- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.601
geçmiş olsun. umarım kısa zamanda iyileşirsin. sigara içmiyordun değilmiSag areolada kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustten ölu deriyi topladi.alltan yeni deri acti kanatti ve pansuman yapti yara kremi ile.cuma yeniden gidecegim.insallah tutar yoksa sag areolam ucsuz kalacakduzelse bile iki areola birbirine esit gorunmeyecekmiş
Yok sigara icmiyorum ama yine de boyle bi komplikasyon oldu.hayirlisi artik beklemekten baska carem yokgeçmiş olsun. umarım kısa zamanda iyileşirsin. sigara içmiyordun değilmi
Mrb.İki kilo aldılar.İnanın eski bedenimi bende tam bilmiyorum.Sürekli küçük göstersin diye ,bedeninden çok kucugunu tanıyordum.birde kilo ve emzirmeyle çok degistiler.Evet,özelde oldumNe kadar aldılar senden canım? Kaçtan 85cye düştün ya da. Gelmiş geçmiş olsun bu arada. Sanırım özelde oldun çabuk çıkmışsın.
Bizi bilgilendirmeye devam et olur mu sana dua ediyorumbugün saat 10 gibi hastaneye geçicem arkadaslar.sabah 8 gibi ameliyata gricem. dediği gibi cuma cıkarsam size yazarım . dua edin de bi aksilik cıkmaz. nekroz veya enfeksiyon olmaz. çok korkuyorum bunlardan. ama herseye rağmen de mutluyum. vücuduma orantılı memintolarım olacak:)
sütyen ameliyathane takılıyor.bir de bu sütyen ne zaman takılıyor. ameliyathanede mi takılacak taburcu olurken mi. yoksa daha sonra mı?
Tomur.cuk Allah in izniyle tutar canım dua edicem.Cuma günü güzel haberlerini almak dileklerimleSag areolada kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustten ölu deriyi topladi.alltan yeni deri acti kanatti ve pansuman yapti yara kremi ile.cuma yeniden gidecegim.insallah tutar yoksa sag areolam ucsuz kalacakduzelse bile iki areola birbirine esit gorunmeyecekmiş
Selam.Hangi yakasında sinizSelam kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum rica etsem, Bana İstanbul devlet hastanelerinde memnun kaldığınız doktorların isimlerini yazar mısınız?
Allah razi olsun canim.insallah toparlanirTomur.cuk Allah in izniyle tutar canım dua edicem.Cuma günü güzel haberlerini almak dileklerimle
Ben de Anadolu yakasındayım. Üsküdar Devlette varmış ama iyi mi bilmiyorumSelam.Hangi yakasında siniz
bilmiyorum ben Anado yakasındanimBben de araştırma icerisindeyim
Ben Ümraniye.Yarin Göztepe Araştırmaya randevu aldım bakalım kabul edilecek mı?Üsküdar hakkında hiç bilgim yok ama Ümraniye devlet e gittim karşılamaz dedi doktor.Ben de Anadolu yakasındayım. Üsküdar Devlette varmış ama iyi mi bilmiyorum(
okey kolay gelsin, burdan haberdar eder misiniz? ben de önümüzdeki haftalarda Üsküdar devlet hastanesine bakıcam...Ben Ümraniye.Yarin Göztepe Araştırmaya randevu aldım bakalım kabul edilecek mı?Üsküdar hakkında hiç bilgim yok ama Ümraniye devlet e gittim karşılamaz dedi doktor.
Dün Goztepedeki randevusu iptal edipUskudar devletten Serçin Hnm A gittim.Muayene oldum devlet karşılamaz dedi.Rapor almak için de eğitim has.yonlendirdi.Vezneye uğradım.Üsküdar da yaptırırsan 2.60 TL flnmis.Simdi Goztepeye gidiprapor icin uğraşacağım.Olmazsa o zaman karar vericem artık ne yapacagimaokey kolay gelsin, burdan haberdar eder misiniz? ben de önümüzdeki haftalarda Üsküdar devlet hastanesine bakıcam...
Nasılsın ameliyat başarılı geçti mi her şey yolundadır umarım.bugün saat 10 gibi hastaneye geçicem arkadaslar.sabah 8 gibi ameliyata gricem. dediği gibi cuma cıkarsam size yazarım . dua edin de bi aksilik cıkmaz. nekroz veya enfeksiyon olmaz. çok korkuyorum bunlardan. ama herseye rağmen de mutluyum. vücuduma orantılı memintolarım olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?