- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.261
canım senin öncesi fotolarinda çok büyük gelmedi yada benimki çok büyük olduğundan seninki küçük geldi.şimdiki tam ölçün sargi sız daha belli olur.yorumlar ve resimler için teşekkür ederim ameliyat olmamış bizler için iyi oluyor .evet sargıdayım hala pansuman yapıldı bi resim koyayım buraya öncesine de bakın inşallah erkek üye yoktur burda varsa da size fikir versin diye kendimi feda ediyorum Allah affetsin inş ama bilgi vermek de sevap
çok büyük değildi benm 95 d di ama sarkmıştı aşa aşa çekiyodu beni ağırdı bayacanım senin öncesi fotolarinda çok büyük gelmedi yada benimki çok büyük olduğundan seninki küçük geldi.şimdiki tam ölçün sargi sız daha belli olur.yorumlar ve resimler için teşekkür ederim ameliyat olmamış bizler için iyi oluyor .
sen göğüs aramda dikiş var deyince çok büyük ondanmi diye düşünmüştüm.Gün geçtikçe hareket te fark varmı rahatlamaçok büyük değildi benm 95 d di ama sarkmıştı aşa aşa çekiyodu beni ağırdı baya
Iz durumu ne olacakmis acaba sordun mu hic canim.bekar bi bayan icin fazla dikis atmis sanki gogus ortasindan koltuk altina kadar.zaman gectikce kaybolur heralde. Ilk halleri de cok buyuk gelmedi bana.ama şu sarkiklik yok mu buyukulgunden beterbendeki dikişler aralıksız göğüs altımdan koltuğa kadarmış bana ondan göstermiyor heralde korkmasın diye anneme göre yarımı kesmiş ama onlar hemen kaynar demeyi de unutmadı . ben bunları göze aldım hepsini dikişler de geçer sorun olmaz .yeter ki yük gitsin ve görüntü istediğim gibi olsun .
izler bir yıl içinde belli belirsiz olucak dedi hareket olarak da sadece bantları n sıkılığı kısıtlıyor başka da sıkıntım yok. artık bir hafta daha sabır dikişler alınınca görürüm artıkIz durumu ne olacakmis acaba sordun mu hic canim.bekar bi bayan icin fazla dikis atmis sanki gogus ortasindan koltuk altina kadar.zaman gectikce kaybolur heralde. Ilk halleri de cok buyuk gelmedi bana.ama şu sarkiklik yok mu buyukulgunden beter
Merhabalar benimde bugün 3. Günüm ameliyat dan sonra ertesi gün çıktım hastahaneden yarın kontrolum var direnlerim çekilecek şimdilik iyi gibiyim gece sırt ağrıları biraz zorluyor gunduzleri daha rahatım ama narkozun etkilerini atamadım daha bakalım ilerleyen günler nasıl olacak Ankara'da olanlar gazi hastanesi bu konuda beni çok memnun etti olmak isteyenlere tavsiye ederim
aynı bedenmişz bnm sırtım çok rahat etti görseli de memnun etti beni kıyafetlerim çok yakıştıBen de Ankara'dayım Gazi düşünüyorum.Hangi dr a ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba toplamda ? 95 d kullanıyorum şu an bile sırt ağrım var herhangi birşey ödeme olmuyorsa hemen gidip olacam o kadar canıma tak etti çünkü.Sizlerin yazdıklarınızı da okuyunca daha bir cesaret geldi.
Canım benim ameliyatimi devlet karşılıyordu hocaya ameliyat olmak istemedim sadece Medical ürünlerin parasını verdim şuan bu ameliyatı polikinlikte Alperen Tekin yapıyor zaten ben cooook memnun kaldım hocaya ameliyat olup dikislerini haldir huldur Dikili olaari görünce işimi Allah a bıraktım iyikide öyle yapmışım medikal ürünler 750 TL tuttu şeklinden de çok memnun kaldım şuan her işimi yapıyorum sadece ağır kaldırmıyor um birde kolu yükseğe falan uzatmak zor oluyor bence hemen git bir gece kalıyorsun hastahanede hoca ameliyat etsin istersen hocaların ücreti ayrı zaten birde ben özel odaistedim onunda ücreti 75 TL çokta rahat ettim valla bi dk durma dünyanın yükü kalktı sanki uzerimden öyle dayanılmayacak ağrılarında olmuyor iki uç gun direnler çıkana kadar biraz hareket kabiliyeti sıkıntılı oluyor onlarda çıkınca dünya varmış dersin hayatımda aldığım en doğru kararBen de Ankara'dayım Gazi düşünüyorum.Hangi dr a ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba toplamda ? 95 d kullanıyorum şu an bile sırt ağrım var herhangi birşey ödeme olmuyorsa hemen gidip olacam o kadar canıma tak etti çünkü.Sizlerin yazdıklarınızı da okuyunca daha bir cesaret geldi.
