Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben çalışıyorum 4 gün rapor 5 gün izin aldım 4 gün daha rapor isticem hava soğudu. şimdi sorun olur diye korkuyorum yanlız raporu yatış almayın. sgk bahane edip eksik ödüyor.
Tamamdir tesekkur ederim.ben iki sene once gittigimde en az 3 hafta veririm rapor demisti.4 gun baya az geldi bana.bencede alabildigin kadar al iyice iyiles oyle git.
Yatis olarak degil de ameliyat mi yazdirmamiz gerek acaba

Tamamdir tesekkur ederim.ben iki sene once gittigimde en az 3 hafta veririm rapor demisti.4 gun baya az geldi bana.bencede alabildigin kadar al iyice iyiles oyle git.
Yatis olarak degil de ameliyat mi yazdirmamiz gerek acaba
ben rapor sıkıntı oluyo diye kendim 4 gün istedim kalanı izin alayım diye yatışı hiç karıştırmadan, direk istirahat olursa ücreti tam ödüyorlar

ben geçen yıl mayıs ayında oldum. malesef o büzüşme oldu ve ikinci ameliyatı geçirdim kasım ayında.şuan üzerinden 1 yıl geçti ama tam anlamıyla geçti diyemem

ben geçen yıl mayıs ayında oldum. malesef o büzüşme oldu ve ikinci ameliyatı geçirdim kasım ayında.şuan üzerinden 1 yıl geçti ama tam anlamıyla geçti diyemem
İkinci ameliyatı neden oldunuz???sadeçe izler için mi???? İkinci ameliyat da birinci gibi zor mu oluyor,yoksa daha kolay mı...bu süreçte göğüsleriniz tekrar büyüdü mü???meme ucu hissiniz geri geldi mi??? Geldiyse ne zaman geldi???şu an izler hala rahatsız edici şekilde belirgin mi??? Göğüs ölçünüz önceden kaçtı,şimdi kaç oldu ???? Hepsine cevap verebilirseniz çok memnun olurum.ben de 3 ay önce oldum ve cevaplarınızı merak ediyorum.şimdiden teşekkürler

O füze gibi ve taş gibi halinin tadını çıkarın,2 ay sonra o hallerinden eser kalmayacak maalesef:)))
adatepe bu şikayet ilk senden duydum başka aynı problemi yaşayan var mı acaba söylerse sevinirim okadar ameliyat olduk uğraştık kaç gün işimizden gücümüzden geri kaldık . öyle bi anda düşücek büyüyecek sarkacaksa kimse bu ameliyatı olmasın bu kadar zahmete giripte . acaba meme yerine oturmuş da sana mı öyle geliyor . ben doktora da danıştım çok fazla kilolar almadıkça yani 20 kilolar ve üstü meme büyümez yağ dokusu çıkıyor zaten dedi. birde operasyon başarılı olduysa sarkma da olmaz . göğüs 2-3 ay içinde yerine oturur zaten o füze gibi görüntü şişlikten ve tıbbi sütyenden şişlik inip ,sütyen çıkınca ve meme yumşayınca elbette o kadar yukarda durmicak dedi.ama şimdi sende böyle yorum yapınca insan tedirgin oluyor. başka bunu yaşayan var mı?

Oo cok gecmis olsun canim.bende 10 ocak sali olacagim ameliyati.bu konuyu doktora soracagim mutlaka.buzusme olmamasi icin en iyi teknik ters t sanirim ama benimki neden vertical uygulamak istiyor bir turlu anlayamadim onu...
Ikinci ameliyatinda yine gogus acildi mi yoksa sadece altindaki buzusen deri mi alindi.ve yine uzun suren bir ameliyat miydi dren falan takildi mi...
Kucuklugunden memnun musun peki kac cuptan kaca dustu?

Yaa elbette eskisi gibi bir sarkma değil bahsettigim. Ama ben o ilk halini daha çok sevmiştim doğrusunu istersen. Doktorun dediği doğru 2 ayda gerçek şeklini aldı benimki de... Şöyle söyleyeyim 2 aya kadar aynaya dik baktığımda göğüs altındaki dikişlerimi, izleri görebiliyorum, şimdi baktığımda göremiyorum... Öyle bir sarkma, rahatsız edici bir sarkma değil bahsettigim... Ben memenin biraz kendini toplayıp büyümesinden rahatsızım o kadar... Yani ilk günkü gibi füze şeklinde ve küçük kalmaları tercihimdi ama tabii ki eskiyle kıyaslanamayacak kadar iyi durumdalar allah a şükür... Evet keşke benden daha eski ameliyat olan arkadaşlar mevcut durumlarını paylaşıp, bizi meraktan kurtarsalar...
Endişendirdiysem kusura bakmayın niyetim bu değil inanın...

aslında seninki normal bi süreç elbette bende bu füze görüntüsünü beğendim ve böyle kalsın istiyorum hatta istediğim kadar küçülmüş ama neticede ilk zaman şişliğin etkisiyle filan daha yukarda görünüyor. bunları konuştum doktorumla zaten bana anlattı . kendi yerine oturunca böyle drmicak dedi. napalım inşallah iyi olur birzaman sonra kol göğüs hareketleri ile toparlatırız yeterki başarılı olsun .

Bende 2 hafta önce oldum ameliyat ama çok biçimsiz duruyor. Boyle mi kalacak diye endişe icerisindeyim.

Ameliyat öncesi 85 d takıyordum ama tam kaplamıyordu e kaptı ama ben d kapa sığmaya çalışıyordum :) dun ilk defa eski sutyenimi taktim yani 85 d biraz bol geldi yine d kap ama 80 olacak sanırım ödem gidince yani 80 d benim omuzlarım geniş d kap uygun ama sekil korkuttu beni birde sağ meme başımda değişik bi ağrı var sanki ucu yerinden çıkacakmış gibi sizde ameliyat oldunuz mu ada tepe

Evet ben de 3 ay önce oldum. Tarif ettiğiniz ağrı bir süre daha olacak. Ben de zaman zaman ucu çıkacak karşı duvara yapışacak yani öyle tazyikli bir sancı hissettim. Normal korkmayın. Yalnız cup ölçünüzü yanlış biliyorsunuz sanırım. D cup çok büyük yaa. Öyle kalmış olamaz... Bence c cup bile büyük... Yeni sütyen aldığınızda satış elemanları gerçek ölçünüzü söyler,öyle öğrenirsiniz.

İçimi rahatlattiniz biraz ben çok düşündüm olmadan önce sonra da biraz pişmanlık hissettim keske olmasamiydim diye. Yanlız en az 2 hafta gerekiyor ameliyat sonrası için ben pazartesi ise başlıcam. Doktor bu halinden yüzde 20 daha da küçülecek dedi ama bekliyorum siz kaç bedendiniz kaça düştünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…