Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bana çok küçük geliyor ya bide şiş iner zaman la yazmışsın iz.zaten küçük olmuş bide inerse hiç kalmaz sorun yaparım artık kendime (

Bana çok küçük geliyor ya bide şiş iner zaman la yazmışsın iz.zaten küçük olmuş bide inerse hiç kalmaz sorun yaparım artık kendime (
Nasılsın peki ağrın sızın var mı? Senin köprücükten meme ucuna ölçün kaçtı? Epey hafiflemişsindir geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Allah a çok şükür çok çok iyiyim Ağrı sızı yok sadece yatarken ve kalkarken eşim den destek alıyorum o kadar 136 yanlış hatırlamıyorsam

Bana ölçü yaparak rapor veremediler çok büyük olduğu için direk rapor verdiler ölçüyü amaliyathanede yaptılar oda pek aklımda kalmadı

Bana ölçü yaparak rapor veremediler çok büyük olduğu için direk rapor verdiler ölçüyü amaliyathanede yaptılar oda pek aklımda kalmadı
Anladım canım benim de 37 cm bakalım ne kadar çıkacak ama her gün daha da artıyor ağrılarım bugün misafirime hazırlanırken ağrıdan öldüm gerçekten sen kurtuldun darısı bize

Kızlar merhaba güncel devlet hastanesi meme küçültme ameliyatı fiyatını bilen var mı acaba.Aralık ayında 3000 tl idi ama şimdi zam gelmiş .Son günlerde soran varmı acaba

bana sgk dan gelen mesaj da ameliyatım için 1394 TL ödeme yapıldığı yazıyordu üzerine ben başka ödeme yapmadığıma göre benim olduğum hastanede bu kadar demekki bu arada salı günü kol liposuction operasyonum var bunun için de 1400-2000 arası olur dedi onu devlet karşılaşmadığı için ben ödicem

üniversiye hastanesinde oldum. benim meme küçültme için taburcu olurken bi numara verdiler onunla vezneye gittik. 1349 tl ödeme yapıp makbuz aldık. baska bi ödeme yapmadım ben de.

Karın germe 3000 tl göğüs 3000 tl lipo 1000 tl idi fiyatlar .Dr um ekranda gösyerdi fiyatları.Sizlerden göğüs için az almışlar.

Kızlar bugün yatisim yapıldı. İzinli olarak çıktım Allah nasip ederse yarın sabah amaliyata gircem dua edin
Dua ediyorum canım sana haftaya ben de aynı hastanede aynı ameliyata gireceğim. Sabah kaçta gittin bugün anestezi işi ne kadar sürdü ? Bir de yarın sabah kaçta gideceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…