- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.101
Kıyafet konusunda o kadar sıkıntı yaşıyorum ki artık sinirlerim bozuluyor. Bekar olduğum için evlenip çocuk olayını beklemek istiyordum ama yaş 28 belki de olmayacak boşuna bekliyorumbenimki yakın nasipse . olanı biteni anlatırım sana ben . kafana koydunsa yap . en değerli kendinsin bu hayatta onu öğrendiğimde kendimi salmıştım ama şimdi toparlanıyorum.
canım bende bekarım hiç bekleme ben bekledim de noldu Ferhat göçerin bi şarkısı var. "gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim " valla bende öyle onu düşün bunu düşün çocuk Allahın emri verirse o verir. emziremezsen süt anne bulursun. hem sütün olacak diye bir şeyde yok. bi arkadaşım oldu emzirebiliyor. bunları düşünme hayatını erteleme kararını verdinse doktorunu bul, kendini iyi hissetKıyafet konusunda o kadar sıkıntı yaşıyorum ki artık sinirlerim bozuluyor. Bekar olduğum için evlenip çocuk olayını beklemek istiyordum ama yaş 28 belki de olmayacak boşuna bekliyorum
Ümraniye devlet hastanesinde uzman doktor Macide Yakut var. Meme küçültme ameliyatı olan tanıdıklarım var. memnunlar.. Aklınızda olsun,birİstanbul Anadolu yakasında özelde veya devlette ameliyat olan var mı?
Valla arkadaslar ben 25 yasindayim ben oldum ve bekarimcanım bende bekarım hiç bekleme ben bekledim de noldu Ferhat göçerin bi şarkısı var. "gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim " valla bende öyle onu düşün bunu düşün çocuk Allahın emri verirse o verir. emziremezsen süt anne bulursun. hem sütün olacak diye bir şeyde yok. bi arkadaşım oldu emzirebiliyor. bunları düşünme hayatını erteleme kararını verdinse doktorunu bul, kendini iyi hisset
Aynen yıllardır bunu bekliyorim artık yoruldum. Çok teşekkür ederimcanım bende bekarım hiç bekleme ben bekledim de noldu Ferhat göçerin bi şarkısı var. "gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim " valla bende öyle onu düşün bunu düşün çocuk Allahın emri verirse o verir. emziremezsen süt anne bulursun. hem sütün olacak diye bir şeyde yok. bi arkadaşım oldu emzirebiliyor. bunları düşünme hayatını erteleme kararını verdinse doktorunu bul, kendini iyi hisset
Çok teşekkür ederimÜmraniye devlet hastanesinde uzman doktor Macide Yakut var. Meme küçültme ameliyatı olan tanıdıklarım var. memnunlar.. Aklınızda olsun,bir
Görüşün isterseniz
Ben büyütme yaptırdım. Özelde,doktorum Hasan Fındık. Meme küçültme olan birçok hastası var,birçok sonuç da gördüm. Bence başarılı. O da aklında olsunBağdat caddesi üzerinde muayenehanesi ..
Rica ederim,görüşün fikir alın muhakkak. Aklınıza yatan doktora karar verirsinizÇok teşekkür ederim
Protezlimi protezsizmi?Hasan Fındık iyi da 15bin istiyor.Folklor
Tatlım bende ameliyat oldum doktorum süt kanallarına hiç dokunmadan gerçekleştirdi ameliyatimi bende farklı teknik kullanmış emzirme konusunda sorun yasamayacaksin dedi bu konuyu araştır olmadan önceAynen yıllardır bunu bekliyorim artık yoruldum. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Doktora sorduğumda kesin bişey diyemem demiştiTatlım bende ameliyat oldum doktorum süt kanallarına hiç dokunmadan gerçekleştirdi ameliyatimi bende farklı teknik kullanmış emzirme konusunda sorun yasamayacaksin dedi bu konuyu araştır olmadan önce
Meme küçültme için o fiyatı belirttim.Sanırım sizin protezli dediğiniz meme buyutmede oluyor.Protezlimi protezsizmi?
Özellerde genelde küçültme fiyatları bu tarzdadır zaten.
