- 28 Eylül 2016
- 46
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.161
Bu arada sizin bedeniniz kacEvt daha benimkinin sekli oturmadi ve bana yine buyuk geliyortabi eskisine nazaran daha iyi ama ben biraz daha kucuk istemistim doktorumda vucuduma orantili olacak dedi ben 85 falan istiyordum buyuk bi ihtimal 90 beden oldu
gögüslerimi göremiyorum ki yaklaşık bir kilo alındı ikisinden dedi ben küçük olsun demiştim ameliyat masasına otururken. ölçtü çizdi tm dedi. şuan içinde kabartmalı gazlı bez fln var. Anlayamıyorum ama memnun olucak gibiyim. ziyaretime gelenler hmn oraya bakıp oooooooo diyorlar. süper olmuş dyrlar. Şiş ve sargıda şuan. diren çıkınca daha belli olur. ay yine diren dedim. ama napim canımı yakıyo. bide direnin ucundaki şey aşa çok sarkınca sol göğsümde sanki kanama oluyo gibi bi sıkıntı hissediyorum. dikislerim açılmış olablr mi dyrm hemşireye öyle bişy olmaz korkma diyor. Ama bi sızıntı var direne kan gidiyordur belki. ama kalkarken zorlayıncada bir ağrı oluyor. gece refakatçim uyuyodu yoruldu uyanmasın dedim wc kalktım Az canım yandıBencede hic goguslerinden bahsetmedin
Canım reglmiydin ameliyattayken? Bende muhtemelen reglken ameliyat olacağımbirde yeni olacaklara bi tavsiyem var ameliyat öncesi baya bi aç gidin bn 24 saat aç gttim anestezi den etkilenmedim. uyanırken seslerini duydum "inanılır gibi dğl hiç sayıklamadı taşkınlık yapmadı bunun hiçmi derdi yok." diyorlardı.
bigün önce bitmişti olsanda sorun olmaz dedi ama sonda takılacak sa sana belki o zmn rahatsız olursunCanım reglmiydin ameliyattayken? Bende muhtemelen reglken ameliyat olacağım
Maşallah sargılara rağmen gayet güzel duruyorlar.Sütyenin kaç bedendi? Vertical yöntem oldu dimi ameliyatın?son durumum
Benim vertical olacakmış,süt kanalları bu yöntemle daha iyi korunuyor dedi.doktordan doktora ne kadar fark var.ters t bnmki. sütyen 90 beden
vertical yöntemi bilmiyorum ama bana ilk muayeneye geldiğimde ben ters t yapıyorum demişti. emzirmeye sorun olabilir olmayada bilir dedi. bnde evlilik ve çocuk düşünmüyorum ama olmasa iyi olurdu dedim. izlicez dedi.Benim vertical olacakmış,süt kanalları bu yöntemle daha iyi korunuyor dedi.doktordan doktora ne kadar fark var.
Hadi geçmiş olsun,çabucak toparlanman dileği ileÇıktım kızlar gayet iyyim şimdilik biraz daha toparlanınca detayları aktaricam
Vertikalde sadece göğüs ucu etrafı ve aşağı doğru dikey bir kesi oluyor.lolipop yöntemi de deniyor.ters t de göğsün altından koltuk altına kadar uzanabilen bir kesi daha var canım.yanlış bilmiyorsam ters t de daha küçük olabiliyor.verticalde,ters tdeki kadar küçülmüyormuş...vertical yöntemi bilmiyorum ama bana ilk muayeneye geldiğimde ben ters t yapıyorum demişti. emzirmeye sorun olabilir olmayada bilir dedi. bnde evlilik ve çocuk düşünmüyorum ama olmasa iyi olurdu dedim. izlicez dedi.
İnş koltuk altım çok belirgin olmaz. ters t ben göğüs altından bi çizgi uca doğru bi çizgi algılıyodumVertikalde sadece göğüs ucu etrafı ve aşağı doğru dikey bir kesi oluyor.lolipop yöntemi de deniyor.ters t de göğsün altından koltuk altına kadar uzanabilen bir kesi daha var canım.yanlış bilmiyorsam ters t de daha küçük olabiliyor.verticalde,ters tdeki kadar küçülmüyormuş...
Bende 2. çocuk düşünmediğim için süt kanalları korunsa da olur korunmasa da
Gogus altina kadar gitmiyor zaten canim.o cok iri memelerde sanirim.dikey bir cizgi ve gogsun alt tarafinda kalan yatay bir cizgi vardir sende.İnş koltuk altım çok belirgin olmaz. ters t ben göğüs altından bi çizgi uca doğru bi çizgi algılıyodum
Canım teşekkür ederim şimdilik herşey yolunda tam istediğim gibi olmuşlar sis olmasına rağmen biraz ağrım var ama olur artık o kadar narkozdan çok rahat uyandım sadece çocuklarımı çok sayikladigimi söylediler yarına taburcuyum insaallah bide narkozdan uyandığımda acayip idarara sıkışmıştım sonda takilmadi bana ameliyat 5 saat sürdü aklıma gelenler şimdilik bunlar kızlar aklınıza takılan bişey olursa seve seve anlatırım yasadiklarimiHadi geçmiş olsun,çabucak toparlanman dileği ile
Aaaaaa daha görmedin mi???bana 24 saat geçmeden pansuman yaptılar,o zaman görmüştüm,ertesi günde pansumanda gördüm yine...demek ki her doktorun tarzı farklı....çok geçmiş olsun ....umarım istediğin gibi olmuşlardır...gögüslerimi göremiyorum ki yaklaşık bir kilo alındı ikisinden dedi ben küçük olsun demiştim ameliyat masasına otururken. ölçtü çizdi tm dedi. şuan içinde kabartmalı gazlı bez fln var. Anlayamıyorum ama memnun olucak gibiyim. ziyaretime gelenler hmn oraya bakıp oooooooo diyorlar. süper olmuş dyrlar. Şiş ve sargıda şuan. diren çıkınca daha belli olur. ay yine diren dedim. ama napim canımı yakıyo. bide direnin ucundaki şey aşa çok sarkınca sol göğsümde sanki kanama oluyo gibi bi sıkıntı hissediyorum. dikislerim açılmış olablr mi dyrm hemşireye öyle bişy olmaz korkma diyor. Ama bi sızıntı var direne kan gidiyordur belki. ama kalkarken zorlayıncada bir ağrı oluyor. gece refakatçim uyuyodu yoruldu uyanmasın dedim wc kalktım Az canım yandı
bana henüz pansuman yapılmadı haliyle de göremedim galiba yarın direnler i çıkarınca yapılıcak. peki taburcu olurken de sargı oluyomu yoksa sütyen le gönderiyorlar mıAaaaaa daha görmedin mi???bana 24 saat geçmeden pansuman yaptılar,o zaman görmüştüm,ertesi günde pansumanda gördüm yine...demek ki her doktorun tarzı farklı....çok geçmiş olsun ....umarım istediğin gibi olmuşlardır...
Sukur hersey yolunda gitmis cok sevindim canim.Canım teşekkür ederim şimdilik herşey yolunda tam istediğim gibi olmuşlar sis olmasına rağmen biraz ağrım var ama olur artık o kadar narkozdan çok rahat uyandım sadece çocuklarımı çok sayikladigimi söylediler yarına taburcuyum insaallah bide narkozdan uyandığımda acayip idarara sıkışmıştım sonda takilmadi bana ameliyat 5 saat sürdü aklıma gelenler şimdilik bunlar kızlar aklınıza takılan bişey olursa seve seve anlatırım yasadiklarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?