Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

korkan arkadaşlarıma tavsiyem hiç korkmayın. benim bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı. gerçekten bu gün evde köşe bucak temizlik yaptım ve direnler cıktığı gün yani cumartesi günü carsıya cıkıp gezdim yemek yedim alısveriş yaptım. ameliyatı perşembe günü olmustum ki ayıldığım andan beri ayaktayım. benim için ameliyatın en zor yanı ayılma süreci idi. cok üşümüstüm titriyordum biraz da midem bulandı. su an ise tek sıkıntım sürekli sırt üstü yatmak artık yüz üstü yatmak istiyorum. çünkü devamlı o sekil yatardım. sezeyanda da bu durum beni cok zorlamıstı. ama neyseki bu da geçecek. neredeyse hiç ağrı kesiciye ihtiyacım olmadı antibiyotiğim de dün bitti. pazartesi ikinci kontrolüm var ve raporum bitiyor. pazartesi iş basıyım.

dün sabah kuaföre de gittim saçlarımı bpyattım. insallah ameliyata filan bi zararı yoktur. bunun dısında giderken V yaka bir badi giymiştim. dekoltenin görünüşü inanın bana her seye değer. kuafördeki herkes memintolarıma bakıyordu. öyle güzelki sürekli gözüm dekoltemde su an. cok minik değil. tam idealimdeki boyut ve dik. öyle hafiflemiş ve rahat hissediyorum ki durusum bile değişti. her sütyenden pırtlayan bir türlü kontrol altında tutamadığım göğüslerimden kurtulmus olmak harika bir duygu. cok büyük bir yük kalktı omuzlarımdan. inanın cok mutluyum. hayatımda yaptığım en iyi seylerden biri.

Çok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sıkıntıdan değil karın germe konusunda görüşmek için gittim. Tamamen estetik yani:) siz ne ameliyatı olmuştunuz geçmiş olsun
Çok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sorundan gitmedim. Karın germe ile ilgili görüşmeye gittim. Siz ne ameliyatı olmuştunuz bu doktora geçmiş olsun. Karın germe de yapıyormu acaba

Bende göğüs küçültme ameliyatı oldum karın germede çok istedim ama cesaret edemedim iki tane çocuğum var çok uzun süre iyilesememekten korktuğum için yaptirmadim germe çok önemli bir durum değildi benim için ama göğüs kısmı tamamen sağlık için

tomurcukkk iyice merak etmeye başladım seni.. Ne alemdesin.. Nasıl gidiyor.. Sen hiç cevap vermeden, habersiz bırakmazdın buraları.. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.. Umarım hepsinde yanılıyorumdur..
Lütfen en kısa zamanda cevap at..

Selam canim endiselendirdigim icin uzgunum ama pek firsatim olmadi yazmaya.
Sali gunu 2. ameliyati oldum.yaklasik 2 saat surdu.nekroz cok ilerlememis.ölen yag nekrozlarini falan toparlamis.nekroz olmayan bir bolumu onarip yeniden dikmis.meme ucu duruyor cok sukur.1 gece kaldim hastanede.şuan hala ufak bir açik yaram var.ıslak pansuman yaparak dolmasini bekleyecegim.yaklasik 3 hafta sonra da vucuttan baska bir yerden ufak bir deri yamasi alarak acik kalan bolumu onaracakmis.
Fazla dusunmemeye kendimi uzmemeye gayret ediyorum.bu tip komplikasyonlari okuyup imzalayarak ameliyat oluyoruz sonucta ki bende kan pihtilasmasi ve behcet hastaligi var.cok da saglikli olarak girmedim ameliyata.hakkimda hayirlisi diyorum her zaman.dua edip beklemekten baska carem yok.
Sol tarafim iyilesti cok guzel duruyor masallah.sag da zamanla o hali alacak.sadece biraz sabir gerekli.rapor ve dolayisuyla isbasi surecim uzadi ama yapacak birsey yok sagligim soz konusu...

Merhaba arkadaslar ben de göğüs küçültme ve karin germe ameliyatı oldum 15 gun oldu iyi gidiyo bi kaçgundur sag gögsumun ucu kaniyo birazda agriyo korkuyorum

8 şubata göztepe eğitim hastanesinde Muhammed Beşir ÖZtürk'e randevu aldım rapor için hadi hayırlısı sen ne yaptın?

Allah yardımcımız olsun kolayca atlattı ins bu arada amaliyatta sonda takiliyomu
Benim ameliyatim 4 saat surdu ve sonda takildi.iyi ki de takilmis buyuk rahatlik oldu.kendimi iyi hissettigimde sondayi cektirip ayaga kalktim cunku.

Selam kızlar 08 şubata randevu aldım şişli etfalde ameliyat olan var mı? Ay nolur dua edin bana da rapor çıkaın bende olup kurtulayım nolur nolur yoruldum artık sırt ağrılarım çok arttı

Kızlar benden 3 kilo almış doktor ya yuhhh Şok oldum valla 1kilo 750 birinden.1kilo 250 birinden almış.burda galiba rekor bende :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…