- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.361
tşk ederim neden eriyen yapmadı bilmiyorum bn malzemeden çekinmeyin ücretini öderim dedim gerekeni yapıcam dediÇok geçmiş olsun keşke estetik dikis yaosaymis doktorun
Ya bende ilk dusta zorlandim dikislerin uzerine ince bi bant yapistirmislar suyla yumusar nazikce cek banyonu ihmal etme pansuman yerine gececek dediler ama sonrasinada sargi olmadigi icin cok rahatladim neyse cektigin agriya deger cok guzel istediğin gibi olur herşey umarimtşk ederim neden eriyen yapmadı bilmiyorum bn malzemeden çekinmeyin ücretini öderim dedim gerekeni yapıcam dedi
bant izleri aseton la kolay çıkıyormuşYa bende ilk dusta zorlandim dikislerin uzerine ince bi bant yapistirmislar suyla yumusar nazikce cek banyonu ihmal etme pansuman yerine gececek dediler ama sonrasinada sargi olmadigi icin cok rahatladim neyse cektigin agriya deger cok guzel istediğin gibi olur herşey umarim
İz değil İzotonik ince ameliyat bantiydi islaninca bile çok zor ciktibant izleri aseton la kolay çıkıyormuş
bant izleri aseton la kolay çıkıyormuş
Evet korkarım yakar suyu degdirmeye bile cekindim açıkçasıAseton iyi bir çözücüdür çıkartıyor olabilir ama ameliyat izleri vs kısımlara değdirmemeye de özen gösterin. Oje çıkarmada kullanılan asetonlar oldukça seyreltik ama yine de kimyasal madde.
ben bel bölgemde ki bant izine sürdüm mazallahEvet korkarım yakar suyu degdirmeye bile cekindim açıkçası
Dün kontrolüm vardı doktorum çok iyi dedi bol bol dus al ki bakteri uremesin enfeksiyon kalmasın dedi binaya sonrasına kontrol verdi bende kendimi çok iyi hissediyorum zaten günlük hayatına dondumCesurveguzel Zelihaibrahim nasil son durumlar kaç gün oldu ameliyat olali.
Maasallah hala sargilariniz cikmadimi ne zaman çıkaracaklar yada dikisleriniz ne zman alınacak doktorunuza,sordunuz,muişte son halim
pazartesi kontrolüm var o zmn bakıcak dikişleri alıp almicana karar vericek. pansumanda henüz bu dikişleri almaz doktorunuz dediler İnş. o zamana kadar olur havalar soğuyacakmış üşümek istemiyorumMaasallah hala sargilariniz cikmadimi ne zaman çıkaracaklar yada dikisleriniz ne zman alınacak doktorunuza,sordunuz,mu
İnşaallah canım bian önce halledersin toparlarsin benim sargilar çıktı dikisler kabuk bağladı dökülmeye başladı bende bir ay sonra gidicem bian önce toparlarizpazartesi kontrolüm var o zmn bakıcak dikişleri alıp almicana karar vericek. pansumanda henüz bu dikişleri almaz doktorunuz dediler İnş. o zamana kadar olur havalar soğuyacakmış üşümek istemiyorum
Canim sen calisiyor musun? Eger calisiyorsan kac gun rapor aldin?İnşaallah canım bian önce halledersin toparlarsin benim sargilar çıktı dikisler kabuk bağladı dökülmeye başladı bende bir ay sonra gidicem bian önce toparlariz
Evet kollarin da varmis ama bence zayiflayarak ve sporla halletmeye calis kollari.gogusler gayet kucuk olmus cok guzelişte son halim
Bende beğeniyorum inşallah yine büyümez ve sarkmaz İnş.Evet kollarin da varmis ama bence zayiflayarak ve sporla halletmeye calis kollari.gogusler gayet kucuk olmus cok guzel
Yok canım ben ev hanimiyim çalışmıyorum.Canim sen calisiyor musun? Eger calisiyorsan kac gun rapor aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?