Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba hanımlar ameliyat olalı daha 1 yıl bile olmadı 9 ay geçti. Ben bu ameliyattan önce nasıl dayanıyormuşum o ağırlıklara diyorum öyle rahatım ki anlatamam, yaşayan bilir ancak... Bu ameliyatı keşfeden kişiden Allah razı olsun

fidan26 acaba fotoğraf koyabilir misiniz sayfaya. Yani kıyafetli falan. Yüzünüzü de kesin isterseniz.. "öncesi" "sonrası" fotolarına çok ihtiyacım var..

Bir de yaşadığınız zorluklar oldu mu? Tam iyileşme (dikiş izlerinin yokolması vs) ne kadar sürdü?
Ne kadardan ne kadara küçükdü göğüsleriniz?

Yani kıscası bol bol ayrıntı verebilirseniz sayfa olarak herkes müteşekk^r olacaktır diye düşünüyorum (özellikle de ben =D )

Resim nasıl koyulur bilmiyorum. Zorluklar tabiki oldu. Ameliyat sonrası dr ilaç veriyor zaten, onlar ağrıları azaltıyor. Drenler çıkınca baya rahatladım. Medikal sütyen kullandım. Hep sırtüstü yatmak gerekiyor. Kesik olan yerler ve meme uçlarında sızılar oluyor. Ama bunların hepsi bir süreç. Mutlaka geçecek. Benim çok uzun sürmedi, çabuk toparladım. Nisan da 1 sene olacak. Şu an ağrı sızı hiç bişey yok, istediğim sütyeni kullanıyorum. Ama izler daha belli gitgide soluyor yani tenimin rengine yaklaşıyor. Ameliyat sonrasında bazıları izleri gidermek için krem kullanıyomuş, benim dr um kesinlikle tavsiye etmedi, kullanmadım

Cvplarin icin saol canim sanda cok gecmis olsun direnler kac gunde cikti acaba.bide izmirde bu amaliyati olan varmi

Beden yazmayı unutmuşum. Dr ameliyattan önce E beden old

kızlar az önce waikikiden ve pentiden sporcu sütyenleri aldım tıbbi sütyeni yıkayınca bunlardan giyicem kuruyana kadar 1 ay dolunca da tamamen bunlardan giyicem bi süre acaba sporcu sütyeninde kriter var mı ben içi sünger destekli olanlardan aldım bilgisi olan varsa yeşillendirebilir mi bu arada doktora gittim hafif enfekte olmuş yaram doktoruma gideyim mi dedim. gerek yok verdiği antibiyotiği devam ettir yarayı elleme arada pansuman yap geçer dedi. canım sıkıldı böyle olduğu için . Allah beterinden korusun ameliyat olanlar daha dikkatli olsun yara enfekte olabiliyor hafifte olsa korkutuyor işte.

aldıklarım bunlar ve hepsi M/L benki sporcu sütyeninde XL alan biriyken bu bedene düşmesine inanamıyorum hemde henüz şiş

Eklentiler

• 15996185_10209239255551088_196570063_n.webp
    3 KB · Görüntüleme: 87
  • 16111437_10209239255791094_1679026559_n.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 16117565_10209239255471086_537876003_n (1).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 84
Cvplarin icin saol canim sanda cok gecmis olsun direnler kac gunde cikti acaba.bide izmirde bu amaliyati olan varmi
direnler bende 4.gün çıktı işte biraz wc giderken zor oluyo elinde gezdirmek biyere takıcam fln diye korkuyosun çıkarken can acıtmıyo. bnm tek sıkıntım sonda olmuştu. çok şükür

Benimde oldu biraz enfeksiyon rifocin diye bi ampul al eczaneden kulak çubuğuyla yaranın üstüne sur dedi öyle yapıyorum yarayı kuru tutmaya çalışıyorum bende bugün yedek sutyen aldım anica diye bi marka rahat ama aklıma takılan bisey var hala çok ödemin var mi sanırım seninde 3 hafta oldu ameliyat olalı

ödemim var evet ayrıca zonklama ve sızlama da devam ediyor. henüz ölçüm belli olmuyor

Bana sanki şu görüntüsünden farklı bir görüntü gormicek misim gibi geliyor cup hala d cup ben ameliyata girmeden önce de d cup ti sende çapında bi değişiklik var mi

görsel açıdan çok fark etti. hatta olumlu görüşler aldım. abla gitmişsin ufalmışsın çok zayıf görünüyorsun, fit olmuşsun gibi. çok motive edici sözler duydum. çok mutlu oldum. kıyafetlerde de fark etti. ödem konusunda kafaya takma onlar daha inecek. şekil alması en az 3 ay deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…