- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.081
bende haftaya heyecanlıyım . yaşadıklarını paylaşırsan makbule geçer .Kızlar benim ameliyat 29 aralikti ama bugün doktorum aradi yarın bi boşluğum var istersen yarın yapalım dedi öğleden sonra insaallah amrliyattan çıktığımda tekrar yazarım inşaallah ameliyat olmak isteyenler için
şimdiden geçmiş olsun eminim bu gece cok heyecanlısınızdır. ben daha önce burun ameliyatı olmustum o gece uyuyamamıstım heyecandan. en geç pazartesi evinizde olursunuz sanırım. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. ben de olacağım ama günü belli değil. çarşmba meme ultrasonum cekilecek. hazırlık aşamasındayım:))Kızlar benim ameliyat 29 aralikti ama bugün doktorum aradi yarın bi boşluğum var istersen yarın yapalım dedi öğleden sonra insaallah amrliyattan çıktığımda tekrar yazarım inşaallah ameliyat olmak isteyenler için
Kızlar benim ameliyat 29 aralikti ama bugün doktorum aradi yarın bi boşluğum var istersen yarın yapalım dedi öğleden sonra insaallah amrliyattan çıktığımda tekrar yazarım inşaallah ameliyat olmak isteyenler için
siz nerede olacaksınız ameliyatı. ücretli mi. ücretli ise ne kadar ödeyeceksiniz?_kızlaaaaaar kızlar .tahlili verdim. adetliydim sıkın olmaz dediler. hiç de zor değilmiş darısı ameliyatın başına inş. doktor benden kan tahlili ekg akciyer grafisi meme ultrasonu istedi idrar istemedi. hepsi yarım günde bitti. çıkan sonuçları anestezi gördü . olur verdi. salı akşam yatış dedi yanlız bana .birgün önceden yatıcakmışım. o kısmı kötü. neyse atlatılır buda. birde tıbbi sütyen aldırdılar bana 200 tl verdim ona . 90 beden al deyince hayal kırıklığına uğradım . hocam ama 90 büyük değil mi dedim. ben en az 5 beden büyük aldırıyorum ameliyat sonrası şişlik olacağı için dedi. 85 mi olacak dedm. sizi gidi sizi tuzak soruyosunuz dedi. ölçü bildirmedi korkma uygun ölçülerde yapıcaz dedi. anestezide bi kağıt imzalatıyolar. foto çektim aldığım sütyeninde fotosunu çektim. yanlız kızlar ameliyat sonrası ilk bir ay için sporcu sütyeni alsak olurmu filan demeyin bundan alın bence .sıkıbir sütyen. göğsün sarkmasına olanak vermicek. korse gibi bişey. foto koyucam şimdi. sporcu sütyeninden çok farklı . şimdilik izlenimlerim bu kadar.
Selam canım bende geçen hafta perşembe devlet hastanesine gittim ama bana rapor gerektiğini söyledi.Eğitim ve araştırmadan yada üniversite hast. rapor al gel ücretsiz yaparım dedi.bende bu salı eğitim araşt. gittim ve raporumu aldım.estetik amaçlı değildir,tıbbi açıdan gereklidir yazıyor raporda...önümüzdeki hafta salı günü de tekrar devlet hast. gidip ameliyat günü alacağım inşallah... Senin doktorunun rapor istememesi ilginç.sonra sıkıntı olmasın bak ücret falan isterler belki, baştan konuş bir daha istersen...devlet hastanesi. hayır sadece tıbbi sütyen al dediler 200 lira verdim. benden rapor filan istemediler. çarşamba ameliyat günüm, Salı yatışı yap dedi doktor. öncesinde de tek masrafınız sütyen olur 500 gram dan fazla alınacak yağ varsa devlet karşılıyor dedi.
hastaneden hastaneye değişiyor galiba. bana 500 gram dan fazla yı karşılıyor seni karşılar dedi bi talepte bulunmadı sütyen alıcaksın sadece dedi. bunları dedikten sonra ücret isterse etik olmaz artık. şekil şartını bilmiyor desem kaç kez ameliyat yapmış bu doktor. inş. sorun çıkmaz.Selam canım bende geçen hafta perşembe devlet hastanesine gittim ama bana rapor gerektiğini söyledi.Eğitim ve araştırmadan yada üniversite hast. rapor al gel ücretsiz yaparım dedi.bende bu salı eğitim araşt. gittim ve raporumu aldım.estetik amaçlı değildir,tıbbi açıdan gereklidir yazıyor raporda...önümüzdeki hafta salı günü de tekrar devlet hast. gidip ameliyat günü alacağım inşallah... Senin doktorunun rapor istememesi ilginç.sonra sıkıntı olmasın bak ücret falan isterler belki, baştan konuş bir daha istersen...
Insallah hakkinda hayirlisi olsun.benimde 2 yil once kiloluyken bir tanesinden 1 kilo toplam 2 kilo alincakti.47 kilo verdikten sonra ne kasar alinacak doku kaldi bilmiyorum ama baya bi deri alinacagi kesinhastaneden hastaneye değişiyor galiba. bana 500 gram dan fazla yı karşılıyor seni karşılar dedi bi talepte bulunmadı sütyen alıcaksın sadece dedi. bunları dedikten sonra ücret isterse etik olmaz artık. şekil şartını bilmiyor desem kaç kez ameliyat yapmış bu doktor. inş. sorun çıkmaz.
İnş. herşey yolunda gider. memnun olanlar kervanına katılırız ben ameliyat dönüşü yapabildiğim en acele şekilde burda izlenimlerimi yazıcam ki herkes faydalansın. insan tecrübeye çok ihtiyaç duyuyorInsallah hakkinda hayirlisi olsun.benimde 2 yil once kiloluyken bir tanesinden 1 kilo toplam 2 kilo alincakti.47 kilo verdikten sonra ne kasar alinacak doku kaldi bilmiyorum ama baya bi deri alinacagi kesin
Kesinlikle öyle,burası çok yol gösteriyor.sürecin nasıl işlediğini paylaşmak gerek.bende olursam sık sık yazarım.zaten bu kadar kiloyu da diyet grubum sayesinde verdimİnş. herşey yolunda gider. memnun olanlar kervanına katılırız ben ameliyat dönüşü yapabildiğim en acele şekilde burda izlenimlerimi yazıcam ki herkes faydalansın. insan tecrübeye çok ihtiyaç duyuyor
oy psikolojikmen zor bi durum geçmiş olsun bian önce iyi olKızlar başıma öyle bir aksilik geldiki anlatamam akşam yattım sabah kalktim ki bademciklerim sis yinede vaktinde hastahanedeydim doktorun çizimini yaptı anestezi uzmanı görsün dedi saat ikiye kadar beklettiler beni ameliyat haneye kadar indim kapısından geri döndük anestezi uzmanı kesinlikle bu vaziyette olmaz dedi şimdi doktorumu bekliyorum bakalım yeni tarihi ne zmana verecek ama inanin stresi bile yetti
onda da vardır bir hayır , rabbimin yanlış işi olmaz böyle düşün kaldığın yerden heyecanına devam et güzel olucak pozitif enerji yay vücudunaHemde nasıl yani inan vazgeçme durumuna geldim ama iste haftaya perşembe insaallah bu sefer sıkıntı olmaz
benimki yakın nasipse . olanı biteni anlatırım sana ben . kafana koydunsa yap . en değerli kendinsin bu hayatta onu öğrendiğimde kendimi salmıştım ama şimdi toparlanıyorum.Kizlar ben istiyorum ama korkularım var. Bir gün gaza gelmem lazım ama ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?