- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.561
Evet koprucuk kemiginden gogus ucuna kadar olan mesafeOmuzdan meme ucuna olan mesafeden mi bahsediyorsunuz
hadi hayırlısı olsun bakalım,asla hiçbir şekilde morarma olmuyor....olmadan önceki göğsüm gibiydi ameliyat sonrasında....ne bir kırmızılık ne de morarma oldu....sakın endişe etmeyin...olmasını istediğiniz ölçüyü doktorunuza üstüne basa basa söyleyin derim ben...bir haftada işinize dönersiniz inşaallah...şimdiden geçmiş olsunkızlar ya cok heyecanlıyım. pazartesi doktorum arayacak ve büyük ihtimal perşembe ameliyata gireceğim. küçük kızım var. 1,5 yasında bir süre kucağıma alamıycam anlaşılan. ameliyattan uyanınca şiddetli ağrılar oluyor mu. peki morarma olayı. bir tanıdık olmus annem görmüş. göğsü simsyah mordu diyor. çok korkuyorum o kadar morarma oluyor mu?? izler umrumda bile değil. eşimden baska kim görecek ki. ben bu yükten kurtulayım yeter diyorum. ama sekli semali de güzel olur insallah. özelden foto atan arkadaslara teşekür ederim. hepiniz güle güle kullanın cok geçmiş olsun. insallah bir an önce olup yeniden işimin basına rahatlıkla dönerim. işten uzak kaldıkça kurumda dosyalarım birikecek. rapor sonrası beni yoğun günler bekliyor onu da düşünüyorum. ben bu haftayıı nassıl geçireceğim bilmiyorum tam 1 hafta var.((((((((
Ooooooooooo daha ne olsun melismelom,en ideal ölçü olmuş:)))kızlar sonraki ölçümü soranlar olmuş toplu cevap vereyim dedim. eski ölçüsünü bilmiyorum malum toparlayıcı sütyenler kullanıyodum. ama şuan 85/b
Hadi gozun aydinÇok şükür enfeksiyonu atlattım galiba yara kabuk oldu
Doktorum bana 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi . Anestezi testi nasıl oluyor dedim film çekilecek dedi bende o film acaba boyun fıtığı ile ilgilimi yoksa ciğerler için mi onu soramadım .Aranızda sigara içip bu amaliyati olan varmı??? Benim korkum sigaradan dolayı yapmazlarsa ne yaparım benHadi gozun aydinbununla gecmis olsun
Akciger filmidir canim o.anestezi ona bakiyor cunku.olursun merak etme korkma sigaradan.olabildigince azaltmaya calis ve ameliyat sonrasi minimuma indir.Doktorum bana 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi . Anestezi testi nasıl oluyor dedim film çekilecek dedi bende o film acaba boyun fıtığı ile ilgilimi yoksa ciğerler için mi onu soramadım .Aranızda sigara içip bu amaliyati olan varmı??? Benim korkum sigaradan dolayı yapmazlarsa ne yaparım ben(( çok korkuyorum dua edin bende kurtulayım bu yükten 100 d cup bıktım usandım genç kizligimi yasayamadim zaten.simdi evliyim eşimden utanıyorum sarkık sarkık koca göğüslerle giydiğim yakışmaz sütyen olmaz.boyun bel fıtığı oldum bunlar yüzünden.temizlik yapıyorum çok çabuk yoruluyorum . Koşmak imkansız.bi düğünde oynayamuyirum offfff say say bitmez
İnşallah bir an önce Rabbim banada kurtulmayı nasip etsin.inanki çok yoruldum bu yüktenAkciger filmidir canim o.anestezi ona bakiyor cunku.olursun merak etme korkma sigaradan.olabildigince azaltmaya calis ve ameliyat sonrasi minimuma indir.
