Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

6 ay önce oldum 2 tl ye çok çok mutluyum hiç bir ağrım sizim olmadı yine olsa yine yaptırırim am tabi doktorum sağolsun herkeze öyle bir doktor denk gelsin süper ötesi bir insan

Ewet bende devlettw mustafa akyurege muayne oldum. Ama ameliyati univeraitede olmayi düşünüyorum.
Doktor da önemli güvenilirlik izlenimi verdi mi size...ben de gidip oraya da mı muayene olsam acaba...bilemedim
arkadaşım bende mustafa beyin yaklaşımını cok beğendim aslında ona olmayı istedim ama daha sonra üniversite hastanesine gidince oradaki doktorun da iyi olduğunu düşündüm. yard. doçent ergin yücel. arastır bence. bana daha deneyimli bir doktor gibi geldi. bir de üniversite hastanesinin devletten daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Doktor da önemli güvenilirlik izlenimi verdi mi size...ben de gidip oraya da mı muayene olsam acaba...bilemedim
bence randevu alıp ergin beye de görün. benim 28 aralık da meme ultrasonu var. ne olur ne olmaz kitle filan var mı diye istedi. sonuclarımla beraber yanına yeniden uğrayacağım. cuma günleri poliklinik yapıyor haberin olsun.

kızlar bu göğüs ameliyatında sonda takılıyor mu cahilliğimi bağışlayın . galiba regl olarak giricem ameliyata ...

sonda mıı?? sonda takılıyor mu bu ameliyatta arkadaşlar. olan arkadaşlar bilgi versin. benimde en korktuğum sey. sezeryan da takılmıstı cok canım yandı takarkende cıkartırkende.

kızlaaaaaar kızlar .tahlili verdim. adetliydim sıkın olmaz dediler. hiç de zor değilmiş darısı ameliyatın başına inş. doktor benden kan tahlili ekg akciyer grafisi meme ultrasonu istedi idrar istemedi. hepsi yarım günde bitti. çıkan sonuçları anestezi gördü . olur verdi. salı akşam yatış dedi yanlız bana .birgün önceden yatıcakmışım. o kısmı kötü. neyse atlatılır buda. birde tıbbi sütyen aldırdılar bana 200 tl verdim ona . 90 beden al deyince hayal kırıklığına uğradım . hocam ama 90 büyük değil mi dedim. ben en az 5 beden büyük aldırıyorum ameliyat sonrası şişlik olacağı için dedi. 85 mi olacak dedm. sizi gidi sizi tuzak soruyosunuz dedi. ölçü bildirmedi korkma uygun ölçülerde yapıcaz dedi. anestezide bi kağıt imzalatıyolar. foto çektim aldığım sütyeninde fotosunu çektim. yanlız kızlar ameliyat sonrası ilk bir ay için sporcu sütyeni alsak olurmu filan demeyin bundan alın bence .sıkıbir sütyen. göğsün sarkmasına olanak vermicek. korse gibi bişey. foto koyucam şimdi. sporcu sütyeninden çok farklı . şimdilik izlenimlerim bu kadar.

Eklentiler

• 15644915_10209041971019098_636797596_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 98
  • 15666250_10209041970459084_1486077674_n.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 15682949_10209041970539086_877610248_n.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…