Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

zelihaibrahime yazdim
Canim bugun banyomu yaptim dikis etraflarinda bantlar vardi onlari suyla islatip cikarttim biraz zor ciktilar ama aci hissetmedim uyusuk gibi sanki yani suan cok yeni oldugu icin hissizlik konusunda bişey diyemiyorum ama genel olarak iyi görünüyordu dikislerimde düzgün ama dedim ya çok yeni morarmis çoğu yer şimdi dikişlerin üzerine doktorun verdiği kremleri surdum tabiki göğüs ucu komple kesilmiş ve yukarı alınmış etrafı dikişli ama incecik bir dikis duştan sonra tekrar Medical sutyenimi taktım bakalım perşembe günü kontrol den ne diyecek

Çok teşekkür ederim. Bu uzanamama vs durumları ne kadar süre sürecek bir şey dedi mi Dr? Ne zaman eski Yaşantınıza dönebilirsiniz ? Anladığım kadarıyla eriyen dikiş olmuş. Dayımın bir tanıdığı da gazi de olmuş onu da devlet karşılamış.Kışın enfeksiyon vs olasılıklarına ve çocuk olmasına rağmen iyi cesaret. Bakalım Alperen Bey'i bulabilirim umarım.

maşallah çok güzel gidiyor banyonu kendinmi yaptın yoksa yardimmi aldın

Valla o konuda henüz birşey konuşmadık canım ama anladığım kadarıyla vücudun sana izin verdiği sürece hareketlerin çoğalacak yazın ramazan araya giriyor o yüzden geçen sene de kaldı oruç tutamıyorum o yüzden kışın yaptırmak istedim evet gerçekten bir deli cesareti gittim oldum iyikide olmuşum umarım seninde herşey istediğin gibi olur bu ameliyat i poliklinik de sadece Alperen bey yapıyor zaten gittiğinde bulursun mutlaka sağlıcakla....

zeliha ve tomurcuk hanımlara ilk kez gördüğüm göğüs fotomu attım kesiklerimin fazlalığını daha iyi gördüm bugün umarım izmiz kalmadan iyi olurum .

Evet tanıştım kendisiyle. Mamografi için 6 ay sonra gün verdiler. O zamana kadar bakalım. İş işi olursa eğer daha rahat olur bnm için. Teşekkür ederim. Ama karşısında bir utandım anlatamam :/

Evet tanıştım kendisiyle. Mamografi için 6 ay sonra gün verdiler. O zamana kadar bakalım. İş işi olursa eğer daha rahat olur bnm için. Teşekkür ederim. Ama karşısında bir utandım anlatamam :/
Evet biraz öyle oluyor bende çok utanmistim ama onlar bunu bi organ olarak görmüyor yani akşama kadar senin benim gibi kaç kişi gidiyor muayene tahmin etmek mümkün değil ama Alperen bey Allah razı olsun tek seferde halletti aynı eziyeti defalarca yaşamadım çok titiz davrandı inşaallah sende memnun kalirsin

Ben bugün evimi bile supurdum kollarımı çok uzatmadan toz aldım bu hareket mevzusu anladığım kadarıyla dikişlerin izin verdiği sürece hareket etmek zorlamadan yormadan zaten her geçen gün insan daha iyi hissediyor

zeliha ve tomurcuk hanımlara ilk kez gördüğüm göğüs fotomu attım kesiklerimin fazlalığını daha iyi gördüm bugün umarım izmiz kalmadan iyi olurum .
Valla ben dikişlerine hiç takılmadım,elbette geçecek belli belirsiz izlerin olsa da duruşu çok güzel olmuş.güle güle kullan İnşallah benimkiler de böyle küçücük olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…