Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar benim meme ortasında dikiş var nedenki acaba herkeste varmıydı az biraz baktım. ya iz kalırsa şuan bilinçsiz dikilmiş kumaş gibi duruyor . birde bana 20 gün banyo yok dedi . kokarım 20 gün yahu. ayrıca 2 günde bir pansumana gidecekmiş im herhangi bir hastane olur heralde hava soğuk sürekli buraya gelemem. hastaneden eleman fln gelir miki

Üniversite hastanesi nde oldum canım d cup du b ye düştü sadece Medical ürünlerin parasını verdim bana varis çorabı da giydirmediiler sonda da takilmadi ters t yöntemiyle oldum ben darısı sana insaallah bu arada hangi ölçü olacağını ben belirttim evet istediğim gibide oldu çok şükür dediğim gibi darısı sana

Amin canim amin insallah.her doktorun yontemi farkli onu anladim.sonda isi varis corabi isi cup isi degisiyor hastaneye ve doktora gore.
Benim kesin veetical olacak ama olcu belirtebilecek miyim bilmiyorum.belirteceksem a-b arasi bisey isticem de

20 gun mu off inanmiyorum yaa gercekten cok uzun.burda kimi okuduysam 4.-5. Gunden sonra aldilar duslarini.hadi bir hafta olsun.20 gunu ilk defa senden duydum canim.cok uzun bi sure insan enfeksiyon kapar yaa...
Gogus ortasi dikis de hic duymadim ama ters t oldugu icin o alttaki dikisi goruyor olabilir misin acaba

valla öle dedi burda hasta bakıcı beni mi kekledi ki çok bunaldım. inş o dikiş tr yoksa direne mi bişy attı bilmiyom ki. yarına sabredemiyorum bi sabah olsa.

valla öle dedi burda hasta bakıcı beni mi kekledi ki çok bunaldım. inş o dikiş tr yoksa direne mi bişy attı bilmiyom ki. yarına sabredemiyorum bi sabah olsa.
Olur canim sabah merak etme.moralini yuksek tut.buyuk kismini atlattin zaten.gerisi gelir corap sokugu gibi.ne diyorlarsa yap sen 20 gunse 20 gun yapcak bisey yok.bir bildikleri vardir elbet

Olur canim sabah merak etme.moralini yuksek tut.buyuk kismini atlattin zaten.gerisi gelir corap sokugu gibi.ne diyorlarsa yap sen 20 gunse 20 gun yapcak bisey yok.bir bildikleri vardir elbet
bukadar uğraştık sonrasında uymak lazım denilenlere tabi grip te geçiriyorum onunda etkisi vardır,.

Ben ameliyattan sonra dördüncü gün banyo yaptım.doktorum sık sık banyo yap dedi.göğüslerini bebe şampuanıyla hafif dokunuşlarla yıka dedi...pansumana gelince,doktorum evde kendim yapabileceğimi söyledi,bir hafta boyunca baticonu dikişlerin üzerine hafifçe gezdirdim,bir de antibiyotikli krem vermişti doktorum ,üzerine de onu sürüp gazlı bezlerle dikişleri kapatıp( bantlamaya gerek yok)sütyeni giyiyordum .işlem basit aslında.ilk hafta eşim yaptı pansumanları,ikinci hafta kendim yaptım...siz iki günde bir hastaneye gitmekten bahsediyorsunuz,gerçekten zahmetli...bence yarın doktorunuza sorun,evde kendim yapsam olur mu deyin....

keşke kendim yapabileceğimi söylese okadar memnun olurum ki şuan doktoru bekliyorum direnleri çekmesi için birazda korku var kimi acıyo dedi kimi bişey yok dedi. of bi gelse artık

merhaba arkadaşlar. üniversite de dün meme ultrasonum cekildi. sonuclar hemen verildi. sonucu genel cerrahiye gösterdim. hiç bir sıkıntı yok dedi:))n şimdi yeniden plastik cerrahiye gideceğim. yalnız benim anlamadığım cok ama cok saçma bir durum var. biliyorunuz ben önce devlet hastanesine gitmiştim. dr ameliyat olmam gerektiğini ancak ücretsiz olmam için üniversite hastanesinden rapor getirmemi söylemişti. yalnız çanakkale onsekiz mart üniversitesi bir baska hastanede olunacak ameliyat için rapor vermiyoruz dediler. bu durumda rapor alamadığım için devlete 3 bin tl ye ameliyat olabiliyorum. tamam buraya kadar bir sorun yok. ancak üniversitedeki plastik cerrah bana baska bir hastanede olacak ameliyat için rapor veremiyoruz deyince bende o zaman burda olayım dedim. muayne etti beni. kendisi de ameli,yata uygun gördü . sonrasında bana su sekil konustu. ben bu ameliyatları mesai dısında yapıyorum ücreti 3 bin tl. ama sizin gibi 4-5 hasta daha müracat etti. hocalarla konusacağım bir heyet günü yapacağız sizi cağıracağız. heyetten geçenlerden az ücret alınacak dedi. bende ne kadar dedim 1,5 tl dedi. bu ne demek yani hiç bişey anlamadım. doktorlar ameliyata uygun görüyor ama ücret istiyor devlet hastanesi rapor istiyor .üniversite rapor vermiyor bizde ol diyor. olur diyorsun bizde de 3 bin ama heyetten geçersen 1,5 e olursun deniliyor. böyle saçmalık olabilir mi??

