Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de tek korkum o yavrularım. Ama böyle de ağrı sızı ve kamburluktan onlarla oynayamıyorum. Onlarla daha kaliteli vakit geçirebilmek için bir süre buna katlanacağız

merhaba kızlar . çanakkale onsekiz mart üniversitesindeki yardımcı doçent yücel ergin beyi bugün aradım. sizi pazartesi arayacaktım. persembe ameliyatınızı yapmayı düşünüyorum. dedi. su an cok saskınım korkuyorum heyecanlıyım ve mutluyum. inşallah sorunsuz atlatırım her türlü detayı yazarım. doktorum heyet kurulamadı ben kendim insiyatif alarak yapacağım dedi. ne kadar ücret ödemem gerekecek dedim 1500 gibi bir rakam olacak dedi.

az önce iş yerinde masamı Biraz hızlı çektim şuan göğsümde bir sızlama var. dikkatli olun. 23.günüm hala dikkat istiyor.

kılzar cok mrk ediyorum. ameliyat sonrası foto atabilecek olan var mı nerden bulabilirim. nasıl olacaklar cok mrk ediyorum hayallere başladım bile.

B cup olduysa çok iyi tabii ki...güle güle kullanın :))))

Bugun kontrolum vardi.haftaya carsamba dikislerim alinacakmis.hafif sizlama ve agrilar basladi bugun

Sizin süreç nasıl oldu? Tahlili kaç gün sonraya verdiler ya da ameliyat gününü şimdi ben cuma gitsem en erken ne zamana olur her şeyim ve kaç kere gitmem gerekir işten izin almak istemiyorum da.
C
Sizin süreç nasıl oldu? Tahlili kaç gün sonraya verdiler ya da ameliyat gününü şimdi ben cuma gitsem en erken ne zamana olur her şeyim ve kaç kere gitmem gerekir işten izin almak istemiyorum da.
Canim ben ilk gittigimde bir ay sonraya amaliyat gunu verdi. Amaliyattan bi hafta once gel tahlilkeri yapicaz dedi 7 subat amaliyat gunum pazartesi tahlil icin gidicem

Pardon ya doktorum onder bey onder karaaslan hakkinda bi bilginiz varmi acaba
Ben önce Önder Beye gitmek istemiştim ama ogün o yoktu Murat Beyle görüştüm sonra tarzını beğenince onunla devam ettim. Haber verin bana mutlaka ameliyattan sonra, merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun.

kızlar sonraki ölçümü soranlar olmuş toplu cevap vereyim dedim. eski ölçüsünü bilmiyorum malum toparlayıcı sütyenler kullanıyodum. ama şuan 85/b
Gayet guzel bir olcu.ideal
Izler ne durumda peki? senin lolipop yontemiydi altta kesi yoktu.şimdi nasil belirgin mi dikey iz?

kızlar ya cok heyecanlıyım. pazartesi doktorum arayacak ve büyük ihtimal perşembe ameliyata gireceğim. küçük kızım var. 1,5 yasında bir süre kucağıma alamıycam anlaşılan. ameliyattan uyanınca şiddetli ağrılar oluyor mu. peki morarma olayı. bir tanıdık olmus annem görmüş. göğsü simsyah mordu diyor. çok korkuyorum o kadar morarma oluyor mu?? izler umrumda bile değil. eşimden baska kim görecek ki. ben bu yükten kurtulayım yeter diyorum. ama sekli semali de güzel olur insallah. özelden foto atan arkadaslara teşekür ederim. hepiniz güle güle kullanın cok geçmiş olsun. insallah bir an önce olup yeniden işimin basına rahatlıkla dönerim. işten uzak kaldıkça kurumda dosyalarım birikecek. rapor sonrası beni yoğun günler bekliyor onu da düşünüyorum. ben bu haftayıı nassıl geçireceğim bilmiyorum tam 1 hafta var. ((((((((

Hadi hakkinda hayirlisi.zaman cabuk geciyor.insallah sende en rahat sekilde atlatirsin sureci.
Benimde sol gogsum daha şiş ve morarmis digerine gore.ama azalmaya basladi morluklar.doktor korkma sakin dedi.ilk gunler pek agri sanci olmuyor.igne ve serumlarin etkisiyle ama taburcu olduktan sonra ufak tefek sizlamalar basladi bende.beslenmeye cok dikkat etmek gerek iyilesme suresini kaliteli gecirmek icin.
Cocuga da bakacak birileri varsa zaten zorlanmazsin.agir kaldirma yukarilara uzanma yeter.isine dondugunde de dinlene dinlene yaparsin

Arkadaşlar selam. Operasyon geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Ne güzel zoru başarmışsiniz masallahTez vakıfta fıstık gibi olun inşallah.Ben burada çok yorum okudum,etkilendim ve devlet hastanesi yoluna düştüm.Burada ve nette bir doktordan bahsedildi.Kendisine muayene oldum ancak yazılanların aksine ilgisiz soğuk ve tahammülsüz bir doktorla karşılaştım.Olcum yaptı ve evet büyük dedi ama ameliyatı burası yapmaz dedi ölçüm yeterli değilmiş.Nedir ölçü dedim,40 cm olması gerekiyormuş.Nedir bu ölçüt başına gelen var mı arkadaşlar?

Benim sag 31 cm sol 29 cm di karsiladi devlet.sadece medical sutyen ve varis corabina para verdim o kadar.hastane masrafim hic olmadi.hangi hastane acaba sizin gittiginiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…