- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.481
1 kilo dedi
1 kilo dedi
eğitimi bilmiyorum bnmki devlet hast.
Merhaba emzirmeyi ne zaman bıraktınız peki? Benim 3 ay oldu dayanamıyorum sırt ağrılarına artık umarım alır ameliyata bir an evvel...Ben de 18inde olacağım.Bir 16aylik bebeğim var.O beni de düşündürüyor.Bakalım hayırlısı.Öncesi sonrası.fotolara benim de ihtiyacım var olanlar yollarda sevinirim.Bu arada benimkiler oldukça büyük.Sanırım amca ç cup olur
Emzirmeyi ne zaman bıraktınız peki ?Bende egitimde olucam 3 gun sonra direnleri cikartir eve gondeririz dedi doktor ins daha fazla kalmam bi 18 aylik bebegim var cunku
Emzirmeyi 8ay önce bıraktım.En az3-6ay sonra operasyon olabiliyorsunuz.Süt üretiminin ne zaman tam olarak biittigine bağlı.Kimi üçüncü ayda olabiliyor kimisi degilMerhaba emzirmeyi ne zaman bıraktınız peki? Benim 3 ay oldu dayanamıyorum sırt ağrılarına artık umarım alır ameliyata bir an evvel...
Cok gecmis olsun.bende 10 ocakta ameliyat oldum.sizinki hangi yontemle yapildi.benimki vertical (lolipop). Suan fuze gibi duruyor ve yusyuvarlak.sanki silikon koydurmus gibi dimdikMerhaba hanımlar ameliyat olalı daha 1 yıl bile olmadı 9 ay geçti. Ben bu ameliyattan önce nasıl dayanıyormuşum o ağırlıklara diyorum öyle rahatım ki anlatamam, yaşayan bilir ancak... Bu ameliyatı keşfeden kişiden Allah razı olsun
Merhaba canim.sukur iyiyim.dun ilk banyomu yaptim.pansumanimi yaptik esimle.fazla bi agrim yok ara sira sizlama oluyor.simdilik his de yok uyusuk uclari.ama duruslari guzel zamanla da oturacak insallah.sol tarafim biraz daha şiş ve morluklar var.sag daha iyitomurcukkk tekrardan geçmiş olsun.. neredeyse 1 hafta olacak ameliyat olalı.. Nasılsın, durumlar, gelişmeler, zorluklar, kolaylıklar???
biliyorsun aynı şehirdeyiz ve doktor olayı çok önemli.. Sıkı takibindeyim.. Eğer fotoğraf yükleyeceksen beni takip edebilir misin, görebileyim ben de..
Allah nasip eder o gunleri gorursek ben yazarim canim.resim de atarim ozelden.cunku yillardir bu siteye uyeyim ve hic ihmal etmedim.diyet gunlugum var her gun girerim.117 kilodan 70 kiloya indim bu site sayesinde.o yuzden ben bu sayfalari okuyarak bircok hayalime kavustum.herkese yardimci olmaliyim ki onlar da tereddut etmeden yaptirsinlarcesurveguzel en son hafif bi enfeksiyon durumun vardı. Sen nasılsın? Sen de benim gibi birazcık evhamlı birisin. Sen de takibimdesin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Tüm ameliyat olan arkadaşlar lütfen biz olacaklara biraz daha yardımcı olun..
Özellikle üstünden 4-5 aydan fazla süre geçen kişiler.. Durumlar nasıl? İzler nasıl? Krem kullanmak (cantraktubex vs) fark ettiriyor mu sizce?
1 seneden fazla zaman geçirip memnuniyeti yok olan biri var mı? (eski haline döndü vs gibi..)
İsteyen fotoğraf gönderebilir. Tüm vebal benim; mahremiyet konusunda aşırı hassasımdır.. Foto derken kıyafetlli de olabilir yanlış anlaşılma olmasın..
Fotoğraftan ziyade tecrübeler ve yaşananlar da aşırı önemli tabi..
Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?