Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sag areolada kismi nekroz olmus.yani dokularin bir kismi ölmüş.ustten ölu deriyi topladi.alltan yeni deri acti kanatti ve pansuman yapti yara kremi ile.cuma yeniden gidecegim.insallah tutar yoksa sag areolam ucsuz kalacak duzelse bile iki areola birbirine esit gorunmeyecekmiş

geçmiş olsun. umarım kısa zamanda iyileşirsin. sigara içmiyordun değilmi

merhaba kızlar. anestezist sonuçlarıma baktı onay verdi. oradan servise cıktım yatısım yapıldı. ama dr. akşam gelebilirsin yatmaya sabah ilk seni alıcam 8 gibi ameliyata dedi. ordan izin kağıdı imzalayıp cıktık. doktorla görüştüm. 1 kilo gibi bir doku alıcaz dedi. alttaki kesi olmayacakmıs meme bası ve aşağı doğru inen cizgi olacak dedi. çünkü cok büyük ve sarkık değil memen dedi. buna cok sevindim. bi sorun cıkmaz sen de kendini iyi hissedersen ertesi gün taburcu edicem dedi yani cuma günü. çok ağrılı acılı bir ameliyat değil dedi. ağrı kesicilerle cok kolay atlatırsın dedi. sonda olayını heyecandan sormayı unuttum:))) sütyen olayını sordum . sporcu sütyeni de olur medikal de olur ama arkadan değil önden kopcalı olsun dedi. ordan cıktık çarsıya indik. bütün medikalcilere baktım medikal sütyen tek yerde buldum o da b kup değil. sporcu sütyeni de önden kopçalı diye bişey yok. her zaman alısveriş yaptığım kom satan bi abla var ona gittim. bana iki tane kom sütyen verdi bunları göster hangisi olursa onu alırsın diğerini getirrisin dedi. yüzde yüz pamuklu toparlayıcı ve telsiz. cok güzeller tam saracak toplayacak modeller ama arkadan kopçalılar. yarın onları göstericem olmazsa normal sporcu sütyeni aldırcam eşime. yapacak bişey yok.

bir de bu sütyen ne zaman takılıyor. ameliyathanede mi takılacak taburcu olurken mi. yoksa daha sonra mı?

bugün saat 10 gibi hastaneye geçicem arkadaslar.sabah 8 gibi ameliyata gricem. dediği gibi cuma cıkarsam size yazarım . dua edin de bi aksilik cıkmaz. nekroz veya enfeksiyon olmaz. çok korkuyorum bunlardan. ama herseye rağmen de mutluyum. vücuduma orantılı memintolarım olacak:)

Ne kadar aldılar senden canım? Kaçtan 85cye düştün ya da. Gelmiş geçmiş olsun bu arada. Sanırım özelde oldun çabuk çıkmışsın.
Mrb.İki kilo aldılar.İnanın eski bedenimi bende tam bilmiyorum.Sürekli küçük göstersin diye ,bedeninden çok kucugunu tanıyordum.birde kilo ve emzirmeyle çok degistiler.Evet,özelde oldum

Selam kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum rica etsem, Bana İstanbul devlet hastanelerinde memnun kaldığınız doktorların isimlerini yazar mısınız?

Bizi bilgilendirmeye devam et olur mu sana dua ediyorum

Tomur.cuk Allah in izniyle tutar canım dua edicem.Cuma günü güzel haberlerini almak dileklerimle

okey kolay gelsin, burdan haberdar eder misiniz? ben de önümüzdeki haftalarda Üsküdar devlet hastanesine bakıcam...
Dün Goztepedeki randevusu iptal edipUskudar devletten Serçin Hnm A gittim.Muayene oldum devlet karşılamaz dedi.Rapor almak için de eğitim has.yonlendirdi.Vezneye uğradım.Üsküdar da yaptırırsan 2.60 TL flnmis.Simdi Goztepeye gidiprapor icin uğraşacağım.Olmazsa o zaman karar vericem artık ne yapacagima

Nasılsın ameliyat başarılı geçti mi her şey yolundadır umarım.

C cankuss17 iyi haberlerini bekliyoruz.

cesurveguzel sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Bir sonraki kontrol ne zaman? Şubattaki kol liposuction olacak mı?

tomurcukkk nekroz durumunu sen takip edebiliyor musun? yani doktorun kanattığı erlerde hücre oluşuyor mu? sen bakabiliyor musun? yoksa kontrole gidince mi öğreneceksin.. Umarım düzelir. Dualarım seninle..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…