Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende bugun tarih aldim.10 ocakta insallah.bana da sonda takilacagini soyledi doktor.ameliyat uzun suruyor ondan mi acaba...
Canım ben aslında geçen hafta cuma ameliyat olacaktım rahatsizlandigim için olamadım ama ameliyathaneye kadar indirdiler ameliyat masasindan kalktım ameliyata hazırlanırken iç çamaşırını çıkarma sadece o kalsın dediler

Hakikaten çok sinir bi durum saol canım bilgilrndirdigin için şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini benimde yarın sabah insaallah çok tedirginim
Allah yar ve yardımcın olsun.İnşallah başarılı bir ameliyat olur ve tecrübelerini yazarsın bize

Yani anlık bi şey,göz açıp kapaması gibi evet biraz acı ama çokça rahatlama....böyle özetleyebilirim....daha önce yazmıştım bu işin en zor kısmı direnler....biraz daha sabır....hep sırt üstü yatmak zorunda olunca sırt korkunç ağrıyor biliyorum.o yüzden oturmanı tavsiye ediyorum,ben genelde oturdum...

tşk eder im bu direnler çıkınca dikiş filan atılıyor mu yoksa bunlar iğneyle fln mı takılıyor şuan bu konunun acemisiyim ve direnler çıkar çıkmaz eve gideyim istyrm

Hakikaten çok sinir bi durum saol canım bilgilrndirdigin için şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini benimde yarın sabah insaallah çok tedirginim
ameliyathane ye giderken bnde tedirgindim ilk ameliyatım ordaki malzemeler değişik geliyor insana ama kendimi teselli ettim uyudum uyandım bitti gitti. gün gün daha iyi oluyo insan

Varis corabi giydiriliyor mu ameliyattan once? Bana varis corabi da al dedi doktrum ... bir gece onceden giyecekmisim...

tşk eder im bu direnler çıkınca dikiş filan atılıyor mu yoksa bunlar iğneyle fln mı takılıyor şuan bu konunun acemisiyim ve direnler çıkar çıkmaz eve gideyim istyrm
Direnler çıkınca eve gideceksin zaten :)))orda o kadar kalmanın sebebi zaten direnler...diren dikişlern arasında kalmış durumda şu an ,sıkışık durumda yani...sadece çekip çıkaracak onu doktor...dikiş falan yok tekrardan anlayacağın...dikişlerin çok taze olduğundan o da arada kaynayacak...göğüslerinin büyüklüğü nasıl olmuş,onlardan hiç bahsetmiyorsun,esas önemli olan onlar :))) dilinde varsa yoksa diren:))) istediğin gibi olmuşlar mı ???? Büyüklüğü nasıl??? Doktor yeni ölçünü söyledi mi????

Bencede hic goguslerinden bahsetmedin

Sizingöğüslerin boyutu nasıl ırmakkkk? İstediğniz ölçülerde oldular mı ?şimdi ölçünüz kaç... Ne kadar doku aldılar sizden?.çok mu soru sordum:)))
Istedigim boyutta degil ama yinede guzel olmus tabi daha sislik var seklini almadi hocayla cok kavga ediyorum biraz daha kucuk olsaydi diye ama yinede memnunum simdiki olcumu bilmiyorum birinden 980 birinden 960 cikmis

Istedigim boyutta degil ama yinede guzel olmus tabi daha sislik var seklini almadi hocayla cok kavga ediyorum biraz daha kucuk olsaydi diye ama yinede memnunum simdiki olcumu bilmiyorum birinden 980 birinden 960 cikmis
Benimki ile hemen hemen aynı alınmış...ben ilk başlarda bayağı memnundum,e tabii eskiye göre bayağı bayağı küçülmüşlerdi ama iki ay geçip şekli oturunca bana büyük gelmeye başladı ,ya da üç kilo aldım ameliyattan sonra onun mu etkisi oldu bilemiyorum ...şimdi keşke daha küçük olsaydı diyorum...zirz o kadar zahmete katlandık....burdan olacak arkadaşlara da özellikle belirtiyorum,istediğiniz ölçüye iyice karar vern ve doktorunuza üstüne basa basa söyleyin...doktorlar "biz uygun olanı yapacağız,siz merak etmeyin "diyorlar...bence merak edin,endişe edin ve doktorunuzdan tatminkar bir cevap alın...ama çok da küçültmek istemiyorsanız,siz bilirsiniz tabii...

Evt daha benimkinin sekli oturmadi ve bana yine buyuk geliyortabi eskisine nazaran daha iyi ama ben biraz daha kucuk istemistim doktorumda vucuduma orantili olacak dedi ben 85 falan istiyordum buyuk bi ihtimal 90 beden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…