- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.621
Selam canim.oncelikle sordugun icin tesekkur ederim.C cankuss17 iyi haberlerini bekliyoruz.
cesurveguzel sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Bir sonraki kontrol ne zaman? Şubattaki kol liposuction olacak mı?
tomurcukkk nekroz durumunu sen takip edebiliyor musun? yani doktorun kanattığı erlerde hücre oluşuyor mu? sen bakabiliyor musun? yoksa kontrole gidince mi öğreneceksin.. Umarım düzelir. Dualarım seninle..
Sevgiler..
Benden iki kilo alındı.Benimki sizinkinden büyükmüş demek.Biri 35,biri 34cm.Şu an da biraz irice ama kıyafette iyi duruyor .Zaten çok ufak istemiyordum.Geçmiş olsun sizedeToplamda 1200 gr filan alinmis. El kol harekketlerimde bi sıkıntı yok sadece memede biraz aci var ama siddetli bi agri degil agri kesici icmeden bile durula bilir cok rahat. Ins. Cabuk kaynar dikisler ve normal hayata donerim.
Geçmiş olsun.Kısmet artık.Umarım bu sorunsuz olur.Selam canim.oncelikle sordugun icin tesekkur ederim.
Nekroz areolada kismî oldu.areolanin bir kısmı ve meme ucu duruyor.
Ve az once doktor aradi sali gunu tekrar ameliyata giriyorum.vucudun bir bolumunden deri alip areolaya yama yapacak.ve benim sol gogsum cok şiş ve mor hala.hematom oluşmus.onu dagitmak icin tekrar acabilirim dedi.
Gogus kucultme ameliyati benim adima pek olumlu gecmedi ama yapacak birsey yok.hakkimda hayirlisi boyle imis deyip durumu kabullenip onume bakiyorum.
Bende zaten kan pihtilasmasi ve behcet hastaligi var.belkide bunlardan kaynakli sorun yasiyorum.
Sizlere tavsiyem ameliyata karar vermeden once bu tip komplikasyonlarin olusabilecegini goze alin ve oyle karar verin.ben sigara kullanmiyorum fazla kilom da yok ama yine boyle birsey yasandi.
Sigarayla ve kiloyla alakali birsey yokmus onu anladim...
kaç bedenden kaç bedene düştünüz birde kilonuz ne acabaSu an durum buu
Tesekkur ederim.insallah bu sefer basarili olur ve iyilesirimGeçmiş olsun.Kısmet artık.Umarım bu sorunsuz olur.
kontrol üm 6 şubatta aynı zmn da kol liposakşın için tahliller yapılacak anesteziyle olacağı için. o da umarım sorunsuz atlatırım sonrasında miyom ameliyatım var işim çok yaniC cankuss17 iyi haberlerini bekliyoruz.
cesurveguzel sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Bir sonraki kontrol ne zaman? Şubattaki kol liposuction olacak mı?
tomurcukkk nekroz durumunu sen takip edebiliyor musun? yani doktorun kanattığı erlerde hücre oluşuyor mu? sen bakabiliyor musun? yoksa kontrole gidince mi öğreneceksin.. Umarım düzelir. Dualarım seninle..
Sevgiler..
