- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.321
sana olmaz beyzanur sen daha ameliyat olmadın etkilene bilirsinbanada atarmisin resmini
sana olmaz beyzanur sen daha ameliyat olmadın etkilene bilirsin
olmamış bn oldu sanmıştım üzüldüm bnm hareketlerim de sıkıntı yok çok şükür zor kısmı atlatıldıtomurcuk ameliyat oldumu
Valla bilmiyorum o bunyeden bünyeye değişiyor sanırım bana çok zor diye anlattılar şahsen olmadan önce gozum korkmuştu ama hiç öyle düşündüğüm gibi olmadiherkestemi böyle oluyo iyileşme süresi.masallah
benim elti oldu 4 sene önce çok küçüktü kilo aldı şimdi sarkti vede büyüdü kilo çok etkiliyor bide doğumda etkilerya ameliyat olan arkadaşın biri demişti ki bikaç ay sonra yine büyüdü acaba eski olanlar aydınlatabilir mi bizi düşme sarkma büyüme oluyomu yine şuan çok güzel duruyor boşunaysa bu kadar uğraştık yazık olur
ama bana doktor demiştiki kilo alsan da versende artık büyümez içinden yağ dokusu alınıcak demişti ay inşallah büyümez doğum yapmayı düşünmüyorum ama kilo alıp vermede ustayımbenim elti oldu 4 sene önce çok küçüktü kilo aldı şimdi sarkti vede büyüdü kilo çok etkiliyor bide doğumda etkiler
gerçekten hemde çok sarkti kilo alıp vermenize dikkat edin olduğunda giydiği sutyenler olmuyor şimdi ama o çok kilo aldı ondan dir.ama bana doktor demiştiki kilo alsan da versende artık büyümez içinden yağ dokusu alınıcak demişti ay inşallah büyümez doğum yapmayı düşünmüyorum ama kilo alıp vermede ustayım
Allah izin verirse 10 ocak sali gunutomurcuk ameliyat oldumu
Hayirdir ne oldu kiKizlar ben bugun unv gitti cok morelim bozuldu aglicam ya
Ben resimlerden ve dikislerden hic etkilenmedim canim rahat olabilirsin.realself sitesinden sayisiz fotografa baktim ve internetten bir suru ameliyat videosu izledim.neresi nasil kesiliyor nasil dikis atiliyor hepsini izledim videolarda.o konularda korkum fobim yoktur yaniolmamış bn oldu sanmıştım üzüldüm bnm hareketlerim de sıkıntı yok çok şükür zor kısmı atlatıldı
Olctu benimkini 31 cm dedi buyuk sarkmis ama ici bos dedi unv karsilamaz masraflari dedi bende tamam karsilamasin ben ucreti ne ise onu oderim dedim onlarda ucreti versende burda ameliyat olamzsn dedi burda ameliyat olman icin 37 cm olmasi ve gogsunun karnina kadar inmesi lazim dedi bende 90 kullaniorm ve 31 cm kucukte degil yani dedim ucret versem bile olmazmis orda sana aski yontemi yapilmasi gerek dediHayirdir ne oldu ki
Canım hangi hastahaneye gittinki bence sacmalamislar yani benimde 33 santimdi ama karsiladiAski yonteminide ozel hastane yapar dedi bende ozele gittim unv hastanesi bana bole bole dedi dedim muayene etti senin gosgsun buyuk yani kuculmesi lazim dedi 6 bin tl istedi(
Benim doktorum da kolona dikkat et dedi çok fazla alıp verirsen yada yeni bir doğum deforme eder dedibenim elti oldu 4 sene önce çok küçüktü kilo aldı şimdi sarkti vede büyüdü kilo çok etkiliyor bide doğumda etkiler
Bencede sacmalik dedikleri.varsa bi devlet yada arastirma hastanesine git istersen.bizimkiler de 37 cm degil sonucta ama karsilayacak.yada yakin bi sehire gidebilirsin.nerede yasiyordunOlctu benimkini 31 cm dedi buyuk sarkmis ama ici bos dedi unv karsilamaz masraflari dedi bende tamam karsilamasin ben ucreti ne ise onu oderim dedim onlarda ucreti versende burda ameliyat olamzsn dedi burda ameliyat olman icin 37 cm olmasi ve gogsunun karnina kadar inmesi lazim dedi bende 90 kullaniorm ve 31 cm kucukte degil yani dedim ucret versem bile olmazmis orda sana aski yontemi yapilmasi gerek dedi
Akdeniz universitesine gittim canim cok uzuldum buyuk iste 90 kullaniorm 31 cm cikio ve ugrasmak istemediler mi anlamadim o kadarda heveslenmistim ozelde cok istediCanım hangi hastahaneye gittinki bence sacmalamislar yani benimde 33 santimdi ama karsiladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?