- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.401
Özel mesaj atmıştım Size birkaç gün önce, bakın isterseniz :)))Sizinde ameliyat olduktan sonra gözünüze büyük geldi mi benim hala çok büyük geliyor gözüme ödem mi dersiniz
mrb oje dahil makyaj yasak oda özel değilse erkek refakatçi pek istemiyorlar ama bu ameliyatta mümkün mertebe tek bırakıyorlar hastayı ziyaretçilerden rahatsız olmasın diye yanına başka ka hasta vermiyorlar yoğunluğa göre. wc de evet 2 gün kendin çekemiyorsun yardımcısız direnler zorluyor. hem aşağı bakmadan Lazım başın dönüyor. 3.gün rahatlayacaksın. geçmiş olsunMrb.Ben de ayın 18in de ameliyat olacağım.Refakatçi olarak eşim kalacak yanımda sıkıntı olmaz sanırım.Yeterli olur umarım.Arkadaşım tuvalete gidince kıyafetimi bile cekemiyordum dedi,sizlerde de öyle mi oldu acaba?Bir de sezeryana girdiğimde makyajımı sildirdiler,o rumeli çıkartmak zor oldu.Bunda da makyaj sıkıntı oluyor mu acaba?
Cevap için teşekkür.Size de geçmiş olsun.Makyaj için özel likle belirttiler mi ,surmeyin diye.mrb oje dahil makyaj yasak oda özel değilse erkek refakatçi pek istemiyorlar ama bu ameliyatta mümkün mertebe tek bırakıyorlar hastayı ziyaretçilerden rahatsız olmasın diye yanına başka ka hasta vermiyorlar yoğunluğa göre. wc de evet 2 gün kendin çekemiyorsun yardımcısız direnler zorluyor. hem aşağı bakmadan Lazım başın dönüyor. 3.gün rahatlayacaksın. geçmiş olsun
Bana da oje taki toka olmasin dediler.makyaj yapma zaten goz hijyeni acisindan hic tavsiye etmem.cikip toparlaninca yaparsin insallahCevap için teşekkür.Size de geçmiş olsun.Makyaj için özel likle belirttiler mi ,surmeyin diye.
aynenCevap için teşekkür.Size de geçmiş olsun.Makyaj için özel likle belirttiler mi ,surmeyin diye.
O ilaci devlet karsiliyor plastik cerrahi yazdigi surece alabiliyorsuneveeeeeet sargılarımda çıktı ve en güzeli de banyo serbest!!!!! ooooooh çok şükür artık kendimi en pis insan hissediyorudum. bana bir krem verildi ancak ssk ödemiyor 81 tl ödedim kendisine .isim sorun olurmu bilmem ama genede yazıcam contractubex sonuçta doktora sormadan almazsınız zaten ama benim doktorum izlerin iyileşmesine büyük yardımı var ssk ödemez ama en hızlı bununla izlerin iyi olur dedi bunu sabah akşam hafif bir masajla yediricem . bu günleride gördük ya çok şükür şubata kol için liposakşın randevusu aldım kollar kalınsa göğüs küçülünce çok sırıtıyor bendede öyle oldu ona da genel anestezi yapıcak o sıkıntı verdi bana ama sorun olmicak dedi . sonda flan takmasalar bari daha miyom amliyatım var bu sene 4-5 kez anestezi alıcam Allah verede şu göğüslerimin tadını çıkaramadan ölmesem =) sağlıklı günler güzeller
oooo o sırt üstü olayına alış bence tomurcuk daha çok sırt üstü yatıcaksın ben hala dönüş yapamıyorum bu arada çok geçmiş olsunAmeliyat oldum bu sabah.drenler haric gayet iyiyim.bide sirt ustu yatmaktan sikildim.sirtim agridi.detaylari taburcu olunca yazarim.hoscakalin...
Dune gore cok daha iyiyim.sonda cikti geziyorum baya.lavaboya falan kendim gidebiliyorum.drenler ciktiginda daha rahatlayacagim insallah.oglumu cok ozledim o yuzden dusunemiyorum bile ameliyati.cuma ogleden sonra taburcu olabilirmişimtomurcuk nasılsın bugün
Sureci anlatayim sizlere biraz,
- Oncelikle devlet hastanesinde ucretsiz oldum.sadece 150 tl medical sutyen ve 95 tl varis corabi ucreti odedim.onlari da faturalandirdim ozel saglik sigortamdan tazmin edecegim.
- Egitim ve arastirma hastanesinden rapor aldim,devlette ameliyat oldum.
- 10 ocak sali sabahi 7.45 de cizim icin odaya geldi doktor.cizmeden once baş haric goguslerin resmini cekti.cizim yapti yine resim cekti.yaklasik 20-25 dakika surdu bu islemler.
- 8.45 de ameliyat masasindaydim.serum takildi.basliyoruz dediler.Ayetel kursiyi okudugumu hatirliyorum.birde uyandigimi.
- Uyanirken sayiklamadim hic.direkt konusmaya basladim doktorla.sutyeni medikalci getirecekti onu sordum.nasil gectigini sordum.doktor ne uyguladiniz bu hastaya cok guzel konusuyor dedi.
- Odaya geldim.ameliyatta sonda takmislar ve iki adet dren.sol gogsumun dreni baya doldu dun.ve yine sol gogsum daha şiş,kanama da yapti ama onemli degil dedi doktor.bende kan pihtilasmasi oldugu icin kan sulandirici igne vurmuslar ondandir dedi.sonda da bu sabah cikti.kendim gidebiliyorum artik lavaboya.
- Sag memeden 400 gr sol memeden 350 gram almis.sag soldan daha buyuk ve sarkikti.sag gogus ucu mesafesi 31 cm.di sol 29 cm.ikisini de 24 cm olacak sekilde yukari tasidi.
- Vertical yontem uyguladi.gogsun altindan koltuk altina dogru olan kesi bende yok yani ters t degil.meme basi ve I seklinde bir kesi var.
- Bugun pansumanda gordum gayet guzeller.şiş hali bile eskisinden baya kucuk.
- Bu arada ben 2 sene once ayni doktora gittigimde 117 kiloydum.bu kiloyla ameliyat edemem seni dedi.kilo ver gel yaklasik 1 er kilo alirim demisti.ama ben durumu abarttim ve 70 kiloya dustum.47 kilo verince icleri bosalmis.doktor alacak pek bisey kalmamis dedi.deri fazlaligi coktu.onlari toparladim cok fit oldun dedi.
- Cuma ogleden sonra veya pazar taburcu olacakmişim.pazar cok gec.sali ameliyat oldum.cok uzun geldi bana ama doktor garantici biraz.neyse hayirlisi artik.
- Agrim sizim yok cok sukur.
- Aklima gelenler bunlar.Sormak istediginiz birsey olursa cevaplarim.darisi isteyen herkesin basina.hic korkmayin.iyi ki olmusum diyeceginiz bi ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?