evet bendede oldu şimdi düşmeye başladı ama ilk zamanki gibi dimdik değil yerini buluyo galiba yavaş yavaşameliyat olanlar durum siz de de aynı mı. aynada sürekli kendime bakıyorum. dimdik ve küçük göğüslerim üst tarafım acayip incelmiş gibi. gözümü alamıyorum:)))
canım ben ameliyata perşembe sabah 8 de girdim 12 de cıktım. sonda takılmadı. bedenlere takılma. kom markasında 85 DD yeni inci de 85 D idim. şimdi komda 80 c yim sanırım yeni inci dede 80 B oldum. toplamda 1200 gram alındı. su an direnlerim var. yarın acilde cıkarttın dedi doktorum. evde kendi işimi görüyorum oturup kalkma vc ye gitme evde dolasma kimseden yardım almama gerek yok. öğlen 2 de taburcu oldum. 10 da bi tane hap içtim ağrı kesici. doktor ağrı kesiciyia ğrın olmazsa içme dedi.ama günde iki tane antibiyotik içmeye devam. pazartesi ilk dr kontrolüm var. ben yanıma bir pijama takımı bir esofman takımı aldım. bunun dısında diş fırcası macun terlik havlu günük ped iç çamasırı ve corap aldım. ama ben ameliyatın ertesi gün cıktım. sadece ameliyattan uyanırken zordu benim için. cok aşırı üşüyordum midem bulanıyordu ve ağrı hissediyordum. ama hemen serumlar takıldı ve 5 dk sürmeden bulantı gecti ağrı haifledi. ama üşümem odamda bile devam etti. battaniye ile kaldım baya. sonra vücut ısım normale dönmeye basladı titriyordum resmen. sonrası güzeldi sürekli ağrı kesici serum bulantı serumu derken ilk gün öyle geçti. ertesi günde taburcu oldum. şimdi işte normal hap ağrı kesici ile ufak zonklamalar seklinde yani. evin içinde cok rahat geziyorum herseyi yapıyorum yarın direnler cıkınca daha da rahat olucam inş. en güzelide hafif hissediyorum. göğüslerim küçülmüş ve istediğim boyutta gerçekten. mutluyum. inş tez zamanda iyileşiriz.Kızlar ameliyatıma 10gün kaldı heyecan dorukta. Ben 3gün kalacağım hastanede. Doktor direnlerin 3.gün çıkacağını söyledi. Ben 105 B cup takıyorum. Ama doktorum ilk muayeneye gittiğimde senin 95 C takman gerekiyor diyene kadar cuptan muptan haberim yoktu o kadar kitap dergi okuyorum kendimce bilgili bir insan olduğumu sanıyordum neyse sadede geleyim.Bikaç sorum olacak.
Sonda herkese takılıyor mu?
Yanıma almam gerekenler neler? (3günü göz önünde bulundurarak )
Ameliyatı geçirmiş olanlar kaçtan kaça düştünüz?
Ameliyat sonrası çocuk doğurup emziren oldu mu? 1 kızım var rabbim ona sağlık versin de ileride 2.yi de düşünüyorum. Doktorum emzirebilme oranının çok düşeceğini ve doğumdan sonra göğüslerimin yine bu büyüklüğe döneceğini söyleditüm riskleri kabul ettim.
Son olarak ameliyat sonrası günlük yaşantıya dönüş ne kadar sürede olur. Bana kayınvalidem bakacak. Onu da çok yormak istemiyorum inşallah çabuk toparlanırım.
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Şimdilik bu kadar. Kafama takılan şeyleri yine buradan sorarım :)
İnşallah bende sonuçtan sizin gibi memnun olurum :) çok teşekkür ederim heyecanıma heyecan kattınızcanım ben ameliyata perşembe sabah 8 de girdim 12 de cıktım. sonda takılmadı. bedenlere takılma. kom markasında 85 DD yeni inci de 85 D idim. şimdi komda 80 c yim sanırım yeni inci dede 80 B oldum. toplamda 1200 gram alındı. su an direnlerim var. yarın acilde cıkarttın dedi doktorum. evde kendi işimi görüyorum oturup kalkma vc ye gitme evde dolasma kimseden yardım almama gerek yok. öğlen 2 de taburcu oldum. 10 da bi tane hap içtim ağrı kesici. doktor ağrı kesiciyia ğrın olmazsa içme dedi.ama günde iki tane antibiyotik içmeye devam. pazartesi ilk dr kontrolüm var. ben yanıma bir pijama takımı bir esofman takımı aldım. bunun dısında diş fırcası macun terlik havlu günük ped iç çamasırı ve corap aldım. ama ben ameliyatın ertesi gün cıktım. sadece ameliyattan uyanırken zordu benim için. cok aşırı üşüyordum midem bulanıyordu ve ağrı hissediyordum. ama hemen serumlar takıldı ve 5 dk sürmeden bulantı gecti ağrı haifledi. ama üşümem odamda bile devam etti. battaniye ile kaldım baya. sonra vücut ısım normale dönmeye basladı titriyordum resmen. sonrası güzeldi sürekli ağrı kesici serum bulantı serumu derken ilk gün öyle geçti. ertesi günde taburcu oldum. şimdi işte normal hap ağrı kesici ile ufak zonklamalar seklinde yani. evin içinde cok rahat geziyorum herseyi yapıyorum yarın direnler cıkınca daha da rahat olucam inş. en güzelide hafif hissediyorum. göğüslerim küçülmüş ve istediğim boyutta gerçekten. mutluyum. inş tez zamanda iyileşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?