Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gayetttt güzel.. .
hadi hayırlısı olsun bakalım,asla hiçbir şekilde morarma olmuyor....olmadan önceki göğsüm gibiydi ameliyat sonrasında....ne bir kırmızılık ne de morarma oldu....sakın endişe etmeyin...olmasını istediğiniz ölçüyü doktorunuza üstüne basa basa söyleyin derim ben...bir haftada işinize dönersiniz inşaallah...şimdiden geçmiş olsun

kızlar sonraki ölçümü soranlar olmuş toplu cevap vereyim dedim. eski ölçüsünü bilmiyorum malum toparlayıcı sütyenler kullanıyodum. ama şuan 85/b
Ooooooooooo daha ne olsun melismelom,en ideal ölçü olmuş:)))
Gerçi benimki de 85 b cupmış ama sanki bana 85 c cup gibi geliyor....yani bana da biraz büyük geliyor:)))

Hadi gozun aydin bununla gecmis olsun
Doktorum bana 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi . Anestezi testi nasıl oluyor dedim film çekilecek dedi bende o film acaba boyun fıtığı ile ilgilimi yoksa ciğerler için mi onu soramadım .Aranızda sigara içip bu amaliyati olan varmı??? Benim korkum sigaradan dolayı yapmazlarsa ne yaparım ben(( çok korkuyorum dua edin bende kurtulayım bu yükten 100 d cup bıktım usandım genç kizligimi yasayamadim zaten.simdi evliyim eşimden utanıyorum sarkık sarkık koca göğüslerle giydiğim yakışmaz sütyen olmaz.boyun bel fıtığı oldum bunlar yüzünden.temizlik yapıyorum çok çabuk yoruluyorum . Koşmak imkansız.bi düğünde oynayamuyirum offfff say say bitmez

Akciger filmidir canim o.anestezi ona bakiyor cunku.olursun merak etme korkma sigaradan.olabildigince azaltmaya calis ve ameliyat sonrasi minimuma indir.
Plastik cerrrahin sormadi mi sigara iciyor musun diye.eger bir sorun olacak olsaydi o uyarirdi zaten...gonlunu ferah tut hersey cok guzel olacak

İnşallah bir an önce Rabbim banada kurtulmayı nasip etsin.inanki çok yoruldum bu yükten

Ben önce Önder Beye gitmek istemiştim ama ogün o yoktu Murat Beyle görüştüm sonra tarzını beğenince onunla devam ettim. Haber verin bana mutlaka ameliyattan sonra, merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun.
Tesekurederim mutlaka bilgi vermeye calisirim

benimde çok kolay oldu işlemlerim her hastanede farklı bence. kimi 500 gram üstü diyor kimi santim hesabı yapıyor bunun kriteri olmalı bence orda farklı burda farklı tuhaf

benimde çok kolay oldu işlemlerim her hastanede farklı bence. kimi 500 gram üstü diyor kimi santim hesabı yapıyor bunun kriteri olmalı bence orda farklı burda farklı tuhaf
Canım ben doktora sordum nedir bunun ölçütü diye. Tamamen hastaya göre karar verilir demişti. Omuzları küçük boyu kısa bir hastanın 27 cm mesela ölçüsü ama ona ağır geliyor, yaparız demişti.

merhaba. bende ameliyata niyetlendim hatta ameliyat günü bile almıştım. çeşitli nedenlerden olamadım. bende sigara içiyorum anestezi testi dediğin akciğer filmi ekg kan tahlili yaptırıp sonuçlarını anestezi doktoruna gösterip onun onaylanmasından ibaret.sigarayı dikişlerin geç iyileşmesine neden olduğundan minimuma indirilmesi tavsiye ediliyor. benim doktorum ameliyat sonrası en fazla günde üç taneye izin verebileceğini söylemişti.

Ben dün anestezi testimi tamamladım. 7şubatta gerçekleşicek ameliyatım allahın izniyle. Ben de sigara kullanıyorum ama doktor çok üstünde durmadı. Araştırdığım kadarıyla ameliyat izlerinin iyileşmesiyle alakalıymış sigara kullanımı.

sigara kullanıp meme ucunu kaybeden kadınlar var sigara memenin beslenmesini de etkiliyormuş bilginize

Canım ben içiyordum ama çok yoğun değil yani günde en fazla 3-4 tane bende çok korkmuştum ama çabuk iyilestim yoğun iciyorsan tavsiyem birakamasan bile azalt en azından

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum belim 64cm fakat göğüs ölçüm 85 D cup benim merak ettiğim nokta istediğim kadar küçültülebilir mi yoksa doktora mı bağlı

yapına bağlı vücuduna göre doktor belirliyor

Ama benim isteğim baya küçük olması yönünde o kadar bıktım ki elimden gelse hepsini aldırırım

Sag areola dikisi birazcik kanamiş.birsey olur mu acaba tereddut ettim

merhaba kızlar. doktorum aradı. öğlenden sonra gel tahlillerini yaptır dedi. çarşamba yatısın olacak perşembe ameliyat dedi. elim ayağım titriyor su an korku heyecan sevinç hepsi birbirine karıstı. kızlar sütyen almam gerekli mi doktor hiç bişey demedi. yoksa ameliyat sonrasında mı alınıyor medikal sütyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…