Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Akdeniz universitesine gittim canim cok uzuldum buyuk iste 90 kullaniorm 31 cm cikio ve ugrasmak istemediler mi anlamadim o kadarda heveslenmistim ozelde cok istedi (
Ya senin o dediğin fiyatı üniversite hastahanesinde prof Lara ameliyat olmak için istediler benden ben polikinlikte muayene olup oldum bu ameliyatı çok saçma bence uğraşmak istememişler Ankara'da falan tanıdığın varsa gelebilirsen ben tavsiye ederim yani

Burada 2 tane devlet hastanesine gittim biri anlattigim gibi yapti digeride 2 yilda anca sira gelir dedi kaldim bole ozelde cok istedi ankarada hic tanidik yok burdakiler ugrasmak istemedi ozel cok buyuk olman gerek dedi ama cok pahali unv ise onlarin sinirinda degilmisim cok uzuldum

O an aklıma gelip de soramadım kaç beden küçülttü sizinkisini? cesur ve güzel ile aynı bedenmişiz(ameliyatından önce) 85 e düşmüş. Troid yetmezliği var onu söyleyim , utanmayı bırak diye kendimi telkin edeyim derken sormayı unuttum.Ameliyattan önce olur mu bilemem ama sonra yüzmeye başlarım sanırım.Kilo alma konusunda ordinaryüs seviyedeyim troid yüzünden.
Bi de göğüs ucu duyarlılığı üzerine çok durdu.süt verme / verememe.Düşünmüyorum dedim. Hhı yarın bebek gelecek dersen görürürüm seni der gibi baktı.
Eylül gibi düşünüyorum çünkü troid için endokrinden izin gerekiyor ve şu an hormon değerlerim istenen aralıkta değil.Şimdi olsun desem bile endokrin izin vermeyecekti.Hem mamografi de uzun zaman sonraya gün verdi.
Size de oldu mu bilmiyorum ama Alperen Bey i gördüğümde sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi hissettim ya da bana öyle geldi.Çok nazik duyarlı birisi. Zorlamadı hiç. çok da sempatikmiş :)

Kızlar bişey soracağım 1 buçuk ay önce kanal tedavisi yaptırdım dişimdem disim hava aldı sizlamaya başladı tekrar bir hafta sonra yeniden aynı dişe kanal tedavisi yapıldı ama ust disimin burnumun yanında ağrı oldu flm çektiler kist olmuş dediler dis doktoruna ben ameliyat olacaktım bu kist le olurmu dedim olur bişey olmaz dedi sizce Olurmu yum bir aydır var kist ekleyince ağrı oluyo bilginiz varmı ameliyata gidince soylicegim ya yapmazlarsa

kist enfeksiyona sebep olacak gibiyse yapılmaz tahlil aşamasında konuyu belirt

Kizlar aklima gelmisken sorayim, hastaneye giderken neler alayim yanima.camasir terlik havlu vs vs .... onerileriniz neler

:) Evet ayni etkiyi bende de yapti gercekten oyle yakin hissettiriyor beni muayene ederken koluma su damladi gsyri ihtiyari koluma bakınca noldu dedi su damladi dedim Vallahi ben bişey yapmadım diye espiri yaptı rahatlatmaya çalıştı sanırım çünkü bende çok gerginim çok ilgilendi ameliyattan önce arayıp gribal bi enfeksiyonun olup olmadığını nasıl oldugumu sordu hem ameliyat öncesi hem sonrası her merak ettiğimde arama imkanım oldu her soruma sabırla cevap verdi milyar milyar para döküp prof Lara olmak çok saçma bence dikislerim o kadar muntazam ki ve hiç ağrım sızım olmadı sonrasında tabiki dikişlerin verdiği bi ağrı oluyor ama bahsettiğim dayanılmayacak ve sizlsnacak kadar bir ağrım olmadı doğru adrestesin hiç suphen olmasın canım kalbini ferah tut tiroid olayını sonuçlari göstermeye gittiğinde söylersin bence ama bu altı aydakilo vermeye calis canım çünkü ameliyattan sonra göbek bildiğin firliyor.beden olarak benim ne istediğimi sordu ve olabileceği söyledi cup dedikleri göğüs kismin 85 90 dedikleri göğüs altı ölçün benim göğüs altim 86 geldi d cup dan b cup ama düşürdü goguslerimi de bende öyle istemiştim zaten omuz genisligine göre ayarlıyor kar zaten çünkü aksi durumda çok çirkin durur dedi göğüs başı hissizligi konusunda bana da çok bilgi verdi ve sonra yüzüme baktı ben birşey demeden anladım senin için hiç önemli değil dedi ben okadar bikmistim artık sırt agrilarimdan umarım sorunsuz halledersin ve istediğin gibi olur sağlıkla canım rabbim gönlüne göre versin

Kizlar aklima gelmisken sorayim, hastaneye giderken neler alayim yanima.camasir terlik havlu vs vs .... onerileriniz neler
Terlik alt iç çamaşır atlet bide önden fermuarlı kolay giyilen bi eşofman takımı ıslak mendil canım exstra çok bişey lazım olmuyor ben bu gece kaldım zaten ama ne kadar kalacağını öğren ona göre yedekli al yanına çok bişey lazım olmuyor

ben 3 gün kaldım terliyosun çok bolbol üst lazım oluyor terlik mutlaka lazım iç çamaşırı kağıt havlu bazen sıvı sabun bitiyo hmn doldurmıyolar o da lazım. bu arada bende de hipotroid var ayrıca piko var yani hormonlarım çok düzgün değil

Cesur Ve Güzel
Ciddi misiniz ? Bekar olduğum için emzirme konusunu açtı bilgilendirmek amaçlı bakalım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim ♥♥♥ Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Cesur Ve Güzel

Ciddi misiniz ? Bekar olduğum için emzirme konusunu açtı bilgilendirmek amaçlı bakalım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim.
evet 2 ay sonra piko yüzünden miyom ameliyatı olucam hormonlarım alt üst emzirme konusu banada açıldı ben o konuda kötü düşünmüyorum bebeğini herkes emzirmek ister ama bu demek değilki ameliyat olmamış insanın sütü olsun benim arkadaşım sağlıklı ameliyat fln olmadı ama sütü de olmadı bi süre süt anne buldular sonra tamamlayıcı süt ve mama bebeği de çok sağlıklı maşallah kuzuma

of kızlar şu bantlar yüzünden ağrılarım 2 ye katlandı göğsümde zonklama şeklinde hafif ağrım var ama bu pansuman sonrası yapıştırılan bantlar varya bana hareket ettirmiyo kafayı yedirtti bana ya

Normal onlar daha sisligi indigi zaman sizi seklinde acin oluyor agri degil aci

Ameliyat fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim bende yaptırmak istiyorum oğlum bir yaşına girdi emziriyorum hala yavaş yavaş kesmeye karar verdim acaba memeden kestikten sonra üstünden ne kadar zaman geçmesi lazım benimde önümde bekleyen miyom ameliyatım var göğüslerim sırtıma çok ağrı yapıyor biri çok büyük hamilelikten öncede büyüklerdi zaten

ben devlette oldum ücret ödemedim sadece tıbbi sütyen için ücret ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…