- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.581
tatlım sonda malesef genelde takılıyor sütyenide aldırıyolar ameliyattan önce sen ameliyathaneye giderken veriyosun çıkışta sana takılıyor yani bende öyle oldu her doktor farklı mı bilemiyorum ama sor bence tahlilleri gösterirken sonra yakınından isterler o an eli ayağı karışıren büyük korkum sonda su anda inşallah takılmaz.
Bende aratmıştım. telefonla söyledi doktorbirazdan kan tahliline gidicem .müdürün yemekten gelmesini bekliyorum ama doktor hastanede olmayacakmıs sekreterim sizden isteyecek tahlilleri dedi. artık ona arattırır sordururum sütyen olayını. eğer alınaksa çarşamba günü hastaneye giderken alırım
gözün aydın kazasız belasız gir çık inşallahBenim de ameliyatbtarihim belli oldu cuma günkü randevuda. 16 şubat perşembe. Daha çok varmış gibi geliyor şuan
Ameliyat oldunuz muMerhaba arkadaşlar 1000 den fazla mesajı okuduktan sonra yazmaya karar verdim. Ameliyat olan ve olmayı düşünenlere geçmiş olsun. Yarın randevum var. Göğüs küçültme ameliyatı için Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine karar verdim.Bir arkadaşım orada ameliyat oldu su an çok mutlu. Onun doktoru Asım Bey'di. Ben Dilek Hanımdan randevu aldım. Sırt ağrıları ve meme büyüklüğü sebebiyle bu kararı verdim.
Bende izmir egitim ve aradtirma hastanesinde olucam sadece sudyenime para vericem size ne icin bu maliyet cikmisbu arada. ben ameliyatı çanakkale onsekiz mart üniversitesi arastırma hastanesnde plastik cerrah yrd. doç.ergin yücel beye olacağım. arastırma hastanesinde oluyorum ama dr. 1500 gbi bir maliyet olacağını söyledi.
terlik olsun eşofman bol olsun benimki dardı epey zorlandım düğmeli yoksa üst de bol bir tişört olabilir. ben iyiyim dikkat ediyorum. çok zorlamıyorlar beni işte.tomurcukkk nasıl oldun iyi misin biraz daha ?
cesurveguzel sen nasılsın işte zorluk yaşıyor musun ?
Sizlere bir sorum daha olucak ameliyata giderken ne koyalım yanımıza. Pijama üstü düğmeli mi olsun ?
Tesekkur ederim daha iyiyim.yarin kontrolum var.dikislerim alinacak.tomurcukkk nasıl oldun iyi misin biraz daha ?
cesurveguzel sen nasılsın işte zorluk yaşıyor musun ?
Sizlere bir sorum daha olucak ameliyata giderken ne koyalım yanımıza. Pijama üstü düğmeli mi olsun ?
Hadi hayirlisi olsun.insallah hersey yolunda gider.Kizlar tahlillerim tamam yarin yatisim olcak. Anestezist tahlillerime bakicak. Simdi dusumu aldim. Canta hazirladim. Dis macunu ve firca iki uc kilot ve corap. Tarak. Bir takim onden fermuarli esofman takimi bir de normal pijama takkimi ve terlik koydum. Bunun disinda kagit havli ve islak mendil. Dostoruma bugun telefonla ulasamadim sutye olayini soramadim. Yatis airasinda soylerse yarin gidip alicam ameliyattan sinra derse esim alicak artik
Benimde henuz cok yeni biliyosun ama bende takiliyorum herseye.kendimi cok dinliyorum.sag areola kisminda sorun var sanirim.ufak kanama oluyor.insallah enfeksiyon degildir.yarin sabah kontrolum var.bu gece zor gececekkızlar az önce sağ göğüs kafesimdebir şişlik hissettim sabahtan beri de midemde bir dolgunluk hissediyordum hazımsızlık gibi biraz huzursuzluk vardı açıkcası. biraz önce de yerde sırtüstü uzanmışken sağ göğüs altı kaburga boşluğunda böyle pütür pütür bir şişlik geldi elime . belki çok alakasız ama insan ameliyat olunca acaba alakası var mı diye düşünüyor . ne bilim bi komplikasyon vs gibi ameliyat olup,var mı böyle durumlarla karşılaşan .
Ne kadar aldılar senden canım? Kaçtan 85cye düştün ya da. Gelmiş geçmiş olsun bu arada. Sanırım özelde oldun çabuk çıkmışsın.Ben de kuculttum sonunda.Kısaca anlatayım.3.5saat sürdü.Narkozdan geç uyandım.Oksijen verdiler nabız sayım düştü diye Aksam üstü saat beste çıktım ameliyattan.Diğer gün onda taburcu ettiler ve sirenler çıkarıldı.6.günde sattılar açıldı.İki hafta sonrada bantlar açılacak.85C oldum.Yani küçük değiller ,zaten bende çokkültürlü küçük istemiyordum ama bir tık daha kucultulebilrdi.Ama kıyafet giyince ufak bile geliyor bana.Ciplakken biraz iri duruyor.Ağrısız bir ameliyatmis.Hafif sizlama şeklinde.Dr sormayı unuttum su dik isler için kremi bantlardan sonra mi kullanacağız.Yani iki hafta sonra sanırım.Sutyen alırken zorlandım.Satıcı da adamıydı.B cup ta alabilirsin sanki ,yandan hafifçe oyuktu.Karar veremedik Ç cup aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?