Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar izmir yesilyurt egitim arastirma hastanesinde amaliyat olan varsa memnunlarmi
Ben de orada olmak istiyorum bu cuma randevum var bakalım ne diyecek doktor, size gelişmeleri aktarırım. Doktorum Murat Tüzüner. Daha önce görüşmüştüm çok ilgiliydi.

enfeksiyon için küçük tedbirler aldım kendi doktorumla randevuma 2 hafta var aynı şehirde değiliz o sebeple başka bir hastaneye gittim doktorun talimatıyla antibiyotik başladım temizliğine dikkat ediyorum açık yara için teramisin kullanıyorum şuan iyi gibi inşallah sıkıntı yaratmadan atlatırım genel durumum iyi. bugün işede başladım. dolmuş sorun oluyo biraz itiş kakış. dikkat etmk lazım. 2 ay böyle sakınıcam. bu kadar uğraştık.

Canım ne kadar sürede işe başlayabildin ?

bugün 21.günüm işe de bugün başladım aslında geçen haftada başlayabilirdim .ama hava şartları uygun değildi. riskeatmadım. ah keşke arabamı satmasaydım dolmuşdan muzdaribim bugün buanın pazarıydı tıkış tıkış giderken ödüm koptu .

Çok zor gerçekten bizim insanlarımız da malum. Benim 2 haftada dönmem lazım işe. Çoğu bitirdin sen azı kaldı. Darısı bizlere

Çok zor gerçekten bizim insanlarımız da malum. Benim 2 haftada dönmem lazım işe. Çoğu bitirdin sen azı kaldı. Darısı bizlere
inşallah ama zaman hızla akıp geçiyor benim şu enfekte olma durumum olmasa herşey yolunda o braz canımı sıktı onu da inşallah atlatırım sonrası daha kolay inşallah

inşallah ama zaman hızla akıp geçiyor benim şu enfekte olma durumum olmasa herşey yolunda o braz canımı sıktı onu da inşallah atlatırım sonrası daha kolay inşallah
Sıkma canını benim de doğumdan sonra sezeryan yerimde olmuştu hafif ama çabuk geçti içini ferah tut

E esk11 biraz daha detay vermelisiniz bence. Yaşadığınız şehir ya da aklınızdaki isim vs gibi.. buradaki herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi biraz daha detay vermelisiniz..

E esk11 biraz daha detay vermelisiniz bence. Yaşadığınız şehir ya da aklınızdaki isim vs gibi.. buradaki herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi biraz daha detay vermelisiniz..
Alanya/Antalya da yaşıyorum İstanbul- Antalya daki dr lar dan olabilir ben 2013 de a-plast Mehmet ve Refik özerdem ile görüştüm ama çok pahalı geldi üç yıl içinde üç kez belimden ameliyat oldum artık estetik şart oldu

İZLER İÇİN DEĞİL, GÖĞSÜN ALTINDAKİ BÜZÜŞMEDEN DOLAYI OLDUM.SÜTYEN DEYİNCE CANIMI ACITIYORDU. BİRİNCİ KADAR ZOR OLMADI, YARIM SAAT FALAN SÜRDÜ. İLK YAPILDIĞI HALİ GİBİ KALMIYOR,BÜYÜYOR MALESEF. MEME UCU HİSSİM BENİM 3-4 HAFTA İÇERİSİNDE GELDİ. BUNDA SİGARA İÇMEMEMİN FAYDASI OLMUŞTUR SANIRIM.İZLER SİLİK BİR KIRMIZILIK ŞEKLİNDE ÇOK BELİRGİN DEĞİL Kİ BEN KANTRON YAĞI 1-2 AY KULLANDIM SADECE BUNA RAĞMEN İYİ DURUMDA.

YARIM SAAT FALAN SÜRDÜ. LOLİPOĞ YÖNETİMİ YAPILDI YİNE AMA MEMENİN KENARLARI DEĞİL ALT KISMINI AÇMIŞ DİK İNEN KISMINI, TEKRAR DİKMİŞ. DİREN TAKILMADI İKİNCİDE. VALA BANA KALSA DAHA KÜÇÜK OLSUNLAR İSTERDİM. TAMAMEN PSİKOLOJİK AMA BENİMKİ :)

BEN VARIM. O İLK HALİNDEN ESER YOK. O ZAMANDAN BU YANA 4 KİLO ALDIM. BELKİDE ONDANDIR,YADA YUMUŞAMASINDANDIR BİLMİYORUM.BELKİDE PSİKOLOJİKTİR

O ilk halinden eser yok mu?
Yani hiç olmamış gibi mi? Yok canım değildir öyle.. Değil di mi?

Yani ilk yapıldıktan sonra yeni yetişen genç kız gibi küçük ve dik durması elbet gidiyordur. Zaten yerçekimi varken mümkün değil.. Ama eşleri, çevreyi ve kendimizi o kadar ikna edip en başa dönmek nasıl olur ki?

cesurveguzel sesin çok çıkmıyor diye endişelenmiştim ama anladığım kadarıyla işe başlamışsın..

tomurcukkk nasıl gidiyor?

Yarin kontrolum var.simdilik hersey yolunda gibi.lolipop yontemiyle oldugu icin deri alti buzusmeleri bende de var suan.zamanla gecer insallah.
Buyukluklerine gelince benim o kadar sarkik ve deri fazlaligi vardi ki suanki şiş halleri bile eskisinden kucuk.ben iyi ki olmusum diyorum cunku bel ve sirt agrimdan eser kalmadi.sadece sirt ustu yattigim icin sabahlari biraz agriyor onu da esim biraz masaj yaparak dagitiyor.
Zaten oyle aman aman da kucuk olmasini istemem.sarkik olmasin yeter benim icin.herkesin beklentisine gore degisir bu is.Allah herkesin gonlundekini versin insallah...

Benim doktorumda cuneyt bey pazartesi tahliller icin gidicem bakalim hayrlisi artik
Sizin süreç nasıl oldu? Tahlili kaç gün sonraya verdiler ya da ameliyat gününü şimdi ben cuma gitsem en erken ne zamana olur her şeyim ve kaç kere gitmem gerekir işten izin almak istemiyorum da.

hahah ay yok o kadar da değil tabikiii :) eski hali büyük ve sarkıktı. şimdi dik ama yumuşaklar. onun demek istedim.ele avuca gelen cinsten oldu. benim istediğim daha küçük olmasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…