Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun tomurcuk sen kurtuldun darısı bizlere nasıl kolaymiydi süreç kollarda hareket nasıl yataktan yardım almadan kalkabiliyormusun
Kollarda hareket gayet normal canim.ilk gun yardim aldim elbette narkozdan dolayi bas donmesi oluyor cunku ama ikinci gun aldim drenleri elime kendim gezmeye basladim benim altta t dikisi olmadigi icin kol hareketlerim sinirli degil sanirim

gün gün daha iyi hissediyor insan tomurcuk direnler çıkınca rahatlayacaksın onlarla gezmek zor oluyor gerçekten . benimki ters t idi ama benim kol hareketlerimde hiç zorlanma olmadı arada hafif uyuşukluko sadece. ama hala sırt üstü yatıyorum ona da alıştım =) yapıcak bişey yok . bi de şekli otursa oh desem birde şu krem çok kötü kokuyor . ama 3 ay da ona katlanıcaz artık neyseki kış zor olmuyor kıyafetlerle de saklanıyor hepsi ben 7 şubatta kol liposakşın olucam yne anestezi alıcam ah kafam keşke aklıma gelseydi de ikisini bir yaptırsaydım anestezi almışken . neyse vardır bunda da bir hayır bakalımo deneyim nasıl olacak u arada benim doktorum lipo da yapıyor devlette onun biraz ücreti var tabi ama özelin 3 te biri memnun kalırsam o deneyimi de anlatırım herkese bol sağlıklı günler kuzucuklar .

Evet gogus kuculunce kollar daha iri duruyo ama ben baya kilo verdigim icin kol da kalmadi.hadi hayirlisi artik onu da insallah atlatirsin

Merhaba kızlar bebeklerim var bir buçuk yaşında ikiz çok zor olur mu bu ameliyatla onlara bakmak? Ama olmazsam bir gün cinnet geçirip kendim kesicem diye korkuyorum öyle sırr ve boyun ağrım var ki 37 cm benim göğüs ucuma boğazımdan doktor ölçmüştü. Artık hareket bile edemez oldum.

Ameliyat surecinde yani hastanede kalirken bir refakatci lazim mutlaka.ve evde cocuklarina bakacak birileri.sensiz durular mi peki?
Benim oglum 3.5 yasinda.annem ve kizkardesim memleketten geldi ona bakiyorlar.refakatimi de kayinvalidem yapiyor. Iyilesip eve dondugunde kendine cok dikkat etmen lazim kucagina almaman lazim bir sure.
Ama kesinlikle ol derim.buyuk rahatlik.benimki 31 cm di.seninkiler daha da sarkmis.sigara kullaniyor musun ve kac kilosun?

85 kiloyum sigara az kullanıyorum günde 2 kere falan görüştüğüm cerrah ameliyattan birkaç hafta önce sonlandır demişti. Kayınvalidem annem eşim hepsi yardımcı olacak bu süreçte. Çok istiyorum ama endişeliyim tabi.

tatlım sgara göğüs ucuna zarar veriyor ameliyat sonrası kayıp yaşayabilirsin ben kullanmıyorum rahat atlattım çooook şükür eve gelenlere dahi içirtmiyorum o derece dikkat ediyorum eee ameliyata katlandık o kadar bekledik az sabır

Bırakırım hiç umurumda değil inan canım benim bu ağırlığı yaşayan bilir, benden bir buçuktan üç kiloya yakın alacağını söylemişti. Sigara içmiyorum artık Başka dikkat etmem gereken bir şey var mı?

rutin şeyler ağır kaldırmamak , ağır sporlar yapmamak , tıbbi sütyen takmak verilen kremi aksatmamak gibi basit konulara dikkat etmen yeterli

Hayır kendi meme ucun olacak.hatta meme uçlarını da küçültüyorlar...göğüslerle ahenkli bir hale getiriyorlar...genç kızlığınızdaki gibi küçük meme uçlarınız oluyor...o konuda endişe etmeyin

Hic ama hic endiselenecek birsey yok.bakacak yardim edecek kisiler olduktan sonra rahat edersin.bir omur tasimaktansa agrilarini cekmektense ol gitsin.sonra ozguvenin yerine gelecek.istedigini alip giyebileceksin sonrasini dusun hep.ameliyat esnasini dusunme.sigarayi birakirsin.kilon da fena degil biraz daha versen super olur ama daha fit olursun

meme ucunda sıkıntı yok bende koyu halka çoktu onu da küçültmüş hatta özelden atayım bak dikiş lerden korkmicaksan

Ne güzel moral oldu bu. Çok teşekkür ederim. Haftaya cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek. 10 kilo daha versem zaten boyum 173 göğüslerden de 3 kilo kadar gidecek, ikizlerimin mahvettiği vücudumu toplarım sanırım Doktor ameliyattan sonra daha rahat kilonu atacaksın hareket kabiliyetin artınca demişti. Heyecanlıyım.

Oo boyda uzunmus.sen zaten kilonu cok gostermiyorsundur ama bi 75 olsan afet olursun.78 e dussen bile yeter ameliyat sonrasi 75 oluyosun dogal olarak sende raporla mi olacaksin ucretli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…