Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende egitimde olucam 3 gun sonra direnleri cikartir eve gondeririz dedi doktor ins daha fazla kalmam bi 18 aylik bebegim var cunku

Ben de 18inde olacağım.Bir 16aylik bebeğim var.O beni de düşündürüyor.Bakalım hayırlısı.Öncesi sonrası.fotolara benim de ihtiyacım var olanlar yollarda sevinirim.Bu arada benimkiler oldukça büyük.Sanırım amca ç cup olur

ben 4. gün çıktım hastane rahattı bnm çocuğum yok bekarım o yüzden arkayı düşünmedim rahat rahat kaldım. meme ameliyatında mümkün olduğunca başka hasta almıyolarmış odaya rahatsız olunmasın diye bnm önceki mesajlarda öncesi sonrası fotolar vardı bana ait değil ama pinperest ten aldım yabancı kadınlar bir bakın yine fikir olur

buarada sırta bele yapışan bant izleri dalin in bebek yağıyla kolayca çıkıyor tabi yaraya ve dikişe getirmemek şartıyla .

Merhaba emzirmeyi ne zaman bıraktınız peki? Benim 3 ay oldu dayanamıyorum sırt ağrılarına artık umarım alır ameliyata bir an evvel...

Merhaba emzirmeyi ne zaman bıraktınız peki? Benim 3 ay oldu dayanamıyorum sırt ağrılarına artık umarım alır ameliyata bir an evvel...
Emzirmeyi 8ay önce bıraktım.En az3-6ay sonra operasyon olabiliyorsunuz.Süt üretiminin ne zaman tam olarak biittigine bağlı.Kimi üçüncü ayda olabiliyor kimisi degil

Cok gecmis olsun.bende 10 ocakta ameliyat oldum.sizinki hangi yontemle yapildi.benimki vertical (lolipop). Suan fuze gibi duruyor ve yusyuvarlak.sanki silikon koydurmus gibi dimdik
şişlikler ne zaman inecek ve asil seklini ne zaman alacaklar cok merak ediyorum.sizde bu surec nasildi?

tomurcukkk tekrardan geçmiş olsun.. neredeyse 1 hafta olacak ameliyat olalı.. Nasılsın, durumlar, gelişmeler, zorluklar, kolaylıklar???

biliyorsun aynı şehirdeyiz ve doktor olayı çok önemli.. Sıkı takibindeyim.. Eğer fotoğraf yükleyeceksen beni takip edebilir misin, görebileyim ben de..

Merhaba canim.sukur iyiyim.dun ilk banyomu yaptim.pansumanimi yaptik esimle.fazla bi agrim yok ara sira sizlama oluyor.simdilik his de yok uyusuk uclari.ama duruslari guzel zamanla da oturacak insallah.sol tarafim biraz daha şiş ve morluklar var.sag daha iyi
Foto eklersem ozelden atarim zaten.album seklinde yayinlamam canim.aklimdasin merak etme bu halleri pek ic acici degil biraz daha toparlanayim resimler cekip atarim

cesurveguzel en son hafif bi enfeksiyon durumun vardı. Sen nasılsın? Sen de benim gibi birazcık evhamlı birisin. Sen de takibimdesin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Tüm ameliyat olan arkadaşlar lütfen biz olacaklara biraz daha yardımcı olun..
Özellikle üstünden 4-5 aydan fazla süre geçen kişiler.. Durumlar nasıl? İzler nasıl? Krem kullanmak (cantraktubex vs) fark ettiriyor mu sizce?
1 seneden fazla zaman geçirip memnuniyeti yok olan biri var mı? (eski haline döndü vs gibi..)
İsteyen fotoğraf gönderebilir. Tüm vebal benim; mahremiyet konusunda aşırı hassasımdır.. Foto derken kıyafetlli de olabilir yanlış anlaşılma olmasın..
Fotoğraftan ziyade tecrübeler ve yaşananlar da aşırı önemli tabi..

Herkese sevgiler...

Allah nasip eder o gunleri gorursek ben yazarim canim.resim de atarim ozelden.cunku yillardir bu siteye uyeyim ve hic ihmal etmedim.diyet gunlugum var her gun girerim.117 kilodan 70 kiloya indim bu site sayesinde.o yuzden ben bu sayfalari okuyarak bircok hayalime kavustum.herkese yardimci olmaliyim ki onlar da tereddut etmeden yaptirsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…