Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

haberdar ettiğin için teşekkürler acaba boyutu küçük bulduğu için mi karşılamaz dedi sağlık sorunu olunca karşılıyor diye biliyorum Alalh Allah bana yeditepede bir doktor toplamda bir kilo alınacak demişti ama fiyatı 8000 vermişti.

nrdgl Genel anestezi ile yapılan ameliyatlarda hasta tamamen gelmeden (tepki, refleks, uyanıklık durumu vs..) anestezi doktorları raporu onaylamaz ve nekahat odasından (ameliyat sonrası odası diyelim) çıkarılmaz.. tabi bu özel hastaneleri kapsar mı emin değilim.. Yani ayılmadan önce odanıza getirilmezsiniz çok büyük ihtimal.. Ayrıca hemen hemen hiç bir ameliyatta giyinik kalamazsınız.. Benim 2 aylık bebeğim beyin ameliyatı olmasına rağmen (hani vücut ile en zıt yer; baş kısmı diye diyorum) tamamen çıplaktı.. yetişkinler tamamen çıplak olmaz herhalde; yani ameliyat önlüğü ile olursunuz yüksek ihtimal..

Odaya uyanık ve ameliyat önlüğü ile gelirsiniz; daha sonra gerisi hallolur diye düşünüyorum... Tabi ki ameliyat olan arkadaşlar cevap verse iyi olur ama bu sorunlar üzerinde kim ne kadar durdu orasını bilemem tabi ki...

tomurcukkk memeucu nekrozu ihtimalin vardı.. Durmun nasıl? ne zaman gittin en son ya da ne zaman gideceksin kontrole?
Doktorun ameliyat sonrası ilgisi nasıl? Ağrı, sızı, çocukla ilgilenme durumun, hareket kabiliyeti vs nasıl bu konulardaki durumun? (mesela saçını toplayabiliyor mu insan? gerçi sen lolipop oldun ama yine de merak ettim..)

Merhaba heyecan varmı nasılsın sigaraya devamlı bide merakımı mazur gör günlük ne kadar sigara içiyorsun

Rica ederim.Evet küçük ve sekilliymis.Rapor çıkmaz dedi doktor.Bu fiyat devlet hastanesi.fiyati.Egitim araştırmalarda rapor alınmadığında da 4.50 imiş fiyat.Ozeller malum 6 milyardan başlıyor.Tomurcukkk nasılsın bugün randevum vardı.Umarim herşey yolundadır.Dualarimdasin.Hepiniz dualarimdasiniz.

ya bende refakatci olarak kayınvaldem kalıcak buyuk ihtimal o yuzden utanıyorum :):)

kızlar bu gün ameliyatımın 5. günü. ve kendimi cok iyi hissediyorum. ilk banyomu pazar oldum. pazartesi kontrole gittim. doktor cok iyi dedi. bende cok iyi hissediyorum. ağrı kesici filan hiç içmiyorum. ve evdeki ağır olmayan tüm işlerimi yapıyorum. doktor kontrolde batikonla dikişlerini sil gazlı bezi altına destek yap altını doldur sütyeni öyle giy dedi. aynen o sekil yapıyorum. göğüslerimin üstten görünüşü harika. ama alt kesimlerde biraz garplik var. şişlikler ve potluklar gibi. doktor 6 aya kadar ancak normale döner dedi. bugün dustan sonra ilk kez aynanın karsısına geçerek baktım. dikişler cok da kötü görünmüyorlar ince bir çizgi seklinde zaten benim lolipop kesi oldu. aşağı doğru inen tek kesi var. önümüzdeki hafta pazartesi yeniden kontrol var. ve raporum son buluyor. büyük ihtimal uzatmayacağım raporu. çünkü dısarı cıkıp geziyorum bile.

