- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.041
Merhaba canım,bende dün Kocaeli Devlet hastanesine gittim.Eğitim ve araştırmadan yada üniversite hastanesinden rapor alırsan ücretsiz yaparım dedi.Eğit. araşt. gittim ama doktor yokmuş ameliyattaymış.Direkt plastik cerrahtan randevu alıp git bence çok uzun bir prosedür olduğunu sanmıyorum.Beni de bilgilendirirsen sevinirim canım bende haftaya rapor çıkartmaya gideceğim çünkü ....arkadaşlar üniversite hastanesinden rapor alarak devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? prosedür bu sekilde su an ancak üniversite hastanesinden raporu nasıl alacağız kafam cok karıstı. üniversite hastanesini arayıp durumu anlattım ben. net bilgi vermediler. para veriyormuyuz bu rapor için ve nereye basvuruyoruz. ben bilmediğim için direk plastik cerrahi polikliniğine randevu aldım sabah 8 de orada olacağım. ancak bu tek hekim raporu olmayacağından sanırım plastik cerraha muayne olmam yeterli olmayacak.
Mrb gecmis olsun bende bir hafta once ameliyat oldum hacettepede ozan bitik var onu tavsiye edebilirimHerkese merhaba çoook uzun zamandır burayı takip ediyorum. Yıllardır büyük göğüslerin her türlü zorluğunu yaşadım sizler gibi. Doğumlarımı yaptım ve bu yıl ameliyata karar verdim. Ankara'da yaşıyorum burada akay hastanesi dr Orhan erbaş ile görüştüm. Genel yaklaşımı iyi göründüğü için ona karar vermiştim hatta ay sonunda ameliyat olacaktım ama bugün yaşadığımız bir olayla şaşkına döndüm. 6 yaşında bir oğlum var iki gün önce okulda parmağını kapıya sıkıştırdı tırnağı kalktı parmak ucu da kırıldı. Acil serviste yapılan müdahale içimize sinmedi ve bir plastik cerrah görmeli diye Orhan beye gittik. Yüzümüze karşı hem de çocuğun yanında bu parmak kopar, dikilmesi lazım ama ben çok yoğunum bir hafta sonra yaparım dedi. Yaşadığımız Şoku tahmin edersiniz. Öyleyse bize bir yer tavsiye edin dedik bunun üzerine de siz benden şahsi ilişkilerimi kullanarak sorununuzu çözmemi istiyorsunuz dedi neyse çok uzattım biz başka yerde diktirdik şimdi dokunun birleşmesini bekliyoruz. Ama bugün yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz bizi resmen başından savdı. Çok iyi bir cerrah olabilir ama insani yönü kesinlikle berbat. Kendisine ameliyat olmak isteyen varsa tekrar düşünsün. Ayrıca bana da Ankara'da doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim
Mrb gecmis olsun bende bir hafta once ameliyat oldum hacettepede ozan bitik var onu tavsiye edebilirim
Benim doktorum gebzede canım ben memnunum goguslerimin şekli çok güzel eski halinden çok güzel ve baya rahatladim hafifledim dik durabiliyorum artıkMrb.Dediğiniz dr pek duymadım.Burdada pek söz edilmiyor ama çok memnun kalmissiniz.
Canım onlar gerçek şeklini yaklaşık 4-6 içinde aliyolar moralini bozma ve medikal sutyeni çıkarma doktorun tavsiyesine uy iyi düşün iyi olsunSuanda dikisli sekli semali biraz cirkin yani gogus gibi durmuyor
4-6 ay :)Canım onlar gerçek şeklini yaklaşık 4-6 içinde aliyolar moralini bozma ve medikal sutyeni çıkarma doktorun tavsiyesine uy iyi düşün iyi olsun
Korkma bu ameliyatı olmak isteyipte olamayan çok insan var onlara göre sanslisin doktorunu iyi sectiysen sakın korkma çok hafifleyeceksin ve kendine güvenin gelecek ameliyat sonrası tabi sıkıntı yasayacaksin ama geçici değecek herşeye bedenin kaç bu aradaSelamunaleykum kızlar ,29 aralık günü sabah ameliyat tarihimi aldım insaallah ama korkuyorum bu ameliyatı olanlar ameliyat sonrası için bana onerileriniz varmı acaba tecrubelerinizi paylasirmisiniz
110 d cup inşaallah dediginiz gibi olur doktorum iyi ama herşey beklediğimden çabuk ilerledi ameliyat tarihini bu kadar yakın bi tarih beklemiyordu bir buçuk yaşında oğlum var ameliyat sonrası beni biraz enduselendiriyor açıkçasıKorkma bu ameliyatı olmak isteyipte olamayan çok insan var onlara göre sanslisin doktorunu iyi sectiysen sakın korkma çok hafifleyeceksin ve kendine güvenin gelecek ameliyat sonrası tabi sıkıntı yasayacaksin ama geçici değecek herşeye bedenin kaç bu arada
Ne zaman kucağınıza alırsınız doktorunuza sorun bence ama ben üç günün sonunda tüm işlerimi kendi başıma yavaş yavaş yaptım,dolayısıyla çoçuğunuzun her türlü ihtiyacını karşılayabilirsiniz bence.Ameliyat olan arkadaşlar bir sorum var. Benim 1,5 yaşında bir oğlum var ameliyat sonrası onunla ne kadar süre ilgilenemem, kucağıma alamam sizce?
