- 31 Aralık 2016
- 40
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.221
Allah kolaylik versin senin bebeğin de daha kucukmuş.Mayıs ayında arkadas cebeCide oldu 60 tl sütyen parası ödedim dedi bakalım hayırlısıSadece Medical ürünlerin ücretini ödedim canım 750 TL tuttu biraz çok geldi bana ama inan şeklini görünce değer diyorum
bende aynı derttenim.benim kilo 85 doktor 80 duş kilon çok dedi kilo etkiliyor göğüs ölçüsünubır cocuk var dokltorlar 2.cocuktan sonra dıolar ama ben daha 2.cocugu dusunmuorum ve artık dayanamıorm ıstedıgım sutyenı kullanamıorm one egık oturuorum hep ve ben cok kucuk olsun ıstıorum ıstedıgım boyutta yapamazlar mı illa doktormu karar verecek olcuye bıde ben narkozda uyanamazsam dıe cok korkuorum oyuzden hep erteledım zaten bıde evde hıc sutyen takmıorm cunku askıları benı cok rahatsz edıo ıstedıgım kıyafetıde gıyemıorm cok sınırlenıorm kızlar bana bı yorum yapın cok ıhtıyacım var
Valla fiyat banada biraz çok geldi ilk başta yani bi diren bide sutyene 750 TL dediAllah kolaylik versin senin bebeğin de daha kucukmuş.Mayıs ayında arkadas cebeCide oldu 60 tl sütyen parası ödedim dedi bakalım hayırlısı
Canım Allah yardımcın olsun bende oyleydim benim bide büyük oğlum var seneler önce karar verdigimde doktor yapmak istemedi Yasin çok küçük şimdi ikinciyi istemiyorum diyorsun ama sonra pişman olursun emzirebilecegin kesin değil dedi yani hiç sütun olmayabilir dedi sırf bu yüzden 4 sene bekledim küçük oglumu 11 ay emzirdim memeden kestikten 6 ay sonra tekrar gittim başta bende çok korkuyordum ama herşey ameliyathaneye inene kadar bi iğne yapıldığını hatırlıyorum birde odaya ciktigimi yaşın kaç bilmiyorum ama eğer ikinciyi düşünme ihtimalin az da olsa bekle belki ameliyattan sonra emziredebilirsin ama goguslerin tekrar deforme olacak çektiğin izdiraba değmez insaallah hakkında hayırlı neyse o olur canım sağlıkla bir an önce kurtulursun yükündenbır cocuk var dokltorlar 2.cocuktan sonra dıolar ama ben daha 2.cocugu dusunmuorum ve artık dayanamıorm ıstedıgım sutyenı kullanamıorm one egık oturuorum hep ve ben cok kucuk olsun ıstıorum ıstedıgım boyutta yapamazlar mı illa doktormu karar verecek olcuye bıde ben narkozda uyanamazsam dıe cok korkuorum oyuzden hep erteledım zaten bıde evde hıc sutyen takmıorm cunku askıları benı cok rahatsz edıo ıstedıgım kıyafetıde gıyemıorm cok sınırlenıorm kızlar bana bı yorum yapın cok ıhtıyacım var
valla inanin 3500 milyar dedi devlet hastanesi unursitesi hastanesi ücretsiz demeseydi ücretli olmayı düşünüyordum çok zor 110 olmuyor artık.bebeginiz kucağınizi istemiyormu evdeki süreç nasıl gidiyor bakaniniz varmı size.Valla fiyat banada biraz çok geldi ilk başta yani bi diren bide sutyene 750 TL dedi
Beni ilk gördüğünde kucak istedi tabiki alamadım annem bana çok yakın ameliyattan bir hafta önce geldim biraz burda bi düzen oturttuk sonra ameliyat oldum büyük oğlum tabiki herşeyin farkında onda sıkıntı yok kucukle de kucağa almak dışında oyun oynuyoruz yemeğini yediriyorum salıncak almıştım ayakta sallama yerine ona geçtik cokda sıkıntı olmuyor aslında bir müddet iyice toparlayana kadar böyle olacak sanırım kendinizle alakalı ilk günden sonra cokda bakilmalik bir durumunuz olmuyor yani benim çok ağrım sızım olmadı açıkçası gece yatarken biraz zor oluyor devamlı sırt üstü yatmak bide bebek gece uyanınca yanınızda illaki biri olmalı tabi gündüzleri bir şekilde geçiyor ama gece mutlaka birinden yardım almanız gerekir eğer bebekliysenizvalla inanin 3500 milyar dedi devlet hastanesi unursitesi hastanesi ücretsiz demeseydi ücretli olmayı düşünüyordum çok zor 110 olmuyor artık.bebeginiz kucağınizi istemiyormu evdeki süreç nasıl gidiyor bakaniniz varmı size.