Küçültme ameliyatlarında özellikle bir sene sonrası üst lobdaki o boşalmış görüntünün önüne geçmek için küçültme ile birlikte üst loba ufakta olsa protez koyuluyor. Çünkü doku olsada üst kısım boşalmış oluyor büyük memedede. Hasan beyde küçültme ameliyatlarında genelde ufakta olsa protez koyulmasından yana. Çünkü birçok kişi bahsettigim şikayetten dolayı tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı. Ama herkese önerilmeyebilir tabi. Göğsün üst kısmındaki deformasyona Ve boşalmaya göreMeme küçültme için o fiyatı belirttim.Sanırım sizin protezli dediğiniz meme buyutmede oluyor.
Mutlaka söyle çünkü boğazda enfeksiyon olunca tehlikeli dediler bana ordaki enfeksiyon u cigere tasiyomus ozamana kadar bi doktora görün yada ilaç kullanırsan düzelir sin ama kullandığın ilaçların kanı sulandırıcı özelliğinin olmamasına dikkat et canım çok geçmiş olsun umarım bian önce toparlarsinarkadaşlar tam da ameliyat arefesi başıma gelen; grip gibiyim ya boğazım acıyor dün daha fazla acıyodu bugün hapşırıkta eşlik ediyor ameliyat korkum yoktu ama olamama korkum başladı vallahi. ben kendimi çarşambaya hazırlamıştım ay bide iyi olmazsam yandım. ıhlamur filan sipariş ettim. evde iyi olmaya çalışcam ama yarın işe gitmem lazım ortam mikroplu ama sanırım ben grip olma korkusundan oldum ya hep korkuyodum ya ameliyat öncesi bir aksilik olursa diye. regli atlattım şimdide bu çıktı . bundada vardırbir hayır diyorum . inşallah iyi olurum çarşamba güne kadar salı hastane yatışım olack bunu söylesemmi acaba serum filan daha mı hissederim ki kendimi
Hadi hayirlisi olsun.insallah yarina daha iyi olursun.dusunu al erkenden yat dinlen.iyi haberlerini bekliyoruz insallahay inanamıyorum ya doktor aradı benim ameliyat günümü yarına almış normalde çarşambaydı ameliyat sonrası çekersin diyolardı ya yok ben öncesi çekiyorum inşallah bana güzel günler var. =) aldığım pastil ve ilaç iyi geldi aile hekimine gittim bugün o verdi. enfeksiyon yok hafif bi bulgu var ameliyat için o sorun teşkil etmez dedi bari yarına kadar tam iyi olsam hafif burun akıntım da var. heyecanım kayboldu . çarşamba için heyecan yapıyomuşum demekki yarın öğleden sonra alıcakmış. akşam 12 den sonra bişey yeme dediler . uzun bir oruç tutucam galiba. narkoz sonrası hemen yemek yasak ya . neyse şimdilik durum bu . herşey yolunda giderse yarın herşey btmiş olucak .
inşallah yarın hayırlısıyla biter ve ellerimle sizlere tecrübe paylaşırım . hakkınızı helal edin.Hadi hayirlisi olsun.insallah yarina daha iyi olursun.dusunu al erkenden yat dinlen.iyi haberlerini bekliyoruz insallahi
Hadi hayırlı olsun benimde öyle olmuştu umarım senin ki istediğin gibi ilerler sonunda mutlu olursun ameliyattan çıkıp kendi iyi hissettiğinde bizimle tecrübelerini paylasirsan sevinirimay inanamıyorum ya doktor aradı benim ameliyat günümü yarına almış normalde çarşambaydı ameliyat sonrası çekersin diyolardı ya yok ben öncesi çekiyorum inşallah bana güzel günler var. =) aldığım pastil ve ilaç iyi geldi aile hekimine gittim bugün o verdi. enfeksiyon yok hafif bi bulgu var ameliyat için o sorun teşkil etmez dedi bari yarına kadar tam iyi olsam hafif burun akıntım da var. heyecanım kayboldu . çarşamba için heyecan yapıyomuşum demekki yarın öğleden sonra alıcakmış. akşam 12 den sonra bişey yeme dediler . uzun bir oruç tutucam galiba. narkoz sonrası hemen yemek yasak ya . neyse şimdilik durum bu . herşey yolunda giderse yarın herşey btmiş olucak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?