Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Oo boyda uzunmus.sen zaten kilonu cok gostermiyorsundur ama bi 75 olsan afet olursun.78 e dussen bile yeter ameliyat sonrasi 75 oluyosun dogal olarak sende raporla mi olacaksin ucretli mi?
Rapor çok rahat alırsın dedi doktorum haftaya tekrar görüşeceğim sizi haberdar ederim desteklerinize ihtiyacım var. Belki hemen gün verir

Rapor çok rahat alırsın dedi doktorum haftaya tekrar görüşeceğim sizi haberdar ederim desteklerinize ihtiyacım var. Belki hemen gün verir
Universite hastanesi mi egitim arastirma mi? Ben devlette oldum cok cabuk sira geldi bana. Evet 37 cm e kesin rapor cikar.sadece medical sutyen parasi odersin. E o kadar da olsun yani feda olsun

Universite hastanesi mi egitim arastirma mi? Ben devlette oldum cok cabuk sira geldi bana. Evet 37 cm e kesin rapor cikar.sadece medical sutyen parasi odersin. E o kadar da olsun yani feda olsun
Aynen Eğitim araştırmada olacağım nasipse umarım bir an evvel biter bu çile yaza kadar toparlanmış olurum

tomurcukkk öncelikle geçmiş olsun.. Aynı şehirde olmamızdan dolayı çok yakından takip ediyorum seni.. Ameliyatının başarılı ve kolay geçmesine inan çok sevindim. Bu bana cesaret ve moral verdi çünkü. Eşime de bahsettim böyle böyleymiş diye..(senden değil, ameliyat olayından bahsettim yanlış anlama) Benim bebeğim 9 aylık ve emziriyorum. Aslında daha zaman var benim için ama yine de yakın takibe geçtim şimdiden..

Kendi ölçümümü kendim yaptım dün, köprücükten memeucuna 30cm var.. illa yanılma payım vardır ama devlet karşılar diye düşünüyorum. tekrardan çok geçmiş olsun lütfen burayı sürekli güncellemeyi unutma.. Sevgiler

cesurvegüzel konuyu çok sıkı takip ettiğim için senin durumunu da izliyorum yakından. acaba sakıncası yoksa bana fotoğraflarını atabilir misin? seninki Ters T kesim ya, biraz merak ediyorum dikişlerini (realselfte epey ters T var) mesela ttomurcukkk lolipop olmuş.. benim de areola denen kahverengi bölümüm çok fazla mesela ama dikiş izlerinden falan çekiniyorum.. umarım yollarsın.. Sana da çok geçmiş olsunn.. Sevgiler..

emzrme işinbitince hemen yaptırmanı tavsiye ederim. rahatlıyacaksın ilk hafta kendine kızabilirsin ama sonrası kolay geçiyor eşinde destek verdikten sonra sorun yok sana resim gönderiyorum . ama mahremime dikkat etmeni rica ediyorum. resmi indirmeden bakarsn sevinirim fikir edinme amaçlı gönderiyorum hayır için çünkü ben çok soru işaretiyle girdim resimler olsa fikir edinmiş olurdum pinpirik bir insan olarak . sağlıcakla kal .

Merhaba canim.ayni sehirdeymisiz ne guzel seve seve yardimci olur tavsiyelerde bulunurum.
Benim hemsirelerden bir tanesi de yaptiracakmis ameliyati.doktor bana pansuman yaparken soyledi.ama emziriyormus uretim dursun oyle yaptircam dedi hemsire.bende sordum hocam emzirmeden sonra kac ay gecmesi gerek dedim takriben 6 ay yeterli dedi...
Lolipop yonteminden cok memnun kaldim ben.cok az dikisim var ve piramit gidi degil yusyuvarlak duruyor gogusler.benim meme ucunu da kucultmus.areola kismi yani cok guzel.
Realselfe bende cok baktim.ters t de var lolipop da.lolipopun ameliyatini bile izledim hatta
Dedigim gibi ozelden de yazabilirsin seve seve yardimci olurum

