Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tşk ederim neden eriyen yapmadı bilmiyorum bn malzemeden çekinmeyin ücretini öderim dedim gerekeni yapıcam dedi
Ya bende ilk dusta zorlandim dikislerin uzerine ince bi bant yapistirmislar suyla yumusar nazikce cek banyonu ihmal etme pansuman yerine gececek dediler ama sonrasinada sargi olmadigi icin cok rahatladim neyse cektigin agriya deger cok guzel istediğin gibi olur herşey umarim

bant izleri aseton la kolay çıkıyormuş

Arkadaşlar aranızda vertical (lolipop) yöntemi ile ameliyat olan var mı? Göğüs altında deride büzüşme oldu mu ? izlediğim ameliyat videoları ve bazı yazılarda böyle şeyler gördüm.bir süre sonra kendiliğinden geçeceği yazıyor.bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben 27 aralıkta oldum 11. günüm iyiyim arada ufak ağrılarım oluyo normal o zaten. dün pansumana tek gittim havada güzel di yürüyüş yaptım. tek sıkıntım sırt üstü yatmak

kızlar ameliyat olacaklar eğer meme küçültmeyle birlikte kol liposuction da yaptıracaksa ,ki benim ihtiyacım oldu göğüs küçülünce kollarım sırıtttı zaten büyüktü kollarım şimdi daha büyük göründü gözüme sanki keşke ikisini kombine yaptırtsaydım neyse pazartesi gidince görüşücem hemen yapabilirse onu da yapalım dicem . burda asıl demek istediğim eğer ikisini bir olacaksanız korse olarak 2 si bir arada olan korseler var onlardan alın ben sütyeni acele aldığım için bunları düşünemedim şimdi foto paylaşıcam çok güzel ürünler var inşallah reklama girmez. sizde hataya düşmeyin diye öneride bulunmak istedim neticede ayrı ayrı para verilmesin yazık. çoluk çocuğun rızkı. burda liposuction korsesi yazması sizi yanıltmasın cerrahi korse-yelek diye geçiyor uzun uzun araştırdım. buraya markayı ve siteyi gizleyerek fotoğraf koyuyorum özelden site adı verebilirim.

Eklentiler

• Ekran Alıntısırtt.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 211
  • lşlk.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 217
  • ylk.webp
    3 KB · Görüntüleme: 218
Maasallah hala sargilariniz cikmadimi ne zaman çıkaracaklar yada dikisleriniz ne zman alınacak doktorunuza,sordunuz,mu
pazartesi kontrolüm var o zmn bakıcak dikişleri alıp almicana karar vericek. pansumanda henüz bu dikişleri almaz doktorunuz dediler İnş. o zamana kadar olur havalar soğuyacakmış üşümek istemiyorum

pazartesi kontrolüm var o zmn bakıcak dikişleri alıp almicana karar vericek. pansumanda henüz bu dikişleri almaz doktorunuz dediler İnş. o zamana kadar olur havalar soğuyacakmış üşümek istemiyorum
İnşaallah canım bian önce halledersin toparlarsin benim sargilar çıktı dikisler kabuk bağladı dökülmeye başladı bende bir ay sonra gidicem bian önce toparlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…