arkadaşlar şuan evdeyim. alt kısmımı güzeeeeelce yıkadım oooh rahatladım. üstü de duş jeliyle sildim. saçımıda yıkadım bunları kendim yaptım yardımsız. ama korkuyoorum dikişlerden . kollarımda sancı yok göğüs bölgemde biraz var ama sanırım oda bantlardan. annem saolsun ilaçlarımı almaya gitti içince rahatlarım belki de .ancak şöyle bir problemim var . sonda !!! onun yüzünden şuan idrar olayında sıkıntı yaşıyorum . kanamam var birde ben bekarım ya dedim ki benim kızlık zarına zarar mı verdiler acaba çıkarırken . gerçi giriş yerleri farklıymış ama çıkarken baya acıdı . bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum ama diren olayı çok kolaymış bi hamle de tak diye çıkardı ne zaman çıkıcak dedim ohoooo dedi bu muydu dedim. evet tabi ki dedi. yanız benim doktorum biraz titiz . bana ben diyene kadar banyo yok kendi kendine pansuman yapmak yok git acile yada asm ye yaptır dedi birde bu bantları çok sert yapıştırmış ya hala diren var gibi acıyo yangı şeklinde. birde saçma olacak ama bir sorum var ben alafranga wc ye giderken sorun pek yokta onu sevmediğim için alaturkaya gittim evde biraz arka tarafa zorladım acım yok ama dikiş filan açılır mı acaba yeni olanlar ne yapıyorsunuz. af edersiniz ben büyük abdesti alafranga da yapamıyorum da ve 5. gündür de yapamadım fena şiştim. normale ne zaman döneceğim acaba birde ben göğüslerimin şeklini göremedim yine bezler le sarıldı mübarek. çile bülbülüm çile valla bakalım on gün sonra ne olucak . birde yeni olacaklara tavsiye doktorla konuşun gerekmiyorsa sonda takılmasın banatakıldıda noldu yanlış takmışlar çok sıkıştım diyorum sen rahat ol o çekiyo diyorlar ama çok fenayım dedim sal dedi. saldım bende hep ıslandım hemşirem erkekti bide ya dediki ama bunu yanlış takmışlar sızdırıyo bu dedi. ne sızdırması bilddiğin altıma yaptım bi yararı olmamışken boşa sıkıntısını çekiyorum hala . temizlikçi kızcağıza üzüldüm yatak değiştirdi durduk yere. offf bu ameliyat işleri zor işler Allah kimseleri yataklara düşürmesin. yatalak hastası olan varsa sabırlı davransın çok zor zor . kendi kontrolün dışında olmak ......

Bencede boyle bir sacmalik olamaz canim.katiliyorum sana.
Ben iki sene once kocaeli derince egitim ve arastirma hastanesine gittim.raporla olur ucretsiz dediler ama kiloluydum olamadim o donem.kilo verdim.
Simdi ordaki doktorum kocaeli devlet hastanesine gecmis.ona gittim 10 gun once.arastirmadan yada universiteden rapor al gel ucretsiz olursun yine dedi.rapor alamazsam 3.500 tl imis.bende derince arastirmaya tekrar gittim plastik cerrahtan rapor istedim hic muayene bile edip ikiletmeden verdi raporu.devletten geldigimi ve doktorumun ismini verdim.
Tekrar devlete gittim raporumu ultrasonumu verdim tahlillerim yapildi 10 ocaga ameliyat gunu verilde.tek verecegim para medical sutyen.
Univ. Hastanelerinde docent yada proflar muayene ve ameliyatlari ucretli yapiyorlar zaten.ama seninkinde bi terslik var.normalde rapor karsiliyorsa karsilar extra neden 1.500 veriyorsun ki.yakinlarda gidebilecegin baska bir il yok mu.gecenlerde okumustum canakkale miydi seninki.izmir yada balikesir olabilir aslinda...

Hadi gozun aydin eve gelmissin.daha hizli zaman gecer en azindan.drenlerin kolaylikla cikmasina sevindim canim.baya stres yapmistin bu konuda.
Alaturkada zorlanirsan alafrangada yapmaya calis.wc ye ciktikca narkoz etkisinden kurtulursun cunku...biraz uzun otur alafrangada sonuc alirsin mutlaka
Sondanin yanlis takilmasida neymis ya ilk defa duydum.gercekten sonda takilmasi gereksiz bence de.sonda takilmasa da en fazla ameliyat masasi islanirdi bide odadaki yatagin bir kez islanirdi.sonra ayaklanirdin zaten.yine carsaf degistirmisler pek birsey degismedi yani.sen aci cektin o oldu.
Bekarete zarar geldigini sanmam cunku cok farkli yerler.oyle bir hata yapacak kadar da ihmal varsa davaci ol zaten.boyle bi salaklik olamaz cunku...

