Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende aynı derttenim.benim kilo 85 doktor 80 duş kilon çok dedi kilo etkiliyor göğüs ölçüsünu

Canım Allah yardımcın olsun bende oyleydim benim bide büyük oğlum var seneler önce karar verdigimde doktor yapmak istemedi Yasin çok küçük şimdi ikinciyi istemiyorum diyorsun ama sonra pişman olursun emzirebilecegin kesin değil dedi yani hiç sütun olmayabilir dedi sırf bu yüzden 4 sene bekledim küçük oglumu 11 ay emzirdim memeden kestikten 6 ay sonra tekrar gittim başta bende çok korkuyordum ama herşey ameliyathaneye inene kadar bi iğne yapıldığını hatırlıyorum birde odaya ciktigimi yaşın kaç bilmiyorum ama eğer ikinciyi düşünme ihtimalin az da olsa bekle belki ameliyattan sonra emziredebilirsin ama goguslerin tekrar deforme olacak çektiğin izdiraba değmez insaallah hakkında hayırlı neyse o olur canım sağlıkla bir an önce kurtulursun yükünden

Valla fiyat banada biraz çok geldi ilk başta yani bi diren bide sutyene 750 TL dedi
valla inanin 3500 milyar dedi devlet hastanesi unursitesi hastanesi ücretsiz demeseydi ücretli olmayı düşünüyordum çok zor 110 olmuyor artık.bebeginiz kucağınizi istemiyormu evdeki süreç nasıl gidiyor bakaniniz varmı size.

Beni ilk gördüğünde kucak istedi tabiki alamadım annem bana çok yakın ameliyattan bir hafta önce geldim biraz burda bi düzen oturttuk sonra ameliyat oldum büyük oğlum tabiki herşeyin farkında onda sıkıntı yok kucukle de kucağa almak dışında oyun oynuyoruz yemeğini yediriyorum salıncak almıştım ayakta sallama yerine ona geçtik cokda sıkıntı olmuyor aslında bir müddet iyice toparlayana kadar böyle olacak sanırım kendinizle alakalı ilk günden sonra cokda bakilmalik bir durumunuz olmuyor yani benim çok ağrım sızım olmadı açıkçası gece yatarken biraz zor oluyor devamlı sırt üstü yatmak bide bebek gece uyanınca yanınızda illaki biri olmalı tabi gündüzleri bir şekilde geçiyor ama gece mutlaka birinden yardım almanız gerekir eğer bebekliyseniz

maşallah .kollarinizi hareket ettirmede zorluk cekiyo nuz mu benimde 8 yaşında oğlum 3 yaşına girmedi bir kızım var annem gelecek ama yinede çok korkuyorum iyilesemesem diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah .kollarinizi hareket ettirmede zorluk cekiyo nuz mu benimde 8 yaşında oğlum 3 yaşına girmedi bir kızım var annem gelecek ama yinede çok korkuyorum iyilesemesem diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım benim hiç korkma kalbini bozma bende çok korkuyordum ama inşaallah iyi olur doktorun iyiyse sorun olmaz insaallah ilk gün dediğim gibi biraz sıkıntı benim yarın dördüncü günüm bugün hafif yan dönüp yatmaya bile başladım saçlarımı toplayabiliyorum ilk günden itibaren WC işimi kimseye ihtiyacım olmadan halledeiyorum ki ameliyattan çıktığım gün regl oldum sadece bi iki üç gün sızlama gece ağrı yada hep sırt üstü yattığını için ağrın olabilir ama gün gün iyiye gidiyosun çok mutlu olacaksın ameliyatı olduğunda çabucak iyilesirsin inşaallah benim liflerde kopma ve omurda kamburlasma vardı cesaretim hiç yoktu ama doktor bu ameliyatı birkaç sene daha ertelersen yaşlandığında iki büklüm kalırsın dedi o şekil ikna oldum iyikide olmuşum içini ferah tut inşaallah bi çabuk olur cikarsin

Sağol canim güzel dileklerin için darısı benim başıma olsun bende aynıyim kamburum çıktı bide normal wc mi kolay oluyormu klozet yok evde. Bu arada çok moral verdin bana

Sağol canim güzel dileklerin için darısı benim başıma olsun bende aynıyim kamburum çıktı bide normal wc mi kolay oluyormu klozet yok evde. Bu arada çok moral verdin bana
Ya ben hep klozet kullandım ama normal tuvalette De sorun olacağını sanmıyorum aslında benim başıma çok aksilik geldi ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ayilma ünitesinde zangir zangir titriyordum ayildigimda sanırım beni orda usuttuler ve boğazım şişti oksururken goguslerimin zonklayacagini sanırdim ama hiç öyle olmadı ne demek canım azcik faydam olduysa ne mutlu bana birde tavsiyem hastahane cantana önden fermuarlı bi eşofman takımı koy giymesi çıkarması çok kolay oluyor dediğim gibi kalbini ferah tut moralini hiç bozma ameliyatı olduğunda iyiki olmuşum diyeceksin bana inan Allah yardımcın olsun

