Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim kindende cikar sanirim 115 beden gerci 30 kilo kadar bi kilo verimin oldu ve sarkma olustu hastane bulsam hic durmayacam hemen gidecem ama hangi hastane yapar once nereye gitmem gerekir hib bi bilgim yok

Benim kindende cikar sanirim 115 beden gerci 30 kilo kadar bi kilo verimin oldu ve sarkma olustu hastane bulsam hic durmayacam hemen gidecem ama hangi hastane yapar once nereye gitmem gerekir hib bi bilgim yok
Canım bende 47 kilo verdim.117 kilodan 70 e indim.alınacak dokudan ziyade köprücük kemiğinden meme başını ölçüyorlar mezura ile.o ölçü de rapor için baz alınıyor.ki zaten 115 beden kullanıyormuşsun büyük ihtilam rapora girer bence seninki.
İstanbulu pek bilmem ama eğitim ve araştırma hastaneleri veya üniversite hastanelerine gitmen gerekiyor rapor alabilmen için.sen kendine en yakın olanına git.Devlette de ücretsiz oluyor ama dediğim hastanelerden rapor istiyorlar yine.
Ben Kocaeli Devlet Hastanesinde ücretsiz olacağım,ama Derince Eğitim ve araştırmadan rapor aldım

Derince ve izmite gitmek sikinti olmaz enkisa zamanda randevu alirim doktor adi verirseniz derincenin sora umuttepeyemi gidilecek

Derince ve izmite gitmek sikinti olmaz enkisa zamanda randevu alirim doktor adi verirseniz derincenin sora umuttepeyemi gidilecek
Canım ameliyat olacağın doktora ve hastaneye karar ver önce oraya git bence.Belki Kocaeliden alınan raporu kabul etmezler.
Derincede yada umuttepede ameliyat olayım dersen ikisinden birine gitmen yeterli.derincede ben raporu Güler Gamze Eren diye bir doktordan aldım.bir de erkek doktor var Ömer bey diye tanımıyorum.ama ameliyatı Kocaeli Devlet hastanesinde Meral Yaman Özbaba'ya olacağım inşallah...
umuttepeye hiç bulaşmak istemedim açıkçası.çok yoğun bi hastane ameliyat günü gelir mi bilmem.Birde orda hoca mı ameliyat eder asistanları mı o şüphe oldu bende hep...
İstanbulda ameliyat olmak istiyorsan evvela ordan randevu al git bi bakalım ne diyecek.Belki bizim buralara hiç gerek kalmadan raporun çıkar.
Bak mesela cesurvegüzel arkadaşımız devlet hastanesinde ameliyat oldu ve benim gibi başka hastaneden rapor almadı.direkt gittiği yerden kağıt çıkardılar bikaç imza kaşe işleri sadece medikal sütyen parası vererek ameliyatını oldu.
sende yollarla hiç uğraşma derim ben.ameliyat gününü çok ileri atarsa o zaman gelirsin.Buralar İstanbul kadar yoğun değil ne de olsa...

Ilginiz icin cok tskr plastik cerrahiden ayin 17sine randevu aldim devlet hastanesine ins burdada karsiliyordur
Ne demek canım.paylaşarak öğreneceğiz sonuçta.hadi hayırlısı bakalım bi git görün neymiş nasılmış iyice öğren.ona göre karar verirsin

İz cok kalıyor mu acaba ? Bekarım ve eglendigim adama durumu anlatmak zor olur. Bide gögsümde kitle varken.

Dr ler ciktimi pansumanı kaç güne yapılıyor sen baktınmi dikislerine bebeğini kucağına aldinmi.üstünü kendin giyebiliyormusun tam kaç gün oldu biraz soruyu abartım galiba
Evet canım dün çıktı direnlerim yalan soylrmicem çok acıdı ama anlık bi ağrı yani bu yükten kurtulmak için değer bi aci pansuman yapılmayacak dedi estetik dikis olduğu için bebeğimi oturur durumdayken hafifçe kaldırıp kucağıma alabiliyorum ağrım olmuyor üzerimi ameliyat olduğum günden itibaren kendim giyiyorum WC ihtiyacımı karşılıyorum hiç sıkıntı olmadı sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

m
maşallah canım kıyafetle nasil duruyor guzelmi. bide yanında annenmi var sana bakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…