Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun, çok iyi yapmışsınız, bundan sonra çok rahat edeceksiniz. Yöntemi hiç bilmiyorum :) şişlikler için de bişey söyleyemem ama benim çok uzun sürmedi, ben ayrıca ödemi daha çabuk atabilmek için adaçayı içiyordum, hergün iki çay bardağı, belki onun da etkisi olmuştur.

Ters t yonteminin altindaki kesi yok canim lolipopta.areola etrafi ve asagi dogru inden dikey bir kesi var o kadar.bu yuzden deri katlanmis gibi gorunuyor ama gogus zamanla kendi yerini alip o buzusmeler gececek dedi doktorum.
Adacayini icerim canim tesekkur ederim tavsiyen icin...

Benim ters t, doktor başka yöntem olamayacağını söylemişti. Şimdi siz yazınca hatırladım, demekki benimkiler baya büyükmüş :))

Benim ters t, doktor başka yöntem olamayacağını söylemişti. Şimdi siz yazınca hatırladım, demekki benimkiler baya büyükmüş :))
Benim sag 31 cm di 400 gram alindi.sol 29 cm di 350 gram alindi.ama inanilmaz bir sarkiklik vardi cunku 47 kilo verdim ici bosaldi deri porsudu.o yuzden bana mukemmel geliyorlar suan

ya sonradan yine mi büyüyüp sarkıcaklar yoksa çok üzülürüm bunca uğraşmışken zaten reglim yakın olduğu için daha büyük görüyorum bu sıra korkuyorum yoksa büyüyor mu diye bi miktar sarkar tabi şuan füze gibi böyle kalmasını istesemde beklemiyorum. ama eski halinede dönmesine de kahrolurum. buarada işe başladım evet. saolsun arkadaşlar yormuyorlar beni. ama evdeki gibi de rahat değilim.

Şu anki göğüs ölçüleriniz kaç?..söylerseniz ben size psikolojik mi değil mi söylerim:))))

Ölçünüz daha önce kaçtı???
Şimdi kaç oldu???

Ölçünüz daha önce kaçtı???
Şimdi kaç oldu???
Benim daha once D cuptu sanirim.ameliyat sonrasi doktora sordum ben cup olcusu yapmiyorum kucultebildigim kadar kucultuyorum dedi.ben evde kendim olctum gelince.B cupa denk geliyor ama yeni ameliyatli oldugum icin daha sutyen almadim.medikal sutyenimde 85 miş...

Selam arkadaşlar birşey soracam bana 2 Şubat amaliyat günüm 1 Şubat anestezi testi dedi doktor anestezi testi nasıl oluyor ben ilk kez amaliyat olacam da bilmiyorum böyle şeyleri cvbiniz için şimdiden teşekkürler

Test derken anestezi doktorunun onayindan gecmen gerekiyor canim.bende ameliyattan bir gun once anestezi doktoruna sira aldim.kan tahlili,ekg,akciger filmi ve meme ultrasonuna bakiyor.varsa hastaligin kullandigin ilaclari soruyor.bir aksilik yok ve hersey yolundaysa olur veriyor.kagidi kaseliyor doktoruna gidip gosterip servisine yatis yapiyorsun.

Siz amaliyat oldunuz mu?

Siz amaliyat oldunuz mu?
Ben 10 ocakta ameliyat oldum.
Kan tahlili,ekg,akciger filmi(rontgen) ve meme ultrasonu cekindim.tamami 1 gunde bitti.
9 ocakta gittim doktora.anestezi doktoruna yonlendirdi tum tahlillerle birlikte.o da olur verdi 10 ocak sabahi ameliyat oldum. Dort bucuk saate yakin surdu ameliyatim.3 gece hastanede kaldim.4.gun drenler cikinca taburcu oldum.2 kez banyo yaptim.pansumanimi evde kendim yaptim.yarin kontrolum var.pek bi agrim ve sizim da olmadi.sol gogsum biraz şiş ve mor.sag normal duruyor...

İyi geceler bişey soracam sigara kullaniyormusuniz ben 2 Şubat amaliyat günüm ve ciğer filmi korkuttu beni sigara içiyorum bı sorun oluyor mu acaba
Sigarayi olabildigince azaltsan iyi olur.ben hic kullanmiyorum ama doktorum bu konuda cok hassasti.meme basinda curume veya his kaybi olabilme durumlari genelde fazla sigara icenlerde oluyormus.anestezi acisindan da pek tercih edilen bir durum degil sigara kullanmak.
Ben sigara kullanmadigim halde doktor bana triflo cihazi getirtti.nefes egzersiz cihaziymis.4 gun hastanede saat basi nefes egzersizi yaptim.evde de ara ara yapuyorum o cihazla....

İyi geceler bişey soracam sigara kullaniyormusuniz ben 2 Şubat amaliyat günüm ve ciğer filmi korkuttu beni sigara içiyorum bı sorun oluyor mu acaba
Benim de 7 şubat ameliyat günüm. Şimdiden heyecandan uyuyamıyorum. Uzun süre kızıma sımsıkı sarılamayacak olmak beni kahrediyor
İnşallah başarılı bir şekilde ameliyatınız gerçekleşir. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…