz. Ama bugün yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz bizi resmen başından savdı. Çok iyi bir cerrah olabilir ama insani yönü kesinlikle berbat. Kendisine ameliyat olmak isteyen varsa tekrar düşünsün. Ayrıca bana da Ankara'da doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim

çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…