- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.121
şuan ameliyat kıyafetlerimi giydim koyun gibi bekliyorum. bu arada o rapor denen kısmı da yatış işlemleri yapılırken estetik amaçlı değildir diye bir kağıt verdiler beyin sinir ve genel cerrah a imzalat diye bende imzalamak için sekreterlerine verdim. inş. imzalarlar. yanımdaki kişiye söyledim. al diye becerir. inş. yoksa para ödersin dediler. şuan heyecan yok ama 2-3 gün alırsın dediler o kısmı kötüHadi hayırlı olsun benimde öyle olmuştu umarım senin ki istediğin gibi ilerler sonunda mutlu olursun ameliyattan çıkıp kendi iyi hissettiğinde bizimle tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Heyecanla sonuçlarını bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider...şuan ameliyat kıyafetlerimi giydim koyun gibi bekliyorum. bu arada o rapor denen kısmı da yatış işlemleri yapılırken estetik amaçlı değildir diye bir kağıt verdiler beyin sinir ve genel cerrah a imzalat diye bende imzalamak için sekreterlerine verdim. inş. imzalarlar. yanımdaki kişiye söyledim. al diye becerir. inş. yoksa para ödersin dediler. şuan heyecan yok ama 2-3 gün alırsın dediler o kısmı kötü
Sekli semali nasil acaba gogusunuzun...kac saat surdu ameliyatinizçıktım iyiyim narkoz un etkisi hala geçmedi ama kolum fln ağrımıyo. göğsümde diren var o çok rahatsız ediyo. sonda takmışlar bide. çıkarırken biraz acıdı 3 gün kalıcakmışım direni çıkarmadan yollamıyor şimdilik bu kadar kızlar.
Hadi gozun aydin.cabucak toparlan insallah.darisi tum isteyenlerin ve benim basimaçıktım iyiyim narkoz un etkisi hala geçmedi ama kolum fln ağrımıyo. göğsümde diren var o çok rahatsız ediyo. sonda takmışlar bide. çıkarırken biraz acıdı 3 gün kalıcakmışım direni çıkarmadan yollamıyor şimdilik bu kadar kızlar.
Bende bugun tarih aldim.10 ocakta insallah.bana da sonda takilacagini soyledi doktor.ameliyat uzun suruyor ondan mi acaba...Evet kaç saat sürdü ameliyat çok geçmiş olsun sonda takilmayacak demişlerdi bana sana neden taktılar ki neyse bitmiş kurtuldun darısı isteyenlerin basina
bi süre kalkılmasın diye şuan sürekli yanma hissi var wc gidiyorum ama bişy yok ilk gün biraz sıkıntılı sırt üstü yatarken bel ağrıyo şu drenler de baskı yapıyoBende bugun tarih aldim.10 ocakta insallah.bana da sonda takilacagini soyledi doktor.ameliyat uzun suruyor ondan mi acaba...
3 saat sürmüş öncesinde çizim yapıldı anestezi den çıkarıldım 1 de aldılar 5 e gelirken odaya gldm açılmadan getirmediler ameliyathane soğuk deniyor a ama bana normal geldi şekle gelince dik duruyo ve küçük giydiğim bluzdan çıkmamış hiç. bu arada yanınıza iç çamaşırı terlik fln alın. kıyafetler bol olsun. lazım olucak. bana 6 saat bşy yedirmediler çıktıktan sonraSekli semali nasil acaba gogusunuzun...kac saat surdu ameliyatiniz
bana takıldı malesefHayır takılmıyor arkadaşlar
direnlerin çıkarken canın yandı mı şuan kardeş olduk direnlerle ben nereye o oraya canımı yakıyo tek şikayetim o aslında bide çok sık tuvalete gidiyorum çok sıkışmış gibi oluyorum ama yanılıyorum.inşallah böbreklerim de bi sorun yoktur. bi yerde okumuştum diren çıkarken acıyomuş bnmki galiba perşembe çıkıcak bi tarafta kan doldu ötekinde yok. yarın çıkarılsalar keşke. şuan gecenin 2 si uyuyamıyorumSelam arkadaşlar 2 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.buradaki yorumları okudum,bana çok faydası oldu.yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ben de daha önceden yazıp olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktım ama bir türlü üye olamadım :) kısmet bugüneymiş :))) öncelikle bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum,hiç vakit kaybetmeyin!!!!44 yaşındayım keşke yıllar öncesinde cesaret edip olabilseydim.yeniden doğmuş gibiyim.cumartesi ameliyat oldum,iki gece hastanede kaldım pazartesi sabahı evime geldim ve o süreçten beri kendi işimi kendim gördüm .yani bana bakan biri yoktu evde.bir gece eşim kaldı yanımda,diğer gece yalnız da kalabilirdim ama kızım kaldı.eve gelince de tüm işlerimi yavaş yavaş kendim yaptım.bazı arkadaşların dediği gibi 10 gün yanınımızda birisinin kalmasına gerek yok yani...ha kalırsa çok iyi olur ,fevkalade olur ama bakacak kimse de yoksa kimseye muhtaç olmadan atlatabilirsiniz bu süreci onu demek istiyorum...çünkü bu kısım çok önemli...ameliyattan önce bedenimi bilmiyordum açıkçası ama her bir göğsümden bir kğ doku alınmış .cup ölçülerinden anlamazdım önceden ama şimdi B cup oldum :))doktoruma B cup istediğimi söyledim "bakarız"dedi.şükür ki oldu .85 B cup ölçüm.olun yani,bir an önce olun,beklemeyin boşa...detay sorusu olanlar da sorabilirler,cevaplarım
Cok gecmis olsun o drenlerden bende cok cektim dedigin gibi kardes olmustukdirenlerim in resmini de koyim
çıkarken çok acırmı acaba en çok ondan korkuyorumCok gecmis olsun o drenlerden bende cok cektim dedigin gibi kardes olmustuk
ne zaman olmuştun ırmak acı çokmu sürüyor acaba doktor bişey demedimi çıkarma esnasında acı olmaması beni çok sevindirdi. korkuyordum açıkcası. ameliyatım iyi geçti anestezi nin etkisi hafif oldu.Hyr sakin korkma cok az yanma hissi oluyor onun disinda aci olmuyor drenler cikinca zaten bi oh diyeceksin yanliz drenlerin ciktigi yerde benim acim var
9 aralikta oldum suanda dikislerim aciyor yatip kalktikca ama gun gectikce daha iyim tek sıkıntim kalkarken falan acim oluyorne zaman olmuştun ırmak acı çokmu sürüyor acaba doktor bişey demedimi çıkarma esnasında acı olmaması beni çok sevindirdi. korkuyordum açıkcası. ameliyatım iyi geçti anestezi nin etkisi hafif oldu.
iyi olucaz İnş.9 aralikta oldum suanda dikislerim aciyor yatip kalktikca ama gun gectikce daha iyim tek sıkıntim kalkarken falan acim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?