Calisiyor musun canim sen.eger calisiyorsan kac gun rapor verdi doktorun?

çalışıyorum 4 gün rapor istedim sonrasında bi beş günde iznimden kullanıcqm yeter heralde 10 gün sonra dikiş alıcak bana eriyen dikiş yapılmamış evet drenler kolay çıktı ama sonda dan nefret ettim.

sonda sonrası kan olayı için bi korkum daha başladı bende 11 cm miyomvar bide o patladıysa yandım ondan da 2 ay onra ameliyat olucaktım kısmetse amaaaa miyoma zarar geldiyse bu halde bi daha masaya yatıcam mahfolurum vallahi.

senin bu konu çok karışık ama ya ben yatış işlemi sırasında doktorun sekreteri kağıtlar çıkardı dedi ki bunları şuşu doktorlara imzalat biri beyin cerrahi diğeri genel cerrah onları imzalattım sonra başhekime ve sağlık kuruluna gittim ben içeri bile girmedim sekreterlere verdim imzalattı verdi imzalı kağıdı yatış yaptığım yerde bana açılan dosyaya koydular çıkarken de para ne bişey verdiğim tek para tıbbi sütyen doktoruma ve servis çalışanlarına gönderdiğim çikolata başka bişey yok

bende ankarada unursitesi hastanesinde muayene oldum göğüs ölçümü aldı boyunla meme ucu arası31 sntim geldi ücretsiz olursun dedi

kızlar bugün daha iyiyim ben her gün daha bir iyi olunuyor ilk ameliyatım olunca tedirgin geçirdim herşeyi sorun ettim ama şuan anlıyorum ki sırt ağrım minimuma indi 5 gündür sırt üstü yattığım halde hemde. ilk bir haftayı atlatınca rahatlıyor insan . şuan memnunum ama şeklini şemalini göremedim. doktorum "şuan görme memnun kalmazsın dikişli , kızarık , şiş bi alalım dikişleri o zaman bakarsın "dedi :) yalnız benim tıbbi sutyen çok sıktı bildiğimiz korse gibi hiç korse giymeyi sevmem zaten arka kısmı çok dar geldi acı hissettim annem şöyle bir kaldırdı baktı "Ayyy bu sütyen kesmiş seni " dedi bendede uzatma sütyen aparatı vardı onu taktım bide kenarlarına gazlı bez sardım daha rahat ettim. birde kaşınmaya başladı annem iyileşiyo diyor .kendimi çok zorlamıyorum . arada evin koridorunda dolaşıyorum. ama şu sonda yokmu amaaaaan onun sıkıntısı daha yeni geçiyor benim vücudum onu kabul etmedi. neyse katlandık artık napalım. göğüslerime şöyle bir bakınca çok havada duruyorlar füze gibi =) doktorum zamanla yerine oturucak ve birazda inicek dedi. baya bi küçültmüş bi kazak almıştımhiç yakışmıyordu göğüslerim büyük diye ama çok beğenmiştm. onu giydim düngece ayyyy varya tarifsiz okadar yakıştıki . olmayı dşünenler iyi bir doktor bulup olsun öyle çok paralar dökmeye de gerek yok ben devlette oldum sadece sütyen parası olarak 200 tl ödedim. özel hastane gibiydi . özel oda yoktu ama odalar 2 kişilikti. göğüs ameliyatı olunca mümkün mertebe bşka hasta almıyolarmış diğer hastanın erkek ziyaretçileri olursa rahatsız olunmasın diye .bana da almadılar saolsunlar . çok iyi davranıldı bana hastanede. en ufak ağrımda geldiler hemşireler genelde erkekti ama rahatsız edici değillerdi. hele btanesi her dokunuşta pardon diyerek başlıyordu ben genelde erkekten rahatsız oluyorum bekar da olduğum için hoşlanmıyorum .ama onlar gerçekten rahatsız etmedi sondamı bile erkek hemşire çıkardı . yorganı kaldırmadı bile . ben genel olarak ameliyattan memnun kaldım keşke daha önce olaydım dedim. bide şeklini görsem ozaman değmeyn keyfime.... inşallah herkesin istediği gibi olur herşey benim önümde daha burun ve miyom ameliyatı var burun içinde bu doktoru düşünüyorum et ve törpü işi var burnumda doktorum titiz ve anlayışlı ticaret kafası yok adam da , temiz iş çıkarıyor. karadeniz e gelebilecek olanlara tavsiye edebilirim. herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…