çok sağol canım Allah razı olsun hakkımda hayırlısıolsun inşallah .hayırlı geceler

Kizlar ben 2.cocgu gec dusunuorm doktorlrda dio 2.cocugu yap ole gel die ama yillarca erteldim zaten artik agrilarima dayanamiorm kambur olacak one egilmwktwn dik duramiorm bakalim doktor ne dicek benim cok agrim oluo acaba rapor verirlermi ucretsiz olmak icin zaten cok pahali derse kalir gene

Ozel 7 bin istedi devlete gittim 2 yil sonra anca sira gelir dedi simdide unv randevu aldim benim koltuk altima kadar gelio bide netten arastrdigim kadariyla olcum yaptim ben koprucuk kemiginden gogus ucuna kadar olctum normalde 23-24 olmasi gerekiomus beninki 31 cikti cok kotu dglmi kizlar

tatlım olurmu öyle şey seni devlet karşılıyor ben muayene oldum 2 hafta sonraya ameliyat için gün aldım sadece sütyen ücreti ödedim yatış yaparken bir kağıt verdiler 3 doktor +başhekime onu imzalattım. başka bşy yok sağlık oluyo o

hiç erteleme derim ben 200 TL sütyen verdim diren vs devlet karşıladı benden 1 kiloya yakın yağ alındı ameliyatım güzeldi şimdiden sırtımdan büyük bir yük kalktı. ben bekarım ama evlenir ve bi minnakım olursa ve emziremezsem onun için bir süt anne bulur yada alternatif şeylere yönelir elbet insan kendi emzirmek ister ama bi bebeğin süte 1 yıl ama sağlıklı bir anneye bir ömür ihtiyacı var. kambur oldum rahatsızım diyorsun sence böyle daha mı iyi.

