- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.701
Çok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sıkıntıdan değil karın germe konusunda görüşmek için gittim. Tamamen estetik yani:) siz ne ameliyatı olmuştunuz geçmiş olsunCanım öncelik le çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin Ankara'da bir doktor tavsiyesi istiyorsan gazi hastahanesinde Alperen Tekin var poliklinik de şiddetle tavsiye ederim hem çok anlayışlı hemde çok iyi bir doktor ben bı ay oldu ameliyat olalı hiç olmamış gibiyim ağrı konusunda çok çok memnun kaldım tekrar geçmiş olsun yawruya
Çok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sorundan gitmedim. Karın germe ile ilgili görüşmeye gittim. Siz ne ameliyatı olmuştunuz bu doktora geçmiş olsun. Karın germe de yapıyormu acabaCanım öncelik le çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin Ankara'da bir doktor tavsiyesi istiyorsan gazi hastahanesinde Alperen Tekin var poliklinik de şiddetle tavsiye ederim hem çok anlayışlı hemde çok iyi bir doktor ben bı ay oldu ameliyat olalı hiç olmamış gibiyim ağrı konusunda çok çok memnun kaldım tekrar geçmiş olsun yawruya
Bende göğüs küçültme ameliyatı oldum karın germede çok istedim ama cesaret edemedim iki tane çocuğum var çok uzun süre iyilesememekten korktuğum için yaptirmadim germe çok önemli bir durum değildi benim için ama göğüs kısmı tamamen sağlık içinÇok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sıkıntıdan değil karın germe konusunda görüşmek için gittim. Tamamen estetik yani:) siz ne ameliyatı olmuştunuz geçmiş olsun
Çok teşekkürler ama ben çocukla ilgili bir sorundan gitmedim. Karın germe ile ilgili görüşmeye gittim. Siz ne ameliyatı olmuştunuz bu doktora geçmiş olsun. Karın germe de yapıyormu acaba
Hayır ben tekirdağda olacağım Allahın izniyle...Korku ve heycanli izmirdemi olcaksin sende
Allah yardımcımız olsun kolayca atlattı ins bu arada amaliyatta sonda takiliyomuHayır ben tekirdağda olacağım Allahın izniyle...
Selam canim endiselendirdigim icin uzgunum ama pek firsatim olmadi yazmaya.tomurcukkk iyice merak etmeye başladım seni.. Ne alemdesin.. Nasıl gidiyor.. Sen hiç cevap vermeden, habersiz bırakmazdın buraları.. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.. Umarım hepsinde yanılıyorumdur..
Lütfen en kısa zamanda cevap at..
8 şubata göztepe eğitim hastanesinde Muhammed Beşir ÖZtürk'e randevu aldım rapor için hadi hayırlısı sen ne yaptın?Rica ederim.Evet küçük ve sekilliymis.Rapor çıkmaz dedi doktor.Bu fiyat devlet hastanesi.fiyati.Egitim araştırmalarda rapor alınmadığında da 4.50 imiş fiyat.Ozeller malum 6 milyardan başlıyor.Tomurcukkk nasılsın bugün randevum vardı.Umarim herşey yolundadır.Dualarimdasin.Hepiniz dualarimdasiniz.
Takılmıyor diye biliyorum. Ameliyat olan kişiler cevaplasa çok iyi olur.ben de öğrenmiş olurum :)Allah yardımcımız olsun kolayca atlattı ins bu arada amaliyatta sonda takiliyomu
Benim ameliyatim 4 saat surdu ve sonda takildi.iyi ki de takilmis buyuk rahatlik oldu.kendimi iyi hissettigimde sondayi cektirip ayaga kalktim cunku.Allah yardımcımız olsun kolayca atlattı ins bu arada amaliyatta sonda takiliyomu
bana takıldıTakılmıyor diye biliyorum. Ameliyat olan kişiler cevaplasa çok iyi olur.ben de öğrenmiş olurum :)
ağrı normalde kanama nın bi sebebi vardır vakit kaybetme hmn gösterMerhaba arkadaslar ben de göğüs küçültme ve karin germe ameliyatı oldum 15 gun oldu iyi gidiyo bi kaçgundur sag gögsumun ucu kaniyo birazda agriyo korkuyorum
Hayır ben tekirdağda olacağım Allahın izniyle...
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin.Ben vazgeçtim .Bakalım zamana bıraktım.Ama aklım sizlerden,takibe devam yani.8 şubata göztepe eğitim hastanesinde Muhammed Beşir ÖZtürk'e randevu aldım rapor için hadi hayırlısı sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?