- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.521
Geçmiş olsun, çok iyi yapmışsınız, bundan sonra çok rahat edeceksiniz. Yöntemi hiç bilmiyorum :) şişlikler için de bişey söyleyemem ama benim çok uzun sürmedi, ben ayrıca ödemi daha çabuk atabilmek için adaçayı içiyordum, hergün iki çay bardağı, belki onun da etkisi olmuştur.Cok gecmis olsun.bende 10 ocakta ameliyat oldum.sizinki hangi yontemle yapildi.benimki vertical (lolipop). Suan fuze gibi duruyor ve yusyuvarlak.sanki silikon koydurmus gibi dimdik
şişlikler ne zaman inecek ve asil seklini ne zaman alacaklar cok merak ediyorum.sizde bu surec nasildi?
Bu arada cüneyt bey egede değil mi? Yeşilyurtta öyle bir doktor var mı emin değilimBenim doktorumda cuneyt bey pazartesi tahliller icin gidicem bakalim hayrlisi artik
Ters t yonteminin altindaki kesi yok canim lolipopta.areola etrafi ve asagi dogru inden dikey bir kesi var o kadar.bu yuzden deri katlanmis gibi gorunuyor ama gogus zamanla kendi yerini alip o buzusmeler gececek dedi doktorum.Geçmiş olsun, çok iyi yapmışsınız, bundan sonra çok rahat edeceksiniz. Yöntemi hiç bilmiyorum :) şişlikler için de bişey söyleyemem ama benim çok uzun sürmedi, ben ayrıca ödemi daha çabuk atabilmek için adaçayı içiyordum, hergün iki çay bardağı, belki onun da etkisi olmuştur.
Benim ters t, doktor başka yöntem olamayacağını söylemişti. Şimdi siz yazınca hatırladım, demekki benimkiler baya büyükmüş :))Ters t yonteminin altindaki kesi yok canim lolipopta.areola etrafi ve asagi dogru inden dikey bir kesi var o kadar.bu yuzden deri katlanmis gibi gorunuyor ama gogus zamanla kendi yerini alip o buzusmeler gececek dedi doktorum.
Adacayini icerim canim tesekkur ederim tavsiyen icin...
Benim sag 31 cm di 400 gram alindi.sol 29 cm di 350 gram alindi.ama inanilmaz bir sarkiklik vardi cunku 47 kilo verdim ici bosaldi deri porsudu.o yuzden bana mukemmel geliyorlar suanBenim ters t, doktor başka yöntem olamayacağını söylemişti. Şimdi siz yazınca hatırladım, demekki benimkiler baya büyükmüş :))
Şu anki göğüs ölçüleriniz kaç?..söylerseniz ben size psikolojik mi değil mi söylerim:))))YARIM SAAT FALAN SÜRDÜ. LOLİPOĞ YÖNETİMİ YAPILDI YİNE AMA MEMENİN KENARLARI DEĞİL ALT KISMINI AÇMIŞ DİK İNEN KISMINI, TEKRAR DİKMİŞ. DİREN TAKILMADI İKİNCİDE. VALA BANA KALSA DAHA KÜÇÜK OLSUNLAR İSTERDİM. TAMAMEN PSİKOLOJİK AMA BENİMKİ :)
Ölçünüz daha önce kaçtı???Yarin kontrolum var.simdilik hersey yolunda gibi.lolipop yontemiyle oldugu icin deri alti buzusmeleri bende de var suan.zamanla gecer insallah.
Buyukluklerine gelince benim o kadar sarkik ve deri fazlaligi vardi ki suanki şiş halleri bile eskisinden kucuk.ben iyi ki olmusum diyorum cunku bel ve sirt agrimdan eser kalmadi.sadece sirt ustu yattigim icin sabahlari biraz agriyor onu da esim biraz masaj yaparak dagitiyor.
Zaten oyle aman aman da kucuk olmasini istemem.sarkik olmasin yeter benim icin.herkesin beklentisine gore degisir bu is.Allah herkesin gonlundekini versin insallah...
Benim daha once D cuptu sanirim.ameliyat sonrasi doktora sordum ben cup olcusu yapmiyorum kucultebildigim kadar kucultuyorum dedi.ben evde kendim olctum gelince.B cupa denk geliyor ama yeni ameliyatli oldugum icin daha sutyen almadim.medikal sutyenimde 85 miş...Ölçünüz daha önce kaçtı???
Şimdi kaç oldu???
Benim de ikisinden toplam 1400 gr alındı :))Benim sag 31 cm di 400 gram alindi.sol 29 cm di 350 gram alindi.ama inanilmaz bir sarkiklik vardi cunku 47 kilo verdim ici bosaldi deri porsudu.o yuzden bana mukemmel geliyorlar suan
Maşallah baya kilo vermişsinizBenim de ikisinden toplam 1400 gr alındı :))
Tesekkur ederim.evet bu ameliyat hayalim ve hedefim oldu.o yuzden bu kadar hirs yapip kilo verdim.ve sonunda hayalim olan bedene ve goguslere kavustum.darisi isteyen herkesin basinaMaşallah baya kilo vermişsiniz
Test derken anestezi doktorunun onayindan gecmen gerekiyor canim.bende ameliyattan bir gun once anestezi doktoruna sira aldim.kan tahlili,ekg,akciger filmi ve meme ultrasonuna bakiyor.varsa hastaligin kullandigin ilaclari soruyor.bir aksilik yok ve hersey yolundaysa olur veriyor.kagidi kaseliyor doktoruna gidip gosterip servisine yatis yapiyorsun.Selam arkadaşlar birşey soracam bana 2 Şubat amaliyat günüm 1 Şubat anestezi testi dedi doktor anestezi testi nasıl oluyor ben ilk kez amaliyat olacam da bilmiyorum böyle şeyleri cvbiniz için şimdiden teşekkürler
Siz amaliyat oldunuz mu?Test derken anestezi doktorunun onayindan gecmen gerekiyor canim.bende ameliyattan bir gun once anestezi doktoruna sira aldim.kan tahlili,ekg,akciger filmi ve meme ultrasonuna bakiyor.varsa hastaligin kullandigin ilaclari soruyor.bir aksilik yok ve hersey yolundaysa olur veriyor.kagidi kaseliyor doktoruna gidip gosterip servisine yatis yapiyorsun.
İyi geceler bişey soracam sigara kullaniyormusuniz ben 2 Şubat amaliyat günüm ve ciğer filmi korkuttu beni sigara içiyorum bı sorun oluyor mu acababenimki yarım günde bitti akciğer grafisi kan tahlili EKG meme ultrasonu
Ben 10 ocakta ameliyat oldum.Siz amaliyat oldunuz mu?
Sigarayi olabildigince azaltsan iyi olur.ben hic kullanmiyorum ama doktorum bu konuda cok hassasti.meme basinda curume veya his kaybi olabilme durumlari genelde fazla sigara icenlerde oluyormus.anestezi acisindan da pek tercih edilen bir durum degil sigara kullanmak.İyi geceler bişey soracam sigara kullaniyormusuniz ben 2 Şubat amaliyat günüm ve ciğer filmi korkuttu beni sigara içiyorum bı sorun oluyor mu acaba
Benim de 7 şubat ameliyat günüm. Şimdiden heyecandan uyuyamıyorum. Uzun süre kızıma sımsıkı sarılamayacak olmak beni kahrediyorİyi geceler bişey soracam sigara kullaniyormusuniz ben 2 Şubat amaliyat günüm ve ciğer filmi korkuttu beni sigara içiyorum bı sorun oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?