- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.301
Canım diren plastik pompa gibi bişey meme altındaki kesinin uç kısmına hortumu takiyolar ordan kan ve yağ sıvısı akıyor üç dört gün diye
Yok canım öyle cokda rahatsız edici birşey değil sadece ayağa kalkarken onlarıda elinde taşıyorsunCok rahatsiz edici bisiye benzioo korktumm ben yaaa
hayır direnden korkmayın kablosuna dikkat ettiğin sürece sorun yok ayrıca çıkarırken benim hiç canım acımadı kolay oldu darısı dikişlerin başınaYok canım öyle cokda rahatsız edici birşey değil sadece ayağa kalkarken onlarıda elinde taşıyorsun
canım senin göğüs ucunda hissizlik varmı .bide göğüs uçları kesilip yukarımi alindi göğüs ucu çevresinde de dikiş varmibide banyo yaptin mi pansuman hiçbi yapılmadı Yoksa drn den sonrami pansuman yok
Canim bugun banyomu yaptim dikis etraflarinda bantlar vardi onlari suyla islatip cikarttim biraz zor ciktilar ama aci hissetmedim uyusuk gibi sanki yani suan cok yeni oldugu icin hissizlik konusunda bişey diyemiyorum ama genel olarak iyi görünüyordu dikislerimde düzgün ama dedim ya çok yeni morarmis çoğu yer şimdi dikişlerin üzerine doktorun verdiği kremleri surdum tabiki göğüs ucu komple kesilmiş ve yukarı alınmış etrafı dikişli ama incecik bir dikis duştan sonra tekrar Medical sutyenimi taktım bakalım perşembe günü kontrol den ne diyecekzelihaibrahime yazdim
Canım benim ameliyatimi devlet karşılıyordu hocaya ameliyat olmak istemedim sadece Medical ürünlerin parasını verdim şuan bu ameliyatı polikinlikte Alperen Tekin yapıyor zaten ben cooook memnun kaldım hocaya ameliyat olup dikislerini haldir huldur Dikili olaari görünce işimi Allah a bıraktım iyikide öyle yapmışım medikal ürünler 750 TL tuttu şeklinden de çok memnun kaldım şuan her işimi yapıyorum sadece ağır kaldırmıyor um birde kolu yükseğe falan uzatmak zor oluyor bence hemen git bir gece kalıyorsun hastahanede hoca ameliyat etsin istersen hocaların ücreti ayrı zaten birde ben özel odaistedim onunda ücreti 75 TL çokta rahat ettim valla bi dk durma dünyanın yükü kalktı sanki uzerimden öyle dayanılmayacak ağrılarında olmuyor iki uç gun direnler çıkana kadar biraz hareket kabiliyeti sıkıntılı oluyor onlarda çıkınca dünya varmış dersin hayatımda aldığım en doğru karar
maşallah çok güzel gidiyor banyonu kendinmi yaptın yoksa yardimmi aldınCanim bugun banyomu yaptim dikis etraflarinda bantlar vardi onlari suyla islatip cikarttim biraz zor ciktilar ama aci hissetmedim uyusuk gibi sanki yani suan cok yeni oldugu icin hissizlik konusunda bişey diyemiyorum ama genel olarak iyi görünüyordu dikislerimde düzgün ama dedim ya çok yeni morarmis çoğu yer şimdi dikişlerin üzerine doktorun verdiği kremleri surdum tabiki göğüs ucu komple kesilmiş ve yukarı alınmış etrafı dikişli ama incecik bir dikis duştan sonra tekrar Medical sutyenimi taktım bakalım perşembe günü kontrol den ne diyecek
Yoo kendim yaptım sadece bantları çıkarırken yardım gerekiyor çünkü alt kısımları goremiyorsunmaşallah çok güzel gidiyor banyonu kendinmi yaptın yoksa yardimmi aldın
Valla o konuda henüz birşey konuşmadık canım ama anladığım kadarıyla vücudun sana izin verdiği sürece hareketlerin çoğalacak yazın ramazan araya giriyor o yüzden geçen sene de kaldı oruç tutamıyorum o yüzden kışın yaptırmak istedim evet gerçekten bir deli cesareti gittim oldum iyikide olmuşum umarım seninde herşey istediğin gibi olur bu ameliyat i poliklinik de sadece Alperen bey yapıyor zaten gittiğinde bulursun mutlaka sağlıcakla....Çok teşekkür ederim. Bu uzanamama vs durumları ne kadar süre sürecek bir şey dedi mi Dr? Ne zaman eski Yaşantınıza dönebilirsiniz ? Anladığım kadarıyla eriyen dikiş olmuş. Dayımın bir tanıdığı da gazi de olmuş onu da devlet karşılamış.Kışın enfeksiyon vs olasılıklarına ve çocuk olmasına rağmen iyi cesaret. Bakalım Alperen Bey'i bulabilirim umarım.
Banada atarmisin fotozeliha ve tomurcuk hanımlara ilk kez gördüğüm göğüs fotomu attım kesiklerimin fazlalığını daha iyi gördüm bugün umarım izmiz kalmadan iyi olurum .
Evet tanıştım kendisiyle. Mamografi için 6 ay sonra gün verdiler. O zamana kadar bakalım. İş işi olursa eğer daha rahat olur bnm için. Teşekkür ederim. Ama karşısında bir utandım anlatamam :/Valla o konuda henüz birşey konuşmadık canım ama anladığım kadarıyla vücudun sana izin verdiği sürece hareketlerin çoğalacak yazın ramazan araya giriyor o yüzden geçen sene de kaldı oruç tutamıyorum o yüzden kışın yaptırmak istedim evet gerçekten bir deli cesareti gittim oldum iyikide olmuşum umarım seninde herşey istediğin gibi olur bu ameliyat i poliklinik de sadece Alperen bey yapıyor zaten gittiğinde bulursun mutlaka sağlıcakla....
ok atıyorumBanada atarmisin foto
Evet biraz öyle oluyor bende çok utanmistim ama onlar bunu bi organ olarak görmüyor yani akşama kadar senin benim gibi kaç kişi gidiyor muayene tahmin etmek mümkün değil ama Alperen bey Allah razı olsun tek seferde halletti aynı eziyeti defalarca yaşamadım çok titiz davrandı inşaallah sende memnun kalirsinEvet tanıştım kendisiyle. Mamografi için 6 ay sonra gün verdiler. O zamana kadar bakalım. İş işi olursa eğer daha rahat olur bnm için. Teşekkür ederim. Ama karşısında bir utandım anlatamam :/
Valla ben dikişlerine hiç takılmadım,elbette geçecek belli belirsiz izlerin olsa da duruşu çok güzel olmuş.güle güle kullanzeliha ve tomurcuk hanımlara ilk kez gördüğüm göğüs fotomu attım kesiklerimin fazlalığını daha iyi gördüm bugün umarım izmiz kalmadan iyi olurum .
ok atıyorum
banada atarmisin resminiok atıyorum
herkestemi böyle oluyo iyileşme süresi.masallahBen bugün evimi bile supurdum kollarımı çok uzatmadan toz aldım bu hareket mevzusu anladığım kadarıyla dikişlerin izin verdiği sürece hareket etmek zorlamadan yormadan zaten her geçen gün insan daha iyi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?