bir gün bende geçmişi yazarmiyim diye düşündüm. maşallah sizeCanım benim ameliyatimi devlet karşılıyordu hocaya ameliyat olmak istemedim sadece Medical ürünlerin parasını verdim şuan bu ameliyatı polikinlikte Alperen Tekin yapıyor zaten ben cooook memnun kaldım hocaya ameliyat olup dikislerini haldir huldur Dikili olaari görünce işimi Allah a bıraktım iyikide öyle yapmışım medikal ürünler 750 TL tuttu şeklinden de çok memnun kaldım şuan her işimi yapıyorum sadece ağır kaldırmıyor um birde kolu yükseğe falan uzatmak zor oluyor bence hemen git bir gece kalıyorsun hastahanede hoca ameliyat etsin istersen hocaların ücreti ayrı zaten birde ben özel odaistedim onunda ücreti 75 TL çokta rahat ettim valla bi dk durma dünyanın yükü kalktı sanki uzerimden öyle dayanılmayacak ağrılarında olmuyor iki uç gun direnler çıkana kadar biraz hareket kabiliyeti sıkıntılı oluyor onlarda çıkınca dünya varmış dersin hayatımda aldığım en doğru karar
Yazarsın tabi bi cesaret toplayın kızlar yaşınız gençken önemli bu ameliyat gerçekten hayat kısa kaliteli yaşamak lazım bende çok korkuyordum ama inanın korktugunuz gibi olmiyorbir gün bende geçmişi yazarmiyim diye düşündüm. maşallah size
Dr ler ciktimi pansumanı kaç güne yapılıyor sen baktınmi dikislerine bebeğini kucağına aldinmi.üstünü kendin giyebiliyormusun tam kaç gün oldu biraz soruyu abartım galibaYazarsın tabi bi cesaret toplayın kızlar yaşınız gençken önemli bu ameliyat gerçekten hayat kısa kaliteli yaşamak lazım bende çok korkuyordum ama inanın korktugunuz gibi olmiyor
Canım benim ameliyatimi devlet karşılıyordu hocaya ameliyat olmak istemedim sadece Medical ürünlerin parasını verdim şuan bu ameliyatı polikinlikte Alperen Tekin yapıyor zaten ben cooook memnun kaldım hocaya ameliyat olup dikislerini haldir huldur Dikili olaari görünce işimi Allah a bıraktım iyikide öyle yapmışım medikal ürünler 750 TL tuttu şeklinden de çok memnun kaldım şuan her işimi yapıyorum sadece ağır kaldırmıyor um birde kolu yükseğe falan uzatmak zor oluyor bence hemen git bir gece kalıyorsun hastahanede hoca ameliyat etsin istersen hocaların ücreti ayrı zaten birde ben özel odaistedim onunda ücreti 75 TL çokta rahat ettim valla bi dk durma dünyanın yükü kalktı sanki uzerimden öyle dayanılmayacak ağrılarında olmuyor iki uç gun direnler çıkana kadar biraz hareket kabiliyeti sıkıntılı oluyor onlarda çıkınca dünya varmış dersin hayatımda aldığım en doğru karar
her şehirde farklı galiba ben ankarada devlet hastanesinde muayene oldum plastik cerrah ameliyat yaparım dedi ama 3 milyarı geçer dedi heyet raboru devlet vermiyor araştırma hastanesinden al getir ücretsiz yapılır dedi. bende araştırma hastanesine gittim plastik cerrah ölçüm yaptı ve ücretsiz olur dedi 3 hafta sonra beni aradilar ameliyat için gidemedim hastalandıgim için 15 tatili bekliyorum hayırlısı.Arkadaslar devlet hangi sartlarda karsiliyor ben 115 beden takiyorum devlet karsilamasi icin nerelere bas vurmak gerekiyor yardimci olursaniz cokk sevinirim
dnzflora benim yazdıklarımı okudunuz mu geriye dönük. ben devlette oldum, 200 TL tıbbi sütyen e ödedim başka bi masrafım olmadı, özel oda doluydu istedim ama. verilen oda 2 kişilikti ama meme ameliyatı olunca mümkün mertebe başka hasta almıyolarmış.bana almadılar teyzemle yayıldık odaya. ben aynı hastanede 3 doktor +ve baş hekime imzalattım. dosyama kondu ve işim bitti. benim işlem kısmım kolay oldu.Arkadaslar devlet hangi sartlarda karsiliyor ben 115 beden takiyorum devlet karsilamasi icin nerelere bas vurmak gerekiyor yardimci olursaniz cokk sevinirim
Tskr cesur ve guzel ins bende ist bulda yapan bi hastane bulurumdnzflora benim yazdıklarımı okudunuz mu geriye dönük. ben devlette oldum, 200 TL tıbbi sütyen e ödedim başka bi masrafım olmadı, özel oda doluydu istedim ama. verilen oda 2 kişilikti ama meme ameliyatı olunca mümkün mertebe başka hasta almıyolarmış.bana almadılar teyzemle yayıldık odaya. ben aynı hastanede 3 doktor +ve baş hekime imzalattım. dosyama kondu ve işim bitti. benim işlem kısmım kolay oldu.
bana denen devletin karşılıyor olması için her bir göğüste en az 500 gram yağ dokusu olmalı bendende toplam 1 kiloya yakın çıktı .Arkadaslar devlet hangi sartlarda karsiliyor ben 115 beden takiyorum devlet karsilamasi icin nerelere bas vurmak gerekiyor yardimci olursaniz cokk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?