Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hadi hayırlı olsun benimde öyle olmuştu umarım senin ki istediğin gibi ilerler sonunda mutlu olursun ameliyattan çıkıp kendi iyi hissettiğinde bizimle tecrübelerini paylasirsan sevinirim
şuan ameliyat kıyafetlerimi giydim koyun gibi bekliyorum. bu arada o rapor denen kısmı da yatış işlemleri yapılırken estetik amaçlı değildir diye bir kağıt verdiler beyin sinir ve genel cerrah a imzalat diye bende imzalamak için sekreterlerine verdim. inş. imzalarlar. yanımdaki kişiye söyledim. al diye becerir. inş. yoksa para ödersin dediler. şuan heyecan yok ama 2-3 gün alırsın dediler o kısmı kötü

Heyecanla sonuçlarını bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider...
Önceden de dediğim gibi raporsuz olacak olması tuhaftı zaten.son güne sıkıştırmasalardı keşke.önceden çıkarsaydılar raporunu şimdi kafan rahat olurdu.neyse kaşe imza işleri kolay halledilir.
inşallah iyisindir şuan

Gelelim bana
Sabah ameliyat günü görüşmek için doktora gittim.Bi aksilik olmazsa 10 ocak salı günü ameliyat olacağım.aslında 3 ünde haftaya salı alacaktı ama doktor pazartesi nöbetçiymiş,o yorgunlukla almayayım seni dedi 10 ocağa attı.tüm tahlillerimi yaptırdım.ekg,kan tahlilleri,akciğer filmi hepsi tamam.tek sıkıntı regl olacağım o tarihte ama sıkıntı değil dedi.bir de sonda takılacağını söyledi bana bilginiz olsun.gelişmeleri paylaşırım...

çıktım iyiyim narkoz un etkisi hala geçmedi ama kolum fln ağrımıyo. göğsümde diren var o çok rahatsız ediyo. sonda takmışlar bide. çıkarırken biraz acıdı 3 gün kalıcakmışım direni çıkarmadan yollamıyor şimdilik bu kadar kızlar.

Sekli semali nasil acaba gogusunuzun...kac saat surdu ameliyatiniz

Hadi gozun aydin.cabucak toparlan insallah.darisi tum isteyenlerin ve benim basima

Evet kaç saat sürdü ameliyat çok geçmiş olsun sonda takilmayacak demişlerdi bana sana neden taktılar ki neyse bitmiş kurtuldun darısı isteyenlerin basina
Bende bugun tarih aldim.10 ocakta insallah.bana da sonda takilacagini soyledi doktor.ameliyat uzun suruyor ondan mi acaba...

Sekli semali nasil acaba gogusunuzun...kac saat surdu ameliyatiniz
3 saat sürmüş öncesinde çizim yapıldı anestezi den çıkarıldım 1 de aldılar 5 e gelirken odaya gldm açılmadan getirmediler ameliyathane soğuk deniyor a ama bana normal geldi şekle gelince dik duruyo ve küçük giydiğim bluzdan çıkmamış hiç. bu arada yanınıza iç çamaşırı terlik fln alın. kıyafetler bol olsun. lazım olucak. bana 6 saat bşy yedirmediler çıktıktan sonra

direnlerin çıkarken canın yandı mı şuan kardeş olduk direnlerle ben nereye o oraya canımı yakıyo tek şikayetim o aslında bide çok sık tuvalete gidiyorum çok sıkışmış gibi oluyorum ama yanılıyorum.inşallah böbreklerim de bi sorun yoktur. bi yerde okumuştum diren çıkarken acıyomuş bnmki galiba perşembe çıkıcak bi tarafta kan doldu ötekinde yok. yarın çıkarılsalar keşke. şuan gecenin 2 si uyuyamıyorum

Hyr sakin korkma cok az yanma hissi oluyor onun disinda aci olmuyor drenler cikinca zaten bi oh diyeceksin yanliz drenlerin ciktigi yerde benim acim var

Hyr sakin korkma cok az yanma hissi oluyor onun disinda aci olmuyor drenler cikinca zaten bi oh diyeceksin yanliz drenlerin ciktigi yerde benim acim var
ne zaman olmuştun ırmak acı çokmu sürüyor acaba doktor bişey demedimi çıkarma esnasında acı olmaması beni çok sevindirdi. korkuyordum açıkcası. ameliyatım iyi geçti anestezi nin etkisi hafif oldu.

9 aralikta oldum suanda dikislerim aciyor yatip kalktikca ama gun gectikce daha iyim tek sıkıntim kalkarken falan acim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…