- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.201
bir türlü yazamadım yeni üye oldum çok geçmiş olsun şimdi nasıl oturup kalkman normal wc ye oturabildinmikızlar bugün daha iyiyim ben her gün daha bir iyi olunuyor ilk ameliyatım olunca tedirgin geçirdim herşeyi sorun ettim ama şuan anlıyorum ki sırt ağrım minimuma indi 5 gündür sırt üstü yattığım halde hemde. ilk bir haftayı atlatınca rahatlıyor insan . şuan memnunum ama şeklini şemalini göremedim. doktorum "şuan görme memnun kalmazsın dikişli , kızarık , şiş bi alalım dikişleri o zaman bakarsın "dedi :) yalnız benim tıbbi sutyen çok sıktı bildiğimiz korse gibi hiç korse giymeyi sevmem zaten arka kısmı çok dar geldi acı hissettim annem şöyle bir kaldırdı baktı "Ayyy bu sütyen kesmiş seni " dedi bendede uzatma sütyen aparatı vardı onu taktım bide kenarlarına gazlı bez sardım daha rahat ettim. birde kaşınmaya başladı annem iyileşiyo diyor .kendimi çok zorlamıyorum . arada evin koridorunda dolaşıyorum. ama şu sonda yokmu amaaaaan onun sıkıntısı daha yeni geçiyor benim vücudum onu kabul etmedi. neyse katlandık artık napalım. göğüslerime şöyle bir bakınca çok havada duruyorlar füze gibi =) doktorum zamanla yerine oturucak ve birazda inicek dedi. baya bi küçültmüş bi kazak almıştımhiç yakışmıyordu göğüslerim büyük diye ama çok beğenmiştm. onu giydim düngece ayyyy varya tarifsiz okadar yakıştıki . olmayı dşünenler iyi bir doktor bulup olsun öyle çok paralar dökmeye de gerek yok ben devlette oldum sadece sütyen parası olarak 200 tl ödedim. özel hastane gibiydi . özel oda yoktu ama odalar 2 kişilikti. göğüs ameliyatı olunca mümkün mertebe bşka hasta almıyolarmış diğer hastanın erkek ziyaretçileri olursa rahatsız olunmasın diye .bana da almadılar saolsunlar . çok iyi davranıldı bana hastanede. en ufak ağrımda geldiler hemşireler genelde erkekti ama rahatsız edici değillerdi. hele btanesi her dokunuşta pardon diyerek başlıyordu ben genelde erkekten rahatsız oluyorum bekar da olduğum için hoşlanmıyorum .ama onlar gerçekten rahatsız etmedi sondamı bile erkek hemşire çıkardı . yorganı kaldırmadı bile . ben genel olarak ameliyattan memnun kaldım keşke daha önce olaydım dedim. bide şeklini görsem ozaman değmeyn keyfime.... inşallah herkesin istediği gibi olur herşey benim önümde daha burun ve miyom ameliyatı var burun içinde bu doktoru düşünüyorum et ve törpü işi var burnumda doktorum titiz ve anlayışlı ticaret kafası yok adam da , temiz iş çıkarıyor. karadeniz e gelebilecek olanlara tavsiye edebilirim. herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum .
maşallah ne güzel darisi bize olsun insallahyok çok şükür gayet rahatım ziyaretçim oldu bugün çok. makyaj yapıp saç topladım. yükseklere uzanmazsanız sıkıntı olmuyor.
öğrenirsin beyza nur =) düşünüyorsan iyi bir doktor bulmalısın sonrası tıkır tıkır zaten ilk gün az söylenebilirsin niye oldum filan diye ama gün gün daha iyiye gidiyorsun bugün bana 5. gün iyiyim sadece baş dönmem var oda verilen ağrı kesiciden diye düşünüyoum ayrıca normal vc de oturuyorum . ama doktorum bantları sıkı takmış harekette biraz zorlanıyorum mesela arkaya dönerken filan sanırım onun amacıda hareketi kısıtlamaktı adam nereleri düşünmüş. benim evde bakanım var bişe yaptırtmıyolar bişeye uzanacak olsam koşa koşa geliyolar dikişlerim açılır eder korkusundan bende dikkat ediyorum hala sırt üstü yatıyorum tedbir amaçlı olarak inan hastanede yatmaya bile alıştım ortam güzeldi orda çıkarken yine bekleriz dediler ama estetik için demeyide ihmal etmediler :)maşallah ne güzel darisi bize olsun insallah