beni de tamamen cırılcıplak soyup üzerime ameliyat giysisi giydirerek ameliyata aldılar. ve uyandığımda tabiki gözümü açamıyordum ama ayılma odası nedilen yerdeydim sanırım benden baska bir amcenın sesini duyuyor ve asırı derecede üşüyordum. hemsire bana nasıl hissediyorsund edi.midem bulanıyor ve çok üşüyorum dedim. üzerime battaniye örttü. mide bulantısı için serum takıldı yada iğne verdim gibi bişey dedi şimdi gececek dedi. mide bulantım geçti. ama asırı üşüyordum. oksijen maskasi gibi bişeyi burnuma dayıyordu ve derin derin nefes al ver diyordu. bende yapıyordum. sonra nasıl hissediyorsun dedi. iyiyim dedim. ama tabi gözlerimi hala açamıyorum. tamam dedi odana yolluyorum dediç odama geldim 10 dk sonra gözlerimi açmaya basladım. yavas yavas ayıldım. olacak arkadaşlar hiç korkmasınlar. sürekli ağrı kesiciler veriliyor aağrı sancı olmuyor. ayıldıktan sonra çişim gelmişti . direnleri elime alıp hep kendim gidip geldim. sezeryan olanlar varsa içinizde. benim için o ameliyat bu ameliyattan cok cok daha ağır ameliyattı ben vc ye bile kalkamamıstım. yataktan bile doğrulamıyordum ve günlerce karnımın içleri acımıstı. kesinlikle sezeryandan cok cok daha basit geldi bana.

bnm daha miyom ameliyatım var Allah başka dert vermesin napim hepsi anlatılıyor önce adım atmak lazım. Bn bekarım evet. süt işini elbet bebeğim olsa kendim emzirmek isterim. anne sütü önemli ama şöylede düşünüyorum. ameliyat olmasam da sütüm olmaya da bilir. artık bn şu mu bu mu diye düşünmek istemiyorum. kendim için bişeyler yapmak istiyorum hayat geçip giderken hep keşke mi dicem. birazda kendim artık. iyide yaptım. çokta memnunum. güvenim geldi. kıskanç fesat var 2 tane iş yerinde konuşmuyorum göz altı beni kesiyorlar. bi hoşuma gidiyor ki sormayın. ölüyorlar meraktan. bnm göğüsler de o biçim oldu. çok şükür değdi yani. bi sıkıntıda yaşamadım 5 kuruş da ödemedim. ooooh sefam olsun.

bende sezaryan oldum ama kolay gecmişti ins buda kolay gecer cok heveslıydim ama gun azaltıkca korkuyorum vazgecme seviyesine geldim nerdeyse

Bende istanbulda ucretsiz yaptirmak icin hatane arayisindayim ama henuzmusbet bi sonuc yok ist hastane bulan benide haberdar etsin lutfen son care izmite gitmeyi dusunuyorum

bende sezaryan oldum ama kolay gecmişti ins buda kolay gecer cok heveslıydim ama gun azaltıkca korkuyorum vazgecme seviyesine geldim nerdeyse
Hayır vazgeçme sen katip çelebide olacaksın değil mi 7 şubatta ? Ben de 16 Şubatta olacağım orda. Birbirimize destek olalım. Daha özgür hareket etmek için ve ömür boyu özgüvensiz kambur bir şekilde yürümemek için biraz acıya katlanalım

Evet canim pazartesi yatış işlemleri yapılacak gerçekten çok korkuyorum

Evet canim pazartesi yatış işlemleri yapılacak gerçekten çok korkuyorum
Korkma bence hiç korktuğun gibi olmayacak. Tam teşekküllü bir hastanede ameliyata giriyorsun. Dua et sadece ben de senin için ediyorum. Senin şuanki ölçümün neydi doktor kaç cm demişti ve ne kadar olacak şimdi hiç konuştunuz mu bir de senin de bebeğin vardı değil mi

Benim de 37 cm benim kardeşim o hastanede intern doktor ben de o yüzden orada oluyorum. Ve çok iyi sonuçlar duydum. Bebekle biraz zor olacak ama değecek. Benim de 16 aylık ikizlerim var. Üstelik çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak her şey. Haberlerini bekliyorum canım.

İns hersey guzel olur yazmaya calışıcam

Ay şok oldum şimdi. Böyle bir tavır çok garip ve ayıp bir doktordan beklenemiyecek bir hareket. Ben de bu doktordan rdv almıstim görüşmek için ama şimdi kafam karıştı
Canım öncelik le çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin Ankara'da bir doktor tavsiyesi istiyorsan gazi hastahanesinde Alperen Tekin var poliklinik de şiddetle tavsiye ederim hem çok anlayışlı hemde çok iyi bir doktor ben bı ay oldu ameliyat olalı hiç olmamış gibiyim ağrı konusunda çok çok memnun kaldım tekrar geçmiş olsun yawruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…