Plastik cerrrahin sormadi mi sigara iciyor musun diye.eger bir sorun olacak olsaydi o uyarirdi zaten...gonlunu ferah tut hersey cok guzel olacak
Tesekurederim mutlaka bilgi vermeye calisirimBen önce Önder Beye gitmek istemiştim ama ogün o yoktu Murat Beyle görüştüm sonra tarzını beğenince onunla devam ettim. Haber verin bana mutlaka ameliyattan sonra, merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun.
benimde çok kolay oldu işlemlerim her hastanede farklı bence. kimi 500 gram üstü diyor kimi santim hesabı yapıyor bunun kriteri olmalı bence orda farklı burda farklı tuhafArkadaşlar selam. Operasyon geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Ne güzel zoru başarmışsiniz masallahTez vakıfta fıstık gibi olun inşallah.Ben burada çok yorum okudum,etkilendim ve devlet hastanesi yoluna düştüm.Burada ve nette bir doktordan bahsedildi.Kendisine muayene oldum ancak yazılanların aksine ilgisiz soğuk ve tahammülsüz bir doktorla karşılaştım.Olcum yaptı ve evet büyük dedi ama ameliyatı burası yapmaz dedi ölçüm yeterli değilmiş.Nedir ölçü dedim,40 cm olması gerekiyormuş.Nedir bu ölçüt başına gelen var mı arkadaşlar?
Canım ben doktora sordum nedir bunun ölçütü diye. Tamamen hastaya göre karar verilir demişti. Omuzları küçük boyu kısa bir hastanın 27 cm mesela ölçüsü ama ona ağır geliyor, yaparız demişti.benimde çok kolay oldu işlemlerim her hastanede farklı bence. kimi 500 gram üstü diyor kimi santim hesabı yapıyor bunun kriteri olmalı bence orda farklı burda farklı tuhaf
merhaba. bende ameliyata niyetlendim hatta ameliyat günü bile almıştım. çeşitli nedenlerden olamadım. bende sigara içiyorum anestezi testi dediğin akciğer filmi ekg kan tahlili yaptırıp sonuçlarını anestezi doktoruna gösterip onun onaylanmasından ibaret.sigarayı dikişlerin geç iyileşmesine neden olduğundan minimuma indirilmesi tavsiye ediliyor. benim doktorum ameliyat sonrası en fazla günde üç taneye izin verebileceğini söylemişti.Doktorum bana 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi . Anestezi testi nasıl oluyor dedim film çekilecek dedi bende o film acaba boyun fıtığı ile ilgilimi yoksa ciğerler için mi onu soramadım .Aranızda sigara içip bu amaliyati olan varmı??? Benim korkum sigaradan dolayı yapmazlarsa ne yaparım ben(( çok korkuyorum dua edin bende kurtulayım bu yükten 100 d cup bıktım usandım genç kizligimi yasayamadim zaten.simdi evliyim eşimden utanıyorum sarkık sarkık koca göğüslerle giydiğim yakışmaz sütyen olmaz.boyun bel fıtığı oldum bunlar yüzünden.temizlik yapıyorum çok çabuk yoruluyorum . Koşmak imkansız.bi düğünde oynayamuyirum offfff say say bitmez
sigara kullanıp meme ucunu kaybeden kadınlar var sigara memenin beslenmesini de etkiliyormuş bilginizeBen dün anestezi testimi tamamladım. 7şubatta gerçekleşicek ameliyatım allahın izniyle. Ben de sigara kullanıyorum ama doktor çok üstünde durmadı. Araştırdığım kadarıyla ameliyat izlerinin iyileşmesiyle alakalıymış sigara kullanımı.
yapına bağlı vücuduna göre doktor belirliyorMerhaba kızlar bende Allah kısmet ederse meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum belim 64cm fakat göğüs ölçüm 85 D cup benim merak ettiğim nokta istediğim kadar küçültülebilir mi yoksa doktora mı bağlı
Ama benim isteğim baya küçük olması yönünde o kadar bıktım ki elimden gelse hepsini aldırırımMerhaba kızlar bende Allah kısmet ederse meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum belim 64cm fakat göğüs ölçüm 85 D cup benim merak ettiğim nokta istediğim kadar küçültülebilir mi yoksa doktora mı bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?