- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.501
Ben de orada olmak istiyorum bu cuma randevum var bakalım ne diyecek doktor, size gelişmeleri aktarırım. Doktorum Murat Tüzüner. Daha önce görüşmüştüm çok ilgiliydi.Arkadaslar izmir yesilyurt egitim arastirma hastanesinde amaliyat olan varsa memnunlarmi
enfeksiyon için küçük tedbirler aldım kendi doktorumla randevuma 2 hafta var aynı şehirde değiliz o sebeple başka bir hastaneye gittim doktorun talimatıyla antibiyotik başladım temizliğine dikkat ediyorum açık yara için teramisin kullanıyorum şuan iyi gibi inşallah sıkıntı yaratmadan atlatırım genel durumum iyi. bugün işede başladım. dolmuş sorun oluyo biraz itiş kakış. dikkat etmk lazım. 2 ay böyle sakınıcam. bu kadar uğraştık.cesurveguzel en son hafif bi enfeksiyon durumun vardı. Sen nasılsın? Sen de benim gibi birazcık evhamlı birisin. Sen de takibimdesin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Tüm ameliyat olan arkadaşlar lütfen biz olacaklara biraz daha yardımcı olun..
Özellikle üstünden 4-5 aydan fazla süre geçen kişiler.. Durumlar nasıl? İzler nasıl? Krem kullanmak (cantraktubex vs) fark ettiriyor mu sizce?
1 seneden fazla zaman geçirip memnuniyeti yok olan biri var mı? (eski haline döndü vs gibi..)
İsteyen fotoğraf gönderebilir. Tüm vebal benim; mahremiyet konusunda aşırı hassasımdır.. Foto derken kıyafetlli de olabilir yanlış anlaşılma olmasın..
Fotoğraftan ziyade tecrübeler ve yaşananlar da aşırı önemli tabi..
Herkese sevgiler...
Canım ne kadar sürede işe başlayabildin ?enfeksiyon için küçük tedbirler aldım kendi doktorumla randevuma 2 hafta var aynı şehirde değiliz o sebeple başka bir hastaneye gittim doktorun talimatıyla antibiyotik başladım temizliğine dikkat ediyorum açık yara için teramisin kullanıyorum şuan iyi gibi inşallah sıkıntı yaratmadan atlatırım genel durumum iyi. bugün işede başladım. dolmuş sorun oluyo biraz itiş kakış. dikkat etmk lazım. 2 ay böyle sakınıcam. bu kadar uğraştık.
Çok zor gerçekten bizim insanlarımız da malum. Benim 2 haftada dönmem lazım işe. Çoğu bitirdin sen azı kaldı. Darısı bizlerebugün 21.günüm işe de bugün başladım aslında geçen haftada başlayabilirdim .ama hava şartları uygun değildi. riskeatmadım. ah keşke arabamı satmasaydım dolmuşdan muzdaribim bugün buanın pazarıydı tıkış tıkış giderken ödüm koptu .
inşallah ama zaman hızla akıp geçiyor benim şu enfekte olma durumum olmasa herşey yolunda o braz canımı sıktı onu da inşallah atlatırım sonrası daha kolay inşallahÇok zor gerçekten bizim insanlarımız da malum. Benim 2 haftada dönmem lazım işe. Çoğu bitirdin sen azı kaldı. Darısı bizlere
Sıkma canını benim de doğumdan sonra sezeryan yerimde olmuştu hafif ama çabuk geçti içini ferah tutinşallah ama zaman hızla akıp geçiyor benim şu enfekte olma durumum olmasa herşey yolunda o braz canımı sıktı onu da inşallah atlatırım sonrası daha kolay inşallah
saolasın Allah yardımcımız olsun.Sıkma canını benim de doğumdan sonra sezeryan yerimde olmuştu hafif ama çabuk geçti içini ferah tut
Alanya/Antalya da yaşıyorum İstanbul- Antalya daki dr lar dan olabilir ben 2013 de a-plast Mehmet ve Refik özerdem ile görüştüm ama çok pahalı geldi üç yıl içinde üç kez belimden ameliyat oldum artık estetik şart oldu
İkinci ameliyatı neden oldunuz???sadeçe izler için mi???? İkinci ameliyat da birinci gibi zor mu oluyor,yoksa daha kolay mı...bu süreçte göğüsleriniz tekrar büyüdü mü???meme ucu hissiniz geri geldi mi??? Geldiyse ne zaman geldi???şu an izler hala rahatsız edici şekilde belirgin mi??? Göğüs ölçünüz önceden kaçtı,şimdi kaç oldu ???? Hepsine cevap verebilirseniz çok memnun olurum.ben de 3 ay önce oldum ve cevaplarınızı merak ediyorum.şimdiden teşekkürler
Oo cok gecmis olsun canim.bende 10 ocak sali olacagim ameliyati.bu konuyu doktora soracagim mutlaka.buzusme olmamasi icin en iyi teknik ters t sanirim ama benimki neden vertical uygulamak istiyor bir turlu anlayamadim onu...