S
saol canım ya bende tedirgin oldum dikislerim açılacak gibi sizliyor bazen hayirlisiyla şöyle bi iki ay falan gecseydi üzerinden tamamen bi iylesseydik
oda olur inş. benim dikişlerim in arası böyle açılmış gibi duruyor doktor sorun yok dedi yanlar tutmuş birbirine ortalarda sanki açık var gibi biz evham yapıyoruz heralde. yinede dikkat edelim ağır filan kaldırmayalım ben bugün dolmuşa bindim tıkış tıkıştı ayakta kaldım sonra genç bi delikanlı kalktı yerini verdi o şekilde gitsem sıkıntı olacaktı bazı insanlar hayvan gibi binip ayaktakileri sıkıştırıyor. 2 ay daha sabır bu arada sen sağa sola dönüyo musun uykuda

birde bir sorunum daha var bnm ameliyat dikişi min bir yerinde sarı sıvı var iltihap kapmış ola bilir mi acaba

birde bir sorunum daha var bnm ameliyat dikişi min bir yerinde sarı sıvı var iltihap kapmış ola bilir mi acaba
evet çok rahat uyuyorum sağına soluma donmede sıkıntı yok şükür benimde dikislerim döküldü komple sadece çok hafif pembe bi iz var ama bi yer kabuk bağlamış gibi ordan kanama yapiyo biraz tedirgin etti beni ama sen o iltihaplanma işini ihmal etme bence öyleyse sıkıntı olabilir

yarın doktora da ulaşamam başka bir hastanenin aciline mi gitsem acaba acil doktoru anlar heralde iltihap durumu varsa

Bence de ihmal etme canım sonra o küçücük yer bütün dikişi kaplar küçükken belki bi krem verir yada bi hap cogalmadan geçer inşaallah bi sıkıntı yoktur

Selam herkese bugun taburcu oldum oglen.sukur evimdeyim ogluma kavustum.
Drenler cok ama cok rahat cikti hic hissetmedim korkacak birsey yok yani.ustelik iki tane hortum koymus her birine iyi bosaltsin kani diye.4 hortum cekti hicbirini anlamadim.
Pazar gunu banyo serbest.banyodan sonra gazlibez koyup flasterle kapatacagim kendim.birde merhem verdi uclarina surmek icin.antibiyotik ve agri kesici de vermis.gun asiri banyo yap dedi.carsamba gunu de kontrolum var.

İyi geceler arkadaslar 7 subatta amaliyatim var sizlere bir kac sorum cvplarsaniz sevinirim
1.bir bucuk yasinda oglum var onu en erken ne zamn kucagima alabilirim.
2.amaliyattan odaya getirdiklerinde ciplakmi oluyoruz(refakatci kv olucak cok utanirim)
3.amaliyattan 10 gun sonra kursum basliycak o sureye kadar nekadar iyilesmis olurum.
4. Egitim arastirma hastanelerinde erkek refakatci alirlarmi.

Birde malesef 100 kiloyum ve veremedim bir turlu kilolu olup amaliyat olan varmi
ben 93 üm oldum ameliyat giysisiyle geliyosun üstün kapalı oluyor. göğüs ameliyatında odaya başka hasta almıyorlar genelde yoğunluğa bağlı öyle olursa eşin gelir. ama hasta olursa yanında çıkarırlar. Bn 3 haftadır dikkat ediyorum ona rağmen sol göğsümde sarı bi akıntı var iltihap mı dikişmi yara mı iyi oluyor çözemedim bugün hast. gidicem baktırmaya. iltihap a fln dikkat etmen lazım öyle hmn toplu taşımaya filan binemezsin malum insanlarımız ittirip kaktırıyo insanı. çocuk olayına gelince onuda hemn kucağına almamalısın. çocuk bu ani hareket filan yapar sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…