maşallah .kollarinizi hareket ettirmede zorluk cekiyo nuz mu benimde 8 yaşında oğlum 3 yaşına girmedi bir kızım var annem gelecek ama yinede çok korkuyorum iyilesemesem diye Allah hepimizin yardımcısı olsunBeni ilk gördüğünde kucak istedi tabiki alamadım annem bana çok yakın ameliyattan bir hafta önce geldim biraz burda bi düzen oturttuk sonra ameliyat oldum büyük oğlum tabiki herşeyin farkında onda sıkıntı yok kucukle de kucağa almak dışında oyun oynuyoruz yemeğini yediriyorum salıncak almıştım ayakta sallama yerine ona geçtik cokda sıkıntı olmuyor aslında bir müddet iyice toparlayana kadar böyle olacak sanırım kendinizle alakalı ilk günden sonra cokda bakilmalik bir durumunuz olmuyor yani benim çok ağrım sızım olmadı açıkçası gece yatarken biraz zor oluyor devamlı sırt üstü yatmak bide bebek gece uyanınca yanınızda illaki biri olmalı tabi gündüzleri bir şekilde geçiyor ama gece mutlaka birinden yardım almanız gerekir eğer bebekliyseniz
Canım benim hiç korkma kalbini bozma bende çok korkuyordum ama inşaallah iyi olur doktorun iyiyse sorun olmaz insaallah ilk gün dediğim gibi biraz sıkıntı benim yarın dördüncü günüm bugün hafif yan dönüp yatmaya bile başladım saçlarımı toplayabiliyorum ilk günden itibaren WC işimi kimseye ihtiyacım olmadan halledeiyorum ki ameliyattan çıktığım gün regl oldum sadece bi iki üç gün sızlama gece ağrı yada hep sırt üstü yattığını için ağrın olabilir ama gün gün iyiye gidiyosun çok mutlu olacaksın ameliyatı olduğunda çabucak iyilesirsin inşaallah benim liflerde kopma ve omurda kamburlasma vardı cesaretim hiç yoktu ama doktor bu ameliyatı birkaç sene daha ertelersen yaşlandığında iki büklüm kalırsın dedi o şekil ikna oldum iyikide olmuşum içini ferah tut inşaallah bi çabuk olur cikarsinmaşallah .kollarinizi hareket ettirmede zorluk cekiyo nuz mu benimde 8 yaşında oğlum 3 yaşına girmedi bir kızım var annem gelecek ama yinede çok korkuyorum iyilesemesem diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol canim güzel dileklerin için darısı benim başıma olsun bende aynıyim kamburum çıktı bide normal wc mi kolay oluyormu klozet yok evde. Bu arada çok moral verdin banaCanım benim hiç korkma kalbini bozma bende çok korkuyordum ama inşaallah iyi olur doktorun iyiyse sorun olmaz insaallah ilk gün dediğim gibi biraz sıkıntı benim yarın dördüncü günüm bugün hafif yan dönüp yatmaya bile başladım saçlarımı toplayabiliyorum ilk günden itibaren WC işimi kimseye ihtiyacım olmadan halledeiyorum ki ameliyattan çıktığım gün regl oldum sadece bi iki üç gün sızlama gece ağrı yada hep sırt üstü yattığını için ağrın olabilir ama gün gün iyiye gidiyosun çok mutlu olacaksın ameliyatı olduğunda çabucak iyilesirsin inşaallah benim liflerde kopma ve omurda kamburlasma vardı cesaretim hiç yoktu ama doktor bu ameliyatı birkaç sene daha ertelersen yaşlandığında iki büklüm kalırsın dedi o şekil ikna oldum iyikide olmuşum içini ferah tut inşaallah bi çabuk olur cikarsin
Ya ben hep klozet kullandım ama normal tuvalette De sorun olacağını sanmıyorum aslında benim başıma çok aksilik geldi ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ayilma ünitesinde zangir zangir titriyordum ayildigimda sanırım beni orda usuttuler ve boğazım şişti oksururken goguslerimin zonklayacagini sanırdim ama hiç öyle olmadı ne demek canım azcik faydam olduysa ne mutlu bana birde tavsiyem hastahane cantana önden fermuarlı bi eşofman takımı koy giymesi çıkarması çok kolay oluyor dediğim gibi kalbini ferah tut moralini hiç bozma ameliyatı olduğunda iyiki olmuşum diyeceksin bana inan Allah yardımcın olsunSağol canim güzel dileklerin için darısı benim başıma olsun bende aynıyim kamburum çıktı bide normal wc mi kolay oluyormu klozet yok evde. Bu arada çok moral verdin bana
