Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yok çok şükür gayet rahatım ziyaretçim oldu bugün çok. makyaj yapıp saç topladım. yükseklere uzanmazsanız sıkıntı olmuyor.

bir türlü yazamadım yeni üye oldum çok geçmiş olsun şimdi nasıl oturup kalkman normal wc ye oturabildinmi

maşallah ne güzel darisi bize olsun insallah
öğrenirsin beyza nur =) düşünüyorsan iyi bir doktor bulmalısın sonrası tıkır tıkır zaten ilk gün az söylenebilirsin niye oldum filan diye ama gün gün daha iyiye gidiyorsun bugün bana 5. gün iyiyim sadece baş dönmem var oda verilen ağrı kesiciden diye düşünüyoum ayrıca normal vc de oturuyorum . ama doktorum bantları sıkı takmış harekette biraz zorlanıyorum mesela arkaya dönerken filan sanırım onun amacıda hareketi kısıtlamaktı adam nereleri düşünmüş. benim evde bakanım var bişe yaptırtmıyolar bişeye uzanacak olsam koşa koşa geliyolar dikişlerim açılır eder korkusundan bende dikkat ediyorum hala sırt üstü yatıyorum tedbir amaçlı olarak inan hastanede yatmaya bile alıştım ortam güzeldi orda çıkarken yine bekleriz dediler ama estetik için demeyide ihmal etmediler :)

gerçekten bende düşünüyorum geçen hafta tf geldi pazartesi yapalım diye 15 tatilde çağırın dedim oğlum okula gidiyor kızım 3 yaşında memleketten annem gelecek 15 gün yeterli olacakmı iyilesirmiyim kafamda sorular çok.seninkinin ölçüsü ne kadardı şimdi ağrı varmı

15 günde toparlarsın ama çocuklara dikkat etmek lazım. çarpmaması ani hareket yapmamaları lazım. koruman lazım yani. 10 gün sonra dikişleri alıyorlar. eriyen dikiş değilse. öyle ağır fln kaldıramazsın annen yardımcı olur sana. olmak istysn erteleme. derim bn.

Evet co
evet çok yoruldum taşımaktan eriyen dikismis cevaplar için teşekkür ederim gelismeleri yazarsan bilgileniyorum tekrar geçmiş olsun

yazmayı unuttum şuan hafif sızım var onuda ilaçlarla bastırıyorum. ölçüyü bilmiyorum doktorum ben cup ölçüsü yapmıyorum dedi. mezurayla ölçtü. ameliyat a gittiğimde çizimi yaptı. sordu nasıl istiyorsun orta mı olsun küçük mü ne kadar toplayım dedi hocam ben hep büyükle gezdim az da küçük olsun tabi ki bi kadında kabul edilebilir şekilde. merak etme dedi. şuan işte tıbbi sütyen 90 cm arkası sıktı ama bn baya yapılıyım sırtım geniş. ön kısım da 6 tane gazlı bez var sanıyorum ölçü 85 ama b mi c mi daha çözemedim. sütyen alışverişi için sabırsızlanıyorum. bir ay tıbbi sütyen şart ama bn öteki ay da tedbiren dikişsiz sporcu sütyeni giyicem

Merhabalar benimde bugün 3. Günüm ameliyat dan sonra ertesi gün çıktım hastahaneden yarın kontrolum var direnlerim çekilecek şimdilik iyi gibiyim gece sırt ağrıları biraz zorluyor gunduzleri daha rahatım ama narkozun etkilerini atamadım daha bakalım ilerleyen günler nasıl olacak Ankara'da olanlar gazi hastanesi bu konuda beni çok memnun etti olmak isteyenlere tavsiye ederim

geçmiş olsun hergün daha iyi oluyo insan şekli gördün mü bn yukardan bakabildim sadece ondada dikiş gördüm sadece

çok geçmiş olsun bende cebeci de olucam inşallah ücret odedinizmi

geçmiş olsun hergün daha iyi oluyo insan şekli gördün mü bn yukardan bakabildim sadece ondada dikiş gördüm sadece
Evet canım ben senin yolladığım resmi gördüm seninki komple sargida benim sadece dikiş yerleri sargı yani şekli gözüküyor ben çok memnun kaldım şeklinden ama iste direnler çıkmadı bi buçuk yaşında bi bebeğim var onla çok zor oluyo insaallah yarın cikar

Önceden kaç bedendiniz,şimdi ölçünüz kaç oldu????ne kadar doku aldılar sizden???

benımde 90 kullanıorm ve cok sarktı sırt agrılarımda var dık duramıorm acaba ucretsız olabılırmıyım ozelden fıyat aldım 7 bın tl dedıler

bır cocuk var dokltorlar 2.cocuktan sonra dıolar ama ben daha 2.cocugu dusunmuorum ve artık dayanamıorm ıstedıgım sutyenı kullanamıorm one egık oturuorum hep ve ben cok kucuk olsun ıstıorum ıstedıgım boyutta yapamazlar mı illa doktormu karar verecek olcuye bıde ben narkozda uyanamazsam dıe cok korkuorum oyuzden hep erteledım zaten bıde evde hıc sutyen takmıorm cunku askıları benı cok rahatsz edıo ıstedıgım kıyafetıde gıyemıorm cok sınırlenıorm kızlar bana bı yorum yapın cok ıhtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…