Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay şok oldum şimdi. Böyle bir tavır çok garip ve ayıp bir doktordan beklenemiyecek bir hareket. Ben de bu doktordan rdv almıstim görüşmek için ama şimdi kafam karıştı

Ay şok oldum şimdi. Böyle bir tavır çok garip ve ayıp bir doktordan beklenemiyecek bir hareket. Ben de bu doktordan rdv almıstim görüşmek için ama şimdi kafam karıştı

Ben yıllardır herşeyimi o hastanede yaptırdığım ve memnun kaldığım için görüşmüştüm ameliyat fotoğraflarına da baktım beğendim. Meme ultrasonu istedi çektirdim kitleler varmış sonucu gösterdiğimde "dört kadından biri kanser siz de kanser olabilirsiniz önce bi genel cerrah görsün" dedi. Tabi ben darmadağın oldum. Aynı hastanenin başhekimi Adnan Bey baktı ve ne alakası var kanserle dedi çok şaşırdı. Ben buna rağmen iyi bir doktor diye vazgeçmedim ama oğlumun olayında anladım ki iyi cerrah olmakla bitmiyor bazı şeyler. Biz hastane yönetimine de ilettik. Umarım başkasına aynı şeyi yapmaz bir daha. Şu anda Haldun Kamburoğlu nu düşünüyorum ama görüşmedim henüz. Siz başka kiminle görüştünüz?

Ben Ferruh Bingöl ile görüştüm. Ozan Bitik Orhan Erbaş ile görüşüp bir karar vericem. Ferruh Bingöl de karar kılabilirim gibi geliyor uyguladıği yöntemleri düşününce. Yanliz benim göğüs değil karın germe ve gıdı

Burada Ozan Bitik e ameliyat olup çok memnun kalan arkadaşlar var. Ben özel hastane olsun istediğim için görüşmedim ama nasıl sizce Hacettepe de olunabilir mi? Benim bir de 1,5 yaşında oğlum var biraz tombul onun yüzünden korkuyorum kucağıma alamam diye. Ferruh Bey nerede yapıyormuş ameliyatları? Ve ilk görüşme ücretsiz mi?Çok soruyorum ama siz de Ankara'da olunca hemen faydalanmak istedim tecrübelerinizden

daha iyisi varmı bilmiyorum bu bnm doktorumun önerdiği bu arada izlerime de iyi geliyo gibi yanlız kokusunu hiç sevmedim
Mrb.Dikiş izleri için kreme üçüncü hafta başladım dediniz.Benim bandajlar açıldı ana,yara bandı gibi bantlar duruyor.Onlar açılacak daha 8gunum var.Siz onları iki hafta sonra mi açtınız? İki hafta sonra kremi kullandım dediniz.Yoksa bant ustune mi kullandnz

Herkese merhaba, öncelikle ameliyat olanlara çok geçmiş olsun ve cesaretinizden dolayı kocaman tebrikler Olacaklara da şimdiden geçmiş olsun.. bende 30 yaşındayım bir erkek evlat sahibiyim Allah bağışlarsa Bende senelerdir göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiyim emzirme döneminden beri aklımda olan düşüncemi 3 yıl sonra sizlerden aldığım cesaretle hayata geçirmeyi planlıyorumBen 85-90 d ya da dd cup kullanıyorum fışkırma zaten olmazsa olmaz sarkıklığı cabası zaten kıyafetler çuval gibi 65 kiloyum lakin göğüsler yüzünden kaba duruyorum sırt ağrılarım dayanılmaz hale geldi sütyen izlerim artık sızlıyor zaten dokunamıyorum göğüslerde sızlıyor sürekli sütyen içinde sıkıştırıp tıkıştırılmaktan çok fazla ben şişli etfal eğitim araştırmada bir doçent doktor buldum lakin gidip ssk karşılamaz cümlemesini duymaktan çon korkuyorum ama ciddi derecede ağırlar bi tanesi en az 800-1 kg civarıdır benim direk plastk cerrahhtan mı randevu alıp gitmem lazım?benimkilerini kesip alsa bile kafi O kadar bıktım

öncelikle sağlıklı göğüslerimiz için şükretmeliyiz bnm halam meme kanseri oldu çok çekti tamamen alındı emin ol hiç memnun değil. diğer konuya gelince tabiki daha s a ğlıklı olmak için ameliyatı düşünebilirsin bu senin hakkın hem ağırlık hem de görsel açıdan. doktor olarak plastik cerrahi ye gitmelisin bi ölçüye kadar devlet karşılıyor özele gitmicek sen. ve korkulacak bi ameliyat değil. normalin dışında bir durum gelişmezse ağrı sızı olmuyor zaten yüzeysel bi kesik. sarkma nın derecesine göre kesiğin büyüklüğü. bnm koltuk altına kadar mesela bir ay oldu izler bile azaldı böyle giderse 2- 3 ay sonra belli belirsiz olur. içini ferah tut iyi düşün. önce bi doktora git gerisi geliyo zaten. kolay gelsin.

Ferruh Bingul koru hastanesinde yapıyor. Muayenehanesi next level da. Görüşme ücretsiz. Ozan Bitik ayın 15 inde next level da kendi muayenehanesini açiyor. Ben de hacettepeye gitmek istemediğin için kendi yerine geçmesini bekliyorum. Ameliyatları nerde yapacak bilmiyorum

Kesinlikle öle tabiki kesip atılması işin ironi kısmıydı.. özelde olamam maddi olarak seneler önce 10 bin liralar isteyen şimdi daha fazlasını istiyordur güç yetmez tabi gayet tabi devletnde iyi doktorları var bakalım inşallah Allah nasip kısmet ederse gelecek hafta koşarak gideceğim tabi göğüslern izin verdiği müddetçe koşacağım sen bekaraın değil mi benim tek düşüncem emzirememek 2. Bi çocuk düşünüyorum gayet tabi yakın zamanda olmamakla birlikte bi sıkıntı yaşar mıyım tek korkum o yoksa çekeceğim 2 günlük acıda değilim maşallah ama gerçekten nicknamein gibi cesursun en çok senden aldım cesareti

Arkadaslar izmir yesilyurt eğitim araştırmada amaliyat olan varmı odaya uyandırıpmi getiriyorlar bide amaliyat onluguylemi gelini yoksa üstü giyinikmi

Arkadaşlar evlendiğimde karnımda çok çatlaklarım vardı doğumdan sonra da göğüslere pert oldu ve özel olqcak ama eşimle 1 kez bile bu yüzden çıplak ilişkiye girmedim utancımdan artık kendimi iyi hissetmek ve özgüvenim gelsin istiyorum.Randevu aldım Eskişehir Tıp Fakültesine gideceğim 10 gün sonra muayene olacağım ve karın germe göğüs küçültme olcam nasip olursa.Yakup Karabağlı ya estetik okan var mı? Ücret ne tutar yardımcı olurmusunuz

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Benim için doktorumun insani yönü de çok önemli sonuçta herşeyi ellerine bırakıyoruz umarım en iyi kararı verip en doğru şekilde ameliyat oluruz. Siz karar verince burada da paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…