Ikinci ameliyatinda yine gogus acildi mi yoksa sadece altindaki buzusen deri mi alindi.ve yine uzun suren bir ameliyat miydi dren falan takildi mi...
Kucuklugunden memnun musun peki kac cuptan kaca dustu?
adatepe bu şikayet ilk senden duydum başka aynı problemi yaşayan var mı acaba söylerse sevinirim okadar ameliyat olduk uğraştık kaç gün işimizden gücümüzden geri kaldık . öyle bi anda düşücek büyüyecek sarkacaksa kimse bu ameliyatı olmasın bu kadar zahmete giripte . acaba meme yerine oturmuş da sana mı öyle geliyor . ben doktora da danıştım çok fazla kilolar almadıkça yani 20 kilolar ve üstü meme büyümez yağ dokusu çıkıyor zaten dedi. birde operasyon başarılı olduysa sarkma da olmaz . göğüs 2-3 ay içinde yerine oturur zaten o füze gibi görüntü şişlikten ve tıbbi sütyenden şişlik inip ,sütyen çıkınca ve meme yumşayınca elbette o kadar yukarda durmicak dedi.ama şimdi sende böyle yorum yapınca insan tedirgin oluyor. başka bunu yaşayan var mı?
Canım ne kadar sürede işe başlayabildin ?
Benim doktorumda cuneyt bey pazartesi tahliller icin gidicem bakalim hayrlisi artikBen de orada olmak istiyorum bu cuma randevum var bakalım ne diyecek doktor, size gelişmeleri aktarırım. Doktorum Murat Tüzüner. Daha önce görüşmüştüm çok ilgiliydi.
Yarin kontrolum var.simdilik hersey yolunda gibi.lolipop yontemiyle oldugu icin deri alti buzusmeleri bende de var suan.zamanla gecer insallah.O ilk halinden eser yok mu?
Yani hiç olmamış gibi mi?Yok canım değildir öyle.. Değil di mi?
Yani ilk yapıldıktan sonra yeni yetişen genç kız gibi küçük ve dik durması elbet gidiyordur. Zaten yerçekimi varken mümkün değil.. Ama eşleri, çevreyi ve kendimizi o kadar ikna edip en başa dönmek nasıl olur ki?
cesurveguzel sesin çok çıkmıyor diye endişelenmiştim ama anladığım kadarıyla işe başlamışsın..
tomurcukkk nasıl gidiyor?
Sizin süreç nasıl oldu? Tahlili kaç gün sonraya verdiler ya da ameliyat gününü şimdi ben cuma gitsem en erken ne zamana olur her şeyim ve kaç kere gitmem gerekir işten izin almak istemiyorum da.Benim doktorumda cuneyt bey pazartesi tahliller icin gidicem bakalim hayrlisi artik
O ilk halinden eser yok mu?
Yani hiç olmamış gibi mi?Yok canım değildir öyle.. Değil di mi?
Yani ilk yapıldıktan sonra yeni yetişen genç kız gibi küçük ve dik durması elbet gidiyordur. Zaten yerçekimi varken mümkün değil.. Ama eşleri, çevreyi ve kendimizi o kadar ikna edip en başa dönmek nasıl olur ki?
cesurveguzel sesin çok çıkmıyor diye endişelenmiştim ama anladığım kadarıyla işe başlamışsın..
tomurcukkk nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?