- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.241
Ama sigafayi birakman lazim yaralara iyi gslmioms ben haftada 1 gun iciorm geri gunler icmiorm zor biliorm ama yapck bisi yokMerhaba geçmiş ols
merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben de olsaydım belki şimdi iyileşmiştim.iki kez ameliyatı erteledim.sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar heveslendim.bana ençok sigara içiyor olmamdı erteleme nedenim.Ayy bu hafta tekrar ameliyat günü almayamı gitsem.Çok heveslendim sayenizde ya
narkoz için bir tüyo sana olabildiği kadar aç gir narkoza ben 24 saat bir açlıkla girdim bekleme süresi yüzünden ama çok kolay geçti narkoz olayım daha şişim atamadım ama ameliyat sonrası çok rahat uyanıyosun buarada sigara anestezi yi çok etkliyormuş bunuda söyliyim ben içmiyorum hiç içmediğim için daha kolay atlattım .Bana yardim eden biri yok oglum var onunda arada anneme birakiodm arada gene birakirm mecburen.ama ben narkozldan uyanamzsam die cok korkuorm
göğsüm 95 D idi benim şuan kaç bilmiyorum sanırım 85 oldu yanlız çok sarkmıştı kilo alıp vermeden dolayıCanin senin gogsun kac numaraydi ameliyat olmadan once
çok geçmiş olsun iyileşme süresinden bahsedermisinizarkadaşlar bende meme küçültme amelyatı için haydarpaşa numune hastanesinde 1 yıldır sıradaydım yaklaşık 4000 tl ücret çıkıyor dediler ama hala sıra gelmemişti meme ölçülerimde 35 cm di devlet ödemesi için çok büyük olması gerekiyormuş en son başka hastaneye gideyim dedim iki ay önce eski GATA olan sultanabdülhamid eğitim araştırma hastanesine gittim orda plastik cerrah Op .Dr Ekrem Keskin'e gittim sağolsun erken zamanda ücretli amelyatımı oldum ama özellere göre çok çok uygun fiyata oldum. yaklaşık 3 kilo meme dokusu çıkarıldı bir sorunumda yok 35 cm den 23 cme geldi memelerim.
canım yine sargiladilarmi agri sİz varmı bugünaz önce pansumandan geldik annem bakmış göğüs arasıda dahil altından başlayan koltuk altına yakın mesafeye kadar kesik atmış dedi benim pörtlek yağları da almış sanırsam ameliyat sonrası ondan kıyafetlerin şekli güzel duruyo benimki yuvarlak değilde piramit gibi duruyomuş ama pansumanı yapan kız o zamanla yuvarlanıyo dedi ablasıda yaptırmış aynı böleymiş
evet sargıdayım hala pansuman yapıldı bi resim koyayım buraya öncesine de bakın inşallah erkek üye yoktur burda varsa da size fikir versin diye kendimi feda ediyorum Allah affetsin inş ama bilgi vermek de sevapcanım yine sargiladilarmi agri sİz varmı bugün
Canim bende simdi kontrolden geldim pansuman yapmadilar sadece direnlerim cikti sargilar acildi tekrarda sargilamadilar senin dikisinmi cokki acaba yada her doktor un yöntemi farklievet sargıdayım hala pansuman yapıldı bi resim koyayım buraya öncesine de bakın inşallah erkek üye yoktur burda varsa da size fikir versin diye kendimi feda ediyorum Allah affetsin inş ama bilgi vermek de sevap
Amelyattan sonra ilk gün çok Az ağrım oldu ertesi gün ben eve gitmek istedim Dr.Ekrem beyde izinli. Eve gönderdi drenimle eve gittim 2 gün sonra kontrole gittim dreni çekti. Sonra 1 hafta sargılarım hiç açılmadı 1 haftadan sonrada duş alıp gel dedi özel bantlarmış yaptığı su geçirmiyormuş duş aldım tekrar kontrole gittim dikişler eriyen Estetik dikişler almak yok zaten . Ağrın çok az ilk gün oluyor o kadar sonra zaten hiç bişey hisstmiyosun ağır kaldırmak Yok dedi 1 ayda öyle sıkıntısız halloldu benimkiçok geçmiş olsun iyileşme süresinden bahsedermisiniz
ben haftaya pazartesi dikiş aldırmaya gidicem benmki eriyen dikiş değildi. gidene kadar 2 günde bir pansuman yapılıcakmış. neyseki yakında bi hastane var. evet bugün pansumana gittiğimizde annem baktı koltuk altına kadar kesmişler seni dedi doktor bana ters t demişti .yine de öyle ama bende şöyle bişey vardı göğüs kenarında koltuk altı eti oluyor ya orası pörtlekti sarkıyodu sütyenden sanırım onlrı da aldı çünki şuan onları göremiyorum . ama koltuk kısmımda filn ağrı sızı yok. biz bunu bugün farkettik öncesinde görmüş olsam sorardım . ameliyat başarılı geçi dediler bana. ama doktorum çok titiz bir insan .memnun kalmak istiyorsan ben tamam diyene kadar kendi başına hareket etmek yok dedi. bilemiyorum belki kesiğim büyük olduğu için sargılar devam ediyor . pansumanı yapan kız gördüğüm en hafif kesik dedi. şimdilik sargılar sıkıyor bantıda baya sıkı yapıştırıyolar onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür ...Canim bende simdi kontrolden geldim pansuman yapmadilar sadece direnlerim cikti sargilar acildi tekrarda sargilamadilar senin dikisinmi cokki acaba yada her doktor un yöntemi farkli
Bununla geçmiş olsun önemli olan senin memnun kalman tabiki benimki eriyen dikiş dikiş aldirmada yok pansuman da dedi benimde bir dahaki kontrol perşembe günü bakalım ne diyecekben haftaya pazartesi dikiş aldırmaya gidicem benmki eriyen dikiş değildi. gidene kadar 2 günde bir pansuman yapılıcakmış. neyseki yakında bi hastane var. evet bugün pansumana gittiğimizde annem baktı koltuk altına kadar kesmişler seni dedi doktor bana ters t demişti .yine de öyle ama bende şöyle bişey vardı göğüs kenarında koltuk altı eti oluyor ya orası pörtlekti sarkıyodu sütyenden sanırım onlrı da aldı çünki şuan onları göremiyorum . ama koltuk kısmımda filn ağrı sızı yok. biz bunu bugün farkettik öncesinde görmüş olsam sorardım . ameliyat başarılı geçi dediler bana. ama doktorum çok titiz bir insan .memnun kalmak istiyorsan ben tamam diyene kadar kendi başına hareket etmek yok dedi. bilemiyorum belki kesiğim büyük olduğu için sargılar devam ediyor . pansumanı yapan kız gördüğüm en hafif kesik dedi. şimdilik sargılar sıkıyor bantıda baya sıkı yapıştırıyolar onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür ...
benimki sordu, küçük olsun dedim ana 75 çok küçük değilmi ben baya yapılıyım bana olmazdı o kadarCanim baya farketmis seninden benimde bole seninki gibi goruntusu buyuklugu iste sen atlattin bende atsam keske bu arada ben cok kucuk istiorm doktor benim istegim kadar yapamz mi beb 75 olsun istiorm
umarım sıkıntım olmaz benim dikiş fazla ondan heraldeDikiş aldırma olayı bana zahmetli birşey neden eriyen Estetik dikiş yapmadılar ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?