gerçekten bende düşünüyorum geçen hafta tf geldi pazartesi yapalım diye 15 tatilde çağırın dedim oğlum okula gidiyor kızım 3 yaşında memleketten annem gelecek 15 gün yeterli olacakmı iyilesirmiyim kafamda sorular çok.seninkinin ölçüsü ne kadardı şimdi ağrı varmıöğrenirsin beyza nur =) düşünüyorsan iyi bir doktor bulmalısın sonrası tıkır tıkır zaten ilk gün az söylenebilirsin niye oldum filan diye ama gün gün daha iyiye gidiyorsun bugün bana 5. gün iyiyim sadece baş dönmem var oda verilen ağrı kesiciden diye düşünüyoum ayrıca normal vc de oturuyorum . ama doktorum bantları sıkı takmış harekette biraz zorlanıyorum mesela arkaya dönerken filan sanırım onun amacıda hareketi kısıtlamaktı adam nereleri düşünmüş. benim evde bakanım var bişe yaptırtmıyolar bişeye uzanacak olsam koşa koşa geliyolar dikişlerim açılır eder korkusundan bende dikkat ediyorum hala sırt üstü yatıyorum tedbir amaçlı olarak inan hastanede yatmaya bile alıştım ortam güzeldi orda çıkarken yine bekleriz dediler ama estetik için demeyide ihmal etmediler :)
15 günde toparlarsın ama çocuklara dikkat etmek lazım. çarpmaması ani hareket yapmamaları lazım. koruman lazım yani. 10 gün sonra dikişleri alıyorlar. eriyen dikiş değilse. öyle ağır fln kaldıramazsın annen yardımcı olur sana. olmak istysn erteleme. derim bn.gerçekten bende düşünüyorum geçen hafta tf geldi pazartesi yapalım diye 15 tatilde çağırın dedim oğlum okula gidiyor kızım 3 yaşında memleketten annem gelecek 15 gün yeterli olacakmı iyilesirmiyim kafamda sorular çok.seninkinin ölçüsü ne kadardı şimdi ağrı varmı
evet çok yoruldum taşımaktan eriyen dikismis cevaplar için teşekkür ederim gelismeleri yazarsan bilgileniyorum tekrar geçmiş olsun15 günde toparlarsın ama çocuklara dikkat etmek lazım. çarpmaması ani hareket yapmamaları lazım. koruman lazım yani. 10 gün sonra dikişleri alıyorlar. eriyen dikiş değilse. öyle ağır fln kaldıramazsın annen yardımcı olur sana. olmak istysn erteleme. derim bn.
bnmki eriyen dikiş dğl 10 gün sonra gidicem. genel izlenimim olumlu memnunum yani. şekli görünce yorum yazarım yineEvet co
evet çok yoruldum taşımaktan eriyen dikismis cevaplar için teşekkür ederim gelismeleri yazarsan bilgileniyorum tekrar geçmiş olsun
inşallah bekliyorum yazilarinibnmki eriyen dikiş dğl 10 gün sonra gidicem. genel izlenimim olumlu memnunum yani. şekli görünce yorum yazarım yine
geçmiş olsun hergün daha iyi oluyo insan şekli gördün mü bn yukardan bakabildim sadece ondada dikiş gördüm sadeceMerhabalar benimde bugün 3. Günüm ameliyat dan sonra ertesi gün çıktım hastahaneden yarın kontrolum var direnlerim çekilecek şimdilik iyi gibiyim gece sırt ağrıları biraz zorluyor gunduzleri daha rahatım ama narkozun etkilerini atamadım daha bakalım ilerleyen günler nasıl olacak Ankara'da olanlar gazi hastanesi bu konuda beni çok memnun etti olmak isteyenlere tavsiye ederim
çok geçmiş olsun bende cebeci de olucam inşallah ücret odedinizmiMerhabalar benimde bugün 3. Günüm ameliyat dan sonra ertesi gün çıktım hastahaneden yarın kontrolum var direnlerim çekilecek şimdilik iyi gibiyim gece sırt ağrıları biraz zorluyor gunduzleri daha rahatım ama narkozun etkilerini atamadım daha bakalım ilerleyen günler nasıl olacak Ankara'da olanlar gazi hastanesi bu konuda beni çok memnun etti olmak isteyenlere tavsiye ederim
Evet canım ben senin yolladığım resmi gördüm seninki komple sargida benim sadece dikiş yerleri sargı yani şekli gözüküyor ben çok memnun kaldım şeklinden ama iste direnler çıkmadı bi buçuk yaşında bi bebeğim var onla çok zor oluyo insaallah yarın cikargeçmiş olsun hergün daha iyi oluyo insan şekli gördün mü bn yukardan bakabildim sadece ondada dikiş gördüm sadece
Sadece Medical ürünlerin ücretini ödedim canım 750 TL tuttu biraz çok geldi bana ama inan şeklini görünce değer diyorumçok geçmiş olsun bende cebeci de olucam inşallah ücret odedinizmi
Önceden kaç bedendiniz,şimdi ölçünüz kaç oldu????ne kadar doku aldılar sizden???Evet canım ben senin yolladığım resmi gördüm seninki komple sargida benim sadece dikiş yerleri sargı yani şekli gözüküyor ben çok memnun kaldım şeklinden ama iste direnler çıkmadı bi buçuk yaşında bi bebeğim var onla çok zor oluyo insaallah yarın cikar
Canım 110 d cup du 85 b oldum 3 kilo doku alındı ameliyata gitmeden önce tartildim 78 sim geldim 75 çıktı kilomÖnceden kaç bedendiniz,şimdi ölçünüz kaç oldu????ne kadar doku aldılar sizden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?