- 2 Ocak 2017
- 27
- 7
- 1
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.281
hangi şehirdesinBenim kindende cikar sanirim 115 beden gerci 30 kilo kadar bi kilo verimin oldu ve sarkma olustu hastane bulsam hic durmayacam hemen gidecem ama hangi hastane yapar once nereye gitmem gerekir hib bi bilgim yok
Canım bende 47 kilo verdim.117 kilodan 70 e indim.alınacak dokudan ziyade köprücük kemiğinden meme başını ölçüyorlar mezura ile.o ölçü de rapor için baz alınıyor.ki zaten 115 beden kullanıyormuşsun büyük ihtilam rapora girer bence seninki.Benim kindende cikar sanirim 115 beden gerci 30 kilo kadar bi kilo verimin oldu ve sarkma olustu hastane bulsam hic durmayacam hemen gidecem ama hangi hastane yapar once nereye gitmem gerekir hib bi bilgim yok
Canım bende 47 kilo verdim.117 kilodan 70 e indim.alınacak dokudan ziyade köprücük kemiğinden meme başını ölçüyorlar mezura ile.o ölçü de rapor için baz alınıyor.ki zaten 115 beden kullanıyormuşsun büyük ihtilam rapora girer bence seninki.
İstanbulu pek bilmem ama eğitim ve araştırma hastaneleri veya üniversite hastanelerine gitmen gerekiyor rapor alabilmen için.sen kendine en yakın olanına git.Devlette de ücretsiz oluyor ama dediğim hastanelerden rapor istiyorlar yine.
Ben Kocaeli Devlet Hastanesinde ücretsiz olacağım,ama Derince Eğitim ve araştırmadan rapor aldım
Canım ameliyat olacağın doktora ve hastaneye karar ver önce oraya git bence.Belki Kocaeliden alınan raporu kabul etmezler.Derince ve izmite gitmek sikinti olmaz enkisa zamanda randevu alirim doktor adi verirseniz derincenin sora umuttepeyemi gidilecek
Ne demek canım.paylaşarak öğreneceğiz sonuçta.hadi hayırlısı bakalım bi git görün neymiş nasılmış iyice öğren.ona göre karar verirsinIlginiz icin cok tskr plastik cerrahiden ayin 17sine randevu aldim devlet hastanesine ins burdada karsiliyordur
Evet canım dün çıktı direnlerim yalan soylrmicem çok acıdı ama anlık bi ağrı yani bu yükten kurtulmak için değer bi aci pansuman yapılmayacak dedi estetik dikis olduğu için bebeğimi oturur durumdayken hafifçe kaldırıp kucağıma alabiliyorum ağrım olmuyor üzerimi ameliyat olduğum günden itibaren kendim giyiyorum WC ihtiyacımı karşılıyorum hiç sıkıntı olmadı sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canım yardımcı olabilirsem ne mutlu banaDr ler ciktimi pansumanı kaç güne yapılıyor sen baktınmi dikislerine bebeğini kucağına aldinmi.üstünü kendin giyebiliyormusun tam kaç gün oldu biraz soruyu abartım galiba
Canım diren plastik pompa gibi bişey meme altındaki kesinin uç kısmına hortumu takiyolar ordan kan ve yağ sıvısı akıyor üç dört gün meme sismesin diyeKizlar diren ne ki merak ettim
maşallah canım kıyafetle nasil duruyor guzelmi. bide yanında annenmi var sana bakanEvet canım dün çıktı direnlerim yalan soylrmicem çok acıdı ama anlık bi ağrı yani bu yükten kurtulmak için değer bi aci pansuman yapılmayacak dedi estetik dikis olduğu için bebeğimi oturur durumdayken hafifçe kaldırıp kucağıma alabiliyorum ağrım olmuyor üzerimi ameliyat olduğum günden itibaren kendim giyiyorum WC ihtiyacımı karşılıyorum hiç sıkıntı olmadı sormak istediğin herşeyi sorabilirsin canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Evet annem yanımda sağolsun canım o bakıyor ama artık bende ayaktayım kendi işimi kendim yapabiliyorum çocuklarımla ilgilenebiliyorumm
maşallah canım kıyafetle nasil duruyor guzelmi. bide yanında annenmi var sana bakan
kaç gün oldu ameliyat olaliEvet annem yanımda sağolsun canım o bakıyor ama artık bende ayaktayım kendi işimi kendim yapabiliyorum çocuklarımla ilgilenebiliyorum
bide banyo yaptin mi pansuman hiçbi yapılmadı Yoksa drn den sonrami pansuman yokkaç gün oldu ameliyat olali
Hayır hiç pansuman yapılmadı bugün banyo yapmama izin verildi ameliyat olalı 5 gün oldubide banyo yaptin mi pansuman hiçbi yapılmadı Yoksa drn den sonrami pansuman yok
Hayır hiç pansuman yapılmadı bugün banyo yapmama izin verildi ameliyat olalı 5 gün oldubide banyo yaptin mi pansuman hiçbi yapılmadı Yoksa drn den sonrami pansuman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?