Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende haftaya heyecanlıyım . yaşadıklarını paylaşırsan makbule geçer .

şimdiden geçmiş olsun eminim bu gece cok heyecanlısınızdır. ben daha önce burun ameliyatı olmustum o gece uyuyamamıstım heyecandan. en geç pazartesi evinizde olursunuz sanırım. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. ben de olacağım ama günü belli değil. çarşmba meme ultrasonum cekilecek. hazırlık aşamasındayım:))

İnşallah herşey çok güzel olur sağlıkla buradan bize deneyimlerini yazarsın

siz nerede olacaksınız ameliyatı. ücretli mi. ücretli ise ne kadar ödeyeceksiniz?_

devlet hastanesi. hayır sadece tıbbi sütyen al dediler 200 lira verdim. benden rapor filan istemediler. çarşamba ameliyat günüm, Salı yatışı yap dedi doktor. öncesinde de tek masrafınız sütyen olur 500 gram dan fazla alınacak yağ varsa devlet karşılıyor dedi.

Selam canım bende geçen hafta perşembe devlet hastanesine gittim ama bana rapor gerektiğini söyledi.Eğitim ve araştırmadan yada üniversite hast. rapor al gel ücretsiz yaparım dedi.bende bu salı eğitim araşt. gittim ve raporumu aldım.estetik amaçlı değildir,tıbbi açıdan gereklidir yazıyor raporda...önümüzdeki hafta salı günü de tekrar devlet hast. gidip ameliyat günü alacağım inşallah... Senin doktorunun rapor istememesi ilginç.sonra sıkıntı olmasın bak ücret falan isterler belki, baştan konuş bir daha istersen...

hastaneden hastaneye değişiyor galiba. bana 500 gram dan fazla yı karşılıyor seni karşılar dedi bi talepte bulunmadı sütyen alıcaksın sadece dedi. bunları dedikten sonra ücret isterse etik olmaz artık. şekil şartını bilmiyor desem kaç kez ameliyat yapmış bu doktor. inş. sorun çıkmaz.

Insallah hakkinda hayirlisi olsun.benimde 2 yil once kiloluyken bir tanesinden 1 kilo toplam 2 kilo alincakti.47 kilo verdikten sonra ne kasar alinacak doku kaldi bilmiyorum ama baya bi deri alinacagi kesin

Insallah hakkinda hayirlisi olsun.benimde 2 yil once kiloluyken bir tanesinden 1 kilo toplam 2 kilo alincakti.47 kilo verdikten sonra ne kasar alinacak doku kaldi bilmiyorum ama baya bi deri alinacagi kesin
İnş. herşey yolunda gider. memnun olanlar kervanına katılırız ben ameliyat dönüşü yapabildiğim en acele şekilde burda izlenimlerimi yazıcam ki herkes faydalansın. insan tecrübeye çok ihtiyaç duyuyor

Kesinlikle öyle,burası çok yol gösteriyor.sürecin nasıl işlediğini paylaşmak gerek.bende olursam sık sık yazarım.zaten bu kadar kiloyu da diyet grubum sayesinde verdim

Kızlar başıma öyle bir aksilik geldiki anlatamam akşam yattım sabah kalktim ki bademciklerim sis yinede vaktinde hastahanedeydim doktorun çizimini yaptı anestezi uzmanı görsün dedi saat ikiye kadar beklettiler beni ameliyat haneye kadar indim kapısından geri döndük anestezi uzmanı kesinlikle bu vaziyette olmaz dedi şimdi doktorumu bekliyorum bakalım yeni tarihi ne zmana verecek ama inanin stresi bile yetti

oy psikolojikmen zor bi durum geçmiş olsun bian önce iyi ol

Evet insaallah bende öyle dusundum vardır bunda da bir hayır önünüzdeki perşembeye kaldı artık nasip ama siz siz olun öksürük burun akıntısı boğazda giciklanma varsa direk kendiniz iptal edin ameliyatının sonrası malum ameliyat kapısından geri donuluyor

şuan allaha şükür yok olmaz inş. benim ki Çarşamba normal şartlarda. olursam yazarım ama sana yetişmez. sağlıkla biter İnş.

İnşaallah canim tavsiye boll ıhlamur iç hava soğuk malum ne olur ne olmaz iyiki olmamisim bugün küçük oğlum hastalandı biraz zor olacak anlaşılan benim işim her serde bi hayır var şimdiden sana geçmiş olsun sağlıkla gir çık insaallah ameliyattan

Kizlar ben istiyorum ama korkularım var. Bir gün gaza gelmem lazım ama ne zaman

İstanbul Anadolu yakasında özelde veya devlette ameliyat olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…