Öncelikle Allah yardımcın olsun bu süreçte arkadaşım...inşallah sorunsuz atlatırsın...benim öyle çok ağrım felan olmadı,morarma hiç olmadı...ara ara sızlamalar oluyordu bir anlık ve şiddetli o kadar...4 gün diren olması biraz sıkıntı onu söyleyeyim baştan...çünkü bu işin en zor kısmı diren kısmı bana sorarsan...diğerlerine katlanması çok daha kolay...aslında hep 2 gün bekletiyorlar direni...4 güne biraz şaşırdım...sıkıntı şurda diren batıyor,sağa sola asla dönemiyorsun,hep sırt üstü yatmak zorundasın...direne kan toplanması kesilince çıkarıyorlar aslında...benim bir göğsümden neredeyse hiç kan gelmedi,diğerindende çok az geldi ...direni çıkardıkları an,hayatının en güzel anlarından biri olacak,acayip rahatlayacaksın...Merhaba arkadaşlar. bugün rapor olayyı için üniversite arastırma hastanesinin plastik cerrahi servisine cıktım. devlet hastanesinde ameliyat olmak istediğimi ancak üniversiteden rapor istedikleri için geldiğimi söyledim. doktor bizim üniversite baska bir hastanede yapılacak operasyon için rapor vermiyor bizde presedür bu sekilde baska yerlerde nasıl bilmiyorum. eğer olmak istiyorsan burda olabilirsin dedi. ben de benim için sorun yok yeterki sorunum çözülsün benim derdim bu dedim. böyle deyince beni muayene etti. ölçüm yaptı memeden. köprücük kemiğinden meme ucuna 23 cm cıktı. sarkman yok ancak cok dolgun diri göğüslerin var ve cok ağır dedi. yaklaşık 1 kilo gidecek dedi. ve asimetri belirgin ölçüde bu da giderilecek dedi. Bizim üniversite yani çanakkale tıp fak. de plastik cerrahi bölümü yeni başladığı için cok fazla bir düzen yok. sizin gibi meme küçültme için 4-5 kadın daha basvurdu. onlarında numaralarını aldım. bir kurul yapıp hepinizi cağıracağız uygun görülen hastalar ameliyat edilecek 1,500 tl ödeyecekler. kuruldan geçemeyenleri 3,000 tl ye ameliyat edeceğiz sanırım böyle bişey oalcak ben sizi 2 haftaya kadar arayıp çağıracağım. siz bu arada genel cerrahiye gidip meme ultrosunu cektirip muayne olun kistik bir olusum vs var mı diye kontrol amaçlı dedi. oradan cıkıp genel cerrahiye geçtim. ultrason için 28 aralık gününü aldım. bu arada tüm detayları da doktorla konustuk. genç olmam ve sigara kullanmamam riskleri en aza indiriyormus cok iyi dedi. meme küçülünce meme basını da orantılı sekilde küçülteceğiz dedi. 15 gün rapor alman yeterli sonra ağı olmamak kaydıyla masa bası işine dönebilirsin dedi. 2 gece hastanede kalırsın 4 gün sonunda direnleri cekeriz dedi. alınmayan eriyen dikiş kullanıyorum dedi. basta ağrı sızı morluk ve şişlik olacak giderek azalacak dedi. büyük bir ameliyat olduğunu cok fazla kesi olacağını izlerin hafif de olsa kalacağını söyledi. çok abartılı limon kadar meme istiyorum deme genç bir kadınsın vücuduna orantılı olacak b-c kap arası birsey olacak dedi. çok rahatlayacağımı duruşumun ve sırt ağrılarımın azalacağını başta hissizlik olacağını ancak zamanla hissin geri geleceğini tam seklini alıp iyileşmenin 6 ay 1 sene arasında tamamlanacağını söyledi. gelişmelerden sizi de bilgilendiririm ben artık doktordan haber bekleyeceğim. yani diğer bayanlarla beraber heyete gireceğiz. bunu deneyeceğim geçemezsem ücretli olacağım ama doktor gerçekten ihtiyacım olduğunu heyetten geçebileceğimi söyledi. bakalım artık.
Ne zaman kucağınıza alırsınız doktorunuza sorun bence ama ben üç günün sonunda tüm işlerimi kendi başıma yavaş yavaş yaptım,dolayısıyla çoçuğunuzun her türlü ihtiyacını karşılayabilirsiniz bence.
Ben de Çanakkale devlette olacağım raporla uğraşmaya niyetim yok 3000 TL vermeye razıyım...siz devlette hangi dr a gittiniz ben Mustafa beye gittim hakkında hiçbir bilgim yok araştırdım bulamadım ama genel tavrı iyiydi güvendim diyebilirim...çanakkale de olup küçültmek isteyen varsa devlet hastanesi üniversite raporu olmadan yapmıyor buradaki üniversitede rapor vermiyor. ya üniversite de ameliyat olacaklar ya da başka bir üniversiteden raporu olup çanakkale devlet hastanesinde olacaklar. burada durum bu yani. ya da 3000 tl ye devlet hastanesinde rapor almadan ameliyat olacaklar. ünivesirsitede ameliyatlara tam ne kadar ödeneceği su an belli değil. kuruldan geçenlerden bile 1500 tl para alınacakmıs sanırım. inşallah herşey güzel olur cok korkuyorum çok da olmak istiyorum. güzel tatlış sütyenler alacağım hayali kurmaya başladım bile:)) ameliyat olan arkadaşların d esteklerini bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?