sanırım estetik bölümü her hastanede farklı özellerde olması gerekenden fazla fiyat istiyorlar zaten estetikten daha çok sağlık amaçlı küçültme çünkü .ben hep anlattım neler yaşadığı şimdi bir kez daha anlatayım. ben bir tavsiye üzerine sevgili doktorum Ayhan SÖNMEZ den randevu aldım özeli hiç düşünmedim bu konuda çünki özeller olmicaksa da oluyo diyor. eee işin ucunda para var kafa da ticaret kafası olunca. doktora gidince onun rahat ,sakin , güler yüzlü tavrı beni ikna etti. sırtında ağrı var mı diye direkt sordu zaten sonra anlattı tek tek bak şimdi dedi ben ters t yöntemi kullanıyorum bu yöntemde kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor yağ dokusu alınırken bazı kadınlardan süt kanalları da alınıyor bazen bi kısmı bazen hepsi ama bazı kadınlarda hiç alınmıyor göğüsteki yerine göre bu ameliyatı olup emzirende var emziremeyen de ,ben bigün evlenirim çocuğum olur dersen süt anne yada çocuğu beslemek için farklı alternatiflere yönelmen gerekebilir ama olmaya da bilir yani emzirede bilirsin . ama bana kalırsa önce sen sağlıklı olmalısın ki sana muhtaç olan yada olacak insanlara yararlı olasın .omurga ağrısı çeken ,sırtı ağrıdan mahfolmuş bir kadın düşün kendine hayrın olmazsa kime olur vs yani beni psikolojik olarak da rahatlattı birde dip not vertigal yöntem varmış birde onda süt kanalları korunuyomuş sanırım, o bilgiyi burdan edindim doktorum demedi. neyse zaten ben bunları bilerek gitmiştim . bana dedi ki ayın 28 inde yapalım dedi yani muayeneden 2 hafta sonraya yılbaşına ameliyatlı gir dedi . bende peki dedim bir hafta öncesinden işimde boşluk buldum geldim tahlil yaptırmaya o gün regl dim ama sorun yok dediler aç gittim. tahliller yarım gün sürdü akciğer grafisi kan tahlilleri meme ultrasonu ekg . sonra ddoktora geldim herşey normal dedi beni anestezi doktoruna yönlendirdi o da onay verdi ve ben doktorla el sıkışıp eve döndüm. ameliyat günüme doğru grip oluyo gibiydim malesef boğazda yanma filan varsa ameliyata almıyolar bende olamicam korkusundan aile hekimine gittim ilaç pastil kendimi iyi ettim. sonra 26 sı günü doktorun sekreteri aradı yarına boşluk var doktor bey yarın alabiliyo seni ister misin dedi bende olur dedim böylece ameliyat günüm 1 gün önceye çekildi. o akşam hiç bişe yemedim sabah hastaneye geldim yatış işlemi için plastik cerrahi servisine yönlendirildim ama öncesinde doktorun sekreteri bazı evraklar çıkardı ücret ödememek için bunları imzalatın dedi benim doktoruma ilave 2 doktor daha vardı onlara gittim adamlar hiç bakmadı bile imzayı attı verdi sonra baş hekime gittim onun da sekreteri halletti. sağlık kuruluna kaşelettim. yatış servisine hepsini verdim dosya yapıldı ve bileziğim takıldı. beklemeye başladım bu arada hala açım amelayata beni 1 de aldılar 4-5 gibi çıktım ama hepsi ameliyata dahil süreler değil , ameliyat odasında doktor geldi diğer erkek ekibi dışarı aldı kadınlar ve kendi kaldı sonra başladı çizmeye mavi kalemle , küçük mü olsun normal mi dedi bende hocam ben hep büyük taşıdım şimdide bir kadında tahammül edilecek sınırda olsun küçük olsun dedim. tamaaaaaam dedi . güldü. mezurayla iyice ölçtü olmadı bidaha bidaha ölçtü ölçüden emin oldukça çizdi. sonra beni masaya yatırdılar anestezi ekibi geldi sırtıma 4 tane mıknatıs taktılar sonra anetezist gidiyosuuuuun dedi başka bişey duymadım uyanma işimde ameliyathanede oldu anestezi doktorunun "inanıır gibi değil öylece uyandı hiç bişey sayıklamadı" dediğini duydum. sonrasında yatağıma transfer edildim. ama bir sorun vardı çok fazla idrara sıkışıyosun .dedim çok sıkıştım wc gitmem lazım hemşirem olmaz kalkamazsın anestezinin etkisinden çıkmadan dedi sonda takıldı sana sen istemesen de gidiyo dedi ben de dedim yok gitmiyo altıma yapıcam dedim sen kendini sıkma dedi bende bıraktım kendimi ama yatak battı meğer sondayı yanlış takmışlar kıyameti kopardım çıkarın bunu diye hemşire doktora sordu 2 saat sonra çıkardı ama çekerken baya bi çığlık attım normalde sabırlıyım sonra wc gittim bir kötü yanıyo aşası sormayın. ondan sonra 10 dk da bir idrar yapma hissi o geceyi zor atlattım yani sıkıntım ameliyat değil sonda dan oldu . sonraki gün daha iyiydim. ben salı yattım cuma çıktım çünki direnleri çıkarmadan göndermiyor doktor. direnler cuma çıktı onda hiç sıkıntı yaşamadım pıt diye çekti sonra çıkış işlemi yaptım iş yeri için raporumu aldım . ve de taksimi çağırıp çıktııııım . bugün 6. günüm dikişlerim daha iyi olmuştur diye düşünüyorum yanlız halen anestezinin etkisindeyim karnım davul gibi şiş bolbol su içiyorum baharatlı,kızartma tarzı,acı yemicekmişim zaten bişey yiiyemiyorum midem hafif bulanıyor buarada 2.5 kio verdim bu harika . ben 6 gündür sırt üstü yatıyorum artık alıştım yüzümde kırışmıyo hem =) dönme işi dikişler alınınca düşünücem ha birde bana 2 günde bir pansumana git dedi ben yapamaz mıyım dedim hayııııııır dedi acile git asm ye git ama sen değil dedi. az koru kendini sabret bi süre mükafatını alıcaksın dedi. işte kızlar benim maceram bu kadar uzun oldu ama olacaklar her cümlesini okiyacak biliyorum ben öyleydim çünkü içiniz rahat olsun benim çocuk çoluk yok evde annemle kız kardeşim var bana bişey yaptırmıyolar beni zorlattırmıyolar . herkes bu kadar şanslı değil özellikle yardımcısı olmayıp çocuğu olanlar , korumada zorlanıcak biraz ama sakın çocukları yaklaştırmayın kendinize ani hareket yaparlar filan benim yeğenim bizde olsa ben de zorlanırdım hava şartlarından gelemedi minnakım olsa kesin boynuma atılırdı . ve kızlar ameliyat olacak olanlara Allah yardım etsin olmuşlara acil şifalar versin inşallah ben memnunum herkeste olur inşallah Allah doktorum Ayhan bey den razı olsun ticaret kafası olmayan bir insan devlette de olsa şukadar paranı alırım diyebilirdi ha istese vermicekmiydim verecektim ama adam sadece sütyen alıcaksın dedi bana. özeli hiç düşünmedim zaten sgk ya her ay bi sürü para bayılıyoruz devlet karşılıyo sonuçta niye çok çok para ödim doktor iyiyse devlet daha mantıklı sağlıcakla kalın ...

az önce pansumandan geldik annem bakmış göğüs arasıda dahil altından başlayan koltuk altına yakın mesafeye kadar kesik atmış dedi benim pörtlek yağları da almış sanırsam ameliyat sonrası ondan kıyafetlerin şekli güzel duruyo benimki yuvarlak değilde piramit gibi duruyomuş ama pansumanı yapan kız o zamanla yuvarlanıyo dedi ablasıda yaptırmış aynı böleymiş

Merhaba geçmiş ols
merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben de olsaydım belki şimdi iyileşmiştim.iki kez ameliyatı erteledim.sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar heveslendim.bana ençok sigara içiyor olmamdı erteleme nedenim.Ayy bu hafta tekrar ameliyat günü almayamı gitsem.Çok heveslendim sayenizde ya

Canin senin gogsun kac numaraydi ameliyat olmadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…