- 12 Haziran 2016
- 16
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.061
Bu sutyeni doktor veriyomu nerden alcazkiyabancı bir sitede göğüs küçültme ameliyatıyla ilgili resimler buldum fikir vermesi amacıyla paylaşıyorum. en sondaki de ameliyat sonrası sütyenine örnek .
hastane getiriyormuş parasını ödicezBu sutyeni doktor veriyomu nerden alcazki
Ah ah ortam bu kadar kötü ameliyattan bile vazgeciyorum korkudan Savas cikmaz insallhhastane getiriyormuş parasını ödicez
Ben de Çanakkale devlette olacağım raporla uğraşmaya niyetim yok 3000 TL vermeye razıyım...siz devlette hangi dr a gittiniz ben Mustafa beye gittim hakkında hiçbir bilgim yok araştırdım bulamadım ama genel tavrı iyiydi güvendim diyebilirim...
Ben de Çanakkale devlette olacağım raporla uğraşmaya niyetim yok 3000 TL vermeye razıyım...siz devlette hangi dr a gittiniz ben Mustafa beye gittim hakkında hiçbir bilgim yok araştırdım bulamadım ama genel tavrı iyiydi güvendim diyebilirim...
Doktor da önemli güvenilirlik izlenimi verdi mi size...ben de gidip oraya da mı muayene olsam acaba...bilemedimEwet bende devlettw mustafa akyurege muayne oldum. Ama ameliyati univeraitede olmayi düşünüyorum.
arkadaşım bende mustafa beyin yaklaşımını cok beğendim aslında ona olmayı istedim ama daha sonra üniversite hastanesine gidince oradaki doktorun da iyi olduğunu düşündüm. yard. doçent ergin yücel. arastır bence. bana daha deneyimli bir doktor gibi geldi. bir de üniversite hastanesinin devletten daha iyi olacağı kanaatindeyim.Doktor da önemli güvenilirlik izlenimi verdi mi size...ben de gidip oraya da mı muayene olsam acaba...bilemedim
bence randevu alıp ergin beye de görün. benim 28 aralık da meme ultrasonu var. ne olur ne olmaz kitle filan var mı diye istedi. sonuclarımla beraber yanına yeniden uğrayacağım. cuma günleri poliklinik yapıyor haberin olsun.Doktor da önemli güvenilirlik izlenimi verdi mi size...ben de gidip oraya da mı muayene olsam acaba...bilemedim
Sezeryanda sonta takiyolar ama ertelettirebilirsen konus doktorlaya yarın ameliyat tahlili vermeye gidicem sıkıntıdan regl oldum ben napim şimdi . tahlil bozuk çıkarmı ki hay Allahım ya aksilikler peşimi bırakmıyo
Regl tahlillerine pek önemsemiyo doktorlar sonuclar yuksek ciktigi icin bi hastaligin yoksa sıkınti olmaz bence sen gönlunu ferah tutSezeryanda sonta takiyolar ama ertelettirebilirsen konus doktorla
Hayır takılmıyor arkadaşlarsonda mıı?? sonda takılıyor mu bu ameliyatta arkadaşlar. olan arkadaşlar bilgi versin. benimde en korktuğum sey. sezeryan da takılmıstı cok canım yandı takarkende cıkartırkende.
Bana da takilmadisonda mıı?? sonda takılıyor mu bu ameliyatta arkadaşlar. olan arkadaşlar bilgi versin. benimde en korktuğum sey. sezeryan da takılmıstı cok canım yandı takarkende cıkartırkende.
Cok gecmis olsun simdiden paylasin bizimleKızlar benim ameliyat 29 aralikti ama bugün doktorum aradi yarın bi boşluğum var istersen yarın yapalım dedi öğleden sonra insaallah amrliyattan çıktığımda tekrar yazarım inşaallah ameliyat olmak isteyenler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?