çok sağol canım Allah razı olsun hakkımda hayırlısıolsun inşallah .hayırlı gecelerYa ben hep klozet kullandım ama normal tuvalette De sorun olacağını sanmıyorum aslında benim başıma çok aksilik geldi ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ayilma ünitesinde zangir zangir titriyordum ayildigimda sanırım beni orda usuttuler ve boğazım şişti oksururken goguslerimin zonklayacagini sanırdim ama hiç öyle olmadı ne demek canım azcik faydam olduysa ne mutlu bana birde tavsiyem hastahane cantana önden fermuarlı bi eşofman takımı koy giymesi çıkarması çok kolay oluyor dediğim gibi kalbini ferah tut moralini hiç bozma ameliyatı olduğunda iyiki olmuşum diyeceksin bana inan Allah yardımcın olsun
Sanada canım insaallah herşey umdugun gibi olur hayırlı gecelerçok sağol canım Allah razı olsun hakkımda hayırlısıolsun inşallah .hayırlı geceler
Ozel 7 bin istedi devlete gittim 2 yil sonra anca sira gelir dedi simdide unv randevu aldim benim koltuk altima kadar gelio bide netten arastrdigim kadariyla olcum yaptim ben koprucuk kemiginden gogus ucuna kadar olctum normalde 23-24 olmasi gerekiomus beninki 31 cikti cok kotu dglmi kizlar
tatlım olurmu öyle şey seni devlet karşılıyor ben muayene oldum 2 hafta sonraya ameliyat için gün aldım sadece sütyen ücreti ödedim yatış yaparken bir kağıt verdiler 3 doktor +başhekime onu imzalattım. başka bşy yok sağlık oluyo oOzel 7 bin istedi devlete gittim 2 yil sonra anca sira gelir dedi simdide unv randevu aldim benim koltuk altima kadar gelio bide netten arastrdigim kadariyla olcum yaptim ben koprucuk kemiginden gogus ucuna kadar olctum normalde 23-24 olmasi gerekiomus beninki 31 cikti cok kotu dglmi kizlar
hiç erteleme derim ben 200 TL sütyen verdim diren vs devlet karşıladı benden 1 kiloya yakın yağ alındı ameliyatım güzeldi şimdiden sırtımdan büyük bir yük kalktı. ben bekarım ama evlenir ve bi minnakım olursa ve emziremezsem onun için bir süt anne bulur yada alternatif şeylere yönelir elbet insan kendi emzirmek ister ama bi bebeğin süte 1 yıl ama sağlıklı bir anneye bir ömür ihtiyacı var. kambur oldum rahatsızım diyorsun sence böyle daha mı iyi.bır cocuk var dokltorlar 2.cocuktan sonra dıolar ama ben daha 2.cocugu dusunmuorum ve artık dayanamıorm ıstedıgım sutyenı kullanamıorm one egık oturuorum hep ve ben cok kucuk olsun ıstıorum ıstedıgım boyutta yapamazlar mı illa doktormu karar verecek olcuye bıde ben narkozda uyanamazsam dıe cok korkuorum oyuzden hep erteledım zaten bıde evde hıc sutyen takmıorm cunku askıları benı cok rahatsz edıo ıstedıgım kıyafetıde gıyemıorm cok sınırlenıorm kızlar bana bı yorum yapın cok ıhtıyacım var
merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben de olsaydım belki şimdi iyileşmiştim.iki kez ameliyatı erteledim.sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar heveslendim.bana ençok sigara içiyor olmamdı erteleme nedenim.Ayy bu hafta tekrar ameliyat günü almayamı gitsem.Çok heveslendim sayenizde yaaz önce pansumandan geldik annem bakmış göğüs arasıda dahil altından başlayan koltuk altına yakın mesafeye kadar kesik atmış dedi benim pörtlek yağları da almış sanırsam ameliyat sonrası ondan kıyafetlerin şekli güzel duruyo benimki yuvarlak değilde piramit gibi duruyomuş ama pansumanı yapan kız o zamanla yuvarlanıyo dedi ablasıda yaptırmış aynı böleymiş
Canin senin gogsun kac numaraydi ameliyat olmadan onceaz önce pansumandan geldik annem bakmış göğüs arasıda dahil altından başlayan koltuk altına yakın mesafeye kadar kesik atmış dedi benim pörtlek yağları da almış sanırsam ameliyat sonrası ondan kıyafetlerin şekli güzel duruyo benimki yuvarlak değilde piramit gibi duruyomuş ama pansumanı yapan kız o zamanla yuvarlanıyo dedi ablasıda yaptırmış aynı böleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?